PDA

Vidi punu verziju : CRVENA ZVEZDA - DELIJE SABAC

Restless
15.08.2004., 20:27
- Prodaja karata
- Organizacija puta
- Prodaja navijacke opreme
- Sve o Zvezdi

Restless
18.08.2004., 20:29
18.08.2004.
ODLOŽEN MEČ SA VOJVODINOM

Kao što se i očekivalo, utakmica trećeg kola protiv Vojvodine u Novom Sadu je odložena.

Utakmica je odložena zbog obaveza nekoliko igrača oba kluba prema reprezentaciji, ali i kako bi se naš tim što bolje spremio za revanš Meč Lige šampiona sa PSV-om.

To znači da će trener Ljupko Petrović u miru moći da pripremi tim za možda i utakmicu sezone, a njegov pomoćnik Zoran Antonijević će otputovati ovog vikenda u Holandiju kako bi protivnika još jednom video na delu u domaćem takmičenju.

Naša ekipa u Ajndhoven odlazi već u ponedeljak, preko Amsterdama.

Restless
18.08.2004., 20:32
Васиљевић на проби

Ново лице на тренинзима Црвене звезде у понедељак и уторак. По препоруци, на проби међу црвено-белима се налази Драженко Васиљевић, члан Модриче, премијерлигаша Босне и Херцеговине. Корпулентни Васиљевић игра на позицији левог везног, рођен је 1980. године, а тренер Петровић током недеље требало би да донесе коначан суд.

Журнал

Restless
18.08.2004., 20:33
Endrju Višnjevski dve godine u C.Zvezdi
18.08.2004

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je dvogodišnji ugovor sa američkim košarkašem Endrju Višnjevskim.

Višnjevski koji igra na poziciji beka, rodjen je 1981.godine a visok je 191 cm, priključiće se u ponedeljak ekipi, koja se u subotu vraća sa prvog dela priprema u Sloveniji.

Igrajući za koledž Centineri u NCAA ligi, Višnjevski je u 28 utakmica prošle sezone prosečno beležio 21,9 poena, 3,5 skokova i 4,3 asistencije, uz procenat šuta za tri poena od 42 odsto.

Istovremeno, KK Crvena zvezda saopštava da su pregovori sa Ognjenom Aškrabićem okončani. I pored dobre volje obe strane i odlične ponude C.Zvezde, bivši igrač Refleksa je odlučio da karijeru nastavi u Sankt Petersburgu iz Rusije, pod finansijskim uslovima, kojima naš klub nije mogao da parira.

Crvena zvezda i Ognjen Aškrabić su se posle višednevnih pregovora rastali u prijateljskoj atmosferi uz otvorenu mogućnost da ovaj igrač u budućnosti zaigra u Zvezdi

Restless
23.08.2004., 13:55
22.08.2004.
POZNATI PUTNICI ZA AJNDHOVEN

Ljupko Petrović je u nedelju uveče odredio dvadeset igrača koji će putovati na revanš meč sa PSV-om.

U konkurenciji za tim za revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv PSV-a, koja se u sredu igra u Ajndhovenu, biće sledeći fudbaleri:

Vladimir Dišljenković, Ivan Ranđelović, Milan Dudić, Slavoljub Đoršević, Bojan Miladinović, Nebojša Joksimović, Milan Biševac, Dušan Basta, Goran Popov, Aleksandar Luković, Dragan Stančić, Dejan Milovanović, Marko Perović, Dragan Šarac, Vladimir Tintor, Radovan Krivokapić, Boško Janković, Nikola Žigić, Marko Pantelić i Nenad Stojanović.

Ekipa put Holandije odlazi u ponedeljak ujutru.

Red Star Marketing

f.c.r.s.
25.08.2004., 01:05
24/08/2004 | Izvor: B92
Žigić povređen, ne igra u sredu?

Od našeg izveštača, Milana Boškovića.

Nekoliko minuta pre kraja poslednjeg treninga, koji se održava u vreme odigravanja utakmice u sredu, špic igrač Crvene zvezde, Nikola Žigić, doživeo je težu povredu zbog koje je doveden u pitanje njegov nastup na revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv PSV Ajndhovena.

Neposredno pre povrede, Žigić se sudario glavom o glavu sa novim igračem Zvezde, Joksimovićem, i par minuta mu se ukazivala pomoć. Ubrzo potom, Žigić se vratio na teren, ali dva minuta kasnije ponovo je ležao na zemlji. Mnogima nije bilo jasno šta se dešava, a jedna od verzija je da je dobio udarac u zadnju stranu kolena od Dudića.

Žigić je, u suzama, pokušao da ustane, ali neuspešno. Potom je iznet sa stadiona. Prilikom ulaska u autobus, trener Ljupko Petrović saopštio je svojim pomoćnicima da Žigić neće sutra igrati.

B92 nezvanično saznaje iz izvora bliskih štručnom štabu da će Nikola Žigić ipak nastupiti u sutrašnjoj utakmici "pod injekcijom", odnosno uz dejstvo sredstva za eliminisanje bola.

Još jedna informacija iz Ajndhovena je da su svih 1600
karata koje su namenjene Zvezdinim navijačima rasprodate. Cena karata za navijače PSV-a su od 10 do 40 eura.

Restless
25.08.2004., 01:06
Sad ce Stojanovic napokon da zaigra od pocetka.

Jelena87
25.08.2004., 19:29
Pozdrav delijama iz Sapca od delija iz Vukovara!

Bruka
26.08.2004., 10:22
25.08.2004.
ZASLUZEN PORAZ

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u Ligu sampiona posto je u revans utakmici treceg kola izgubila od PSV-a sa 5:0.

U utakmici u kojoj je nas tim stvorio jako malo cak i poluprilika za gol, domaci tim je ostvario zasluzenu pobedu koja je mozda i previsoka.

Domacini su poveli vec u osmom minutu kada je Lukovic nesmotreno napravio prekrsaj nad Parkom, a sudija je dosudio penal koji je realizovao van Bomel. Vec u 29. minutu, nas tim je ostao sa igracem manje kada je Bisevac kao poslednji igrac odbrane nepropisno zaustavio Bizlija. Iskusni domacin je to iskoristio samo dva minuta kasnije preko Bizlija i povecao na 2:0 sto je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku meca, PSV rutinski dolazi do ubedljive pobede u uutakmici ciji je tok u potpunosti kontrolisao. Strelci su bili van Bomel u 56. minutu, de Jong u 58. i Venegor u 80. minutu.

Posle utakmice, trener Ljupko Petrovic je samo kratko izjavio da je nasa ekipa platila danak neiskustvu napravivsi pocetnicke greske sto iskusniji i kvalitetniji tim znao da iskoristi i plasira se u Ligu sampiona.

Restless
26.08.2004., 10:26
Pozdrav delijama iz Sapca od delija iz Vukovara!
Hvala na pozdravu.
Pozdrav za sve vas! :D

Restless
26.08.2004., 10:26
MARS IZ ZVEZDE !

milloni
26.08.2004., 16:22
Sta bi?Cigani se usrase..........
Puce petarda! 5-0 ,bili ste odlicni jer vi ste cigani
najjaci ste najjaci,kako kazete.
Ma posle ove bruke za nas fudbal ne treba da se javljate,a ja vam za kaznu ne bih dao da igrate u kupu
UEFA.Zadnje sezone dajete golove u nadoknadnom vremenu
,sudija produzuje utakmicu dok ne date gol!Sramota!
Pa ste na kraju kao osvojili prvenstvo......Ali ima pravde.......I jos jednom se pokazalo kako rukovodstvo
na celu sa pametnim Dzajicem nema pojma da vodi klub.
Umesto da ste se ugledali na Partizan i dovodili iskusne igrace u odbranu vi ste podigli glave i dovodili neke klince u odbranu za koje je i domaca liga
mnogo...Dzajic je izjavio u novinama pre nepunih godinu
dana da pravi delija nikada ne navija za Partizan pa cak ako igra protiv stranog kluba u Evropi!!!!!Neverovatno!Dok je Bjekovic rekao da uvek navija za srpski klub ma ko to bio.......Umesto da je
Vas trener Ljupko Petrovic zakucao na vrata Bjekovica
i zamolio ga sta treba da uradi da bi usao u ligu
Sampiona......on je kao ''strucnjak za fudbal'' znao
sta radi.Sta da se kaze sramota,kad je LJupko stavio
jednog napadaca u tim.Igra je bila kukavicka a na kraju sto je i normalno kukavicki rezultat....Ovo Vam
je udarac za svo ono kurcenje......i ismejavanje
PARTIZANU koji je pokazao sta je odgovornost i kako se igra protiv jednog Njukastla i ulazi u najelitnije
takmicenje.......Mozda izgleda da Vam se rugam ali ne
ovo je realnost,u dubini duse mozda i vi to znate ali necete da priznate.....

Poruka je jasna :Kad Dzajic i Dule Savic odu iz kluba
i kad budete postovali svakog protivnika pa i Partizan ucete sigurno u Ligu Sampiona....

Restless
27.08.2004., 16:20
27.08.2004.
CRVENA ZVEZDA - ZENIT

Crvena zvezda će u prvom kolu Kupa UEFA igrati protiv ruskog prvoligaša Zenita iz Sankt Petersburga. Prva utakmica igra se u Beogradu 16. septembra, a revanš je 30. septembra u Rusiji.

