PDA

Vidi punu verziju : trazim decka...ima li koga normalnog?

ellen
06.08.2003., 23:12
pa, dobro, gde su ti muskarci?
ima li uopste neko normalan,duhovit, neopterecen lovom i zeljan zabave?

(ne, ovo nisu retoricka pitanja)

javite seeeee......

NIkkOla_cetn^ik
06.08.2003., 23:51
HEJ TRAZIS NORMALNOG????? MOZDA SAM JA TAJ?AJ JAVI SE KAD BUDES MOGLA!!!! I NAPISI KOJE SI GODISTE!!!!!ja sam iz bg-a

ellen
07.08.2003., 00:06
za sve zainteresovane:

imam 26 god., a sto se ostalog tice...o tom potom...

imam pitanje za sve? da li je ocajna jedna normalna osoba koja pokusava da upozna nekog putem interneta (nije, je l'da ?)

drugo pitanje: muskarci, zasto vise niko ne prilazi devojci u kaficu, itd...(kretene ne racunam)

opusten
07.08.2003., 00:54
Danas ko je normalan taj nije normalan.Mislim...

A za ovo upoznavanje preko interneta, pa to je najbolja stvar,normalna svuda u svetu.Ovo je 21 vek.I inace je super.Prvo, mozes da budes potpuno iskren jer se uopste ne poznajemo.Drugo,romaticno je dopisivati se,to su radili ljudi u 19 veku ,dok jos nije bio izmisljen telefon. :D

Mirko68
07.08.2003., 01:15
Ja cu te utesiti.

Niko od nas nije niti normalan niti duhovit. Svi smo optereceni lovom i zeljni retorickih pitanja jer samo na njih znamo da odgovorimo.

Da, ocajna je jedna normalna osoba koja pokusava upoznati nekog preko interneta.
Devojkama u kaficu vise niko ne prilazi jer smo svi kreteni.
Nadam se da sam te utesio, oraspolozio i ohrabrio :twisted:

cao

DrukcijiOdSvih
07.08.2003., 03:36
pa ja bas nisam normalan ali sam duhovit :oops:

mazda1500
07.08.2003., 04:40
Cao smatram da sam OK u svakom pogledu manje vise, uistinu malo usamljen trenutno sto ce reci zaljubio se u devojku koja je zauzeta i sad sam u potrazi za onom koja to nije...Ako si normalna, i lepa u faci sto mi je jedan od najvaznijih detalja po pitanju fizickog izgleda, mozda se "pronadjemo "
Pisi na todo82@hotmail.com

jacques
07.08.2003., 09:37
Sve devojke traze normalnog a ja sam taj,ali zasto nijedna ne odgovori na poruku :?: :(

sajmon
07.08.2003., 23:51
Cao, danas ti je izgleda srecan dan. Upravo si naletela na tri momka koji nemaju mnogo love ali umeju da zive i da se zabavljaju do maksimuma. Pa ako si za lud provod i dobro zeznanje javi se na
063/7032631 i trazi Vladu. Ako imas jos koju drugaricu za Saleta i Nocu jos bolje. Ocekujem tvoj poziv ili poruku na hackers@milnet.co.yu

dejan31bgd
08.08.2003., 00:01

javite seeeee......
Cao,
Bas si me nasla.
Ali stvarno. Ne bih se ni sam bolje opisao.
Voleo bih da te upoznam

Pavel
06.09.2003., 16:06
Ajd prvo definisi normalnost, pa cu ti reci da li sam normalan ili ne, ali ces sacekati na odgovor jer sam trenutno u vojsci.

pacman
06.09.2003., 16:59
svakako da nije nenormalna bilo koja osoba, koja u ocajanju svakodnevnog zivota pokusava pronaci nekoga za sebe na netu,
internet pruza ogromne mogucnosti koje ljudi kod nas za sada samo dobro zloupotrbljavaju...
a u kaficu? prilazimo mi devojkama i u kaficu i na more drugih mesta, i to ume da bude i zabavno i dosadno, ali nesto se definitivno desava, neko nezadovoljstvo struji vazduhom, mnogo je tesko naci nekog normalnog(u)...duhovitog(u), neopterecenog(u) lovom i zeljnog(u) zabave...

srecno u potrazi! :wink:

dugi777jezik
06.09.2003., 17:52

javite seeeee......

:D :D :D Evo meeeeee... Sta cekas, napadaj i tvoj sam, do poslednjeg zeza... 8) 8) 8)

s.milovanovic@tin.it
06.09.2003., 20:58
[quote="ellen"]pa, dobro, gde su ti muskarci?

javite se eeee]......[/quote cao .pa voleo bih da komuniciramo pa ako hoces javi se voleo bih .za pocetak toliko .pozdrav ,..cao

Isidora
07.09.2003., 02:00
za sve zainteresovane:

imam pitanje za sve? da li je ocajna jedna normalna osoba koja pokusava da upozna nekog putem interneta (nije, je l'da ?)

drugo pitanje: muskarci, zasto vise niko ne prilazi devojci u kaficu, itd...(kretene ne racunam)
Caos!Evo odgovora od mog druga na tvoje pitanje:zato sto je muskarcu bedak prici devojci u kaficu.Ako ne zna nijednu tvoju drugaricu, ispasce seljak, ili druga varijanta je, da ga devojka ispali.U oba slucaja, ispada magarac.
Boban
P.S.Bedno opravdanje, zar ne?
Isidora
Pozdrav za tebe

Role
07.09.2003., 04:30
Volim devojke takve kao sto si ti, jer si otvorena i iskrena u svojim namerama.
Voleo bi da te upoznam. :wink:

ddubajic
08.09.2003., 12:13
Cao,ja sam Zoran i isto se pitam sto i ti samo,naravno,permutujuci polove.Mislim da te potpuno razumem ali ipak mislim da je lakse naci normalnijeg decka nego devojku.S ` obzirom da smo isto godiste verujem da bi bili savrsen par.Ja sam iz Beograda.Javi se . . .

the-one-
12.09.2003., 19:36
za sve zainteresovane:

Zasto ocajna, pa zar nije i ovo nacin komunikacije, a mislim da muskarci ne prilaze samo zbog toga sto danasnje devojke imaju neke pogresne kriterijume, javi se

Izgubljena
12.09.2003., 21:32
za sve zainteresovane:

Zasto ocajna, pa zar nije i ovo nacin komunikacije, a mislim da muskarci ne prilaze samo zbog toga sto danasnje devojke imaju neke pogresne kriterijume, javi se

Kao prvo muskarci se ne traze samo ih podstaknes i dozvolis da dodju do tvog srca.Kao drugo ne prilaze curama u kaficu ne zbog pogresnih kriterijuma vec zato sto su cure te koje danas preuzimaju inicijativu i oni se opustili i cekaju!

jacques
13.09.2003., 12:12
Kao prvo muskarci se ne traze samo ih podstaknes i dozvolis da dodju do tvog srca.Kao drugo ne prilaze curama u kaficu ne zbog pogresnih kriterijuma vec zato sto su cure te koje danas preuzimaju inicijativu i oni se opustili i cekaju!
Dosta precizno receno.Svaka cast 8) :D

bane01
13.09.2003., 17:25
:?: Elem, Ellen, odnosno osoba koja se odaziva na ime Natasha trazi normalnog..hmm. Daje se na znanje:"Doticna nije normalna"!!. Zato, normalni, bezite od nje sto konaka.
Zasto ovo kazem - pa upoznao sam doticnu;potpuno bezlicna osoba, nezainteresovana za sagovornika, ispod prosecnog izgleda i seksualno opterecena.
Predlog: Devojko, nadji dobrog psihijatra!

regrut
15.09.2003., 01:07
tamo sam sa slicnom porukom,budi ljubazna pa je procitaj pa ako je to ono sto trazis cujemo se.Hvala i svako dobro.Cao.

sassa
15.09.2003., 21:46
Nisam normalan ali sam sladak.

Kazanova
17.09.2003., 04:42

javite seeeee......

Ja se jevljam a gde je ta igraonica?

milisavljevicn
20.09.2003., 18:18
A odakle ti znas da niko vise ne prilazi curi u kaficu,ne mozes da donosis zakljucke na osnovu par primera.Mozda je situacija sasvim drugacija?

olibagins
01.10.2003., 02:13
Evo naplrимер - Ja sham noрнмналah... :shock:

Fijasko
02.10.2003., 02:14
(ne, ovo nisu retoricka pitanja)...ne nije sta ti je na um palo pucaj!!!???

Srema
02.10.2003., 06:13
Ako si ti normalna, onda bi mogli zajedno da vidimo ko je normalniji.Jer,iskreno, sve manje verujem da tamo napolju više ima takvih primeraka. Javi se.

sef
02.10.2003., 17:35
CAO,JA SAM SRDJAN.VIDI KOLIKO SI PORUKA DOBILA,PA AKO OD SVEGA OVOGA NE NAPRAVIS PAMETAN IZBOR ONDA STVARNO.NISI OCAJNA,ZASTO BI BILA.ETO VIDIS MENI SE NEDA DA PRETERANO IZLAZIM,A CESTO NEMAM BAS PREVISE VREMENA I SNAGE,JER SAM SVACIM ZAUZET PA JE OVO ONDA NAJLAKSI VID ZABAVE I UPOZNAVANJA.NISAM OCAJAN,JEDNOSTAVNO NEMAM VREMENA.PRETPOSTAVLJAM DA I TI IMAS SLICAN PROBLEM.A NA DRUGO PITANJE TI JE MOJ ODGOVOR SLEDECI:KAZI MI KAD I U KOM KAFICU CES BITI PA CU TI PRICI.DA NEDUZIM OVAKO PREVISE GLUPO JE.EVO TI MOJ MEIL SRKISEF@YAHOO.COM PA DA NASTAVIMO UPOZNAVANJE AKO HOCES.MOGU TI I SLIKU POSLATI DA ZNAS SA KIM PRICAS

Hiawataa
02.10.2003., 22:28
Haug, Ellen !!! Evo ja sam ti skroz normalan, dobro kazu mi da sam dete i da nikad necu da odrastem, ali mene je bas briga za to ! Ja znam lepo da se ljubim i imam dobro dupe i sta mi treba vise. Ako ti je to dovoljno ti mi se javi !

G.M.arh
14.10.2003., 01:50

javite seeeee......
NARAVNO DA POSTOJE NORMALNI! :D Neko sasvim normalan i šarmantan,a opet malo drugačiji od ostalih,može ti pružiti ...

erard
16.10.2003., 03:14
pozdrav zeljko zeleks@verat.net

doktoredi
16.10.2003., 15:30
Drugi su mi rekli da sam normalan,nadam se da i ti ces reci to.Zezam se!Budi pozdravljena od mene i ljubim te.
P.S. Javi mi se na email:doktoredi@yahoo.com,samo za drustvo jer znam da neces biti moja,ima mnogo drugi i mala je sansa.

crni75
17.10.2003., 11:09
Ovde ces naci samo nekog manijaka! Zar komp da ti bude provodadzija. Moj savet: sredi se, izadji u grad i ulovi nesto po svom ukusu. Siguran sam da to mozes! Cmoka

zorz.j
17.12.2003., 14:13
za sve zainteresovane:

drugo pitanje: muskarci, zasto vise niko ne prilazi devojci u kaficu, itd...(kretene ne racunam)Ellen ili kako se vec zoves,ja imam 31god. i prilicno sam ozbiljan.Ako si zainteresovana odgovori mi na poruku pa ce mo da caskamo i bolje upoznamo.Za sad toliko cao.

SEKSI PAR
13.03.2004., 12:07
Mi smo bracni par. Mozda bi ti bilo interesantno da probas da se zabavljas sa zenom i muskarcem?
Potpuno slobodno!
Divno i prijatno.
CAO

ena28
13.03.2004., 12:16
Mi smo bracni par. Mozda bi ti bilo interesantno da probas da se zabavljas sa zenom i muskarcem?
Potpuno slobodno!
Divno i prijatno.
CAO

...EJ,EJ... 8)
...ovo je za Poznanstva... 8)

chou
13.03.2004., 13:16
Potpuno slobodno!
Divno i prijatno.
CAO

...EJ,EJ... 8)
...ovo je za Poznanstva... 8) Ma nije, nemoj da ljudima namećeš svoje norme. Možda su i ispravne (norme naravno) ali predstavljaju vid ograničenja.Vidiš da im treba društvo, ako je ona raspoložena, neka im je...

omilos
14.03.2004., 15:08
Potpuno slobodno!
Divno i prijatno.
CAO

...EJ,EJ... 8)
...ovo je za Poznanstva... 8) Ma nije, nemoj da ljudima namećeš svoje norme. Možda su i ispravne (norme naravno) ali predstavljaju vid ograničenja.Vidiš da im treba društvo, ako je ona raspoložena, neka im je...
Rekla je trazi dechka a ne dedu... 8)

chou
14.03.2004., 17:00
Potpuno slobodno!
Divno i prijatno.
CAO

...EJ,EJ... 8)
Rekla je trazi dechka a ne dedu... 8)tvojoj mami sam i ovakav bio dobar (sinko) :lol:

iggymag
14.03.2004., 17:56
Potpuno slobodno!
Divno i prijatno.
CAO

...EJ,EJ... 8)
Rekla je trazi dechka a ne dedu... 8)tvojoj mami sam i ovakav bio dobar (sinko) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

michelin
14.03.2004., 22:32
"NISAM ZGODAN AL SAM NEOPHODAN"

Luc
15.03.2004., 00:26
Ja sam masovni ubica, ubijam devojke motornom testerom, upoznajem ih preko neta, silujem i onda vrm vrm testerom, necu previse da ti otkrivam, ali ja sam covek za tebe :wink: :wink: Ako te zanima ostatak, ne zaboravi VRM VRM :lol: :lol: :lol:

michelin
15.03.2004., 13:30
POKUSAJMO ZAJEDNO. IMA NAS NORMALNIH . ALI DA LI IMA VAS. STA JE ZA KOGA RAC NORMALAN?

knindza
16.03.2004., 00:27
NARAVNO DA IMA!SAMO MI RECI U KOJI KAFIC IZLAZIS,DA TI PRIDJEM.....

DanijelZ
18.03.2004., 23:06
Cao! Ako hoces da se dopisujemo adresa
je danijel73@yahoo.com

dejan76
20.03.2004., 23:05
javi se,
nemoj ti bude tesko,dejan
pcgroupe@serbiancafe.com

Boban_bgd
06.04.2004., 18:14
Heheheeee... sve sami normalni tipovi..nema nikog ovde ko hoda na dve noge a da je pri tom vertikalan...?