Vidi punu verziju : KoRn , rhcp , system of a down sta im fali?
verybadboy
14.05.2003., 13:38
aj recte sta im fali
bolji su od renome pjevaca i ovih slagera sto svaki dan cujem njihove pjesme sto ih prodaju na pijaci
Stoorbak
14.05.2003., 15:10
aj recte sta im fali
bolji su od renome pjevaca i ovih slagera sto svaki dan cujem njihove pjesme sto ih prodaju na pijaci
Pa mislim da im nishta ne fali ali su se brate komercijalizovali. Na primer, voleo sam SOAD kada sam cuo prvi album "Syatem of a down", ali kada sam cuo drugi "Toxicity", a pogotovo "Stell this album" stvarno sam se razocarao u sve shto su do sada postigli. Ako zele da izgube toliko fanova zbog novca, neka ima sluzi na casti :(((
Mozda je ovaj zadnji album sranje ali prvi je dobar pa i TOXICITY nije los, nista im ne fali, ali Soulfly je najbolji!!!!!!!!!!!!!!
verybadboy
14.05.2003., 19:55
dobro mozda imas pravo oko korna i systema al red hot chili peppers ipak imaju svoje veoma vjerne slusaoce.
DJ_Deja
14.05.2003., 21:01
najjaca grupa-RHCP,system of a down nije los, korn manje-vise....a p.o.d.? kako se zove vrsta muzike koju pevaju linkin park?i moze li mi neko reci nekoliko hard core izvodjaca,i kakva je to muzika?
Stoorbak
14.05.2003., 22:59
najjaca grupa-RHCP,system of a down nije los, korn manje-vise....a p.o.d.? kako se zove vrsta muzike koju pevaju linkin park?i moze li mi neko reci nekoliko hard core izvodjaca,i kakva je to muzika?
U bre linkin par ti je cist Nu metal, to je zeshca komercijala, kao i POD, SOAD, Slipknot, Stoun Soir!!! Najboji HC po meni je Biohazard i Pro-Pain, Mada moze i Machine head da "prodje" :))) Jedni Nu metal band koji poshtojem jeste Mudvayne, jer stvarno ljudi imaju neki svoj fazon i bash su orginalni, i shto se tice muzike i tekstova naravno, preporucio bih ti Death Blooms, DIG, IDIOT, Not falling!!!! Ako to zanima josh neki pravac slobodno pishti!!!!!!!!!!
Stoorbak
14.05.2003., 23:06
Mozda je ovaj zadnji album * ali prvi je dobar pa i TOXICITY nije los, nista im ne fali, ali Soulfly je najbolji!!!!!!!!!!!!!!
Ma daj, jeste da je toxicity bash uspeo, ali su Serj i kompanija za 360 stepeni promenili pravac, sve se svelo na pljuvanje americke vlade i ostalo, neshto kao na foru RAge against the machine. A kada je dosh'o na red poslednji, treci, album i kada sam ga cuo sve mi se smucilo, jednostavno sam poceo da ih prezirem, a do tada sam ih bash gotivio :(( Jedini ban koji me nikada nije izneverio jeste Fear Factory [ako je neko cuo za Burtona C. Bell-a, zacetnika space metala]!!!!!!!!!!!!!
Shto se tice Soulfly-a, nemam nishta lepo o nima da kazem, jednostavno je Max povukao sve iz sepulture koja je sve do izlaska ARISE bila veoma dobar band, pa su se i oni pod uticajem izdavackih kuca i TV stanica maximalno komercijalizovali, jedostavno su na nekin nacin hteli da pariraju nekako Metallici, ali to naravno nisu uispeli :((( Poslednja dva albuma Sepulture je cist HC koji ja ne gotivim bash :((((
Maks je orginalan pjevac kad ga jednom cujes poslije znas to je Maks!
Njegovi tekstovi ako ih razumijes su veoma dobri i nose u sebi neko metaforicno znacenje koje svaki covek treba da razumije na svoj nacin!!
On nije komercijalista koji radi za pare njemu je bitno da se izrazi na neki poseban nacin a to dobro radi jer ga ljudi vole!!
Stoorbak
15.05.2003., 21:58
Njegovi tekstovi ako ih razumijes su veoma dobri i nose u sebi neko metaforicno znacenje koje svaki covek treba da razumije na svoj nacin!!
On nije komercijalista koji radi za pare njemu je bitno da se izrazi na neki poseban nacin a to dobro radi jer ga ljudi vole!!
Da jeste bio je cool do ARISE sve ostalo je sra*e, juce sam slushao SOULFLY III, mogu samo da kazem BLJACKKKKKK!!!!!!!!!!
Da jeste bio je cool do ARISE sve ostalo je sra*e, juce sam slushao SOULFLY III, mogu samo da kazem BLJACKKKKKK!!!!!!!!!!
De molimte reci zasto,mozda je losiji od PRIMITIVE albuma ali je opet dobar tekstovi su odlicni,vokal prepoznatljiv, a jedino su rifovi malo rastrzaniji nego prije ali to je ipak sve lijepo slozeno i zvuci dobro!!!
Stoorbak
18.05.2003., 12:24
De molimte reci zasto,mozda je losiji od PRIMITIVE albuma ali je opet dobar tekstovi su odlicni,vokal prepoznatljiv, a jedino su rifovi malo rastrzaniji nego prije ali to je ipak sve lijepo slozeno i zvuci dobro!!!
Znash kako, sve to stoji ali mnogo su se bre komercijalizovali, pre svega shto su se bacili na HC, a to im po meni nije trebalo!!! POnavljam josh jednom, hteli su od njih da naprave drugu Metallicu ali nisu uspeli, zato je Max otisho iz band-a !!!!!
Poslushaj malo Children of bodom, pa cesh videti shta je iskonski, pravi, melodicni metal!!!
aj recte sta im fali
bolji su od renome pjevaca i ovih slagera sto svaki dan cujem njihove pjesme sto ih prodaju na pijaciNista im,brate,ne fali!Ko ti je rekao da im nesto fali?!
Stoorbak
20.05.2003., 16:42
aj recte sta im fali
bolji su od renome pjevaca i ovih slagera sto svaki dan cujem njihove pjesme sto ih prodaju na pijaciNista im,brate,ne fali!Ko ti je rekao da im nesto fali?!]
Fali im samo malo vishe kreativnosti BRE!!!!
Children of bodom Rules!!!!!!
die_happy85
20.05.2003., 20:38
system of a down, moze da prodje...
koRn, hmmmmm
rhcp, ziva uspavankaaaa
Nego upravo slusam Lacuna Coil, nisam ih nesto gotivila, ali ipak imaju dosta melodicnih stvari...
Ne daj Boze da njih slusas kada raskidas sa deckom/devojkom ne gine ti bagrem basta!
PoZ!!! :))))
Stoorbak
20.05.2003., 23:19
koRn, hmmmmm
rhcp, ziva uspavankaaaa
Nego upravo slusam Lacuna Coil, nisam ih nesto gotivila, ali ipak imaju dosta melodicnih stvari...
Ne daj Boze da njih slusas kada raskidas sa deckom/devojkom ne gine ti bagrem basta!
E ako hocete neshto za raskid, a da se smorite i na kraju rezete vene preporucujem Pearl Jam-Black i Alice in chains-Down in a hole!!!!
A kada hocete da iscoolirate situaciju nakon raskida slushajte bilo kakav black metal, tada mrzite sve oko sebe pa cak i doticnu/doticnog!!!
P.S Meni je ovi drugo pomoglo!!!!
p0z
koRn, hmmmmm
rhcp, ziva uspavankaaaa
E ako hocete neshto za raskid, a da se smorite i na kraju rezete vene preporucujem Pearl Jam-Black i Alice in chains-Down in a hole!!!!
A kada hocete da iscoolirate situaciju nakon raskida slushajte bilo kakav black metal, tada mrzite sve oko sebe pa cak i doticnu/doticnog!!!
P.S Meni je ovi drugo pomoglo!!!!
p0z
ej a ja tada slusam SAMO "kolibri" ;))))) :PPpP
die_happy85
21.05.2003., 17:04
Eto toliko me je kolibri zaneo da sam zaboravila i da se potpisem
verybadboy
21.05.2003., 19:35
jos mozda da dodamo i Papa Roach.Nisu ni oni toliko losi.
Stoorbak
22.05.2003., 22:42
jos mozda da dodamo i Papa Roach.Nisu ni oni toliko losi.
Komericijala!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote=verybadboy]aj recte sta im fali
daj bre,korn?????pa to ti je jedno veeeliko s**nje,nista gluplje u zivotu nisam cuo!rhcp je ok,ali KORN???
MA LJUDI VI NE ZNATE STA JE HARD-CORE.SLIPKNOT ZAKON
Stoorbak
04.06.2003., 23:09
Cudni covece, koliko puta trebam da ti kazem da SlipKnot nije HC?!?!?!?!? Joj al su drski ovi novi klinci bre, ne slushaju nikoga :(((( c c c c c
Ma bre vi koji mislite da ste coreovci i slushate system,slipknot,korn i ostala sranja,treba da se obesite...ajde slushajte neki domaci band Hitman,7th army,t-error,ili tako nesto!STVARNO MI SE GADITE,
Stoorbak
05.06.2003., 20:47
Ma bre vi koji mislite da ste coreovci i slushate system,slipknot,korn i ostala *,treba da se obesite...ajde slushajte neki domaci band Hitman,7th army,t-error,ili tako nesto!STVARNO MI SE GADITE,
E kad smo kod domacih bandova, toplo preporucujem, za one koji vole malo extremniji zvuk, May Result i The Stone[ex Stone to Flash]!!! Ako ih neko nekada slushao zeleo bih da znam mishljenje o navedenim bandovima! Meni se licno svidjaju, bez obzira shto pljuju po hrishcanstvu!!!
p0z
Cudni covece, koliko puta trebam da ti kazem da SlipKnot nije HC?!?!?!?!? Joj al su drski ovi novi klinci bre, ne slushaju nikoga :(((( c c c c cNego sta je ako nije HC.Metal sigorno nije i ubedljivo si najjaci bend na svetu.
Stoorbak
08.06.2003., 18:10
Cudni covece, koliko puta trebam da ti kazem da SlipKnot nije HC?!?!?!?!? Joj al su drski ovi novi klinci bre, ne slushaju nikoga :(((( c c c c cNego sta je ako nije HC.Metal sigorno nije i ubedljivo si najjaci bend na svetu.
PA nije ni HC covece!!! SlipKnot moze da se svrsta u NU metal i nigde drugde!!!!!!!!
Stoorbak
08.06.2003., 19:20
Ma ajde.
E klinac nalozeni mbnogo gledash Radovana treceg, a i mnogo si se nalozio na SlipKnot pa ne cujesh nishta oko sebe!!!!!
Kao prvo ne znam ko je radovan treci,a za drugo si potpuno u pravu.
Stoorbak
10.06.2003., 21:50
Kao prvo ne znam ko je radovan treci,a za drugo si potpuno u pravu.
Pa vidi se kakve intelektualne sposobnosti imash kad nisi cuo za Radovana!!!!!
skrbina
13.06.2003., 12:52
RED HOT CHILI PEPPERS RULES.najbolji bend definitivno i ne slazem se sa onim tipom koji je rekao da su ziva uspavanka.Slusam ih vec 9 godina i smatram da su najoriginalniji Americki bend.Nisu kopija vec ih kopiraju.System of a down je takodje super bend posebno pesma Chop suey
Devilish Dog
25.07.2003., 14:51
aj recte sta im fali
bolji su od renome pjevaca i ovih slagera sto svaki dan cujem njihove pjesme sto ih prodaju na pijaciU pravu si !!!
Dejan10
27.09.2004., 19:25
aj recte sta im fali
bolji su od renome pjevaca i ovih slagera sto svaki dan cujem njihove pjesme sto ih prodaju na pijaciNista im,brate,ne fali!Ko ti je rekao da im nesto fali?!]
Fali im samo malo vishe kreativnosti BRE!!!!
Children of bodom Rules!!!!!!
Idi na drugu temu pa hvali svoj je*eni Children Of Bodom!!! Kako mozes da uporedjujes jedan pravac sa drugim?!
Jonathan, Max, Chino Moreno and Serj Rules!!!
Moon Child
27.09.2004., 19:28
pa....ja volim RHCP (8..i S.O.A.D. (8 a koRn ne volim :p
al sta im fali,to ne mogu da sudim :roll:
Flea.RHCP
27.09.2004., 21:45
R.H.C.P. RULES!!!!
Ja ih mnogo volim i dosta dugo ih slusam.Inace ja slusam nesto tvrdji zvuk ali
nekako peppersi su bili jedan od privih stranih bendova koje sam poceo da slusam
pre dosta godina,oni su "prva ljubav" a, sto sto se kaze "Prva ljubav zaborava nema "
tako ja volim RHCP.Jedan od boljih albuma mi je Californication a svidja mi se i
njihov poslednji album By The Way
Jednostavno Obozavam Pepperse!!!!
stivlim
27.09.2004., 22:06
RHCP odlican bend, ali sam prevazisao fazu sedim kuci i
slusam RHCP svaki dan, By the way mi je nekako najujednaceniji album(citaj najbolji), SOAD su bili veliko otkrice pre dve godine i ako nastave tamo gde su stali sa STEAL THIS ALBUM nemam razloga da ih ne slusam dalje, KORN nikad nisu bili u domenu mog interesovanja
New Rose
27.09.2004., 22:39
Licno, meni su Peppersi ok, ali mislim da nemaju neki jaki bend ( ne mislim da su glupi i neobrazovani ) vec da nisu tvrdi, sto meni vise lezi, a Entoni iako se covek super drzi, mislim da ima malkice slabasniji glas. Ali sve u svemu za taj soft rock su super, ali mislim da im fale bolji zivi nastupi. Ono sto sam ja slusala je bila ziva katastrofa, taj covek je SVE ALI SVE uspeo da otpeva za stepen (ton) nize!!! :shock: Bas sam bila zabezeknuta, ali nisu ovako losi.
Korn me nesto i ne zanima, bas kao i System of a Down, nekako, slicni su mi ( mozda i nisu, ne znam ),
ne kapiram ja vecinu novije muzike. Ali postujem, ljudi mlate lovu.
Licno, mislim da nijedan od tih bendova osim mozda Peppersa ( mada i za njih slabo verujem ) nema neku stabilnost pa da ce da se slusa i za 25 godina.
POZ :D
VisionOfDisorder
27.09.2004., 23:11
Eh sad... Korn je nekad bio bomba. Sad su ok bend, ali teshko je odrzavati takav naboj toliko dugo. Zavrshili su oni karijeru (za mene) sa "Issues". Ima finih pesama na ostale dva albuma, ali shta reci za albume na kojima ti se svidja samo par pesama i samo par delova. Davis jeste evoluirao u dobrog pevacha i sve to... i ostali sviraju dobro. Medjutim, malo je sve to recheno. Zato je Slipknot posle dva fantastichna albuma izdao treci (chetvrti) malo takshi. Recheno je, vreme je da se oni kao muzichari realizuju, ne treba cediti ono chega nema.
System, prvi album, revolucija, drugi sa muzichkog aspekta savrshen. Treci nije album, nego neobjavljene pesme. Muzikalno odlichan, osim shto mi ide na zivce shto sporedni pevach strashno forsira sebe. Sachekajmo sledeci album, taj bend obecava.
RHCP, no comment.
KoRny_girL
02.10.2004., 17:59
KoRn rooles!
wild_child
03.10.2004., 18:46
Od ponudjena tri System ima najbolji vokal definitivno.
CobRa-SiC-
03.10.2004., 19:40
Kako za koga. Po mom misljenju Jonathan D. je najbolji od ponudjenih.
VisionOfDisorder
03.10.2004., 20:09
Serj najbolje peva, to nije mishljenje niti stav, to je chinjenica.
KoRny_girL
03.10.2004., 20:48
Ja mislim da John Davis ima najbolji glas od njih trojice!
Moon Child
04.10.2004., 00:32
aaaaaaaanthony...ako ne najbolji onda najsexy :) zar ne?
CobRa-SiC-
04.10.2004., 08:05
Ne lupaj bre :evil: . Serj dobro peva samo na cdu dok uzivo peva za 0. Jonathan bi mogao da ga nauci kako se peva jer uzivo zvuci isto kao na cdu.
wild_child
04.10.2004., 12:12
Pa ......glas mu nije neki ali ostaje cinjenica da super izgleda :D
Ja ostajem pri tome da Serj ima najjaci vokal.
VisionOfDisorder
04.10.2004., 13:52
Ne lupaj bre :evil: . Serj dobro peva samo na cdu dok uzivo peva za 0. Jonathan bi mogao da ga nauci kako se peva jer uzivo zvuci isto kao na cdu.
Toliko o tvom razumevanju u vokalne sposobnosti...
Nemash blage veze...
Odavno sam skinuo uzivno snimak pesme "chop suey". Hah... To je odradio(li) toliko dobro da svakom kome sam taj video pustio je vilica zavrshila na patosu. Ukoliko si iole upucen, znacesh koliko je ta pesma komplikovana za pevanje... Hahaha... ne mogu da verujem kako si se nalupao. Da dovrshim... haha... izvni, mnogo si mi smeshan sa svojim neznanjem... elem... Dragi Davis 1) promenio nachin svog pevanja 2) ne zvuchi isto uopshte od kad su izbacili follow the leader... Chak se ni ne dere (ako je dranje mera kvaliteta, jon dobija naravno...) mada je on odavno prestao da se dere. Sad zavija. Malo je neshto probao da se vrati korenima na novom cd-u... ali blah. Premator je. Mada ga volim.
CobRa-SiC-
04.10.2004., 21:41
Toliko o tvom razumevanju u vokalne sposobnosti...
Nemash blage veze...
Odavno sam skinuo uzivno snimak pesme "chop suey". Hah... To je odradio(li) toliko dobro da svakom kome sam taj video pustio je vilica zavrshila na patosu. Ukoliko si iole upucen, znacesh koliko je ta pesma komplikovana za pevanje... Hahaha... ne mogu da verujem kako si se nalupao. Da dovrshim... haha... izvni, mnogo si mi smeshan sa svojim neznanjem... elem... Dragi Davis 1) promenio nachin svog pevanja 2) ne zvuchi isto uopshte od kad su izbacili follow the leader... Chak se ni ne dere (ako je dranje mera kvaliteta, jon dobija naravno...) mada je on odavno prestao da se dere. Sad zavija. Malo je neshto probao da se vrati korenima na novom cd-u... ali blah. Premator je. Mada ga volim.
Odslusaj "Twist" i "Children of the KoRn" uzivo i znaces o cemu ti govorim. Sluso sam Serja uzivo i peva k'o da ce da crkne.
Moon Child
04.10.2004., 21:49
glas mu nije neki ali ostaje cinjenica da super izgleda :D
.to i pricham :D :D :D
mortishaaa
09.10.2004., 02:02
tek sad vidim da ovaj forum dobro stoji, kako je ranije stajao LoL
elem ... ja samo da kazem da je anthony bio prelep sa dugooooooom kosom OoPs sad mi se ne svidja ni malo :ne: :ne:
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Flea.RHCP
09.10.2004., 02:08
tek sad vidim da ovaj forum dobro stoji, kako je ranije stajao LoL
elem ... ja samo da kazem da je anthony bio prelep sa dugooooooom kosom OoPs sad mi se ne svidja ni malo :ne: :ne:
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Mislim da mu bolje stoji kraca kosa - znaci kao sto je imao na albumu "By the Way"
Sada je opet pustio kosu
joGooOOD
09.10.2004., 02:28
nista...samo sto je cista komercijala,ko suza
wild_child
09.10.2004., 10:16
Ma jok bolja mu je duga kosa.Ili ono u spotu Otherside kad je onako blajhovan pa jos u onom mantilu..mmm
Moon Child
09.10.2004., 15:49
meni bas kao iz by the way....ili iz otherside spota...al ovo nije tema o njemu:p
mortishaaa
11.10.2004., 23:54
Mislim da mu bolje stoji kraca kosa nijeeeeeee OoPs ja imam jednu sliku sa dugackom kosom i 'presladak' je OoPs a kad je imao onu plavu ... blah ... m i sa crnom kratkom je blah ... (8
a nisam znala da opet pusta (((:
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
I Am Freak On A Leash
12.09.2008., 20:15
Evo za sve dileme:JONATHAN IS THE BEST, I STVARNO IMA MOCAN GLAS! NE SERITE DA ZAVIJA, GARI ODLICNO PEVA! KoRn RULES!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil ::evil:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil:: evil::evil::evil:
jecawaste
12.09.2008., 20:23
slepilo,slepilo,slepilo...
iii vidim ponovo.
+SpookyGirl+
12.09.2008., 20:25
sasvim bespotrebno vađenje stare teme.
teme o dotičnima već postoje.
stoga lock.