PDA

Vidi punu verziju : B.Luka najlepsi grad

15.08.2004., 16:59
nisam iz b.l ali smatram da je to najlepsi grad.dobar provod,dobri frajeri,sve na jednom mestu.slazete li se samnom?

Gost/1
15.08.2004., 19:38
Banja Luka najlepši grad,mozda ali u snovima ha ha ha.A frajeri a uuuuu. :D

Gost/1
15.08.2004., 19:52
Ah ti frajeri,vjerovatno misliš na BL zestoke momke(gradski kriminalci,oni koji vozaju BMW i slično.

sofffy
16.08.2004., 21:57
lijep je dok ne puste branu na vrbasu!!!! :lol: :wink:

GagaNS
22.08.2004., 23:04
BL najlepši grad!!!
A koje si gradove videla pa sudiš.
Mora da si zaobišla one lepše od BL.
Uzgred lepota gradova kako bih rekla ne meri se po lepoti momaka, a i u BL ih nema baš mnogo.
Ako mene pitaš rećiću ti, koliko mogu da zaključim onako odokativno, BL je lep grad, da i videla sam par simpatičnih momaka kad sam bila, ali po mom mišljenju najlepši je moj zavičaj. Sad govorim nevezano za tvoju izjavu: Obišla sam neke veće svetske gradove ali moj Novi Sad je meni najlepši od svega na svetu.
Ne zato što ima dobre frajere ili dobre ribe ili lepe zgrade ili ne znam ni ja šta, već zato što mi je usađen u srce i zato što ide svugde sa mnom i zato što ima dušu koja se sa mnom smeje kad sam srećna i pati kad sam tužna.
Volim i one blatnjave ulice i one prosjake na njima i onu nadurenu gospodu što sve popreko gledaju i one što ogovaraju i one što se ne vole i one što se vole i one što pevaju i one što su pijani i one čupave i sve, sve to volim ovde u Novom Sadu i znam da to i drugi gradovi imaju ali mi ovde ima neki poseban šarm, nešto neodoljivo i čudesno.
Ne može se opisati rečima kako mi je lep, jer nisu dovoljne i ne postoje te reči koje to mogu iskazati.
Pozdrav Banja Luci u koju uskoro dolazim iz prelepog Novog Sada

Banjalucanka
05.10.2004., 09:35
GagaNS
Ocigledno je da nema reci kojima bi ti opisala svoj grad NS. Samo da ti kazem jedno-reci ima dovoljno, samo ih treba nauciti. Na temu o tome koliko je neki grad lep je suvisno diskutovati u ovoj zemlji tj. zemljama. Draga devojko, sta da kazemo za Prag, Bec, Rim, Pariz, Rigu, Moskvu, itd. itd. itd.

p.s. Stalno pominjes da dolazis u BL, u najmnju ruku kao da si Ledy Di, a nisi. Znam da savet takvim ljudima nije potreban, ali ako si mudra, prihvatices ga: takve stavove zadrzi za sebe, jer u "nadobudnoj" BL mozes naici na takvo odbijanje da je to strasno za svaiju dusu.
Pozdrav
Banjalucanka

SuniCora
13.11.2004., 01:37
Pretpostavljam,
da je svakom pojedincu najljepsi grad iz kog potice, jer mu je zauvijek urezan u srcu....tako je i sa banja lukom, ali samo za banjalucane.....Treba prvo malo vidjeti svijet, pa onda diskutovati o ljepoti nekog grada.....znaci suditi po znamenitostima, istoriji, uređenosti,gostoljubivosti domicilnog stanovnistva itd...,a ako ne mozes vidjeti evropu i ostatak, onda bar ne lupaj gluposti o ljepoti banjalucke mahale.....bez, uvrede :P

sofffy
24.11.2004., 21:24
BL najlepši grad!!!
A koje si gradove videla pa sudiš.
Mora da si zaobišla one lepše od BL.
Uzgred lepota gradova kako bih rekla ne meri se po lepoti momaka, a i u BL ih nema baš mnogo.
Ako mene pitaš rećiću ti, koliko mogu da zaključim onako odokativno, BL je lep grad, da i videla sam par simpatičnih momaka kad sam bila, ali po mom mišljenju najlepši je moj zavičaj. Sad govorim nevezano za tvoju izjavu: Obišla sam neke veće svetske gradove ali moj Novi Sad je meni najlepši od svega na svetu.
Ne zato što ima dobre frajere ili dobre ribe ili lepe zgrade ili ne znam ni ja šta, već zato što mi je usađen u srce i zato što ide svugde sa mnom i zato što ima dušu koja se sa mnom smeje kad sam srećna i pati kad sam tužna.
Volim i one blatnjave ulice i one prosjake na njima i onu nadurenu gospodu što sve popreko gledaju i one što ogovaraju i one što se ne vole i one što se vole i one što pevaju i one što su pijani i one čupave i sve, sve to volim ovde u Novom Sadu i znam da to i drugi gradovi imaju ali mi ovde ima neki poseban šarm, nešto neodoljivo i čudesno.
Ne može se opisati rečima kako mi je lep, jer nisu dovoljne i ne postoje te reči koje to mogu iskazati.
Pozdrav Banja Luci u koju uskoro dolazim iz prelepog Novog Sadaej,dobro je curo,zivim u centru banja luke...... :x :roll: vidjela sam mnogo gradova..... i nijedan nije ljepsi od BL

betiss
23.02.2005., 12:45
Pa dobro ...mozda nije na prvom mestu..ali je sigurno medju najlepsim. VOJNICI SFORA koji su tamo boravili su odusevljeni... Iako Banja Luci nedostaju neke stvari...nemaju mnogo visokih zgrada..sem naselja borik...relativno je mali grad..manje preduzeca, firmi,... itd, Banja luka ima najbolji spoj provoda, divne okoline ,srdacnih ljudi i brojne i prelepe omladine...

Бл
15.07.2005., 20:47
Још лепша је када нема турака

Бл
15.07.2005., 20:48
Још лепша је када нема турака
http://www.srb-obraz.org/
Никоме не дајте да лије нашу крв зато што је српска.
Миром на рат идите и ратом мир чините.
Љубављу на љубав идите, али крвљу крв српску браните.
----
Стеван Немања (1114 - 1200)

intra
19.07.2005., 13:41
Још лепша је када нема турака :lol: :lol: :lol: pa ti opičen skroz!

Maria86
22.07.2005., 01:07
:D BANJA LUKA JE NAJLEPSI GRAD ZA MENE!!! Ja sam tamo rodjena i zelja mi je da se vratim tamo.
Banja Luko VOLIM TE! :lol:

Бл
22.07.2005., 01:45
Још лепша је када нема турака :lol: :lol: :lol: pa ti opičen skroz!

Ма били када су онај диско ферхадију ударали темеље и усмрдили читав град, како ће бити када се врате.
:?