Vidi punu verziju : Stizem
Hackers
08.08.2004., 12:30
Daklem devojke cuvajte se.
Hackers stize za dan dva i zato se pripremite. :twisted: :twisted: :twisted:
eeejjjjjj sta radis u Sapcu ako nije tajna?
ajde svratis kod mene malo da mi preuredis sajt :wink: :wink: :wink:
zezam se
kod koga dolazis
dollar MC
08.08.2004., 13:14
E, aj dodji i do mene. Nisam devojka, ali volim da ucim. Nadam se da nesto mogu nauciti od tebe :D . Javi na p.m. ako hoces. Ozbiljno. Javi se
ja imam fest dobre komsinice :lol: :lol: :lol:
kojim poslom dolazis? i na koji kraj
dollar MC
08.08.2004., 15:02
Ignis... stizem ja do tebe... odma'
zovi komsinice
Jelena87
08.08.2004., 15:06
A tako dakle...ti bi da ucis...a jel ti ja nisam bila dobra uciteljica?Secas se ono kad sam te poducavala u 12 sati nocu,znas onaj krevet i sta je sve bilo hehe
A tako dakle...ti bi da ucis... jeco, duso,ko je rekao da cemo da ucimo? a jel ti ja nisam bila dobra uciteljica?Secas se ono kad sam te poducavala u 12 sati nocu,znas onaj krevet i sta je sve bilo hehe e to ne znam, mada smo se nas dvojica lepo proveli sa mojim komsinkama, zar ne dollare?inace ako si ga ti ucila dobro si ga naucila, svaka cast, moje komsinice su prezadovoljne
dollar MC
08.08.2004., 18:35
A tako dakle...ti bi da ucis... jeco, duso,ko je rekao da cemo da ucimo? a jel ti ja nisam bila dobra uciteljica?Secas se ono kad sam te poducavala u 12 sati nocu,znas onaj krevet i sta je sve bilo hehe e to ne znam, mada smo se nas dvojica lepo proveli sa mojim komsinkama, zar ne dollare?inace ako si ga ti ucila dobro si ga naucila, svaka cast, moje komsinice su prezadovoljne
Taj rad... 8)
Jelena87
08.08.2004., 19:48
Aha dragi,nisi mi spomenuo te komsinice! Moras se naviknuti na cinjenicu da si zauzet,da si moj,i da nikakve komsinice ne dolaze u obzir! Ignis,ti mozes...jer nemas strasnu zenu poput mene xexe
Aha dragi,nisi mi spomenuo te komsinice! Moras se naviknuti na cinjenicu da si zauzet,da si moj,i da nikakve komsinice ne dolaze u obzir! Ja ovo ne bih tolerisao da mi kaze devojka) Prevaspitaj je. znam da mozes Ignis,ti mozes... Jeeeeeeeee, sve komsinice samo za mene :lol: :lol: :lol: jer nemas strasnu zenu poput mene xexe dollare zao mi te je, vidi se da si dobar decko.. :wink: :wink: :wink:
Hackers
09.08.2004., 00:52
Elem, idem na Jevremovac kod Ratkove kafane pa kod stadiona pa onda malo do bara... Bicu cesto u Caffe Trg.....
A komsinice slobodno obavestite.
Za sajt se ne brini, nema frke.
dollar MC
09.08.2004., 02:06
Elem, idem na Jevremovac kod Ratkove kafane pa kod stadiona pa onda malo do bara... Bicu cesto u Caffe Trg.....
A komsinice slobodno obavestite.
Za sajt se ne brini, nema frke.
Ti mene ignorises? :lol:
Sad jebi ga, ne znam koliko je tvoje znanje u tvom nicku, ali ja sam ono gore bio skroz ozbiljan
ja sam se zezao... mislim dobr bi mi dosla pomoc ali ne zurim nigde, polako ucim....
dollare hackers je tvoj( za jelenu: U smislu da uce i nista vise) :wink:
Hackers
09.08.2004., 11:18
Hm :!:
Jelena87
09.08.2004., 19:29
ja sam se zezao... mislim dobr bi mi dosla pomoc ali ne zurim nigde, polako ucim....
dollare hackers je tvoj( za jelenu: U smislu da uce i nista vise) :wink:
Hvala na ponudi,ali nije potrebno,tako da je dollar samo moj,ja cu da ga naucim sta god treba
gost iz sapca
15.08.2004., 17:14
pa slusaj jeco ako si za poducavanje javi se
sapcanin007@yahoo.com :lol: