Vidi punu verziju : звездаши у државном тиму
кастелеце
09.08.2003., 17:12
мислим да је звезда као трећепласирани тим у првенству могла да да државном тиму Копривицу и Јеретина.
мислим да је звезда као трећепласирани тим у првенству могла да да државном тиму Копривицу и Јеретина.
S obzirom na to ko je selektor, nista sto se i sto ce se dogoditi sa nacionalnim timom, nece da me iznenadi. Toliko..
poz.!
Dule je doveo malo previseeeeeeee Partizanovaca!Mogao je i nekog Zvezdasa,zaista!
Sto se mene tice mogla je da i Jaretinu ali i neko prasence za drzavni tim.
Pa zato smo i prosli ovako.Selektor partizanovac,a u reprezentaciji ni jedan zvezdas.
snaja88
05.10.2003., 13:49
Mislim da bi najbolje resenje bilo da u reprezentaciju idu samo nasi najbolji igraci koji ne igraju u nasoj zemlji(u NBA ih ima dovoljno za obe 5-orke).To bi sprecilo razmirice na relaciji Zvezda-Partizan i tako u krug... :roll:
Pa ti nisi normalan (ili se mozda zezas)!
perth_serb
04.11.2003., 08:02
vujanic, avdalovic, ostojic, perovic, jos da se nije povrjedio krstic, pa i kecman auuuuuuuuuuu
pa to nije bila reprezentacija scg nego partizan
i eto opet kako smo prosli
a iskreno receno samo vujanic zasluzuje mjesto u reprezentaciji i bolji je od zvezdinih igraca a ovi ostali tuga i zalost
snaja88
04.11.2003., 18:25
Videlo se lepo da je na EP bila prevelika protekcija Partizanovaca.Mislim da uopste nije u redu,sta to znaci da da je dosao trener Zvezde doveo bi sve Zvezdase????