PDA

Vidi punu verziju : R o m a n t i k a

Stranice : [1] 2

fizio
07.08.2003., 19:43
Da li ste romanticna dusa?Kako po vama izgleda jedno romanticno vece?????

fizio
08.08.2003., 19:32
Dal ja moguce da nema?????

skrbina
08.08.2003., 19:57
Sta tacno smatras pod romantikom

Corey
08.08.2003., 21:37
Sta tacno smatras pod romantikomDa je muvas dva dana dok joj ne ubacis jezik :twisted:

fizio
08.08.2003., 22:23
Sta tacno smatras pod romantikomMene zanima sta ti smatras romantikom. :wink:

skrbina
08.08.2003., 22:30
Pa ne znam bas.Ne volim romantiku tipa vecera uz svece,to je vec ofucano.

fizio
08.08.2003., 22:32
Pa ne znam bas.Ne volim romantiku tipa vecera uz svece,to je vec ofucano.Ponavljam....Sta ti smatras romantikom????????

nenushka
09.08.2003., 12:28
Pa ne znam,meni su romanticni sitni gestovi,lepe,nezne reci,iznenadne izjave ljubavi,nesto neobicno,nesvakidasnje,originalno

skrbina
09.08.2003., 19:56
Apsolutno se slazem sa Nenushkom

JaH_G|rL
09.08.2003., 20:12
Pfff...romantika...ne znam...mozda ce ovo da zvuchi bezdushno i bezosecajno...ali je sve nekako vec 'isfurano'....ORIGINALNOST treba bwe :wink:

Electra
12.08.2003., 11:30
Nikom to vise nije zanimljivo... vecini danasnjih devojaka ce se pre dopasti da je decko izvede u neki ekskluzivni restoran nego da joj napravi veceru sa svecama.. ali neki sitni gestovi jos su uvek OK, cvetic, nesto originalno, pizza u obliku srca, nesto sto uradi samo za tebe, sam ti snimi kasetu s najlepsim baladama.... ajde, devojke, ko se ne bi odusevio? sem ako ne padate na ono sto viri iz unutrasnjeg dzepa

isi the arwen
13.08.2003., 21:11
Romanticno vece po meni...?Zanimljivo pitanje!Evo ga jedan od primera...Jedne lepe zvezdane veceri ovog leta moj dragi pas me je izveo u setnju.Pustio me je sa lanca i otisao nesto da njuska...Odjednom je zacvileo i dotrcao do mene.Polako sam prisla tom mestu.Tu je lezala mackina glava, a na metar odatle i ostatak tela onako razbacanih...Nema sta romanticno vece je to bilo...Shvatila sam da mogu da se oslonim na svog psa,jer je on moj andjeo cuvar...HAHAHA

isi the arwen
13.08.2003., 21:19
SALA!!!Izvinite na ovome.Ali,sve je to istina.E sada stvarno:
(Jedne(lepe zvezdane) veceri)bila sam sa drustvom.Odjednom se pojavio moj decko i rekao da ima nesto da mi pokaze.Otisla sam sa njim...Izasli smo iz grada i otisli smo u park koji se nalazio na obliznjem brdu.Nikada ranije nisam bila u tom parku,na tom brdu,jer je bilo ...pa,recimo da nije bas bilo toliko obliznje.Iz ovoga zakljucujemo da je za mene romantika kada si:
1.u prirodi
2.zvezde sijaju iznad tebe (mesec je tek zadobio 1. cetvrt)
3.Posto nije toliko blizu,ti ces se naravno umoriti,ali decko ce te poneti do gore(u mom slucaju je bilo tako)
4.NARAVNO KADA SI SA DECKOM!!!

Nancy
14.08.2003., 12:47
romantika....zasto svi ponavljate da je to isfurano...fazon moze da se isfura, al romantika ne treba da bude fora nego nesto iskreno...to je isto kao kad bi rekli da je prava ljubav "isfurana", ili da je heteroseksualnost "isfurana", kao sad je moderno da budem lezbejka...svi to rade? pa mislim... ako vam je romantika samo nesto sto ces moci da ispricas svima kako ti je decko divan, onda je to jadno...to je bas pacenicki

snake
15.08.2003., 19:48
romantika....zasto svi ponavljate da je to isfurano...fazon moze da se isfura, al romantika ne treba da bude fora nego nesto iskreno...to je isto kao kad bi rekli da je prava ljubav "isfurana", ili da je heteroseksualnost "isfurana", kao sad je moderno da budem lezbejka...svi to rade? pa mislim... ako vam je romantika samo nesto sto ces moci da ispricas svima kako ti je decko divan, onda je to jadno...to je bas pacenicki

Nency, zenim te 8)

Romantika treba da bude i jeste deo ljubavi, zaljubljenosti. Ko ne bi "pao" pred zvezdanim nebom, predivnim recima devojke ili momka, nekim posebnim mestom stvorenim kao samo za vas dvoje. Sta bi bila ljubav bez toga?
Ako se sve svede na izlazak istog dana na ista mesta, zezanje... kako bi onda definisali ljubav?
Romantika mozda moze i da pomogne da neka veza uspe. Na taj nacin pokazujete da vam je zaista stalo do osobe sa kojom ste...

nenushka
20.08.2003., 16:27

Nency, zenim te 8)

Romantika treba da bude i jeste deo ljubavi, zaljubljenosti. Ko ne bi "pao" pred zvezdanim nebom, predivnim recima devojke ili momka, nekim posebnim mestom stvorenim kao samo za vas dvoje. Sta bi bila ljubav bez toga?
Ako se sve svede na izlazak istog dana na ista mesta, zezanje... kako bi onda definisali ljubav?
Romantika mozda moze i da pomogne da neka veza uspe. Na taj nacin pokazujete da vam je zaista stalo do osobe sa kojom ste...
Jao,divni ste oboje! :D

snaja
29.08.2003., 15:36
Meni romantika bas i nije nesto...

snake
29.08.2003., 16:16
Meni romantika bas i nije nesto...

Bila bi ti da si se zaljubila i da si sa deckom koga volis :roll:

Dracylie
06.01.2004., 13:29

Ja sam prva na spisku romanticnih dusa!

SisaDaPimp
06.01.2004., 20:39
Romantiku je tesko objasniti, ali je veoma lako pokazati voljenoj osobi :)

romatnitchna dusha
06.01.2004., 21:30
jaooooooooooooooo breeeeeeeeeeeeeeeee
vetj sam pisala na toj temi negde na forumu ROMANTIKA.... pa zamiljam ga samo tako 8)

lolla
06.01.2004., 21:36
Romantika ne moze da se opishe..ona mora da se dozivi, udahne, opipa... da dozvolish da te obuzme celog...
:oops:
Postajem pateticna :shock:

myst
06.01.2004., 22:36
DA ODEMO NA DVA DANA SAMI U PRIRODU, DA DOCEKUJEMO IZLASKE SUNCA......

TAKO NESTO. PISAO BIH JA JOS ALI IMAM OSECAJ DA CE ME OVI BALKANCI ZA JEBA VATI CIM PROCITAJU

SisaDaPimp
06.01.2004., 22:43
Nisu svi zatucani balkanjerosi tebra :)

myst
06.01.2004., 23:07
E JESTE TI SI STVARNO IZUZETAK, TO MORAM DA PRIZNAM. I TO SI VISE PUTA DOKAZAO

Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 03:06
Nisu svi zatucani balkanjerosi tebra :)
Yup :wink: I prekinite sa tim medjusobnim chepljenjem :lol:
Drago mi je sto ste izvukli ovako lepu temu iz naftalina :D

netza
07.01.2004., 14:53
:twisted: :twisted: :twisted:
“-ROMANTIKA... Shta se*esh?!! Pijani tip radi sklekove nad tupavom klinkom... To se zove je*anje.
-Vodjenje ljubavi.
-KAKO?
-Vodjenje ljubavi.
-Ka*anje!
-Vodjenje ljubavi.
-Utovar!
-Vodjenje ljubavi.
-Zigovanje!
-Vodjenje ljubavi.
-Ej, a gde ga to vode??? Tip je napio ribu, doveo je na gajbu i vishe je nikada nece videti.”
Toliko od romantike...

SisaDaPimp
07.01.2004., 14:59
Da se ta ista riba nije tako dala sigurno ovaj ne bi, tako da ne rise :)

Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 15:00
:twisted: :twisted: :twisted:
“-ROMANTIKA... Shta se*esh?!! Pijani tip radi sklekove nad tupavom klinkom... To se zove je*anje.
-Vodjenje ljubavi.
-KAKO?
-Vodjenje ljubavi.
-Ka*anje!
-Vodjenje ljubavi.
-Utovar!
-Vodjenje ljubavi.
-Zigovanje!
-Vodjenje ljubavi.
-Ej, a gde ga to vode??? Tip je napio ribu, doveo je na gajbu i vishe je nikada nece videti.”
Toliko od romantike...

bas volis taj film aa? :lol: :wink:

Alexandra9
10.01.2004., 14:15
... neki likovi bas znaju da unakaze temu...

Newena
10.01.2004., 15:24
romanticna su samo iznenadjenja jer je to nesto sto ne ocekujes ( naravno kada ih priredi prava osoba ) :wink:

fizio
03.04.2004., 09:30
ima li romantičnih duša medju novima????????? :twisted:

Black_Swan
03.04.2004., 12:55
Evo ja! :oops:

fizio
03.04.2004., 12:57
Evo ja! :oops:
sta je za tebe romantika??? :wink:

Black_Swan
03.04.2004., 13:03
Eeeeeeee...Pa za mene je skoro sve romantika,mislim onako nezne,lepe reci,originalne izjave ljubavi,neki mali ali znacajan pokloncic...Poneka ruza...Ili knjiga sa ljubavnim pesmama sa posvetom...Onako kad se setas uvece sa voljenom osobom na plazi,ili na nekom mirnom mestu,zvezde sijaju,pun mesec...
Ili pravo ljubavno pismo,rucno napisano,zapecaceno u obliku srca a ne SMS...To svako moze da otkuca i posalje...Mada i one mogu biti romanticne,zavisi. :wink:

fizio
03.04.2004., 13:04
a setnja po pljusku pokraj obale uz zalazak Sunca??? :oops:

QchCK*a
03.04.2004., 13:14
APSOLUTONO neromanticna dusa.

Black_Swan
03.04.2004., 13:35

Prelepo...Ako je letnja kisa

Black_Swan
03.04.2004., 13:36

fizio
03.04.2004., 13:50

ahaaaaaa :wink:

Alexandra9
03.04.2004., 22:30
Romanticna sam... ali van nekog ,,standarda''...
I najmanje sitnice mogu da budu jako romaticne... sve zavisi od toga kako osoba odredjene situacije dozivljava...

~Slika~ pusta, uzdignuta litica... pogled na okean... topao vetar sa kopna... nebo boje kajsije i krvi... i zlatna sunceva staza na vodi... sum talasa... po koja kapljica na licima... topao zagrljaj......

ja i moje bajke...

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Roby-girl
04.04.2004., 18:33
Da, ja sam suvise romananticna osoba i to je ono sto mi ponekad i zasmeta, ali to je za mene smisao ljubavi, romantika i smeh.

Snezna_kraljica
04.04.2004., 19:13
Romantika… To nisu toliko gestovi, niti reci. Niti postupci. Koliko atmosfera koja vlada medju zaljubljenima. Trenuci kad su potpuno posveceni jedno drugom, kad ne razmisljaju o problemima i drugim stvarima.
SVE sto dvoje rade moze biti romanticno – pa cak i ‘zavaljivanje jezika’ (kao sto rece Corey). I vodjenje ljubavi. I zajednicka kupovina.
Jer – romantika je – komuniciranje dusa na nekom visem nivou. Razgovor dve svesti – razumevanje bez reci. Dodir dusa i tela. Varnice koje prosticu od blizine voljenog bica…. Naboj u svakom delicu tela…

Luc
04.04.2004., 19:36
Romantika… To nisu toliko gestovi, niti reci. Niti postupci. Koliko atmosfera koja vlada medju zaljubljenima. Trenuci kad su potpuno posveceni jedno drugom, kad ne razmisljaju o problemima i drugim stvarima.
SVE sto dvoje rade moze biti romanticno – pa cak i ‘zavaljivanje jezika’ (kao sto rece Corey). I vodjenje ljubavi. I zajednicka kupovina.
Jer – romantika je – komuniciranje dusa na nekom visem nivou. Razgovor dve svesti – razumevanje bez reci. Dodir dusa i tela. Varnice koje prosticu od blizine voljenog bica…. Naboj u svakom delicu tela…
Ko kaze da jedan post ne moze coveku da unisti dan...

U redu je biti romantican, ali imaj meru, please.

Poz, Gola, "sto cinis" kako bi tvoj decko rek'o?

Snezna_kraljica
04.04.2004., 19:50

Poz, Gola, "sto cinis" kako bi tvoj decko rek'o?Nikad nisam primetila da se od mog imena moze napraviti taj anagram, strasno…
Sto cinim? A, evo, jadan, tugujem… Moj decko je otisao na put, izgorio dabogda… :)
Bol svoj bolujem… Izvini sto sam ti upropastila dan, nije mi bila namera. A mozda i jeste, da bismo bili na istom! Bas sam grozna…
Preterah, je li? Sta cu, sva sam ko… nemam meru oviJEh dana…
Treba me razumeti i ucestvovati u mom bolu…
Ali mi je ipak zao sto sam oneraspolozila jednu od mojih omiljenih osoba na forumu – i.e. tebe.
Pozdrav! :wink:

botanichar
04.04.2004., 19:57
jeb*es romantiku

Alexandra9
04.04.2004., 20:02
da... to je to!... :wink:

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Luc
04.04.2004., 20:07

Poz, Gola, "sto cinis" kako bi tvoj decko rek'o?Nikad nisam primetila da se od mog imena moze napraviti taj anagram, strasno…
Sto cinim? A, evo, jadan, tugujem… Moj decko je otisao na put, izgorio dabogda… :)
Bol svoj bolujem… Izvini sto sam ti upropastila dan, nije mi bila namera. A mozda i jeste, da bismo bili na istom! Bas sam grozna…
Preterah, je li? Sta cu, sva sam ko… nemam meru oviJEh dana…
Treba me razumeti i ucestvovati u mom bolu…
Ali mi je ipak zao sto sam oneraspolozila jednu od mojih omiljenih osoba na forumu – i.e. tebe.
Pozdrav! :wink:
Ccc, niJEsi mi upropastila dan, samo se salim.
BTW, ima jos mogucnosti sto se tvog imena tice, al' da ne zalazimo sad u to.
Sad razumem zasto ja tvoj post onakav, otislao ti decko u domovinu, saosecam s tobom. Vratice se, ne drami molim te. poz

Fizicar
18.01.2006., 15:30
Romantika. Za mene to mora biti nesto originalno.

Keeper
18.01.2006., 16:12
'ebo romantiku.
hahah. sad sam se setio shta nam je jedan profa prichao.
vi momci, kad pishete pismo devojci nemojte odma' da napishete "milojka ocju da te karam" nego leeepo to upakujte.
e to je romantika ;p

Lucky girl
19.01.2006., 03:34
hm...iskopa se tema....lep naslov....
jesam romanticna,to je jedna od karakteristika rakova i drago mi je zbog toga....
romanticno mi je i kad ti neko pokloni cvet,kaze nesto lepo,nebitno bilo sta,ako znas da je ta osoba iskrena i ako na kraju krajeva taj gest moze da ti izmami osmeh......

Bliznakinja
19.01.2006., 04:18
Meni se cini da danasnja romantika vise prelazi u patetiku :P

Lucky girl
19.01.2006., 11:12
zavisi ko kakva ima iskustva :P

sofffy
19.01.2006., 12:06
romant`ka ,ba!

Manic Street Preacher
19.01.2006., 12:15
@Soffy, nisi ti valjda Bosanka?????????????

Kad_LupimLupim
19.01.2006., 12:41
Jok bate, ona ti Srpska Republichanka ;) :lol:

naancy90
19.01.2006., 12:50
romantika mi je bzvz....mislim, stvarno bzvz...:) 'ajde, romantika je kad ti decko posveti neku baladu...meni je posvetio pesmu od the game, a ako je to romanticno, onda romantika nije romantika k'o sto je nekad bila, ali ono...zvezde, cvece i ostala sranja.....HAHAHAHAHA!!!!!!!!fuj!

MELLZINJA
19.01.2006., 12:54
Bash ste iskopali temu....romantika?Ja sam uzasno romantichna...da....Za mene je to pogled,rech...shetnja plazom u 2 ujutru s nekim koga volish...Najromantichniji zalazak sunca na Santoriniju..

laura87
19.01.2006., 13:01
Bash ste iskopali temu....romantika?Ja sam uzasno romantichna...da....Za mene je to pogled,rech...shetnja plazom u 2 ujutru s nekim koga volish...Najromantichniji zalazak sunca na Santoriniju..

8-) 8-) 8-) Sad si me setila... :cry: :cry: :cry:

Manic Street Preacher
19.01.2006., 13:07
Jok bate, ona ti Srpska Republichanka ;) :lol:
Pa vidim po ovome ''BA'' :D

love_girl
19.01.2006., 13:29
Meni se cini da danasnja romantika vise prelazi u patetiku :P
Slazem se...

Ali ja jesam romanticna,mada sve do odredjene mere..
I nisam u tome toliko zahtevna,meni je i najmanji znak paznje dovoljan :)

MELLZINJA
19.01.2006., 13:59
8-) 8-) 8-) Sad si me setila... :cry: :cry: :cry:
E....i sebe sam podsetila...sorry

Pajper
19.01.2006., 16:01
Hm...pa sada kad mislim o romantici,uglavnom mi je sve to iju...ali kada sam sa nekim...
Npr.Gledam TV ono neki par,romantika,one spike i tako to...iju
E sad,imam decka,isto to,nabijem neki osmeh na lice...a tek ako mi decko kaze nesto tog tipa...ma rastopim se...strasno :lol:

*november rain*
19.01.2006., 16:54
@Soffy, nisi ti valjda Bosanka?????????????
shta da jeste...? :roll:

Manic Street Preacher
19.01.2006., 17:31
Pa nista, iznenadio sam se:D
Mislio sam da je iz Bg ili tako nesto.....
Ali vas odmah prepoznam po uzrecici ''BA'' :D

*november rain*
19.01.2006., 17:35
sh'a ima ba? :mrgreen: :mrgreen:

Green_Rose
19.01.2006., 17:39
Nisam pretjerano romantichna.. ipak ima necheg u romantici..
ne mislim na ono slanje sms-ova iz novina, patetike i tih gluposti... zapravo ti sms-ovi me prilichno iritiraju........

Lucky girl
19.01.2006., 17:48

hm....da :)

Manic Street Preacher
19.01.2006., 17:48
sh'a ima ba? :mrgreen: :mrgreen:
Djes ba sta ima:D

Bliznakinja
19.01.2006., 18:16
zavisi ko kakva ima iskustva :P
pateticna :P
Ili mozda ja nisam romanticna :P

sofffy
19.01.2006., 18:43
@Soffy nisi ti valjda bosanka?????

Jok bate, ona ti Srpska Republichanka ;) :lol: upravo...a uostalom,ovo "ba" je bila klasichna zajebancija.... vezze... :roll: :roll:

MELLZINJA
19.01.2006., 19:03
hm....da :)
I ti si se pronashla...?Fino...;)

Manic Street Preacher
19.01.2006., 19:31
@soffy
Salim se ja;)

sofffy
19.01.2006., 19:42
aha..

.pissbottleman
20.01.2006., 00:35
Djes ba sta ima:D

Kad je neka CUUUUURA (dugo u ) (sto pretpostavljam za "november rain") u pitanju
onda ka'es : "Djes BONA sh'a ima jadna ne bila..."

angely
20.01.2006., 00:38
Kad je neka CUUUUURA (dugo u ) (sto pretpostavljam za "november rain") u pitanju

Jadna je iz Crne Gore bolan :lol:

sofffy
20.01.2006., 00:41
otkad "bolan" ide sa "jadna"? uostalom..kakve to veze ima sa romantikom? :)

angely
20.01.2006., 00:44
Jadna je uzrecica iz C.G. i nema veze sa bolan a romantika
e ovako ...
Mesecina...
Zvezde...
Povetarac...
Ja...
On...
Kinder bueno...
i Vlado Georgijev.
Treba li jos nesto?
Meni je ovo sasvim dovoljno

Bliznakinja
20.01.2006., 00:46
Draga moja...ko ti je taj Georgijev? :P
Ja znam za Georgieva...:mrgreen:

angely
20.01.2006., 00:47
SVEJEDNO

Bliznakinja
20.01.2006., 00:50
N-I-J-E S-V-E-J-E-D-N-O ! :p
Anyway ...divan opis,svidja mi se...tacno po mom ukusu,posebno ovo za Vlada ;)
Samo nedostaje more i plaza uvece ;)

angely
20.01.2006., 00:51
meni ne nedostaje to se podrazumeva posto smo i on i ja na moru

sofffy
20.01.2006., 01:01
ili jos bolja romantika....

More
Plaza....
Kuba...
Topli prijatni vecernji vjetric...
Kristian i ja... lezimo na dekici,mokri od kupanja u divnom moru....
Nastavak mozete pretpostaviti....

.pissbottleman
20.01.2006., 01:07
Jadna je iz Crne Gore bolan :lol:

Ma koriste to i bosanci...oni izvorni sa planina... pricao mi Molder....svi smo mi nekada bili jedno...a onda su dosli vanzemaljci da se ne vrate....

.pissbottleman
20.01.2006., 01:09
Draga moja...ko ti je taj Georgijev? :P
:

Ma to ti je onaj sto su ga tukli politicari jer je napravio pesmu o nekom tropskom baru u kom se skuplja politicarska mafia a posto nije otkupio licencu za koriscenje imena onda su ovi popissdeli...ma svasta je bilo...

Lucky girl
20.01.2006., 03:42
pateticna :P
Ili mozda ja nisam romanticna :P
hehe,pa to jos ne znam

Lucky girl
20.01.2006., 03:42
I ti si se pronashla...?Fino...;)
pa kad je tako lepo napisano....ko ne bi :)

BlackDragon
20.01.2006., 03:52
e ovako ...
Mesecina...
Zvezde...
Povetarac...
Ja...
On...
Kinder bueno...
i Vlado Georgijev.
Treba li jos nesto?

Fuj...Koja pateticna s.ranja...

Sizzlym
20.01.2006., 04:04
pa to je black na koju smo swi nawikli....

Lucky girl
20.01.2006., 07:01
a sto reaguujes tako?

Manic Street Preacher
20.01.2006., 12:04
Vau........
Jedna romanticna noc za mene bi bila ova:
Ja i doticna idemo sa jedrilicom u kasnim vecernjim satima,slusamo kako jedrilica sece morsku penusavu povrsinu,grickamo se jedemo jagode sa slagom i pijemo Sampanjac!!!!!!!!

sofffy
20.01.2006., 12:14
sto svi vole te jagode sa slagom da mi je znati...

Pajper
20.01.2006., 12:20
Pa sta fali jagodama sa slagom? Mmmm :)

Manic Street Preacher
20.01.2006., 12:25
sto svi vole te jagode sa slagom da mi je znati...
Imaju one svoju ulogu;) Veruj mi ;)

Bliznakinja
20.01.2006., 14:13
"Voleeeooo si jagodeeeeee sa slagooooooom,onih danaaaaaaaaa kadaaa si ih uzimaooooooo kradooooom sa moojih usanaaaaaa..." :mrgreen:

*november rain*
20.01.2006., 14:45
nema veze s temom, al moram odgovorit na ovo...

vidish ne znash bash sve o Bosancima ko shto mislish... (:
bona-zhenski rod
bolan-mushki rod
ba-univerzalno (ko shto kazhesh ~bre)
:mrgreen: :mrgreen:
tak da.. ne s*eri puno.. (;

Manic Street Preacher
20.01.2006., 16:20
Eto ja ipak vise znam zar ne@novem:D
jA sam rekao ''BA''

*november rain*
20.01.2006., 16:32
:klap-klap::mrgreen: :mrgreen:

BTT
romantichna sam.. :P :P

.pissbottleman
20.01.2006., 16:47
nema veze s temom, al moram odgovorit na ovo...

vidish ne znash bash sve o Bosancima ko shto mislish... (:
bona-zhenski rod
bolan-mushki rod
ba-univerzalno (ko shto kazhesh ~bre)
:mrgreen: :mrgreen:
tak da.. ne s*eri puno.. (;

Pa vidis...ja sam mu sasvim slucajno i rekao da kaze "BONA" .... ne znam kako si uspela to da ne primetis....ali si uspela da primetis da ja tvrdim da znam sve o bosancima...gde?
A da,inace i ja sam bosanac,sa caletove strane....dobar deo detinjstva sam proveo u bosni iako sam ziveo u NS, a i sada odem dva puta godisnje (po nedelju-dve) tako da znam dosta...naravno ne sve....

*november rain*
20.01.2006., 17:01
ajoj nisi me shvatio, al' nemam sad vremena da trazhim ono shto si rekao, pa da ti pokazhem gdje je fazon.. (; a necjemo da skrnavimo temu s ovim, za to postoji pp.. :P
pozz

Manic Street Preacher
20.01.2006., 17:46
Ajde bre Bosancerosi(glavonje:D ) Oladite!!!!!!!

Bliznakinja
20.01.2006., 17:52
Ljudi tema je Romantika :mrgreen:

angely
20.01.2006., 17:53
Ma koriste to i bosanci...oni izvorni sa planina... pricao mi Molder....svi smo mi nekada bili jedno...a onda su dosli vanzemaljci da se ne vrate....
strava ti ovo sa vanzemaljcima!

banegad
20.01.2006., 18:17
e ovako ...
Mesecina...
Zvezde...
Povetarac...
Ja...
On...
Kinder bueno...
i Vlado Georgijev.
Treba li jos nesto?

baba
on
ja
i slon

sofffy
20.01.2006., 19:06
Ajde bre Bosancerosi(glavonje:D ) Oladite!!!!!!! ae ti djeticu oladi od nas...

Manic Street Preacher
20.01.2006., 19:42
Ja sam oladjen odavno:D
Salim se ja...

Bliznakinja
20.01.2006., 19:43
:roll: :roll:

Manic Street Preacher
20.01.2006., 19:47
Sta vrtis ti zecice????

angely
20.01.2006., 19:47
Ajd da nastavimo s romantikom...
Mrak...
Svece...
Ruze...
(mogu i orhideje)
Kamin...
i on sa casom...coca-cole
posto ne pijem
i onda moze nastavk iz filma 9 i po nedelja
uz izuzetak jagoda
alergicna sam na njih

Manic Street Preacher
20.01.2006., 19:54
Steta,bas steta........Gde na njih alergicna.....

angely
20.01.2006., 23:24
Sta cu nisam birala...i na njih sam postala alergicna tek u 15-oj godini..grehota

.pissbottleman
21.01.2006., 01:16
strava ti ovo sa vanzemaljcima!

Ma ziva istina ... gledam sad dosije x i neko zaebo Moldera,skroz ga unakazio...al' Molder never stops !!! ziveo molder !!! Forza molder !!! i pita krompirusa !!!

A sta.ovde kao "ne sme da se skrece sa teme"...uuuuuu... pa dodjite na fudbal i Novi Sad tamo m,oze ko sta 'oce... :lol:
Samo nem,ojte reci da sam vas ja poslao... :lol:

angely
21.01.2006., 18:20
Romanticno je jesti jagode i misliti o vanzemaljcima kako nema veze s temom:lol:

Girl next door
21.01.2006., 18:23
ja udjoh na temu i odma' na zadnju stranu.
da nisam videla naslov tesko da bihb pogodila o cemu se radi.

barbados...
22.01.2006., 02:20
Najromanticnije vece u zivotu mi se desilo proslo leto....bAs mi se svideo neki primorac,i to vece kad smo se skontali,sedeli smo na obali,sa nogama zaronjenim u vodu(mnogo bolje izgleda u praksi,ovako zvuci pateticno),a ostatak veceri(tj narednih 5 sati,do 4 ujutru)smo proveli na plazi,pricajuci o svemu,ja sam mu stalno cackala kosu(glava mu je bila u mom krilu),stalno smo se nesto smejali,gubili se,a u pozadini samo talasi....Ima tu jos mnooogo drugih stvari,ali ne bih sad o tome(npr znate ono kad stojite zagrljeni sa nekim par minuta,najjace na svetu)...A ja sam inace bila odrvatno obucena,tako ne bih otisla ni da berem kukuruze(ali bas je zato i bilo dobro,nisam se brinula da li cu se uprljati,da li ce mi se razmati sminka ili tako nesto)....Znam da malo zvuci pateticno,i neko ce se izbljuvati na sve ovo,ali mnogo je bolje bilo ovako uzivo, i uvek se nekako bojim da mi nikad vise nece biti tako....U sustini toliko nam je malo potrebno da bismo bili srecni,a ni ne znamo to.....

Bliznakinja
22.01.2006., 02:21
Sta vrtis ti zecice????
Guzu :P

*drunken_butterfly*
22.01.2006., 02:29
meni je bilo romantichno kad je jedan tip hteo da me nauchi da srolam dzok, pripremili smo sve, ali nije ni pocheo sa poduchavanjem kad se vecj povatasmo... lol :D

shushu
22.01.2006., 02:35
meni je najromanticnije bilo kad je bivsi decko za 3 meseca dosao pod moj prozor sa 2 ortaka, upalio 3 baklje i pevao mi...zvedine navijacke pesme :lol: al je umesto "zvezda" pevao "sara".... to mi je bas bilo kjut

Lucky girl
22.01.2006., 07:06
toliko nam je malo potrebno da bismo bili srecni,a ni ne znamo to.....

ah....da,tacno ;)

laura87
22.01.2006., 11:23
Meni je najromanticnije bilo kada smo trcali i ljubili se po najvecem pljusku koji mozete da zamislite,bili smo mokri do gole koze......

Manic Street Preacher
22.01.2006., 12:03
Ja sam imao jednu scenu pod vodu:D:D:D
Al je ludo bilo.....

MELLZINJA
22.01.2006., 13:54
Ja sam imala scenu u vodi....Znate ono,letnji pljusak,par ljudi prisutno....On i ja u moru,uffffffffff....sva se najezim kad se samo setim....A to da je za srecu potrebno tako malo....zaista je tako.

Bliznakinja
22.01.2006., 15:35
Ja sve to gore . samo bez pljuska :lol:
Nocno kupanje :lol: :lol: i samo ja i on ...
Moje fantazije su vezane za plazu i more ...u stvari to neko savrseno vecehttp://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/g062.gif

sofffy
22.01.2006., 15:35
voda...hehehe...bila sam na bazenu danas s Kikijem...bilo je mmmhmmmm....:)

najromantichnije... hm...kad smo jedan momak i ja zajedno bili u busu (putovali na more) i pricali citavu noc..a na nebu bezbroj zvijezda.. :) iz zajedno smo zaspali zagrljeni,a jedino cega se sjecam je da je izlazio prije mene i da me je poljubio,a ja sam spavala...i izasao je...o tada se nismo vidjeli..ali uvijek cu to pamtiti :)

laura87
22.01.2006., 16:58
Moje fantazije su vezane za plazu i more ...u stvari to neko savrseno vecehttp://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/g062.gif

Da,to je divno....samo sam ja bila malo ukocena od straha da se ne ubodem na jeza :lol:

naancy90
22.01.2006., 17:03
meni je najromanticnije bilo kad je bivsi decko za 3 meseca dosao pod moj prozor sa 2 ortaka, upalio 3 baklje i pevao mi...zvedine navijacke pesme :lol: al je umesto "zvezda" pevao "sara".... to mi je bas bilo kjut
joooooooojjjjj, meni moj decko stalno peva tako...npr O, nevena, ti dobro znaj da samo tebe ludo volim ja.......

shushu
22.01.2006., 17:29
meni je pevao ono "saro znaj da ludo volim te, da ne mogu dana bez tebe...." i "u srcu mome zivis samo ti, saro moja ljubavi..." ....bas je bilo lepo...inace, upravo sad me cimnuo taj decko :roll:

naancy90
22.01.2006., 17:37
e, i meni je tu drugu pesmu, ovo prvo ne znam....:D............a da to nije isti???:D salim se!

Bliznakinja
22.01.2006., 17:39
Da,to je divno....samo sam ja bila malo ukocena od straha da se ne ubodem na jeza :lol:

Na jeza?? Hmmm ...ovde kod mene nema jezeva :lol:

Sizzlym
22.01.2006., 17:54
sawrsheno kupanje...ali ja bih samo dodala poljubac pod wodom...e to je extra8-)

Bliznakinja
22.01.2006., 17:54
Ko ima kapacitet pluca,da :lol: :lol:

Sizzlym
22.01.2006., 17:58
bitno je samo da se ne plashish;)

Bliznakinja
22.01.2006., 18:02
Nda :)

Sizzlym
22.01.2006., 18:05
probaj......

Bliznakinja
22.01.2006., 18:06
Ove godine :mrgreen: Sa onim , sto jos ne zna.... :mrgreen:

Sizzlym
22.01.2006., 18:13
hahaha:lol:
bice extra trust me!!!

Bliznakinja
22.01.2006., 18:15
Jedva cekam :mrgreen:

Sizzlym
22.01.2006., 18:18
ma swe je to super ali SHLAG JE SHLAG :mrgreen:

Bliznakinja
22.01.2006., 18:20
Nisi ti los fetish izabrala :mrgreen:

Sizzlym
22.01.2006., 18:40
znam:mrgreen:

laura87
22.01.2006., 21:47
sawrsheno kupanje...ali ja bih samo dodala poljubac pod wodom...e to je extra8-)

Daaaa...

Manic Street Preacher
23.01.2006., 11:47
Extra je za one koji znaju a za one koji ne znaju i nije bas nesto.....

Sizzlym
23.01.2006., 13:13
e pa oni mogu da nauche!!!

Pajper
23.01.2006., 13:57
Ko ima kapacitet pluca,da :lol: :lol:
Sto ja bas i nemam...:( A kiss pod vodom...pa nisam probala,al' deluje interesantno...:)

Sizzlym
23.01.2006., 14:01
oooooo weruj mi da jeste:mrgreen:

Pajper
23.01.2006., 14:54
:p :lol: :lol:

Andjel
24.01.2006., 15:10
Hi kako si

wild_child
24.01.2006., 18:43
ma swe je to super ali SHLAG JE SHLAG :mrgreen:

Shlag je mmmmmmmm...i led je mmmm
Ali topli prijateljski savet......sladoled od sumskog voca nikako....:(

Keeper
24.01.2006., 18:45
a 'el mozhe od borovnice?

uzgred... o chemu mi to prichamo?
mislim.... dal je romantichno partneru kupiti sladoled ili.... neshto mi tu kad je wildica u blizini iskrsne neshto al ne smem da kazhem :mrgreen:

wild_child
24.01.2006., 18:47
Sta bre ko bre...............
Pa zar nije romanticno lizati....no cutim.....Keeperu.....dabogda osato gladaN!!!

Keeper
24.01.2006., 18:49
romantichno lizati? ... dodjavola. zar je lizanje shlaga sa dodati po zhelji chega romantichno? ej bre!
gde su ona vremena kad je bilo romantichno napisati pesmu il pokloniti cvet?
sad je romantika lizachenje.... eh svete svete.... ;p

wild_child
24.01.2006., 18:50
Ok.........ko kaze da ti ne smes pisati pesmu dok lizes.........lol:)

Keeper
24.01.2006., 18:52
pa dobro.
ionako pishesh pesmu poklanjash cvecje i sve to u zhelji da malo... lizhesh.... tako da... sve je to prokleto isto ;p

whitenicky
24.01.2006., 18:52
R O M A N T I K A - je vid borbenih dejstava koja svojim oruzijem nanosi neprijatelju gubitke u zivoj sili i materijalno tehnickim sredstvima :)

wild_child
24.01.2006., 18:54
pa dobro.
ionako pishesh pesmu poklanjash cvecje i sve to u zhelji da malo... lizhesh.... tako da... sve je to prokleto isto ;p

Licimuru i lopove..........privodis maloletnice u postelju.....ccc:|
I onda meni kazu pedofil i perverznjak...e vala......

Keeper
24.01.2006., 18:55
ne ja sam raskrstio s maloletnicama.
odsad kod mene samo s lichnom.
majke mi...

wild_child
24.01.2006., 19:00
ahhaha... da da;P

Keeper
24.01.2006., 19:01
bilo na vestima, zhivota mi ;p

wild_child
24.01.2006., 19:03
Ne gledam Tv:)

Bliznakinja
24.01.2006., 22:15
romantichno lizati? ... dodjavola. zar je lizanje shlaga sa dodati po zhelji chega romantichno? ej bre!
gde su ona vremena kad je bilo romantichno napisati pesmu il pokloniti cvet?
sad je romantika lizachenje.... eh svete svete.... ;p

mojne Sizz da te cuje :lol: :lol:

Sizzlym
24.01.2006., 22:24
Shlag je zakon bwe:mrgreen:

Manic Street Preacher
25.01.2006., 12:08
Slag....
Slag(Banana-Split) mmmmmmmmmmmmmm

sofffy
25.01.2006., 13:51
da..ali ovakav banana split- http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/columbia_pictures/not_another_teen_movie/chris_evans/teen4.jpg

e ovakav volim.... :)

Sizzlym
25.01.2006., 14:03
shto nisi pokazala celu sliku...najbolje je kad se okrene a i dupeta mu wiri...:lol:

sofffy
25.01.2006., 14:12
banana :P :P :P obozavam ovaj film!:)

Sizzlym
25.01.2006., 14:26
me too :mrgreen:

Bliznakinja
25.01.2006., 14:26
Glumac je grozan :P
Da je to na Bred Pitu ili Vladi ....mmmmm 8)

sofffy
25.01.2006., 14:30
Grozan???gdje su ti oci ***? :) :) :)

Bliznakinja
25.01.2006., 14:33
Uzas...Elvis Prisli - dvojka :P

laura87
25.01.2006., 14:39
Glumac je grozan :P
Da je to na Bred Pitu ili Vladi ....mmmmm 8)

Nije grozan.Odgledaj film,pa ces videti-bas je cute :wink:

Bliznakinja
25.01.2006., 14:44
Gledala sam vec jedan film sa njim , mozda je cak i ovaj i uopste mi se ne dopada :P No,nebitno

Manic Street Preacher
25.01.2006., 15:59
Ma seljacina!!!!!

Sizzlym
25.01.2006., 15:59
Ne volim Brad Pitt-a...smarach...

Manic Street Preacher
25.01.2006., 16:01
On je kralj najveci!!!!!

Sizzlym
25.01.2006., 16:03
Ne wolim ga....jel znash da swaki put pre nego shto ga bilo kakwa kamera snimi...posebno ga shminkaju!!!Zato shto ima kratere od lica....

Manic Street Preacher
25.01.2006., 16:31
A druge ne sminkaju,jel:D
Brad je legenda!!!!
Snimao je film u BUDVI I U KOTORU!!!!!!!!
Tad je tek bio pocetnik....Ali je film tuzan mnogo...Jel gledao ko???

love_girl
25.01.2006., 17:02
A iz kog je ono filma slika?

Ja sam gledala,mislim..
Ali ooodaaavnoooo :)

Alexxandar
25.01.2006., 17:06
A druge ne sminkaju,jel:D
Brad je legenda!!!!
Snimao je film u BUDVI I U KOTORU!!!!!!!!
Tad je tek bio pocetnik....Ali je film tuzan mnogo...Jel gledao ko???
Ja znam da je svoj prvi film snimio ovde ali sam mislio da je neki porn :D

Lucky girl
25.01.2006., 18:39
ovaj glumac sa bananicom je ivan :)
mada i bred moze,on uvek...a vladu nikad ne bih mogla da zamislim...ok je,ali mi nije sexy :)

perlita
25.01.2006., 19:13
KAKVA TEMA COVECE

Manic Street Preacher
25.01.2006., 19:39
Ja znam da je svoj prvi film snimio ovde ali sam mislio da je neki porn :D
Gde pornic :shock:
Film je dobar ali tuzan :cry:
Pa kako da vam ga opisem :o Isto kao sto Vampiri ne mogu da podnesu svjetlost(prirodnu) tako i on nije mogao :( Dakle imao je neku vrstu kozne bolesti,nije smeo da se izlaze Suncu,dakle bio je osudjen da zivi samo u mraku-odnosno vjestackoj svjetlosti :cry: I onda covjek se zaljubio i poceo da izlazi na Sunce sto ga je unistilo(raspao se) :cry: The end!!!

BlackDragon
25.01.2006., 19:41
KAKVA TEMA COVECE

A ti, prestani da pises velikim slovima i da dajes besmislene komentare.

.pissbottleman
25.01.2006., 19:53
STO,STA FALI ? :lol:

Manic Street Preacher
25.01.2006., 20:10
@piss makni taj avatar,jer ste izgubili od sva ta 3 tima!!!!
Sem juventusa,greska....

.pissbottleman
25.01.2006., 20:16
Mnooogo ti gresis....

naancy90
25.01.2006., 20:26
E, SADA SVI DA PISEMO VELIKIM SLOVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wild_child
25.01.2006., 20:38
Ne volim velika slova;(

Bliznakinja
25.01.2006., 20:40
ni ja ne volim kada skrecete sa teme :P

naancy90
25.01.2006., 20:42
eve, vrcemo se na temu....a posle me pitas zasto te se plasim, bliz!?:) romantika je.....romantika je....sunce, more, plaza, gitara, pesma posvecena tebi, njegove oci, muzika, taj miris.....cek, sta je to?ON JE PRDNUO!!!!

naancy90
25.01.2006., 20:44
mrzim romantiku

Manic Street Preacher
25.01.2006., 20:44
@piss Tesko je nabrojati sve one koji su vas dobili:D
Ali da ne skrecem sa temice......

naancy90
25.01.2006., 20:45
e, ustvari moze ovakva romantika.......Marchello izlazi na scenu, rapuje, svi vriste, padaju u nesvest, on staje, kaze NEVENA, SAMO TEBE VOLIM! Onda sidje sa bine i poljubi me!!!!!!!

Manic Street Preacher
25.01.2006., 20:50
Isto kao sto bi meni dosla Marija Vujovic i rekla Daco ja zivim za to samo da tebe zagrlim:D

naancy90
25.01.2006., 20:54
mmmmmmmmmmm.......sad sam ono kao zamisljena......

wild_child
25.01.2006., 20:55
E vala ako vam je to romantika odo ja da povracam................

Manic Street Preacher
25.01.2006., 20:56
:D:D:D:D

Bliznakinja
25.01.2006., 20:58
Isto kao sto bi meni dosla Marija Vujovic i rekla Daco ja zivim za to samo da tebe zagrlim:D
Da,da ..i mene je Vlado dosao da prosi juce :mrgreen:
Ali ebiga rekla sam da sam jos mlada za brak pa je poceo je da peva "Ja zauvjek bicu tuuuuuuu,zaklet na ljubaaaaaaaav cekacuuuuuuuuuuuuuu..." :mrgreen: :mrgreen:

wild_child
25.01.2006., 20:58
paaa jeste:)

Shit mislim meni je romanticna paznja, lepi gestovi, vodjenje ljubavi sa osobom koju volis i koja te voli....a ne ovo kao, Marchelo trt mrt.....:)
Mada dobro.....sa 15 godina verovatno je i za mene to bila romantika.....ne secam se

Manic Street Preacher
25.01.2006., 21:02
Ja sto zamislim to i ostvarim!!!!!

Bliznakinja
25.01.2006., 21:03
paaa jeste:)

Shit mislim meni je romanticna paznja, lepi gestovi, vodjenje ljubavi sa osobom koju volis i koja te voli....a ne ovo kao, Marchelo trt mrt.....:)
Mada dobro.....sa 15 godina verovatno je i za mene to bila romantika.....ne secam se

Ma zekimo se mi malo Wild...i nama je romantika sto i tebi :D
Samo sto se momcima mora priznati da u poslednje vreme nesto nisu romanticni..ili ja nabasam na pogresne :P

wild_child
25.01.2006., 21:04
Ja onda imam sretje;)
Mene sve neki romanticari zapadaju:)

Bliznakinja
25.01.2006., 21:06
Meni sve neki pateticni :roll:

wild_child
25.01.2006., 21:07
:D
Cim navatam nekog novog romantika pozajmicu ti ga:)

Bliznakinja
25.01.2006., 21:08
Jao pa ti si srculence :D
:****

wild_child
25.01.2006., 21:10
Sve za malu Bliz :******

Keeper
25.01.2006., 21:14
bliz, zar sam ja patetichan?

Bliznakinja
25.01.2006., 21:15
ti mi nisi momak :lol: :lol:

Keeper
25.01.2006., 21:17
:( :( :(

naancy90
25.01.2006., 21:18
jao, jadan keeper

Bliznakinja
25.01.2006., 21:19
:( :( :(
Ali,dobro, nisi patetican :p

sofffy
25.01.2006., 22:09
meni je romantika da odem na kubu i upozanam Castra... isto tako-romantika mi je da kupim Cheov auto i upoznam njegovu familiju.....

Profimare
25.01.2006., 23:35
Boim se da si zakasnila nekih 40 godina ;)

sofffy
25.01.2006., 23:38
nisam....auto mu je u muzeju ! a familija ziva... a i kastro je ziv.... nisam zakasnila:)

Profimare
25.01.2006., 23:42
Ma sta ce ti matorac od 80 god :)

sofffy
26.01.2006., 00:13
joj bukvalistoooooooooo!!!! romantiku tek tako spominjem.. nego bih volila upoznati tog covjeka...

.pissbottleman
26.01.2006., 00:46
romantika je kada Rom ima tikove....

Manic Street Preacher
26.01.2006., 12:30
Al je sofffy luda za Cubom.........

laura87
26.01.2006., 14:12

Sto ti cesto imas cudan ukus za moj ukus :lol:

Manic Street Preacher
26.01.2006., 14:38
Sto ti cesto imas cudan ukus za moj ukus :lol:
:D:D:D
Suprotnosti se privlace;)

naancy90
26.01.2006., 21:58
baci decko rime samo for me

luckastalutkica
25.02.2006., 15:18

Meni je za romantiku dovoljno samo to da smo sami,svejedno gde,zato sto sam ja u dusi sva romanticna i nezna,samo sto je to dosadno u vecem drustvu,a u dvoje je bas romanticno....

Senka_91
25.02.2006., 15:33
Romantika..........mislis ono tipa ajde da brojimo zvezde zajedno,dok nam povetarac mrsi kosu a iz daljine se cuje neka lepa balada..........mi sami,zvezde,proplanak...............(dobro mozda sam malo preterala)................e ako mislis na to onda i nisam bas toliko romanticna...Ja wolim originalne tipove,koji uvek imaju neke fiks ideje.............neuobicajene......

Keeper
25.02.2006., 15:53
... ajmo da sedimo pored reke dok nas komarci ne rastave :evil:

Senka_91
25.02.2006., 16:32
.......da bas si romantican................. :wink:

mala_nish
25.02.2006., 16:37
... ajmo da sedimo pored reke dok nas komarci ne rastave :evil:
:lol: :lol: :lol:

mala_nish
25.02.2006., 16:40
nisam preterano, cak skoro nimalo romantik, ali volim kada izadjem sa deckom na finu vecericu, svece, neka fina ambijentalna muzika i to... ali, eto, kod mene se i romantika svodi na jedenje... svinja *** :)

jeele
25.02.2006., 16:41
za mene bi bilo dosta da me samo grli ili uopste drzi i da mi prica lepe stvari - ako znam da me voli i da sam sigurna u to, ne bi mi trebalo nista vise. poneko iznenadjenje nije na odmet... ;D

Peta W.
25.02.2006., 16:43
Moji romantichni momenti u poslednje vreme bili su vezani za romantichno prozhderavanje chizburgera i romantichno srkanje shejka od chokolade sa Lupijem u Meku..ali eto,romantichno smo se drzhali za ruke.. :mrgreen:

*november rain*
25.02.2006., 17:11
ma samo nek se ljudi vole... :mrgreen:

Sizzlym
25.02.2006., 17:12
najwishe wolim iznenadjenja:mrgreen:
i neke sitnice kao npr chisto da mi poshalje sms swaku noc pred spawanje ili kad se probudi(da znam da misli na mene) ....

sofffy
25.02.2006., 17:41
ovih dana ja pravim sr.anja svojim plakanjem..nista ne govorim Kikiju,kuzi on sam,ali nece da zapitkuje suvise..ovih dana mi romantiku prave "zelim-presjeci-vene" pjesme... bas ssam glupa...Kiki to nije zasluzio..a onaj idiot..ko zna da li se on ovako trga zbog mene...

bleach
25.02.2006., 18:29
nisam romantichna.

jeele
25.02.2006., 18:34
a da li onda volis romantiku, ili mislis da je sasvim nepotrebna?
ja bih rekla da je romantike Previse ovih dana...
vise bi mi se svidela originalnost, i naravno uz iznenadjenje :D

mala_nish
25.02.2006., 19:06
romanticno je kada ti posle svadje kaze "izvini, ispao sam budala. napravio sam veliku gresku, a ti si ceo dan bila tako ok. izvini, ti si prava devojka za mene. cu te zenim, majke mi"

jeele
25.02.2006., 19:11
jeste. ali mora da ima facu da to najiskrenije misli, i da mu je boja glasa savrsena za tu situaciju...
danas ima mnogo talenata za glumu...

bleach
26.02.2006., 05:22
a da li onda volis romantiku, ili mislis da je sasvim nepotrebna?
ja bih rekla da je romantike Previse ovih dana...
vise bi mi se svidela originalnost, i naravno uz iznenadjenje :Dhm... da li volim romantiku? ne. nepotrebna? mogucje. shta je to romantika? nishta nije potrebno ako ima Ljubavi... Ljubav chine Sitnice. Sve.
originalnost? sama po sebi, nije ni bitno da l' je ima... ali ako Osecjanje pokrene, da ideju, probudi mashtu, da snagu i volju da se neshto stvori...
nema to veze sa nekom tamo romantikom... ili originalnoshcju. to su sve osobine jednog, a to nije toliko bitno na kraju.

Senka_91
26.02.2006., 12:58
Vise volim originalnost

naancy90
26.02.2006., 16:00
bila sam juce sa deckom na tari, valjali smo se po snegu, slikali, ljubakali, kotrljali zagrljeni, ma..bilo nam je DIIIIWNO.......sada kasljem, stomak me otkida (jajnici) i tako....bem ti romantiku

Tash :)
28.02.2006., 13:43
ja znam biti jaaaaako romanticna...onako nekad bas me uhvati
a nekad me bas briga za romantikom

cesce su prve situacije... :D

Pajper
28.02.2006., 14:01
bila sam juce sa deckom na tari, valjali smo se po snegu, slikali, ljubakali, kotrljali zagrljeni, ma..bilo nam je DIIIIWNO.......sada kasljem, stomak me otkida (jajnici) i tako....bem ti romantiku
Joj,bas slatko,blago vama...a jajnici...pa trpi malo posledice...:)

Sizzlym
28.02.2006., 15:55
nisam preterano, cak skoro nimalo romantik, ali volim kada izadjem sa deckom na finu vecericu, svece, neka fina ambijentalna muzika i to... ali, eto, kod mene se i romantika svodi na jedenje... svinja *** :)
mmmm...hrana....
:drool:
zaborawila sam na taj akt ljubawi....
neshto najjache je kad ti dechko skuwa neku wechericu...mmm...
to mi je frh...
e da ...
i wolim kad se hranimo medjusobno....da...da....da....to je super:mrgreen:

dr.koki
28.02.2006., 15:58
HeHeHe ja devojci kuvao skampe pre jedno mesec dana....mmmmmmmmmm....ali sos je glavna stvar, i to tajni.

Dovla
28.02.2006., 16:00
HeHeHe ja devojci kuvao skampe pre jedno mesec dana....mmmmmmmmmm....ali sos je glavna stvar, i to tajni.
jel to onaj iz konzerve??? :lol::lol::lol:

@Cupka@
28.02.2006., 18:59
ha,ha,ha,ha,ha..............skampe?!jao lik si ti...ja bih umrla od sramotecak i kad bi mi decko donio cvijet...za to mo je decko za dan zaljubljenih kupio maju i svi srecni...

Senka_91
28.02.2006., 19:21
Ma originalni tipovi su zakon..................

@Cupka@
28.02.2006., 20:11
MOJ BIVSI JE BIO KRALJ...PREVISE ROMANTICAN ALI POSEBAN...NISTA NJEGA NIJE BILO BLAM,NIJE SE DOKAZIVAO U DRUSTVU KAO OSTALI...

Senka_91
28.02.2006., 20:27
Moj bivsi je bio roker.......usamljenik.....on i gitara...........a imao je (i jos uvek ima) prelepe oci.....plave kao nebo...ni sama ne znam zasto sam ga ostavila....sad smo super drugovi....sad vise nije on i gitara vec on,gitara i ja......mnoooooooooogo vremena provodimo zajedno...pitao me da se pomirimo...pa razmisljam.........

Dovla
28.02.2006., 21:38
Ja stvarno ne znam... jel ovo neka fora za koju ja nisam cuo ili o semu se radi????
prvo ova soffy voli jednog pa drugi ide negde pa pati za drugim a prvi je gleda, a voli obojicu... :?:?:?
Sad ova senka_91 VOLI Iliju, a pregovara s bivsim o pomirenju... :shock:
ne ne ne ne.... ja sam poceo da bulaznim... ubi me ovaj faks :SmajliKojiSeSmorio:

naancy90
01.03.2006., 01:05
hehehe, dovla, imam i ja svoju najvecu ljubav + decka koga mnogo volim ;)
to je normalno!

mala_nish
01.03.2006., 02:34
ja ne volim kad mi kupi neko ruzu u gradu...to mi je tako prostacki.. i kao neko pokazivanje kako je sad on meni kupio cvet...
kupi mi i donesi kuci!!!to volim
fala Bogu, moj sadasnji ne radi te stvari...