PDA

Vidi punu verziju : Kakav politicar nama treba?

ms
11.08.2004., 20:58
Kakav politicar treba nasem narodu? :lol:

krvolok
11.08.2004., 21:31
Kao Godzila !!!

lady me
11.08.2004., 23:17
Diktator, reklo bi se :?

Ela_2
11.08.2004., 23:37
U svakom slucaju ne onakav kao sto je bio Djindjic!

jagodica
12.08.2004., 16:06
a koga biste od javnih ne-politichara licnosti voleli za neku drzavnu facu..evo mozhe zeka milioner

ms
12.08.2004., 21:32
Nemam pojma kakav politicar nama treba. Prvo sam mislila diktator, ali kad malo bolje razmislim, psihijatar bi nam bas lepo legao. Doduse, Boris je psiholog, pa ke vidneme... :?

ms
12.08.2004., 21:35

O mrtvima sve najlepse. Ljude poput njega ce nas narod tesko da razume, ali zato kad mu neko mlatne kupusom i parama onda se svi raspomame ...

random_cloud_form
12.08.2004., 22:44

takav kao sto je bio Djindjic se radja jednom u 1000000.... godina
ova tuzna zemlja ne zna sta je izgubila.......

Kazanova
12.08.2004., 23:14

E vala svaka ti cast. Iz tvoja usta u Bozije usi. Bilo, ne ponovilo se. Ono sto je zeleo svom narodu, to ga je i docekalo... vala bolje sto je on otisao, ne bih da se svetim njegovoj deci, ali kada je trazio jos jace bombardovanje... neka pita svako Zarka Rakica (oca male Milice) ko o njemu misli sve naj, naj... kakav je osecaj uci u kupatilo...?

Mada, da li je neko neki snimak video malo blize kada je ubijen. Niko. Sve mi se cini da ipak (ovo se samo ja pitam) nije namesteno. Ne znam, slutim.

Mnogi koji su protiv komunizma, totalitarizma, monarhije, kralja, Tita i jos Bog te pita cega sve ne... zaboga protiv su idealizovanja nekog pojedinca... U cemu su bolji, ovi sto idealizuju Djikija?

Imamo mnogo idola... pa zasto ne bi i nekog ko je kao "demokrata" rekose iz DOS-a i iscenirase ubistvo (mada ako je ubijen, znam zasto je ubijen... moram reci: svojom je krivicom otisao, sam je kriv).

Cheaf
13.08.2004., 03:29
Dole treba neko ko je najslicniji Titu. :wink: Tito je bio najbolji covek.

Dont_Break_The_Oath
13.08.2004., 04:45
Boris Tadic kao predsednik, Vojislav Kostunica kao premijer, a sve ostalo mozemo i sami. A takvi dokazani ljudi samo treba da nas vode.
A gradjani-pa samo raditi i dati sve od sebe.

ms
13.08.2004., 22:00
Znate li šta je najveća boljka našeg naroda 8)

Ne znate :shock:

Svi misle da znaju sve o svakom, svi veruju pročitanom u novinama, odgledanom na TV-u, usmeno predatom, jednostavno rečeno - NEPROVERENOM I NEDOKAZANOM....

Pošto sam ja veliki skeptik, ja ne verujem ni pravnicima naše zemlje, a kamoli komšiji koji je ustao na levu nogu, pa se usuđuje da komentariše nešto o osobi koja i dalje spava, jer mu zavidi što spava, i to u boljem i sigurnijem krevetu, čitaj - politički inteligentnijoj osobi :P ...

goodday
13.08.2004., 23:02
oooo......ms krenula da budi gradjansku svest...ako i treba....
bilo bi lepo kada bi svi bili politichki opredeljeni....a ne samo idioti

ms
13.08.2004., 23:18
Kada bi politika ujedinila ljude kao što to olimpijada čini, glasala bi za svakog političara, bez obzira na program. 8)

analiticar
13.08.2004., 23:27
Kada bi politika ujedinila ljude kao što to olimpijada čini, glasala bi za svakog političara, bez obzira na program. 8)

Kada je politika koga ujedinila, naročito ovdje u Srbiji.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Samuraj
14.08.2004., 01:33

E vala svaka ti cast. Iz tvoja usta u Bozije usi. Bilo, ne ponovilo se. Ono sto je zeleo svom narodu, to ga je i docekalo... vala bolje sto je on otisao, ne bih da se svetim njegovoj deci, ali kada je trazio jos jace bombardovanje... neka pita svako Zarka Rakica (oca male Milice) ko o njemu misli sve naj, naj... kakav je osecaj uci u kupatilo...?

E neka je otišao i meni ga je bilo dosta.

Mada, da li je neko neki snimak video malo blize kada je ubijen. Niko. Sve mi se cini da ipak (ovo se samo ja pitam) nije namesteno. Ne znam, slutim.

U pravu si, na snimku je dvojnik.
Pitaj Mihajlovića zašto nikada nije rađena
rekonstrukcija,i zašto se izjave Veruovića
ne poklapaju ni u jednom segmentu sa snimkom.
Dobio je metak u srce,a krvi nigde,
ni na staklu od auta,ni ispred zgrade.
Čudan neki metak.
Ne mogu da verujem da ovde ima ljudi
koji ne gutaju zvanične providne verzije
atentata.
U svakom slučaju drago mi je da neko razmišlja
vlastitom glavom. :D

Mnogi koji su protiv komunizma, totalitarizma, monarhije, kralja, Tita i jos Bog te pita cega sve ne... zaboga protiv su idealizovanja nekog pojedinca... U cemu su bolji, ovi sto idealizuju Djikija?

Imamo mnogo idola... pa zasto ne bi i nekog ko je kao "demokrata" rekose iz DOS-a i iscenirase ubistvo (mada ako je ubijen, znam zasto je ubijen... moram reci: svojom je krivicom otisao, sam je kriv).

srebro
14.08.2004., 01:46
Mrtav :evil:

ms
14.08.2004., 15:51
Zoran Djindjic je bio jedini covek koji je zeleo da iz korena promeni Srbiju, i to NA BOLJE....Ali, vec sam rekla na jednom mestu, narod nije bio svestan ko je on, a i sad kad je mrtav ima pojedinih koji mu sude....

Kazanova
14.08.2004., 16:53
Zoran Djindjic je bio jedini covek koji je zeleo da iz korena promeni Srbiju, i to NA BOLJE....Ali, vec sam rekla na jednom mestu, narod nije bio svestan ko je on, a i sad kad je mrtav ima pojedinih koji mu sude....

Ovo nisam znao.

narod nije bio svestan ko je on

Sta su tebi Seka Sabljic i Milan Gutovic?

sweet_A
14.08.2004., 17:02

Treba verovati da će Boris Tadić nastaviti Zoranovo delo...a ti pojedinci su manjina, ne treba obraćati pažnju na njih.

Kazanova
14.08.2004., 20:33
I posle Tita - Tito!

Кулиража
15.08.2004., 02:34
I posle Tita - Tito! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zbog njega i jeste ovakva situacija kod nas kakva jeste.

random_cloud_form
15.08.2004., 03:40
ovde su se vec razotkrile neke frustrirane psihopatske licnosti........
a nisu ni svesni toga, istinski su ubedjeni u ono sto pisu
uh jezivo...........

Tuzni_patak
15.08.2004., 12:38
Nama ne treba politicar,
nego organizator.

Sad kad nemamo ni vojsku, treba nam brojna policija.

I treba nam sudstvo, i unutrasnja kontrola.

Kazanova
15.08.2004., 15:43
I posle Tita - Tito! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zbog njega i jeste ovakva situacija kod nas kakva jeste.

Nisi me razumeo I POSLE DJIKIJA - DJIKI!

Vidis da oni koji su najveci protivnici komunizma, Slobizma, radikalizma... da u sebi imaju sve osobine bas tih istih, ako nisu jos i gori!

Kazanova
15.08.2004., 15:50
ovde su se vec razotkrile neke frustrirane psihopatske licnosti........
a nisu ni svesni toga, istinski su ubedjeni u ono sto pisu
uh jezivo...........

Sa sigurnoscu tvrdim da si na mene mislio!

Koga bre ti mozes da ocenis? Ti koji procitas samo jednu knjigu odmah razmisljas njegovim mozgom. Nemas mali svoje ja i zato cuti. To sto ti je neko napunio glavu (takvim nije tesko) sutra ce neko drugi... Sklon si tudjem manipulisanju, pa nemoj da se sramotis time sto zastupas tudje misljenje. Ono o cemu pisem, nije znanje kao tvoje, samo sa TV-a, novina, casopisa...

Zato mene zaobidji sa tim (mozda u tvojoj sredini popularnim) ocenjivanjem drugog... na osnovu tudjeg suda.

Bozo
15.08.2004., 18:48
Sa sigurnoscu tvrdim da si na mene mislio!...

Postovani,

cak i ako je mislio na Vas, a nigde direktno nije napisao o kome je rec,
nemojte da skrecete sa teme i da pocinjete licnu prepirku na ovom forumu.

Pozdrav

analiticar
15.08.2004., 19:57
Nama ne treba politicar,
nego organizator.

Sad kad nemamo ni vojsku, treba nam brojna policija.

I treba nam sudstvo, i unutrasnja kontrola.

Potpuno tačno! 8)

Kazanova
15.08.2004., 21:39
Sa sigurnoscu tvrdim da si na mene mislio!...

Postovani,

cak i ako je mislio na Vas, a nigde direktno nije napisao o kome je rec,
nemojte da skrecete sa teme i da pocinjete licnu prepirku na ovom forumu.

Pozdrav

U redu je Bozo!

Nadam se da nisam preterao onoliko koliko je on mene (a sigurno je mislio na mene i jos neke koji razmisljaju kao ja jer sam procitao njegov stav a po njemu su ostali psihopate - poznato mi je to iz iskustva) a ako se ne slaze sa mnom u necemu (i ne samo sa mnom) zar je po njemu taj bolestan? Ja njega nisam prozivao kada iznosim svoj stav.

Ako si primetio nisam ga ni uvredio vec mu samo rekao da mi se sa takvim stavom (omalovazavajucim ako nije po njegovom standardu) ne obraca. Upravo da ne bi doslo do licne prepirke.

'Ajde sada da ga pitamo na koga li je mislio, osim onih koji nisu opredeljni kao on.

Cenim tvoju opomenu kao dobronamernu!

vicente
15.08.2004., 21:58
АУТОКРАТА

analiticar
15.08.2004., 22:02
АУТОКРАТА
:shock: :shock: :shock: :x

vicente
15.08.2004., 22:05
АУТОКРАТА
ПА, КАД НАМ ДЕМОКРАТИЈА НЕ ИДЕ ОД РУКЕ.... :)

analiticar
15.08.2004., 22:07
АУТОКРАТА

Pa tek se uhodavamo... :D :P

vicente
15.08.2004., 22:09
један поштени, племенити, паметни аутократа коме је народ и земља изнад свега,
нама треба чврста рука, а не револуције сваке друге године
лакше се доносе одлуке кад се један пита, него 10 милиона, јер код нас свако води своју политику
свугде је демократија врхунац управљања - код нас једноставно, не функционише

vicente
15.08.2004., 22:13
да, гуше се слобода и право на сопствено мишљење
и ја мрзим кад ми неко соли памет, само зато што је ауторитет, али неки ред треба да постоји
понављам, демократија је у теорији савршена, али код нас - изгледа "не ради" баш најбоље

Samuraj
16.08.2004., 02:57
АУТОКРАТА

Pa tek se uhodavamo... :D :P

Prvih 500 godina je najteže 8)

Keeper
18.08.2004., 01:44
Kakav politicar treba nasem narodu? :lol:

nikakav poseban.
ovom narodu prvo treba pamet u glavu i posao u ruke. kad se ljudi nauche pameti onda ce sami po sebi doci normalni ljudi i normalni politichari. ovo sto sad imamo na vlasti i okolo vlasti je samo korov iznikao iz naroda, nista vise.

KNIGHT
18.08.2004., 14:45
trebaju nam "politicari" kao sto je bio prof CEDOMIR CUPIC,ili BRANKO PAVLOVIC....eto,konkretno da nemoze biti konkretnije..oni koji znaju ko su ovi ljudi,znace o cemu "govorim"

mada se oni nisu bavili KLASICNOM politikom,ali ljudi su hteli KONACNO da naprave(u svojim oblastima) nesto sto lici na PRAVNU DRZAVU.......ali tu su stare "face",iz "veselih 90tih"(vlasnik PINK-a,razni "Slobini" biznismeni itd,itd),i oni su izbacili iz politike i privrede one CASNE I POSTENE ljude,da bi mogli da SATARE ono sto do sada nisu

saska_bgd
19.08.2004., 16:33
Nazalost politicar koji je jedini nesto mogao da uradi za ovu zemlju, od 12.3.2003. vise nije u zivotu. Kad samo pogledam aktuelnog premijera muka me uhvati.

vlastimir
20.08.2004., 10:47

Treba verovati da će Boris Tadić nastaviti Zoranovo delo...a ti pojedinci su manjina, ne treba obraćati pažnju na njih.

E daj ne smarajte na dan kad je umro svi su pricali da mu tako treba, posle kad su ga nahvalili na televiziji svi su za njega :shock:

sweet_A
22.08.2004., 15:07

E daj ne smarajte na dan kad je umro svi su pricali da mu tako treba, posle kad su ga nahvalili na televiziji svi su za njega :shock:

???ko je pričao da mu tako treba? Meni niko ne treba da hvali nekoga na tv-u pa da ga ja poštujem i uvažavam. Poštovala sam ga dok je bio živ, sada takođe :wink:

ariela
22.08.2004., 15:40
Diktator, reklo bi se :?Ovo mi se svidja sto si rekla jer kako god okrenes nama niko ne odgovara osim nekog ko ce strah u kosti da utera...KO god se obratio narodnim jezikom i govorio o demokratiji bio je u najboljem slucaju ispljuvan i gadjan svim i svacim a u najgorem ubijen...

0077
22.08.2004., 19:02
Nikada nisam verovao političarima koji se slikaju sa malim bebama,predškolskom decom.Svi ste videli Hitlerove,Dučeove,Geringove,Gebelsove...fotografi je i svi smo videli ishod.A o Titovim,Pinočeovim,Slobinim,neću ni da govorim.Gle čuda mališani ce u svojim albumima imati i fotke sa Đikijem,Borisom...Ma ne nije to ta asocijacija što ste pomislili.Ovo je valjda neko novo vreme demokratije...A Karić..... :? :?

ogledalo
13.03.2005., 20:05
TITO

Nexus 6
14.03.2005., 00:06
e, ovo ogledalo...kako ne moze mrtve ljude da ostavi na miru, tako ne moze ni mrtve teme...

Михајло
14.03.2005., 00:08
СРБИН МОНАРХИСТА.