Vidi punu verziju : Trazi se musko drustvo za izlazak
Milica71
07.08.2003., 00:50
Privremeno u Beogradu, trazim drustvo za izlazak. Nemam mnogo vremena da razglabam preko interneta tako da ako si zabavan, obrazovan i normalan (ta se rec dosta pominje na ovom sajtu :) ) javi se. Preferiram ljude bliskog mi godista ('70-'72)
mazda1500
07.08.2003., 04:55
Cao `77 sam pa ako je to jedino sto ti smeta onda nista. Alo se odlucis da se javis pisi na todo82@hotmail.com
no_problem
07.08.2003., 05:13
evo ja ti se javljam ... 77 sam godiste, ali vrlo normalan . e sad ..... ti se javi ako hoces
Privremeno u Beogradu, trazim drustvo za izlazak. Nemam mnogo vremena da razglabam preko interneta tako da ako si zabavan, obrazovan i normalan (ta se rec dosta pominje na ovom sajtu :) ) javi se. Preferiram ljude bliskog mi godista ('70-'72) : :lol: ZDRAVO MILICE,VOLEO BIH DA SE UPOZNAMO.ZOVEM SE ZLATKO I ZIVIM U BEOGRADU.KULTURAN SAM,VASPITAN,I KAZU MI DA SAM VRLO ZABAVAN.NISAM OD ONIH LOSIH TIPOVA.RADIM NA ZELEZNICI,ZAVRSIO SAM VISU TRENERSKU SKOLU U NOVOM SADU ZA FUDBALSKOG TRENERA,TRENIRAO SAM BORILACKE VESTINE 8 GOD,RADIM POVREMENO KAO RELAX.MASER,SAMO PRIJATELJIMA KOJE POZNAJEM...AKO MISLIS DA SAM OK,JAVI SE.NI JA NE VOLIM DA SE SA BILO KIM DRUZIM U ZIVOTU.BIRAM DRUSTVO.ZA POCETAK TOLIKO.AKO ZELIS NAPISI MI ZA POCETAK I TI NESTO NA OVAJ E MAIL: ZLA1306@EUNET.YU I IMAM 32 GOD.
vladan_bgd
07.08.2003., 15:40
Mislim da se slazemo oko mnogo stvari.
Mogli bi izaci...
Ako hoces pisi na mail ili posalji poruku na private.
Pozdrav
beogradjanin
08.08.2003., 00:13
javi mi se na
dra@beotel.yu
Dragan
Imam sve te performanse:) samo jedno nemam
nisam iz BG
:)
pozdrav ja sam Zeljko.Tvoje sam godiste. Odgovori ako si zaiterespovana. Po struci sam profesor. :P
:P evo ja sam Milos, sasvim , jedan obican tip , pa izvoli kad hoces javi mi se, pa cemo negde sesti popiti kaficu ispricati se......itd.
micco@bitsyu.net
olbrajt
31.01.2005., 10:29
pozdrav ja sam Zeljko.Tvoje sam godiste. Odgovori ako si zaiterespovana. Po struci sam profesor. :Ppožurite :twisted: :evil: :twisted: :evil: :lol: :o