Ekipa Zenita je prošle sezone u ruskom šampionatu zauzela drugo mesto sa tri boda manje u odnosu na šampionski CSKA i to je najveći uspeh kluba od kada se igra šampionat Rusije. Posle dvadeset odigranih kola ove sezone, Zenit je na deobi drugog mesta sa bodom manje od vodećeg tima.

Zenit je titulu šampiona Sovjetskog saveza osvajao samo jednom i to 1984. godine, a od raspada te zemlje nije bio šampion. Jedini Kup je osvojio 1944. godine, dok je prošle godine bio pobednik Liga kupa.

Ekipu trenira Čeh Vlastimil Petržela, a glavna zvezda tima je napadač Keržakov koji je reprezentativac Rusije. Vise od polovine igraca u timu nisu Rusi sto je jos jedan od pokazatelja vrednosti.

Naš trener Ljupko Petrović kaže da nam sreća nije bila naklonjena, kao ni u prethodna dva navrata jer je opet izvučen najteži rival.

"Zenit se u Rusiji bori za titulu i u punoj je formi. Iz godine u godinu igraju sve bolje, imaju dobar tim i trenera i neće nam biti nimalo lako. U narednom periodu ćemo se upoznati sa Zenitom, a do tada ćemo se okrenuti prvenstvenim mečevima", rekaoje Petrović.

Dzo
01.10.2004., 17:19
Sto se ugasi ovaj forum.Bas su mi bile zanimljive vesti ovog lika.I tako,Zvezda hara evropom.Moze se videti revija prelepih golova.Sta ces u zvezdinoj mrezi je izgleda najzanimljivije.Ja ne mrzim zvezdu.Ne. Zao mi je sto se nije rasformirala prosle godine,da ne bruka ovako nas fudbal.

Jelena87
02.10.2004., 10:41
Sto se ugasi ovaj forum.Bas su mi bile zanimljive vesti ovog lika.I tako,Zvezda hara evropom.Moze se videti revija prelepih golova.Sta ces u zvezdinoj mrezi je izgleda najzanimljivije.Ja ne mrzim zvezdu.Ne. Zao mi je sto se nije rasformirala prosle godine,da ne bruka ovako nas fudbal.
Aj malo manje ri-se ili jos bolje odi medju svoje mymoone,oni ce te razumeti jer i tebi i njima nema spasa,Bog vas je kaznio...

dollar MC
02.10.2004., 17:32
Aj malo manje ri-se ili jos bolje odi medju svoje mymoone,oni ce te razumeti jer i tebi i njima nema spasa,Bog vas je kaznio...
Zasto sam se prepoznao... :?: :roll: :?:

03.10.2004., 19:00
Aj malo manje ri-se ili jos bolje odi medju svoje mymoone,oni ce te razumeti jer i tebi i njima nema spasa,Bog vas je kaznio...Sto si nervozna pile.I bilo je vreme da nestanete.Dosta ste ziveli na guzove.Staje sa Dzajom?A Dule sSavic,polize mi glavicc.Mnogo smo jaki!

Jelena87
04.10.2004., 10:01
Aj malo manje ri-se ili jos bolje odi medju svoje mymoone,oni ce te razumeti jer i tebi i njima nema spasa,Bog vas je kaznio...Sto si nervozna pile.I bilo je vreme da nestanete.Dosta ste ziveli na guzove.Staje sa Dzajom?A Dule sSavic,polize mi glavicc.Mnogo smo jaki!
Kao prvo,nisam ti ja nikakvo pile.To sto si ti zivotinja ne znaci da su i svi ostali,a kao drugo,jaki ste kao beba od mesec dana!
Dollare,duso,ne obracam se tebi,zaobidji ovu temu i neces se osecati prozvanim..

Restless
01.11.2004., 19:15
NASOJ SRECI NEMA KRAJA, GROBARI NAM LIZU JA.A!!!!

dollar MC
02.11.2004., 15:24
YoY
Sta bi na derbiju? Nema informacija?

Jelena87
05.11.2004., 08:32
YoY
Sta bi na derbiju? Nema informacija?
De mani se zaebancije...

dollar MC
05.11.2004., 13:45
Ne zaebavam se

Restless
10.11.2004., 17:44
Jeste nas otkinuli u utakmici, ali ste kao navijaci shi*tine jadne. Bezite kao pi*ke. dokle da vas lupamo vise.... hehehe

dollar MC
10.11.2004., 20:37
Nikad nisam bezao od toga da kazem da je Zvezda bolja kada jeste tako. Na terenu se sve vidi. Znaci... Samo napred :D

Jelena87
12.11.2004., 14:13
Nikad nisam bezao od toga da kazem da je Zvezda bolja kada jeste tako. Na terenu se sve vidi. Znaci... Samo napred :D
:evil: :twisted: :evil: