Vidi punu verziju : sex u Pristini
pristinka
14.05.2003., 06:44
hajde da citamo i vasa misljenja,,kakav je sex u Pristini,jel moguc?
Stoorbak
14.05.2003., 13:49
hajde da citamo i vasa misljenja,,kakav je sex u Pristini,jel moguc?
Ja stvarno neznam na kakav sex mislish!!! Da li sada ili kakav je pre bio ???? Zavisi za koga da li za Shiptare ili za Srbe, mislim da je za Srbe skoro nemoguc, osim u nekim "specijalnim" slucajevima.....
Bimba-Eki
15.05.2003., 18:19
...veoma saren,ima ljudi sa svih strana zemljine kugle pa pretpostavljam da je i sex u Pristini saren,i verski i po boji koze...haos
Ha ha, kakvo ludo pitanje.
Sex bi bio moguc kad imalo s kime ga upraznjavati.
Ali nisam gay a zena nema, mislim nema srpkinja, ove druge je malo opasno cimati. :)
N.
Ma moguce bi bilo i ove "druge", samo da nisu neke "gorile" koje ih cuvaju.
Ali nisam gay a zena nema, mislim nema srpkinja, ove druge je malo opasno cimati. :)
N.
Mora se biti pazljiv, a ima piletine za sve ukuse.
posmatrac
27.06.2003., 10:46
ako si zensko, onda nista lakse. ima makar 200000 siptara koji bi vrlo rado da overe neku srpkinju i sve dok to ne urade bili bi sasvim ok.
jedino je dobra stvar sto mozes da se pojebes sa nekim strancem pa da za uzvrat dobijes posao (ste je otprilike jedan od najcescih nacina).
ako si muskarac...
samo pokusaj da muvas neku siptarku...
prvo najebes ti, a onda i ona....
:?: ma koji sex u pristhin,
bas super tema, da vam kazem braco da mi ovde uzivamo u sexu, posto su mnogo muskaraca pobegli s kosovo, i sad ima puno devojke i naravno sada uzivamo.i ***** brate kad god hoces i gde god hoces :D
ma mi ovde uzivamo....sexa kolko hoces.... :lol:
I ja sam u Pristini
11.10.2003., 09:09
SHOKIRANA SAM OVOM TEMOM !!!MORATE KONTROLISATI LJUDSKU GLUPOST I ZELJU DA SE PRIKAZU I KAZU NESHTO PRIZEMNO I MIZERNO!ZAR SADA PRICATI O SEKSU NA OVOM FORUMU???OVO JE TEMA ZA DRUGI FORUM!!!SVE RAZUMEM,RAZUMEM DA SE I U PRISTINI PRODUZAVA VRSTA,ALI NA OVAKAV NACIN PRICATI O TOME JE KRAJNJE ODVRATNO!PRAVE TEME SU KAKO ZIVETI U PRISTINI<KAKO SLOBODNO GOVORITI U PRISTINI,KAKO OSTATI NORMALAN U PRISTINI,KAKO OPLAKATI SVE ZRTVE (I ZIVE I MRTVE),KAKO SACUVATI GROBLJA....(i jos 1000 kako,kako),A ne kako se seksati u Pristini!NEOZBILJNI SMO!Da Li bi Albanac postavio ovo pitanje?Procitajte na drugim forumima o Kosovu njihove poruke!OZBILJNE SU ITEKAKO!!!ALI SU ZATO ONI U PRISTINI TRENUTNO(a mi pricamo o seksu u Pristini)Mi pricamo,oni rade!!!!!Iskljucite ovu bruku dok je vreme!!!!
E, ajde oladi malo, kako da ne pricamo o tome kad se bez toga ne moze, zar samo da placemo i da kukamo??!??
Kao sto neko rece, "sex je saren na Kosovu" (Posto nisam iz pristine) jos uvek se moze cak i sa Albankama, samo je tesko napraviti pocetnu foru. Posle sve ide odlicno i sve ih je vise drugarica prijateljica koje vole (oni koji su probali, znace o cemu pricam)
I ja sam u Pristini
20.10.2003., 16:37
"Oladila bih ja"dragi moj SRBINE TESLA,da nisam na jednom topiku procitala poruku jednog pripadnikaANA i UCK koji se sprda sa nama i kaze da ,dok mi pisemo o sexu u Pr,i oni se sexaju,ali to cine nama,"u prljavi,glupi,cetnicki mozak"Tako oni kazu!!!Ai nastavimo da pricamo o pozama u sexu! TRENUTNO SMO NA PODU,PUZIMO DRAGI TESLA,dodushe samo mi na Kosmetu! A gde Vi zivite?
"Oladila bih ja"dragi moj SRBINE TESLA,da nisam na jednom topiku procitala poruku jednog pripadnikaANA i UCK koji se sprda sa nama i kaze da ,dok mi pisemo o sexu u Pr,i oni se sexaju,ali to cine nama,"u prljavi,glupi,cetnicki mozak"Tako oni kazu!!!Ai nastavimo da pricamo o pozama u sexu! TRENUTNO SMO NA PODU,PUZIMO DRAGI TESLA,dodushe samo mi na Kosmetu! A gde Vi zivite?
takodje na kosovu, i nemoj se draga moja brinuti zbog toga sto je neki ludak napisao na nekom sajtu. nemoj sebe zapostaviti zbog Kosova. Moze on da pise sta hoce. doci ce im kraj!!!
Hteo sam jos da ti kazem da svako ima prvo da pise i kaze sta misli i sta hoce. Ako se tebi ne svidja topic, nemoj da ucestvujes, zapocni svoj, pa cemo se i mi ostali ukljuciti ako nam se svidja, naravno. Kao sto ti rekoh, i ja zivim na Kosovu, u jednoj enklavi gde je mozda jos teze, mozda i nije, neznam! Ukoliko nastavis da kolektivnu patnju prihvatas kao svoju i trudis se da sama promenis nesto, nece ti uspeti. Padaces jos dublje u ponor.
Nase komsije ******* to rade drugacije, oni su u stanju da patnju jedinke prihvate kao kolektivnu i svi pomazu po malo. Sto je moras da priznas lakse, a mi Srbi, patnju celog naroda prihvatimo kao svoju pojedinacnu i hocemo da sami promenimo nesto. ne ide bre tako, iscrpljeni smo i predajemo se! Ajde da se ujedinimo pa da pojedinacne probleme resavamo svi zajedno, siguran sam da ce ici lakse!!
Malo sam se raspricao, nadam se da me razumete i shvatate poruku.
Nikolla "TESLA
PALJENICA
26.10.2003., 18:07
Ja zivim u Gracanici i redovno masturbram...eto to je sex u Prishtini
I, Kako ti je?
Mislim, dali si zadovoljna, ili bi htela nesto da promenis?
Mozda je sex u enklavama bolji i ucestaliji, mozda bi trebala da probas.
ne treba da masturbiras samo kazi i ja dodjem
U pravu si..i ja bih se pridruzio ekipi..haha
SHOKIRANA SAM OVOM TEMOM !!!MORATE KONTROLISATI LJUDSKU GLUPOST I ZELJU DA SE PRIKAZU I KAZU NESHTO PRIZEMNO I MIZERNO!ZAR SADA PRICATI O SEKSU NA OVOM FORUMU???OVO JE TEMA ZA DRUGI FORUM!!!SVE RAZUMEM,RAZUMEM DA SE I U PRISTINI PRODUZAVA VRSTA,ALI NA OVAKAV NACIN PRICATI O TOME JE KRAJNJE ODVRATNO!PRAVE TEME SU KAKO ZIVETI U PRISTINI<KAKO SLOBODNO GOVORITI U PRISTINI,KAKO OSTATI NORMALAN U PRISTINI,KAKO OPLAKATI SVE ZRTVE (I ZIVE I MRTVE),KAKO SACUVATI GROBLJA....(i jos 1000 kako,kako),A ne kako se seksati u Pristini!NEOZBILJNI SMO!Da Li bi Albanac postavio ovo pitanje?Procitajte na drugim forumima o Kosovu njihove poruke!OZBILJNE SU ITEKAKO!!!ALI SU ZATO ONI U PRISTINI TRENUTNO(a mi pricamo o seksu u Pristini)Mi pricamo,oni rade!!!!!Iskljucite ovu bruku dok je vreme!!!!
ja bash mislim da je ovo tema dosta vise tih teoretskih praznurija
*MIXMASTER*
20.11.2003., 16:42
Naravno...neko gore je realno procenio situaciju !
Mnogo ljudi sa raznih strana...prostije receno, mnogo stranaca ! A strendzeri.....e ko nije od njih do sada mandario....u Pristini mu se zgadila ****. Razvaljuju stranci i nase i albanke. Ima jedan kaffe u centru zove se kukri ! To da vidite...strasno. Ove nase ribe, istini za volju za pocetak preferiraju nesvrstane (liban, sirija i okolina ), a kada se nakupi poencica prelazi se na ove iz malo razvijenijih drzava. Muska lokalna populacija trpa iskljucivo zensku lokalnu populaciju! I to je to !
Znaci i u pristini se razvaljuje !
A da zajeno razmotrimo to pitanje? Mozda i nadjemo neki odgovor, ko zna.
U pravu si..i ja bih se pridruzio ekipi..haha
Pa sta mislite da probamo sva trojica istovremeno?
armadilo
14.12.2003., 22:17
takodje na kosovu, i nemoj se draga moja brinuti zbog toga sto je neki ludak napisao na nekom sajtu. nemoj sebe zapostaviti zbog Kosova. Moze on da pise sta hoce. doci ce im kraj!!! i naravno za zmaj zen :!:
Ako je neko postavio temu SEX U PRISTINI onda se ili odazivajte ili ne. Tema je malo glupa ali sex je super! :) I smatram da treba pod hitno prestati sa tim PREPUCAVANJEM NA SRPSKI NACIN oko banalnih gluposti. Svi pricju o srpstvu a nema se tolerancije ni da se sazvace necija pravopisnu gresku a kamo li suprotno misljenje.
Bravo sto to priznajes, mada neznam da li bi to nekome licno priznala. :oops: Raspolozen sam da komuniciram s'tobom! :lol:
Bravo sto to priznajes, mada neznam da li bi to nekome licno priznala. :oops: Raspolozen sam da komuniciram s'tobom! :lol:
Samo Napred!
Da vidimo koliko smo otvoreni...
A kome se nesvidja nemora da ucestvuje :)-
Salu na stranu, svaka cast na priznanju. Inace je to sasvim normalna pojava. Ja inace zivim u pristini i cesto provodim vreme u gracanici. Mozda se i upoznamo, a? :wink:
Uzgred, ako se slazes, javi se na a_b39000@yahoo.com! :roll: