PDA

Vidi punu verziju : Da li postoji muskarac izmedu 32 i 40 god ko zeli porodicu?

Anabela
08.08.2003., 11:33
Treba mi relativno zgodan, poslovno uspesan ozbiljan
muskarac.Imam dosta kvaliteta, neobicno je sto ga trazim ovako, ali su mi se smucili razni smaraci, trazenje i izlasci sa muskarcima koji ne zele decu,
razvode se godinama,....itd.
Mozda ovako skratim selekciju. Javite se ako ste pravi, da ne gubimo vreme.

Anabela

NICS
08.08.2003., 12:43
Anabela taj sam doduse nisam preterano zgodan moje liccon misljenje drugi kazu razno neki zgodan eki manje zzgodan ostalo pop tvom opisu je uredu deca svakako

Anabela
08.08.2003., 13:51
Mislim da bi mogao da naucis da pises za pocetak.
Prilicno nepismen odgovor.
Zanimanje graf... kakvo je to zanimanje?

opusten
08.08.2003., 15:12
Jesi li ti uvek ovako ljuta i "ostra"?

caesar
08.08.2003., 15:47
muskarac.Imam dosta kvaliteta, neobicno je sto ga trazim ovako, ali su mi se smucili razni smaraci, trazenje i izlasci sa muskarcima koji ne zele decu,

Anabela

Zdravo bella Ana ,

Dao sam oglas - On trażi nju ( vidi ... caesar ) -danas u 10:26 , nekih 7 minuta prije tebe .
Signum temporis - znak vremena , każu stari Latinjani .
Ako smatraś da to ima nekog znacenja , taj sam .

Pozdravi

zlatko
08.08.2003., 16:42

Anabela :)ZDRAVO ANABELA,JA SE ZOVEM ZLATKO,I IZ BEOGRADA SAM.IMAM 32 GOD,RADIM NA ZELEZNICI KAO SAOBRACAJNI TEHNICAR,ZAVRSAVAM VISU ZELEZNICKU ZA SAOB.INZINJERA.OSTALO MI JE JOS PET ISPITA.ZAVRSIO BIH RANIJE,NEGO SAM ZAVRSAVAO VISU TRENERSKU SKOLU U NOVOM SADU,ZA VISEG FUD.TRENERA,PA KAD ZAVRSIM OVU VISU,POCECU ONDA DA SE I BAVIM TIM POZIVOM.RADIM POVREMENO SADA KAO RELAKS.MASER,ALI SAMO ODREDJENIM LJUDIMA-POZNANICIMA.VRLO SAM OZBILJAN,STO SE ZIVOTA TICE.ZELIM JAKO DA IMAM PORODICU I DECU.IZGLEDAM OVAKO: VISOK SAM 187CM,SPORTSKI GRADJEN,IMAM PLAVE OCI I SMEDJU KOSU.NECES SE RAZOCARATI.AKO ZELIS DA MI PISES MOZES NA OVO E MAIL ADRESU: ZLA1306@EUNET.YU MISLIM DA CU TI ODGOVARATI.PROSUDI SAMA.PISI MI O SEBI NESTO.POZDRAV

braca
09.08.2003., 22:52
Svidja mi se tvoj naslov poruke. Zeleo bih da znam da li je to zajista istina sta trazis.

vidimir
11.08.2003., 03:00
Ana, Ana da ti nisi suvise zaslepljena materijalnim i drustvenim statusom tvog buduceg ? Ili tekst tvoje teme ima takav prizvuk ? Ti ne trazis muza i oca tvoje dece, vec kreditnu karticu. :twisted:

Kremenko
11.08.2003., 12:20
Jili bri vlidimir, vilis li ti cipiripi???

Anabela
11.08.2003., 13:15
...je biti profesionalni dzabalebaros po zanimanju.
Sam pseudonim Kremenko mnogo govori.
Zivot cine sitnice na koje treba obratiti paznju.
Moras nauciti da ne budes iskompleksiran jer samo takvi ljudi mogu da otvore dusu i budu iskreni.
Ali jos si ti mlad. 1977 ako se ne varam.
Imas vremena. Srecno.

Mickajlović
11.08.2003., 17:10
Zdravo Anabela. Hrabra si.Bilo bi interesantno upoznati te.Sve najbolje. Cao

Lens
11.08.2003., 21:13

Anabela

Evo oce moj kolega :wink:

vidimir
12.08.2003., 03:04
Kremenko, vatra je otkrivena odavno, bolje nauci da pises.

Kremenko
12.08.2003., 07:10
:shock: Jaooo, Anabelisima, zašto jadno, pa ja nisam mislio ništa loše. Ja sam OK lik skroz 8) , samo volim malo da se zezam (:ustvari malo više). :)

Srećno i tebi, nadam se da ćeš jednog dana sresti odgovarajućeg princa na belom konju, ako ne ništa makar konja. :wink:

Kremenko
12.08.2003., 07:12
Pazi Vidimir Kolumbo, nemoj samo da se igraš vatrom, znaš kako kaže izreka - ko se igra vatrom taj se i ...

ILKE
12.08.2003., 16:39
Strasno dali ti slusas sama sebe gospodjice LEKTORE
Anabela??! Prvo da bi ucila nekoga pravopisu moras znati kulturu na internetu na forumima i chatu je stavka broj 1. NEISPARAVLJATI LJUDE ZA PRAVOPISNE GRESKE!(raspitaj se malo)Drugo covek ti se lepo javio i kulturno se obratio(po mome njegova greska)
a ti ga mazes i lepis nekakve etikete kao fol nepismen i sli.Neznas sta je graf.ok neznam ni ja sta je ali zensko mas.ing. je za pricu i prepricavanje!I kakav si ti lik sa takvom temu na forumu:Dali ima muskarac izmedju 32 i 40 god,koji zeli porodicu???????? Mislim da si ti izgubljena u vremenu i prostoru a proradio Materinski nagon pa bi bebu i porodicu da pravis na netu ....STRASNO
I pitanje da nezelis mozda ti bebu i porodicu?? 8)
Vidis ni malo lepo i uctivo kad te neko okrpi LEKTORE
bdw(usput)Lik ili ti covek koga si onako izvredjala mi nije niko i nista eto cisto sam reagovao na tvoj prvokativni istup mis.mas.inzinjeru :wink:

verko
12.08.2003., 19:08

Anabela

verko
12.08.2003., 19:15
Hvala ti sto si me citirala.Ne ispunjavam samo jedan uslov- imam 31 godinu. Zivim sam, pa ako si zainteresovana za kontakt daj mi signal, a ja cu tebi ostaviti broj telefona. Ne zelim dalju pricu na ovaj nacin. Izvini.

verko
12.08.2003., 19:25
Da, neka bliza informacija, diplomirani inzenjer elektrotehnike, zbog prirode posla ne raspolazem sa puno slobodnog vremena. Veliki pozdrav!

Anabela
13.08.2003., 09:23
Treba biti veliki, siguran i zadovoljan sobom da te
nicije pisanje, kritika ili izjava ne mogu isprovocirati.
E vidis Miss.Masinski Inzenjer je bas takva.
Ovaj vid komuniciranja na krstarici trebao bi prvenstveno da bude iskren. Ja sam takva.
Iskrena. Gospodin NICS(mislim da mu to bese pseudonim)kome je bila upucena kritika je reagovao
sasvim drugacije od tebe i mogu da ti kazem da u tome
i jeste njegova velicina.

Usput prijateljski, "neispravljati,neznam,nezelis.."
se pise razdvojeno.

ILKE
13.08.2003., 16:52
Vidis ja sam zamisli isto pricao o iskrenosti i velicini!? A draga ti zaista NEMOGU napisati jer je jace od mene :lol: jer to mogu ljudi sa Tvojom velicinom a meni je vidis drago sto ja nisam takva velicina!Jer vredjati ili svojatati nekoga nemoze svako!Za takvo nesto treba biti velicina ali ne i posebno iskren :!: A sto se tice mog pisanja:pa ja sam vec rekao nesto i bilo bi glupo da se ponavljam .
Ti si tu da ispravljas ljude i njihove pravopisne greske.Ruzno je i nije pristojno ali cu ti i to reci S`obzirom na tvoju lektorsku i retoricku moc,muskarci i trce ili ti lete oko tebe pa ti od muke dodjes ovde da odahnes i pokrenes neku razbribriga temu!!!! Zar ne ? Ili se opet varam?!
btw:
Sto ja gresim nepotresame mnogo ipak sam ja samo obican sportista koji je zadovoljan svojim zivotem i okruzenjem a jos manje da jurim sayber love ili ti ne
dao Bog BRAK i BRACNOG DRUGA sa kojim cu osnovati porodicu.ILKE mi je nadimak nije moglo Aleksandar verovatno cest nik :wink:
Toliko Anabela od Ace Ilica
p.s.
Ispravi ako ima sta pogresno ali nemislim gramaticki vec duhovno ili cemo cas gramatike...Ali onda moras da promenis temu mis.Mas.ing. :roll:

gusto
14.08.2003., 02:11

Anabela

Ti si bre obicna budaletina

DjuraFigura
14.08.2003., 05:51
Evo, ja sam pravi. Jesi li ti prava? Ali ovakvo dopisivanje je zamorno. Ima li te na irc-u?

kroki
14.08.2003., 09:06
a sta da ti kazem, po godinama odgovaram tvom kriterijumu, a za ostalo treba ti da procjenis.

Damir 32

zlatko
14.08.2003., 10:37

Anabela :P zdravo.jesam,iz beograda sam i voleo bih ako je moguce da se na neki nacin vidimo.rado bih te masirao ako zelis.nije problem.samo mi posalji svoj e mail,posto sam nov na ovom kompjuteru pa mozda ne znam da nadjem.moj e mail ja zla1306@eunet.yu pozdrav od zlatka.

caesar
14.08.2003., 11:24
Vidis ja sam zamisli isto pricao o iskrenosti i velicini!? A draga ti zaista NEMOGU napisati jer je jace od mene :lol: jer to mogu ljudi sa Tvojom velicinom a meni je vidis drago sto ja nisam takva velicina!Jer vredjati ili svojatati nekoga nemoze svako!Za takvo nesto treba biti velicina ali ne i posebno iskren :!: A sto se tice mog pisanja:pa ja sam vec rekao nesto i bilo bi glupo da se ponavljam .
Ti si tu da ispravljas ljude i njihove pravopisne greske.Ruzno je i nije pristojno ali cu ti i to reci S`obzirom na tvoju lektorsku i retoricku moc,muskarci i trce ili ti lete oko tebe pa ti od muke dodjes ovde da odahnes i pokrenes neku razbribriga temu!!!! Zar ne ? Ili se opet varam?!
btw:
Sto ja gresim nepotresame mnogo ipak sam ja samo obican sportista koji je zadovoljan svojim zivotem i okruzenjem a jos manje da jurim sayber love ili ti ne
dao Bog BRAK i BRACNOG DRUGA sa kojim cu osnovati porodicu.ILKE mi je nadimak nije moglo Aleksandar verovatno cest nik :wink:
Toliko Anabela od Ace Ilica
p.s.
Ispravi ako ima sta pogresno ali nemislim gramaticki vec duhovno ili cemo cas gramatike...Ali onda moras da promenis temu mis.Mas.ing. :roll:

ILKE versus Anabela

Plus ratio quam vis - razum znaci viśe od sile .
Piśeś da si sportista pa pretpostavljam da ti sila ne nedostaje ali , razum ... ne izgleda mi da ga imaś u izobilju .

Hey , Ilke sportsman ... you missed the point .

Caesar

Anabela
14.08.2003., 11:44
Na zalost Gusto ja za tebe ne mogu da kazem da li si
budaletina ili ne. Ne poznajem te.
Mada iskreno mislim da nijedan covek nije budala i
da svako ima odredene kvalitete koje treba prepoznati.
Samo je pitanje da li nam ti kvaliteti odgovaraju ili ne.
No svejedno, ti svakako imas pravo na svoje licno misljenje o meni. Ja ga niti hocu, niti mogu da osporavam.
Svako dobro.Anabela.

ILKE
14.08.2003., 12:59
Iz kog si ti filma ceasare? Kakva sila?O cemu ti to?`ajde majke ti reci o cemu ti DEKICE pricas? Ti bi izgleda da ti se Anabela obrati i zahvali za odbranu ili sta?! Kao prvo njoj to ocigledno nije potrebno(xaxa netreba hvala Anabela)
a kao drugo tu si sa starosnom granicom i sa zajednickom temom(ili ti kako kazes poentom)?!
Prvo dali me sluzi snaga ili pamet ti ces da prosudis
pa ako nista barem vidis znas da mi snage ne manjka drugo zasto mislis da su svi sportovi na snagu???
Tuzni DEKICE xaxaxa :lol: :lol: :lol:
Nego ti se okreni temici i Anabelici i zaobidji ILKETA OK a sta sam ja omasio POENTU,ti netrosi svoju pamet na to vec je prosipaj na druge stvari :!: :?:

ILKE
14.08.2003., 13:14
Za ceasra i njegove citate latinskog ja cu se posluziti nasom starom pesmom i to epskom:NEVERUJTE LATINIMA TO SU STARE VARALICE!!! :wink:
A sto se tice tvoja 4 metra pa Super DEKO srecno u potrazi za zenkom!! Znam da je zeznuto na ostrvu za pedofiliju i za zavodjenje na netu xaxaxa Otkad je onaj profesor ubio one dve devojcice malo ste se primirili....Toliko DEKO o mom razumu What`s up now granfa??? See you latin boy :lol:

caesar
14.08.2003., 18:08
Iz kog si ti filma ceasare? Kakva sila?O cemu ti to?`ajde majke ti reci o cemu ti DEKICE pricas? Ti bi izgleda da ti se Anabela obrati i zahvali za odbranu ili sta?! Kao prvo njoj to ocigledno nije potrebno(xaxa netreba hvala Anabela)
a kao drugo tu si sa starosnom granicom i sa zajednickom temom(ili ti kako kazes poentom)?!
Prvo dali me sluzi snaga ili pamet ti ces da prosudis
pa ako nista barem vidis znas da mi snage ne manjka drugo zasto mislis da su svi sportovi na snagu???
Tuzni DEKICE xaxaxa :lol: :lol: :lol:
Nego ti se okreni temici i Anabelici i zaobidji ILKETA OK a sta sam ja omasio POENTU,ti netrosi svoju pamet na to vec je prosipaj na druge stvari :!: :?:

Jezik je Bog dao svakome , mudrost samo nebrojenima i mudri covjek , za razliku od tebe , se nikada ne ljuti .
To śto piśeś , bolje lupetaś , a straśno si opśiran , treba tretirati kao rijeci bacene u vjetar ili napisane palcem po vodi .

Caesar

caesar
14.08.2003., 20:27
Za ceasra i njegove citate latinskog ja cu se posluziti nasom starom pesmom i to epskom:NEVERUJTE LATINIMA TO SU STARE VARALICE!!! :wink:
A sto se tice tvoja 4 metra pa Super DEKO srecno u potrazi za zenkom!! Znam da je zeznuto na ostrvu za pedofiliju i za zavodjenje na netu xaxaxa Otkad je onaj profesor ubio one dve devojcice malo ste se primirili....Toliko DEKO o mom razumu What`s up now granfa??? See you latin boy :lol:

Per risum multum debes cognoscere stultum - glupoga poznajeś po smijehu .
Tebi je Bog osim snage izgleda dao i smijeh .
A , apropos pedofilije ... no comments ...
A drowning man will clutch at a straw ( hvataś se za slamku sportisto ) ...

Caesar , pozdravi iz Nikozije

A śto do Latinjana , to za Grke je bilo neśto tako ...Cuvaj se Grka i kada ti darove donose ...

A śto se tice Anabele , mi Crnogorci uvjek smo stajali u odbranu slabijeg ... u naśem slucaju , slabijeg pola

milos74
14.08.2003., 23:49
Veoma interesantno da devojka poput tebe na ovakav nacin i u ovo vreme trazi nesto normalno!Nemoj gubiti nadu veruj mi pojavice se kada se najmanje budes nadala

ILKE
15.08.2003., 07:22
Jezik je Bog dao svakome , mudrost samo nebrojenima i mudri covjek , za razliku od tebe , se nikada ne ljuti .
To śto piśeś , bolje lupetaś , a straśno si opśiran , treba tretirati kao rijeci bacene u vjetar ili napisane palcem po vodi .

Caesar[/quote]
-----------------------------------------------------
Pa lepo zboris STARCHE mudri,zato budi mudar neljuti se i trudi se da ti nelupetas!Probaj biti OPSIRNIJE i reci sta ti hoces od mene!?Sto ja reci bacam u vetae je takodje moj problema ali TI pazi na jedno,
gledaj dobro gde ti stavljas svoje PALCE!?
Postujem ja tvoje godinice :lol: :lol: :lol:

ILKE
15.08.2003., 07:28
Apropo moga smeha xaxaxa zar ne nalazis da je smeh zdrav :!: :lol: :lol: :lol:
Crnogorci na strani slabijeg pola???Exactly I just say on that:NO COMENT!!!!!!!! I to sto si crnogorac(opsss malim slovom xaxaxa)ja ti nisam kriv!
Izvinjenje svim ostalim postenim ljudima iz Crnegore :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vragi
15.08.2003., 07:40
Cao! Odusevila si me tekstom i mislim da bi se ja i ti slagali. Mozda sam ja pravi a mozda si i ti za mene prava osoba. Nadam se da ces se javiti. Toliko za pocetak.
Mirko

Zole Krnjevac
15.08.2003., 08:29
Cao Anabela
Psto sam ja malo stariji ipak ocekujem odgovor 7.3.55./169/80 srecno razveden i zivi u Zürichu veoma situiran,ako ti ovo odgovara a TI se javi na E-mail:info@igis-elektro.ch

caesar
15.08.2003., 09:20
Apropo moga smeha xaxaxa zar ne nalazis da je smeh zdrav :!: :lol: :lol: :lol:
Crnogorci na strani slabijeg pola???Exactly I just say on that:NO COMENT!!!!!!!! I to sto si crnogorac(opsss malim slovom xaxaxa)ja ti nisam kriv!
Izvinjenje svim ostalim postenim ljudima iz Crnegore :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orandum est , ut sit mens sana in corpore sano - treba se moliti da bi bio zdrav duh u zdravom tijelu .
Mr. sportsman , ti si izgleda beznadeżan slucaj .

Izvinjavam se svim ostalim sportistima .

Caesar

ILKE
15.08.2003., 11:05
Hajde ovako DEKO evo pisi ti meni na moj nik!?
Nema potrebe da devojci upropastavas temu sa glupostima! Da u zdravom telu zdrav duh!Sta da ti kazem....smesan si bre!Shodno prethodnom cekam poruku u privatnoj posti ako zelis nesto reci ili objasniti! Izvini Anabela na koristenju prostora za ove gluposti nece se ponoviti,sory! :oops: Caooooo

caesar
15.08.2003., 14:04
Hajde ovako DEKO evo pisi ti meni na moj nik!?
Nema potrebe da devojci upropastavas temu sa glupostima! Da u zdravom telu zdrav duh!Sta da ti kazem....smesan si bre!Shodno prethodnom cekam poruku u privatnoj posti ako zelis nesto reci ili objasniti! Izvini Anabela na koristenju prostora za ove gluposti nece se ponoviti,sory! :oops: Caooooo

Finally

You got the point boy .
Bona causa triumphat - dobra stvar pobjedjuje .
Radilo se samo o rijeci izvini ... i niśta viśe .

Fair play ti ipak nije stran .

Vade in pace - idi u miru !

A Anabeli ću se takodje izvinuti za zloupotrebu prostora .

Caesar

over

Vedran
16.08.2003., 22:00
Anabela
delujes jako inteligentno i ozbiljno.
Posetilac sajta, zaboravio sam mu nik,
je bio u pravu. Dobra retorika.
Zaista bih voleo da te upoznam.
Ako si zainteresovana posalji mi privatnu poruku.
Vedran

bane01
18.08.2003., 00:33
dobro.......javi se na 064 287 49 64

sasano1
21.08.2003., 21:26
Cao,
Zovem se Sasa. Imam 34 godine. Voleo bih da se javis na sasasa@tt.yu, da se blize upoznamo.

**case-problem**BBB
22.08.2003., 12:41
email: bbosko@eunet.yu
Podaci: Beogradjanin, 39 god. zaposlen, visina 175. Sliku saljem ukoliko je potrebno.
Posto je ovo sve veoma cudno, mozemo se prvo dopisivati, ili imas neku bolju ideju.

g-rock
22.08.2003., 14:42
cao lep sam, pametan, gradjen kao david, duhovit, pametan, slobodouman, pun para i bas sam cekao tebe...a-na-cega si ti?

bogojevic
23.08.2003., 13:35
javi se da popricamo ok?1964

Goga_NS
23.08.2003., 14:03
Veliki cak sta vise ogroman pozdrav za tebe od moje malenkosti :),takodje samo obicni profesionalni teniski trener :)Imam jednu fenomenalnu ideju.Ponuda je verovala ili ne upravo za tebe.Moj bivsi muz takodje masinski inzinjer,prosek ocena nesto iznad 9,materijalno situiran,poseduje cak 3 stana,odlican posao.Po karakteru vrlo arogantan ceni kvalitete slicne tvojima,mislim da biste se fenomenalno slagali,cak sta vise zeli novo potomstvo..:)
Najozbiljnija ponuda,javi se,dajem ti njegov telefon i tacnu adresu samo da mi budalu skines sa vrata.
P.S. Unapred zahvalna moja malenkost.
P.S. Nisam stigla da pregledam gramaticke greske al pisala sa ovo malo moje sportske duse.ne brinem zato si ti tu :) :idea:

ILKE
23.08.2003., 22:55
No coment for that VAUUUUU :idea: :idea: 8)

dejan31bgd
24.08.2003., 14:45
Cao Anabela,
Vidis mozda se i zna mo sa faksa, mada nema veze.
Hajde da pokusamo ( da se prvo upoznamo naravno ).
Javi se

Aleksandar-Aca
03.09.2003., 09:10
Cao! Zovem se Aleksandar. Javi se ako zelis. Moj mail je aarsic@yahoo.com Bay!

**case-problem**she
19.09.2003., 23:12
Veliki cak sta vise ogroman pozdrav za tebe od moje malenkosti :),takodje samo obicni profesionalni teniski trener :)Imam jednu fenomenalnu ideju.Ponuda je verovala ili ne upravo za tebe.Moj bivsi muz takodje masinski inzinjer,prosek ocena nesto iznad 9,materijalno situiran,poseduje cak 3 stana,odlican posao.Po karakteru vrlo arogantan ceni kvalitete slicne tvojima,mislim da biste se fenomenalno slagali,cak sta vise zeli novo potomstvo..:)
Najozbiljnija ponuda,javi se,dajem ti njegov telefon i tacnu adresu samo da mi budalu skines sa vrata.
P.S. Nisam stigla da pregledam gramaticke greske al pisala sa ovo malo moje sportske duse.ne brinem zato si ti tu :) :idea:

Bravo Goga!!!

Devojka je ocigledno previse zaokupljena svojim kvalitetima, i nikako da se spusti na zemlju.Nije mi jasno kako je jedna tako kvalitetna osoba mogla da da oglas iz koga je ocigledno da vapi za ljubavlju,a sa druge strane njeno sitnicarenje odbija potencijalne udvarace. Ipak se radi o ljudima, koji hteli to ili ne naprave po koju greskicu, ali bivaju grubo odbijeni od osobe koja se stavlja u ulogu uciteljice i vrsnog poznavaoca svega i svacega.
Srecno sam udata i muskarca svog zivota sam upoznala sasvim slucajno. Mislim da je postavljanje okvira tipa poslovan, godiste to i to.... potpuno ogranicen pristup. Kladim se da bi se zgrozila da joj se javi neko ko je uspesan, ali mozda nedovoljno pismen,obrazovan po njenim kriterijumima naravno.
Ne cudi sto na ovaj nacin trazi nekoga jer je ocigledno dugo vremena usamljena.

**case-problem**she
19.09.2003., 23:18

Anabela

By the way, svi normalni frajeri u tim godinama su vec srecno ozenjeni :D

Anabela
22.09.2003., 09:28

Anabela

Postovana korisnice Krstarice,
ne vidim razlog za osudivanje ovog nacina za upoznavanje ljudi.
Mislim da covek treba da ima petlju i izvesnu sigurnost u sebe da se prijavi na Krstaricu.
Uopste mi nije jasno zasto ljudi misle da se
na Krstaricu prijavljuju samo "pacenici".
To uopste nije tacno. Ja sam preko Krstarice,
chat-ovanja i e-mail-ova uopste upoznala jako mnogo
kvalitetnih ljudi.
I iskreno jako sam iznenadena koliko su ljudi iskreni
i hrabri. Da li ce neko ostati sa nekim ili ne to
po meni nije prioritet, divno je upoznavati ljude i
sticati nove prijatelje.

Srdacan pozdrav od Anabele

Kazanova
22.09.2003., 13:30

Anabela

Mislim da covek treba da ima petlju i izvesnu sigurnost u sebe da se prijavi na Krstaricu.
kvalitetnih ljudi.
sticati nove prijatelje.

E, slazem se s tobom, samo ja imam manje malo, nadam se da ti ne smeta (ili nece smetati). Verovatno zivis u malom mestu i da te gusi (svi jure ka necemu a sa tobom tek onako...) a tu su mogucnosti umanjene! Lepo je sto zelis decu, to je ono pravo, ali ne garantujem ti uspeh, jer direktan susret je ipak direktan susret. Kako bi, ako nekom zakazes (ili on tebi) pa ne ispunjava tvoje kvalitete, rekla da ne zelis da ga vidis? Malo je bolno! Iskreno, Zelim ti da uspes i da nadjes toga. Ali imaj ovo na umu: najteze je naci roditelja svoje dece! Sve je lakse i svalera i prijatelja... ali ovo...? To bih i ja voleo da mi neko kaze ili...

Anabela
22.09.2003., 14:04
Dragi Kazanova,
hvala na divnoj licnoj poruci koju si mi poslao.
Slazem se da je izbor oca/majke svog deteta najtezi
i da je sto je covek pametniji, savrseniji,...sve teze jer tezis da ostvaris savrsenstvo za svoje dete.
Ali na zalost savrsenstvo ne postoji i svi se pre ili kasnije uklope u jednu zlatnu sredinu.
Sto se tice upoznavanja i odbijanja preko Krstarice,
svako ko se odluci na ovaj vid upoznavanja mora da
bude spreman da ce se razocarati ili biti odbijen.
Moras da budes veliki i sportski prihvatis poraz.
Ali svaki izlazak, svako pismo daje nadu...i mozda
se pojavi bas onaj pravi/prava.
U zivotu se nikada ne zna ali ono sto je sigurno
ne treba se predavati, prepustati stihiji i ocajavati. Treba se BORITI !

Kazanova
22.09.2003., 15:49
Dragi Kazanova,
hvala na divnoj licnoj poruci koju si mi poslao.
Slazem se da je izbor oca/majke svog deteta najtezi
i da je sto je covek pametniji, savrseniji,...sve teze jer tezis da ostvaris savrsenstvo za svoje dete.
Ali na zalost savrsenstvo ne postoji i svi se pre ili kasnije uklope u jednu zlatnu sredinu.
Sto se tice upoznavanja i odbijanja preko Krstarice,
svako ko se odluci na ovaj vid upoznavanja mora da
bude spreman da ce se razocarati ili biti odbijen.
U zivotu se nikada ne zna ali ono sto je sigurno
ne treba se predavati, prepustati stihiji i ocajavati. Treba se BORITI !

Neverovatno ali i ja imam slicno zivotno iskustvo i stremljenje ka visem cilju i trudim se da ne padnem na ono: "daj sta das" a zivot jeste neumoljiv. Ali, kako bi znali ko je bolji, ko je naj, ako pokleknemo i odustanemo od svog puta.

Veliki nisu sportisti jer sportisti odlaze u drugu ligu a neuspehom, u SH ligu, pa sluze kasnije za ismevanje.
Ili te ima, ili te nema! A kad te nema pripovedaju se legende o tebi. Stremiti ka vecem, boljem, to je zakon evolucije a ako se ne uspe ostaje uteha u starosti da si bar probao/la (mislim uopste u zivotu). Mali se zadovoljavaju malim a sebi utehu pruzaju opravdanjem da je trula jabuka unutra zdrava, samo to drugi ne vide a oni se zavaravaju (i neverovatno koliko sebe ubedjuju u tu laz).

I ko zna gde te ta/j ceka?
Ostaje samo da je/ga osvojimo svojim karakterom (sarmom), jer ako ode nasom krivicom uzalud smo do sada ziveli.

[b]Treba se BORITI !

Postavi sebi cilj i duh ce sam naci put do tog cilja!

(Za razliku od mnogih shantrljivih koje ovde pale klince nekakvim glupavim i lascivnim - debilnim, porukama konacno se sa nekim moze ovde nesto i pametno prozboriti).

Anabela, pravo si osvezenje!

Kazanova
22.09.2003., 20:06

Anabela :)ZDRAVO ANABELA,JA SE ZOVEM ZLATKO,I IZ BEOGRADA SAM.IMAM 32 GOD,RADIM NA ZELEZNICI KAO SAOBRACAJNI TEHNICAR,ZAVRSAVAM VISU ZELEZNICKU ZA SAOB.INZINJERA.OSTALO MI JE JOS PET ISPITA.ZAVRSIO BIH RANIJE,NEGO SAM ZAVRSAVAO VISU TRENERSKU SKOLU U NOVOM SADU,ZA VISEG FUD.TRENERA,PA KAD ZAVRSIM OVU VISU,POCECU ONDA DA SE I BAVIM TIM POZIVOM.RADIM POVREMENO SADA KAO RELAKS.MASER,ALI SAMO ODREDJENIM LJUDIMA-POZNANICIMA.VRLO SAM OZBILJAN,STO SE ZIVOTA TICE.ZELIM JAKO DA IMAM PORODICU I DECU.IZGLEDAM OVAKO: VISOK SAM 187CM,SPORTSKI GRADJEN,IMAM PLAVE OCI I SMEDJU KOSU.NECES SE RAZOCARATI.AKO ZELIS DA MI PISES MOZES NA OVO E MAIL ADRESU: ZLA1306@EUNET.YU MISLIM DA CU TI ODGOVARATI.PROSUDI SAMA.PISI MI O SEBI NESTO.POZDRAV

Evo bas sad sva srecna samo o tebi razmislja

Kazanova
22.09.2003., 20:10

Per risum multum debes cognoscere stultum - glupoga poznajeś po smijehu .
Tebi je Bog osim snage izgleda dao i smijeh .
A , apropos pedofilije ... no comments ...
A drowning man will clutch at a straw ( hvataś se za slamku sportisto ) ...

Caesar , pozdravi iz Nikozije

A śto do Latinjana , to za Grke je bilo neśto tako ...Cuvaj se Grka i kada ti darove donose ...

A śto se tice Anabele , mi Crnogorci uvjek smo stajali u odbranu slabijeg ... u naśem slucaju , slabijeg pola

Mogao bi i bez glupiranja da skrenes paznju!

Kazanova
22.09.2003., 20:12
Cao! Odusevila si me tekstom i mislim da bi se ja i ti slagali. Mozda sam ja pravi a mozda si i ti za mene prava osoba. Nadam se da ces se javiti. Toliko za pocetak.
Mirko

Istupila zenska prste pisajuci tebi!

Kazanova
22.09.2003., 20:14
Cao Anabela
Psto sam ja malo stariji ipak ocekujem odgovor 7.3.55./169/80 srecno razveden i zivi u Zürichu veoma situiran,ako ti ovo odgovara a TI se javi na E-mail:info@igis-elektro.ch

Prvim aviono stize, sacekaj je na aerodromu!

Dusko
24.09.2003., 09:34

Anabela :P pa verovatno sam taj ako se javis dolazim u beograd pa mozemo da se upoznamo imam 37 g
i potrban mi je neko

kristal
25.09.2003., 06:29
Anabela sama sebe pobija, veliki ljudi se ne ljute na sitnice a ona se zgranula na jadnog coveka koji je mozda zurio i pisao tako.
O kakvoj borbi ovde pricate?Sesti i napisati zelim tog i tog muskarca?To nazivate borbom?
I posle toj deci kad vas pitaju kako ste se upoznali kazete pa mama dala oglas i ja odgovarao njenim zahtevima i tako, jer smo tezili savrsenstvu.
Kada je neko iskren ok ali ovo samoobmanjivanje da nije ocaj,...

magnum
25.09.2003., 16:44
PA PROBLEM JE U TEBI,VIDI SAMO KOLIKO GA TRAZIS,I JOS NISTA,SKOTUSO UOBRAZENA,MARS ODAVDE

NICS
25.09.2003., 20:16
Anabela da li ti znas sta trazis?

sassa
26.09.2003., 12:33
Ako si ovako ovde opasna...Bolje potrazi frajera u dominaciji.Salim se,dobra si.Mozda malo plasis nastupom,a mozda i samo hrabris sebe.Javi se.

**case-problem**she
02.10.2003., 22:12

Anabela

kvalitetnih ljudi.
sticati nove prijatelje.

E draga moja, sve si ti to lepo zamislila jos samo da se i ponasas u skladu sa onim sto si napisala.
Nije tesko biti fin, a ti u startu odbijas i omalovazavas neke ljude ovde. Kontradiktorna si mi.

pozdrav

nstefan
06.10.2003., 20:17
Још увек ништа?
nstefan@sezampro.yu

nstefan
08.10.2003., 19:01
Naravno da postoji.Kakvu ti porodicu zelis?

vlastimi
08.10.2003., 19:12

Anabela

Ovo je sranje izvini na recniku ali ovako ga nikad neces upoznati. :cry:

magnum
09.10.2003., 23:30
Pa lepo ti je rekao Vladimir,bre kako si jadna,stvarno trazis nesto a sama ne znas sta,mozda masters ili american expres,pa izadji,da si normalna odavni bi nasla muza.a ne da ga trazis preko oglasa,idi u gerontoloski centar,mozda nadjes nekog po tvom ukusu,i prestani da se lozis,tvoje vrednosti su ravne starim deviznim istrosenim kreditima.

Dusko
20.10.2003., 08:25

Anabela :roll: pa tu sam ali se nisi do sad javila sta cekas

searcher
20.10.2003., 10:14
.....si stigla u svojoj potrazi?

Jandrla
20.10.2003., 11:16

Anabela

Svaka cast Anabela!

Nisam pravi kao ni 90% ovde potpisanih ali se nadam da ces ga naci. Da sam malo stariji;-)...U svakom slucaju 10 za missing Anabelu. Pardon, miss.mas.ing Anabelu

baba134
22.10.2003., 13:25
Imam 38 godina.živim u Novom Sadu,imam iza sebe jedan brak,dvoje dece,dobro izgledam,zaposlen sam...radim u Beogradu... A Ti ?

Dusko
08.11.2003., 14:12
Treba mi relativno zgodan, poslovno :twisted: :twisted: :wink: uspesan ozbiljan

Anabelapa izgleda da sam se prepoznao javi se trenutno sam u inosreanstvu ali sam iz beograda cao

arhangel
08.11.2003., 17:11

AnabelaEh...pa svi imaju dosta kvaliteta,svi su relativno zgodni,samo neznam sta je to za tebe"poslovno uspesan" i"ozbiljan"?Cinimi se da ti i nemas bas neku jasnu viziju o tome koga bi zelela da upoznas!

Jelena Bulatovic
10.11.2003., 13:14

123 ajmo svi
10.11.2003., 16:05
dugo zivim i radim u Americi
Dosao sam na mesec dana pa ako zelis javi se da se druzimo a mozda te povedem sa sobom :)

Mirko68
07.12.2003., 22:56
Ja sam dosao sa druge planete. Po profesiji sam dezintegrator. Bicu tu dok pokupim jos neke kamencice i par humanoida pa se vracam na svoju plantetu. Zracim nekom cudnom svetloscu. Ako zelis mogu te povesti cim mi stigne leteca solja.

Pozdrav,
He34rE2

banulence
08.12.2003., 09:44
Anabelice
Jeste malko cudno eli nimalo cudno kad se vidi da si do sad imala posla sa Savremenim "ortodoksnim balkancima".
Upravo zbog tofga sam upadao mnogo puta u strasne rasprave, a onda su mi lepo zatakli etiketu osobenjaka.
Ponekad imam utisak da nasi muskarci neznaju sta je porodica . Ako zelis da komuniciramo zamolio bih te da to bude preko canaardo@sezampro.yu
Bane

zorz.j
19.12.2003., 16:39

AnabelaDa se javim,a ti ako hoces odgovori pa da vidimo dalje.Djordje 72' 191/80 Pozdrav.

dobardecko
03.01.2004., 16:52

Anabela
ja se nalazim u tome i mogli bi da se bolje upoznamo ,ako si za posalji poruku

zorz.j
03.01.2004., 18:21
Nema te Anabela,da se nisi udala i formirala porodicu?

Obiraf
03.01.2004., 22:24
Nema te Anabela,da se nisi udala i formirala porodicu?

kad krstenica ucini svoje .. a panika pocne da upravlja endurmima :)

...

bice to dobar brak .. on pare i spermu a ti uspesna poslovna zena i majka ...

****** ...

mislio sam da intelektualci bar malo stila imaju :)

a da masinski .. sorry .. malo mi je jasnije ...

tarafta
04.01.2004., 02:13
objasni mi samo molim te zasto si ogranicila na muskarce od 32 do 40
zar mislis da mladji od tog godista ne zele normalnu i stabilnu porodicu

Obiraf
04.01.2004., 12:12
zasto bre :)

oni ispod 31 nisu dovoljno pouzdani .. verovatno se plasi da ce je da je otkace zbog godina jer je u knjigama citala da muskarac treba (ali ne mora) da bude stariji .. a oni preko 40 verovatno ne mogu da joj pruze cari sexa koje zamislja da imaju samo mladji <= 40 .. a sta ako ima 40 i po? ******, muka na sve strane .. izes takav zivot kad ne ide sve potaman .. mada, da ne gtresim dusu .. anabel aje hrabra da to prizna i dajem joj javne pohvale .. lepo je pokusati nesto uraditi .. a ionako 90 i kusur procenata populacije i ne sazna sta to znaci voleti .. inaravno, kao novogodisnju cestitku zelim anabeli da nadje nekog spermodavca ali dobrostojeceg i pouzdanog ..

zasluzila je .. jer zna sta oce a ne sumnjam da ima dobrovoljaca :)

Anabela
04.03.2004., 12:41
zasto bre :)

oni ispod 31 nisu dovoljno pouzdani .. verovatno se plasi da ce je da je otkace zbog godina jer je u knjigama citala da muskarac treba (ali ne mora) da bude stariji .. a oni preko 40 verovatno ne mogu da joj pruze cari sexa koje zamislja da imaju samo mladji <= 40 .. a sta ako ima 40 i po? *, muka na sve strane .. izes takav zivot kad ne ide sve potaman .. mada, da ne gtresim dusu .. anabel aje hrabra da to prizna i dajem joj javne pohvale .. lepo je pokusati nesto uraditi .. a ionako 90 i kusur procenata populacije i ne sazna sta to znaci voleti .. inaravno, kao novogodisnju cestitku zelim anabeli da nadje nekog spermodavca ali dobrostojeceg i pouzdanog ..

zasluzila je .. jer zna sta oce a ne sumnjam da ima dobrovoljaca :)

Nije tebi lako prijatelju. A sto se tice seksa, moje najbolje iskustvo je bilo sa covekom od 43god, a najgore sa mladicem od 28god.
Tako da je to individualna stvar.A sto se tice spermodavca to mi zaista nije potrebno, no svejedno
divno je sto mislis na mene, pa makar i na pogresan nacin.

chou
04.03.2004., 13:03
BRAVO Anabela. Ako si mu rekla.

moglics
08.03.2004., 13:05
zaposlen, 1971.g.
govorim engleski i francuski
porodica, emotivan, miran i tih, pomalo povucen, ne volim buku, urlanje, nervozne ljude
ne pusim ne pijem, imam svoja kola al jos nemam stan:)
Sta ti mislis?

Sayxs
22.03.2004., 04:38
Ostavi mail.Zelim ono sto trazis.

knindza
22.03.2004., 20:16
fizicki sam savrsena osoba,a i intelektualno,tako da cu ti se sigurno dopasti.pitanje je samo dali ces se ti meni dopasti,a da bi to proverili javise da se vidimo................pozdrav!

pekoo
23.03.2004., 00:18

Anabela
Postoji. Hajde javi se ti meni kako bi video da si ozbiljna u nameri da nadjes tako nesto. cekam

pekoo
23.03.2004., 00:19

Anabelamoj e-mail je peko@hemo.net

GAGI_BG_35
25.03.2004., 06:57
[quote="Anabela"]Treba mi relativno zgodan, poslovno uspesan ozbiljan

Anabela,ove kriterijume ispunjavam.Voleo bih da cujem ostale?

michelin
25.03.2004., 16:16
U POTPUNOSTI IMAMO ISTE ZELJE. EKONOMISTA SAM .RADIM U BANCI .CNR KRATKO OSISAN.179 CM. 80KG.

beogradjanin61
29.03.2004., 14:59
uopste mi nije jasno zasto ova ogranicenja sa godinama, te do 35, te 32-40, to nema stvarno veze sa zivotom. Drugo, ovakva virtuelna komunikacija nije ako je trazite nikakva garancija da cete naci ono sto trazite. Izadjite na svez vazduh.