PDA

Vidi punu verziju : kako da iskljucim kompjuter (xp windows)

boris
09.08.2003., 15:10
Nedavno sam instalirao xp windows i imam problema kad hocu da iskljucim kompjuter.Kada kliknem sve sto je potrebno windows se iskljuci ali ne i sami komjuter(pise mi da mogu ugasiti komjuter).Kompjuter moram onda sam gasiti duzim pritiskom na onom dugmetu(na samom kompjuteru.Dal ineko zna o cemu je problem?Unaprijed zahvalan

Cybstriker
10.08.2003., 00:21
Pa...istekaj ga iz struje i bice ugasen 100%. Ako i dalje nece da se ugasi kontaktiraj me na cybstriker@yahoo.com. Salim se,i ja sam imao istu frku sa gasenjem kod XP-a. Prvo sto ces probati je "system restore"(nadam se da znas sa' je to). Ako to ne uspe (a trebalo bi) uradi reinstalaciju.
Pozdrav

AxeZ
10.08.2003., 00:23
cybstriker@yahoo.com. Salim se,i ja sam imao istu frku sa gasenjem kod XP-a. Prvo sto ces probati je "system restore"(nadam se da znas sa' je to). Ako to ne uspe (a trebalo bi) uradi reinstalaciju.
Pozdrav

Jesus kako debilan predlog.
Windows luzeri samo znaju za reinstalaciju kao resavanje problema.

Ukljuci ACPI

Cybstriker
10.08.2003., 10:48
Sad si mu puno olakso' zivot! ;)

AxeZ
10.08.2003., 11:53
Sad si mu puno olakso' zivot! ;)

Probaj da potrazis malo sam resenje na netu

Alexxandar
20.08.2003., 22:13
Sto jednostavno ne procacka po BIOS-u ili u Power Settingsu?

Mako
21.08.2003., 10:41
Nedavno sam instalirao xp windows i imam problema kad hocu da iskljucim kompjuter.Kada kliknem sve sto je potrebno windows se iskljuci ali ne i sami komjuter(pise mi da mogu ugasiti komjuter).Kompjuter moram onda sam gasiti duzim pritiskom na onom dugmetu(na samom kompjuteru.Dal ineko zna o cemu je problem?Unaprijed zahvalan

Resenje tvog problema mozes procitati na

http://www.theeldergeek.com/shutdown_issues_in_xp.htm

Lord of Chaos
23.08.2003., 20:18
Control Panel -> Power Options -> APM -> chekiraj kucicu 'Enable Advanced Power Management'.....Ako ni tako nece, ukljuci istu funkciju u BIOS-u....