Vidi punu verziju : Sta mislite o vezama i zaljubljivanju preko chata?
Dobri_andjeo
10.08.2004., 23:19
Sta mislite o vezama koje zapocnu na chatu i dali mislite da se moze zaljubiti u nekoga preko slike i dopisivanja?
fotograf
10.08.2004., 23:50
A zasto uopste da mislim o tome?
Sta mislite o vezama koje zapocnu na chatu i dali mislite da se moze zaljubiti u nekoga preko slike i dopisivanja?
Glupost najveca! Izadjite u stvarni svet, ljudi, kakav crni internet!
Glupost najveca! Izadjite u stvarni svet, ljudi, kakav crni internet!Slazem se u potpunosti.Ok zezanje na netu,ali nisam povornik nalazenje devojke preko neta.
sweet_A
11.08.2004., 11:57
Glupost najveca! Izadjite u stvarni svet, ljudi, kakav crni internet!Slazem se u potpunosti.Ok zezanje na netu,ali nisam povornik nalazenje devojke preko neta.
tačno tako!!! Dođem na neta da se zezam, a ne da mi neko govori pošalji sliku, sviđaš mi se, ajde da se vidimo itd. A što se tiče zaljbljivanja, i to je veoma relativno. Ko zna šta je ova druga strana napričala, ne mora uvek biti tačno. Ne znam, sve u svemu ja ne volim tu vrstu veza :wink:
Ja ne znam nista osim da su sve cice zaljubljene u mene!
Dobri_andjeo
12.08.2004., 02:02
IGGY!!!!! Ne zanima me jesu li sve cice tvoje,niti je to tema ovde.OK :D Dali se neko zaljubio na chatu i dali je imao takvu vezu??
Ja ne znam nista osim da su sve cice zaljubljene u mene!
Blago tebi kad si tako samouveren :lol: :lol: :lol:
jelena_24
13.08.2004., 00:00
А преко Форума???
wild_child
13.08.2004., 01:02
Ja sam imala...trajala je 6 meseci
Medjutim nisam zelela da to bude veza...jednostavno smo se nasli...cisto zbog neke svirke i nakon sat vremena se smuvali...mada ne verujem da li bih to ponovo uradila sa nekim drugim....neka ostane ovako :lol:
Naravno da su svi protiv...jer je to kao "cool" ili tako nesto. Samo mi recite sta je bolje...dopisivati se s nekim i upoznati se,ili skontati se sa nekim u diskoteci posle pola sata razgovora sto smo verujem svi doziveli. Upoznavanje preko neta nije nista cudnije od 90% "normalnih" veza
Dolcezza
13.08.2004., 10:38
Naravno da su svi protiv...jer je to kao "cool" ili tako nesto. Samo mi recite sta je bolje...dopisivati se s nekim i upoznati se,ili skontati se sa nekim u diskoteci posle pola sata razgovora sto smo verujem svi doziveli. Upoznavanje preko neta nije nista cudnije od 90% "normalnih" veza
E u tih 90% slucajeva, obavezno se ne ispostavi da je onaj drugi takav kakavim se predstavio da je (ni fizicki ni psihicki), a u diskoteci , bar mogu da pokazem prstom i pitam "Sta znas o onom frajeru???" :)))
mackica ns
13.08.2004., 11:38
Mislim da je vrlo moguće. Stvarno, po čemu je bolje smuvati se posle pola sata poznanstva, nego posle par razmenjenih pisama. A ne vidim razlog da neko na forumu, ili chatu bude neiskren. Zar ovde nije draž baš u tome da možeš da budeš APSOLUTNO iskren, i baš te briga ko će šta pomisliti o tebi, kad ni ne zna ko si. I, ako se baš takav nekom dopadneš, to je to. verujem da je više neiskrenosti i lažnog predstavljanja po diskotekama...
problem je jedino ako je nekom suviše važan fizički izgled...
krvolok
13.08.2004., 14:05
Bravo, Mačkice, IN RES MEDIAM !!!
Dobri_andjeo
13.08.2004., 17:37
Ok, u pravu ste po pitanju iskrenosti na chatu,ali nije receno da se svi lazno prestavljaju.Da li smatrate da je to glupo ili nemoguce zaljubiti se na chatu ili preko slike recimo?
Podrav svima vama!!!
LuDa_MaLa
13.08.2004., 20:16
Ja mislim da se ne moze naci osoba sa kojom bi mogla da budem u nekoj duzoj vezi , mada imam jednog druga kog sam upoznala preko neta jeste da je on dosta stariji od mene ali zato mi je samo drug .
To je zato sto mene nisi upoznala,ha!
apotekarka
13.08.2004., 20:49
Dobro veče svima, prvi put sam ovde kod vas i mogu vam reći da sam preko foruma našla virtualnog dečka i nekoliko virtualnih ljubavnika. :D
Živim u virtualnoj poliandriji, svi znaju za sve i svima je lepo :lol:
Dobro veče svima, prvi put sam ovde kod vas i mogu vam reći da sam preko foruma našla virtualnog dečka i nekoliko virtualnih ljubavnika. :D
Živim u virtualnoj poliandriji, svi znaju za sve i svima je lepo :lol:
Whoo hoo, svaka cast! :D
Cini mi se da cu i ja promeniti misljenje u vezi sa internetom
Sto je najveci fazon, dve moje drugarice su nasle tipove preko neta ( i sve je super ispalo!) , ali to je bilo sasvim spontano. Znaci, nisu se uopste tome nadale.
wild_child
14.08.2004., 19:47
Komentar moje drugarice inace baksuza kad su veze u pitanju...nakon sto je upoznala mog decka......Veceras uplacujem sate :lol: :lol:
Komentar moje drugarice inace baksuza kad su veze u pitanju...nakon sto je upoznala mog decka......Veceras uplacujem sate :lol: :lol:
E tako! :wink:
Ma treba sve probati!
Sad kad jos malo razmislim... juuu, pa nije to tako lose. Upoznas tipa, razmenite par mejlova, par vidjanja, ne morate odmah da budete zajedno...
Covece, sto sam starija sve vise podrzavam ovakve price!
U pravu si.Moja komsinica,nepokretna baba,odlepila je za tim akcijama.Prva je u zgradi uvela kablovski internet!
U pravu si.Moja komsinica,nepokretna baba,odlepila je za tim akcijama.Prva je u zgradi uvela kablovski internet!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sta se bunis Iggy?! Pa nemaju sve devojke srece da tebe upoznaju uzivo, pa moraju i preko neta nesto da traze! :wink:
Ja sam rad da pomognem,ali ne zavisi sve od mene....
ja mislim da je to skrooz nemoguce :lol:
wild_child
15.08.2004., 00:06
Zasto ne?Mislim da mojih 6 meseci i nije bash za bacanjne :?
Ja najvise volim da se prikljucimo na sega-mega uredjaj i onda lagani rad... segamega mega mega, segamega mega mega... 8)
Ja najvise volim da se prikljucimo na sega-mega uredjaj i onda lagani rad... segamega mega mega, segamega mega mega... 8)bravo care
radoznala novosadjanka
20.08.2004., 15:44
Ma treba sve probati!
Sad kad jos malo razmislim... juuu, pa nije to tako lose. Upoznas tipa, razmenite par mejlova, par vidjanja, ne morate odmah da budete zajedno...
Covece, sto sam starija sve vise podrzavam ovakve price!Pitanje za nsbee:Htela bi da te pitam,posto sam nova ovde,zasto si promenila misljenje.Mislim nasi momci su ok,ali kako mozes verovati nekom koga uopste ne poznajes.Da li si upoznala nekog kada si promenila misljenje,jer ne verujem da bi promenila misljenje zbog odgovora drugih? Uskoro cu se registrovati,pa mi mozes reci koga bi mi preporucila od ovdasnjih momaka da se dopisujem.Problem je sto solidno izgledam,pa strepim da ne naletim na nekog na koga ne treba.Hvala ti.
Ma treba sve probati!
Covece, sto sam starija sve vise podrzavam ovakve price!Pitanje za nsbee:Htela bi da te pitam,posto sam nova ovde,zasto si promenila misljenje.Mislim nasi momci su ok,ali kako mozes verovati nekom koga uopste ne poznajes.Da li si upoznala nekog kada si promenila misljenje,jer ne verujem da bi promenila misljenje zbog odgovora drugih? Uskoro cu se registrovati,pa mi mozes reci koga bi mi preporucila od ovdasnjih momaka da se dopisujem.Problem je sto solidno izgledam,pa strepim da ne naletim na nekog na koga ne treba.Hvala ti.
Registruj se pa cu ti poslati pp. Pozdrav
:wink:
raindog
21.08.2004., 12:51
Problem je sto solidno izgledam,pa strepim da ne naletim na nekog na koga ne treba.Hvala ti.
:shock: :shock: :?: :?: :!:
apotekarka
22.08.2004., 14:40
Problem je sto solidno izgledam,pa strepim da ne naletim na nekog na koga ne treba.Hvala ti.
Problem?
Problem?
Sta se svi iscudjavate?! Pa to nekad stvarno moze da bude problem!
raindog
22.08.2004., 23:48
ne kontam :!: ako solidno znachi dobro izgledati, frka je ako te neko skonta na netu :?: :!: :shock:
shto mu otprilike dodje da mozhesh da caskash sa ljudima putem neta samo ako si neznam ni ja : totalni "gabor", "lopata", super neprivlachan, zagoreo, debelguz ili shta sve vec ljudima padne na pamet kao asocijacija na ljude koji znaju da ukljuche rachunar :?: :!:
el to problem :?:
...mozda ga reshi promenom boje kose npr. :roll: ...
...ebote... stvarno da ne verujesh...
ne kontam :!: ako solidno znachi dobro izgledati, frka je ako te neko skonta na netu :?: :!: :shock:
shto mu otprilike dodje da mozhesh da caskash sa ljudima putem neta samo ako si neznam ni ja : totalni "gabor", "lopata", super neprivlachan, zagoreo, debelguz ili shta sve vec ljudima padne na pamet kao asocijacija na ljude koji znaju da ukljuche rachunar :?: :!:
el to problem :?:
...mozda ga reshi promenom boje kose npr. :roll: ...
...ebote... stvarno da ne verujesh...
Ups, ako tako treba da izgledamo mi koji smo na netu onda se ja ne uklapam :oops:
:lol: :lol: :lol:
Ne, devojka je verovatno htela da kaze da su vece sanse da te maltretiraju razni likovi ako si lep(a)
raindog
23.08.2004., 12:15
pa ono...ako je nekom jedini adut ta 'lepota'...onda...
ugl. ja sam pochela da se zaljubljujem u nekog mnogo, mnogo pre nego shto sam znala kako taj neko izgleda :wink:
a nema mi nishta gluplje nego kad te neko startuje na netu sa : " cao"
, " jel imash fotografiju ?" i onda ako ti je dovoljno dosadno u tom trenutku da ga odmah ne stavish na ignore, svaka sledeca je " pa hajde, daj fotografiju" i tako u nedogled, dok ga ne od'ebesh :roll:
znachi naravouchenije CAO + JEL IMASH FOTOGRAFIJU = SMARACH :!: :!: :!:
pa vi sad vidite...
cLick - OR - Die
23.08.2004., 12:57
ono.. poznato je da se ljubav radja i na najchudnijim mestima.. Za$to se onda ne bi rodila i na forumima, chatovima , MSNovima, ICQovima, mIRCovima i ostalim net mestima koja su napravljena upravo zato. Da se ljudi druzhe, zblizhe, upoznaju, a $ta posle bude bice.
Ljubav preko neta je ne$to najnormalnije, a oni koji to negiraju su najodvratniji licemeri ili sa njima ne$to nije u redu. Naravno, net ne treba da postane va$a omiljena samousluga, vec treba svracati i na pijacu $to je moguce che$ce. Evo ja sam sinoc bio na pijaci i mogu da kazhem da je bilo fenomenalno.
Puno slika mladih bakutanera i ostalih ludorija na mom homepagetU: http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~nknight
wild_child
23.08.2004., 13:14
pa ono...ako je nekom jedini adut ta 'lepota'...onda...
ugl. ja sam pochela da se zaljubljujem u nekog mnogo, mnogo pre nego shto sam znala kako taj neko izgleda :wink:
a nema mi nishta gluplje nego kad te neko startuje na netu sa : " cao"
, " jel imash fotografiju ?" i onda ako ti je dovoljno dosadno u tom trenutku da ga odmah ne stavish na ignore, svaka sledeca je " pa hajde, daj fotografiju" i tako u nedogled, dok ga ne od'ebesh :roll:
znachi naravouchenije CAO + JEL IMASH FOTOGRAFIJU = SMARACH :!: :!: :!:
pa vi sad vidite...
On:imash sliku
Ja : ne
on :kako izgledash/opisi se
....ti su mi omiljeni :D
Peta W.
23.08.2004., 17:59
....ti su mi omiljeni :D /me na to pitanje uvek odgovori isto.... :arrow: Ne nosim brus i dosta sam komunikativna... :lol: :lol: :lol: :P 8) :wink:
Dolcezza
24.08.2004., 00:10
Esi luda majke mi! Za Ppzdeti!!!! :lol: :lol: :lol:
wild_child
24.08.2004., 10:16
....ti su mi omiljeni :D /me na to pitanje uvek odgovori isto.... :arrow: Ne nosim brus i dosta sam komunikativna... :lol: :lol: :lol: :P 8) :wink:
hahha...sirokih shvatanja....zapisala sam :roll: :D
U sustini sve je moguce, kako ono ide u onoj pjesmi...jer ljubav udara cesto tamo gdje se covjek najmanje nada...tako da sta ja znam. U sustini kada bolje razmislim sta je zaljubljivanje onda shvatim da je zapravo to samo stvaranje ideje o nekoj osobi da je takva i takva i sve dok imamo tu ideju o njoj,dok gajimo tu ideju i misao,da je takva i takva mi smo zaljubljeni.Kada prestane da zivi ta ideja u nama o toj osobi onda i ljubav nestaje,bar ja to tako kapiram.Dali ce se ta ideja o nekoj osobi(stecena na chatu ili na forumu na osnovu par recenica) odrzati nakon vidjena oci u oci to je vec pitanje,pravo pitanje jer mislim da oci o coveku govore najvise.Reci su ponekad suvisne. U al ga zakomplikovah
U sustini sve je moguce, kako ono ide u onoj pjesmi...jer ljubav udara cesto tamo gdje se covjek najmanje nada...tako da sta ja znam. U sustini kada bolje razmislim sta je zaljubljivanje onda shvatim da je zapravo to samo stvaranje ideje o nekoj osobi da je takva i takva i sve dok imamo tu ideju o njoj,dok gajimo tu ideju i misao,da je takva i takva mi smo zaljubljeni.Kada prestane da zivi ta ideja u nama o toj osobi onda i ljubav nestaje,bar ja to tako kapiram.Dali ce se ta ideja o nekoj osobi(stecena na chatu ili na forumu na osnovu par recenica) odrzati nakon vidjena oci u oci to je vec pitanje,pravo pitanje jer mislim da oci o coveku govore najvise.Reci su ponekad suvisne. U al ga zakomplikovah
Bas! :D
dugi777jezik
25.08.2004., 00:55
8) 8) 8) Petice, hoces reci da (stoga) "cepas" kosulje i majice svojim ... "pistoljima", a decacima upijas poglede i topis srca, da posle moze svako da ih tako ranjive... vidi kao sanjive ... sa ocima punim Petinih "kupola"... :P :P :P
VOLIM PETU NAJVISE NA SVETU
ZA MENE JE PETA CENTAR SVETA
NAJLEPSA JE PETA, ZNA SVA PLANETA
:!: :!: :!:
LjVDSS :wink: :wink: :wink:
lepo ali i komplikovano receno.. he... slazem se do nekle.. ali bih ja to nazvala :?: svidjaju nam se neciji komentari i to je to .. a kako smo po prirodi zeljni zaljubljenosti tako smo i skloni da je vidimo i tamo gde je nema, pa onda :cry: .. treba coveku dosta vremena da zavoli nekoga.. podjite od sebe koliko ste spremni da se date nekom nepoznatom? a to trazite! uh odoh ja ...
He he he sve je moguce :wink:
Nego interesantno je da se takva pitanja postavljaju i na nasim vrlim dating sajtovima, sto je apsurdno, mislim ako ne verujes da nekoga mozes da upoznas na taj nacin koj moj trazis na takvom sajtu :lol: :lol: :lol:
Sto se mog licnog iskustva tice, pa recimo da sam poprilicno prosirio krug svojih poznanika sto je i dovelo na indirektan nacin do par veza i vezica...
Mada ovde su najinteresantniji komentari tipa "izadjite u realan svet", nekako mi iskustvo (koje je poprilicno obimno kadje net u pitanju) govori da takve savete najcesce dele upravo oni kojima bi takvo nesto bilo najpotrebnije :wink:
Jednostavno nasim ljudima je sve ov jos uvek nesto cudno, novo (meni bas i nije evo uskoro cu da slavim deceniju punog neta :wink: ), strano itd. U stvari upoznavanje preko Neta ne razlikuje se, u sustini, od bilo kog drugog nacina upoznavanja, svuda ima frikova koje treba izbegavati (ja doduse na netu jos nisam video tolike manijake kakve sam sretao u tri dimenzije, mada sam siguran da ih ima) svuda mozes da upoznas OK ljude. Neko ranije rece da je jedna od prednosti neta u cinjenici da mozes da budes potpuno iskren i to je definitivno tacno a i pozeljno, mislim da oni koji na sav glas vicu kako su na netu svi foliranti i slicno samo projektuju svoj pristup svemu tome na druge po sistemu "ja sam takav znaci svi su isti takvi". Takav pristup je definitivno pogresan, moja licna "politika" je uvek bila otvorenost i iskrenost, na stranu sto mi sigurno NIKO zbog toga ne moze naskoditi, ali interesnatno je da mi se jos nije desilo da upoznam nekog od famoznih "frikova sa neta" .
Znaci samo opusteno i polako, dopisivanje putem neta je mnogo jednostavnije od bilo kog drugog nacina komunikacije i naravno postavi se prema drugima onako kako hoces da se drugi postave prema tebi da ne kazem "sta posejes to ces i poznjeti" :wink: