PDA

Vidi punu verziju : Dame, sto nekada lazno svrsavate?

Pera Detlic
13.05.2003., 21:59
Sto lagati muskarca kada ne uspe da vas dovede do klimaksa, neko slazete pa lazno svrsite???

to je bas lepo sto necete da povredite osecanja muskarca ali ako mu nikada nekazete nikada nece se popravite.........

Zar ne???????????

Gazdarica
14.05.2003., 12:42
Nikad ne glumim, upravo iz razloga koje si naveo...
Cemu lagati...???

blondi
14.05.2003., 13:16
bash sam htela da pitam... ko glumi, zashto, kada... ???

ili ti to prichash iz nekog vlastitog iskustva????

14.05.2003., 15:44
bash sam htela da pitam... ko glumi, zashto, kada... ???

ili ti to prichash iz nekog vlastitog iskustva????

Nepricam iz vlastitog iskustva nego , samo pitam jel neke devojke odglume....................

black-devil
14.05.2003., 16:03
Gost, pa najverovatnije zbog toga, da ne bih vas muskarce povredile, da nas ne zadovoljavate kako treba ili ne zadovoljavate dovoljno.
Mada je to glupost, bar ja tako mislim:)

tolstoj
14.05.2003., 18:05
vas tri niste iz ovog filma vidim ni meni ne trebaju glumice zato samo napred

14.05.2003., 18:13
mi smo iz filma, stvarnost i uzas:)))

black-devil
14.05.2003., 18:15
da bas tako, stvarnost i uzas:))))

blondi
14.05.2003., 22:47
ma vole oni užasnu stvarnost... pogotovo neki konkretni imaju čak šansu da je probaju ali oni su onda večiti jel tako black ,-)

black-devil
15.05.2003., 15:55
pa tako mu dodje nekako blondi:))))kisssss

black-devil
17.05.2003., 16:00
i sad kad dobijete pravi odgovor, koji vama naravno ne pase i en mozete s epomiriti sa time, onda ne odgovarate vise niti pitate
klasika:))

**case-problem**Macak
17.05.2003., 16:09
Da li se nekome dogodilo da ne moze ili nije u stanju da zadovolji onako lepa i divna zenska stvorenja?!?!?!?!?

Pa da one moraju da foliraju

misko
17.05.2003., 21:57
daj bre ne *****j to samo tebi moze da se desi Macak mislim ako brate...............

misko
17.05.2003., 22:00
Da li se nekome dogodilo da ne moze ili nije u stanju da zadovolji onako lepa i divna zenska stvorenja?!?!?!?!?

Pa da one moraju da foliraju a zasto bi folirale a, ako ti brzo zavrsis onda ce sto posto da foliraju ili samo jednostavno cute..

black-devil
18.05.2003., 00:32
pa to je tacno, kako ja mogu sad da kazem, ej nisi sposoban da me zadovoljis?

tigrasta79
18.05.2003., 23:41
Sto lagati muskarca kada ne uspe da vas dovede do klimaksa, neko slazete pa lazno svrsite???

to je bas lepo sto necete da povredite osecanja muskarca ali ako mu nikada nekazete nikada nece se popravite.........

Zar ne???????????

Naravno da ponekad glumimo, ali do toga moze da dodje iz vise razloga. Kao prvo, u cemu se slazem sa tobom, je da se ne povrede osecanja muskarca. Kao drugo, u cemu se takodje slazem sa tobom, je da treba da se kaze sta smeta ili sta se tacno zeli kako bi do toga doslo. Kao trece, moze da nas boli recimo prst na nozi pa ne moze da dodje do potpunog opustanja pa ni do vrhunca, a odglumi se da ne bi bio povredjen muski ego, posto muskaraci uglavnom odmah pomisle da nisu bili dovoljno dobri, a nije stvar u tome. Osim svega ovoga, ja mislim da za devojke ne znaci da seks nije bio dobar, ako nisu dozivele vrhunac...

zvrk
19.05.2003., 09:51
[quote="Pera Detlic"]Sto lagati muskarca kada ne uspe da vas dovede do klimaksa,

Do KLIMAKSA???!!!!!
PA TI PRVO MORAS NAUCITI OSNOVNE POJMOVE,PA TEK ONDA ZADOVOLJITI ZENSKU!!!

**case-problem**Macak
19.05.2003., 16:22

Pa da one moraju da foliraju a zasto bi folirale a, ako ti brzo zavrsis onda ce sto posto da foliraju ili samo jednostavno cute..

Brzo zavrsim....STA JE TO???????

Labud
23.05.2003., 19:15
Moje misljenje je: zene glume orgazam jer misle da je nama stalo!!

black-devil
23.05.2003., 19:22
Labud, nije tacno, ja ga nikad ne glumim, ako ga dozivim i pokazem da je tako, ako ne onda nista, ne volim da glumim, pogotovo ne oko tih stvari

ana marija
23.05.2003., 19:27
ne svrsavam lazno jer to i nije poenta cele price oko vodenja ljubavi ali je zato u sexu je najbitnije svrsiti

Blue_Bird_BMW
24.05.2003., 00:56

A pa ti si onda impotentan (ti nikad ne zavrsis) :))

Labud
24.05.2003., 02:53
Black devil-e znam ja da tisa mnom ne bi mogla da to odglumis ali to j ve moje umece! HA, naravno zezam se ali ja bih za tebe odglumio i Labudovo jezero!!!

Dejan
27.05.2003., 17:58
Jeste sexualno optereceni ....
majke mi ...

pih..

La_bambola
27.05.2003., 18:06
Dekice........zatvori i okice i ushice pa ne gledaj ine slushaj da se ne bi skandalizovao:)))))))))))))
Vojim te ja bebo:)

Margott
27.05.2003., 18:30
aaaahahahahahhahaah...mucheni dechaci....pa ja koliko znam...to iskusnom mushkarcu ne treba da pretstavlja problem,jer postoji bar jedan siguran znak da nije gluma...aaaahahahahaahha...oseti se!....e sad....malo glume nije na odmet...ako vi mozete da ustanete da gledate tv pet minuta po zavrshetku,mozemo i mi valjda da glumimo malo....owo ono....strashno.

figuar
28.05.2003., 11:35

A pa ti si onda impotentan (ti nikad ne zavrsis) :))

Kakve veze ima impotencija sa ne "zavrsavanjem"???

someone
28.05.2003., 15:33

Pa da one moraju da foliraju

onda se vi naprzite da ste dobri,cak sto vise odlicni,
eto uspon vasem egu,
i za 1 min ste i vi gotovi
eto najlaksi nacin da se prekine dosadan sex,
a da se 'opet' ne povrede vasa 'osecanja'

28.05.2003., 16:43
hmm,da bi muski ego bio zadovoljen zena mora da bude dovedena do vrhunca,e sad ako muskarac nije dovoljno ves ili je nemocan da to ucini,povredjuje svoj ego!A da bi se muskarac osecao kao mocan ljubavnik zene odglume (u takvoj situaciji)vrhunac.Svaka zena koja zna sta je mocan muskarac ne bi trebala da ispusta takvog iz ruku,takvi su zaista retki...

sumarka
21.07.2003., 11:10
Daj zene sta serete da nikad ne glumite!? Nekad da njega zadovoljite, nekad da ubjedite sebe da je sa vasom vezom sve u redu.
Mada se slazem da sex ne mora biti dobar samo ako zavrsi orgazmom.
I ne osjeti se Margot, ko zna kako stvarno svrsava moze to dobro da odglumi! Vjeruj!

Gazdarica
21.07.2003., 11:19
Pa, Sumarka ti glumi, ako ti se glumi, ali nemoj druge da optuzujes da lazu da to ne rade...
Glumljenjem orgazma u sustini varas samu sebe... Tu je prvenstveno zena na gubitku...
I, cemu onda to raditi...???

kosmopolit
21.07.2003., 11:39
gazdarice, pa ti se vratila :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vowwwwwwwwwwwwwwww

pcelica
21.07.2003., 22:48
nikada u zivotu to nisam uradila niti cu, zasto bih, ako me nije zadovoljio onda nije i zasto bih mu stvarala iluziju da jeste :wink:

Joly
22.07.2003., 01:52
Ja nikada lazno ne svrsavam....
Cak da bih dala doznanja decku koliko me ne "podize" zamolim ga da mi doda Zurnal...naravno tokom sexa...
Ne stignem da procitam ni par naslova ...on vec gotov...
Da li je to bolje? :?

sumarka
22.07.2003., 13:00
Slazem se Gazdarice da to nije nacin da uzivas, samo reagujem na tu vasu silnu pobunu. Ni ja ne glumim svaki put, zapravo vec dugo nisam nikako, ali mi se to desavalo u pocetku, i znam po gotovo svim mojim ISKRENIM prijateljicama da je i njima! Uostalom, sto se toliko palite? Sta vas brine?

Gazdarica
22.07.2003., 13:06
Valjda je zenska solidarnost u pitanju... :roll:
Zasto bi zene morale da glume, kako ego njihovog muskarcine ne bi bio povrijedjen...???
Zasto muskarci ne moraju da glume...???
Proslo je valjda vrijeme u kom se smatrale da su zene tu samo zato da bi udovoljile muskarcu... :!: :evil:

vanjaa
22.07.2003., 13:27

Zar ne???????????

KAKVE VEZE IMA KLIMAKS SA SVRSAVANJEM, MAJKE TI!

KOLIKO LI IMAS GODINA? 9...A?

E, CITAJ LITERATURU MALO...JEL'ZNAS?

kosmopolit
22.07.2003., 14:06
bez komentara :!:

sumarka
22.07.2003., 19:15
Valjda je zenska solidarnost u pitanju... :roll:
Zasto bi zene morale da glume, kako ego njihovog muskarcine ne bi bio povrijedjen...???
Zasto muskarci ne moraju da glume...???
Proslo je valjda vrijeme u kom se smatrale da su zene tu samo zato da bi udovoljile muskarcu... :!: :evil:

Pa pobogu, sta je sa tim vasim vezama?Uopste ne smatram da neko nekog MORA da zadovolji. Kad je ljubav tu onda je sve samo po sebi ok.
Uostalom, ako ce mom muskarcini biti bolje ako mene zadovolji, pa ucinicu i ja sve da njemu bude dobro!
I kako zaboga mislis da on odglumi ejakulaciju?! Smijesno!

Gazdarica
22.07.2003., 19:56
Cemu onda gluma...???
Ja pak smatram da jedno drugo trebamo bar da pokusamo da zadovoljimo... Da damo sve od sebe da zadovoljimo partnera, pa ako u tome i ne uspijemo, boze moj, nije kraj svijeta...
A moze da odglumi orgazam... Kao da djevojka stalno viri u kondom muskarcu, kad ga skine nakon upotrebe... Sta zna ima li u njemu sp*rme ili ne...

JApaTI
23.07.2003., 07:55
A moze da odglumi orgazam... Kao da djevojka stalno viri u kondom muskarcu, kad ga skine nakon upotrebe... Sta zna ima li u njemu sp*rme ili ne.

Bravo gazdarice. Ajde da malo okrenemo pitanje. Doduse, ja nisam glumio, ali mi se desavalo da 3-4. put ako su izmedju bile relativno kratke pauze, uopste ne svrsim jer ne bude dobar tajming (ona je vec svrsila), a posto njoj treba uglavnom dosta vremena da bi dosla do vrhunca, moj mali se 'usija' pa jednostavno odustanem - preskocim tu ejakulaciju - orgazam, odnosno tek sledeci put idem do kraja.

Ona naravno ne zna sta se desilo, ali ovakvi slucajevi su zanemarljivi jer su retki (desilo mi se par puta u zivotu), pa i ne mora da zna. :wink:

danja
23.07.2003., 12:58
Cemu onda gluma...???
Ja pak smatram da jednog trebamo bar da pokusamo da zadovoljimo... Da damo sve od sebe da zadovoljimo partnera, pa ako u tome i ne uspijemo, boze moj, nije kraj svijeta...
A moze da odglumi orgazam... Kao da djevojka stalno viri u kondom muskarcu, kad ga skine nakon upotrebe... Sta zna ima li u njemu sp*rme ili ne...
O svasta! Pa zar mu i u kondom viris?

Gazdarica
23.07.2003., 13:03
Pa, o tome se i radi... Otkud znam da li u kondomu koji skine ima sperme ili ne... Naravno, ponekad i vidim takav kondom, ako ga ja bacam i smece i sl, ali to je vec rjedje...
Dakle, moze da mi odglumi, bas kao sto je i JapaTi rekao...

Druna
25.07.2003., 08:27
Pa ako mi kazesh:damo,ajde svrshi ,sigurno necu :(
Ali ako mi uz pljesak po guzi naredish: *****!svrshi!
ihhhajjj:)) :D

kosmopolit
25.07.2003., 10:35
uhhhhhhhh :shock:
pa zar i ti :?

Druna
25.07.2003., 12:30
Pa mislim zasto da se lazemo?
Kog muskarca je jos napalilo:
hoces da mi mazish ono...hi hi hi
stavi mi ono... hi hi hi
hocesh da mi radish ono...hi hi hi
... etc.
Pitanje moje glasi :"da lli je na ovom forumu zabranjeno stvari zvati svojim pravim imenom (pr. ***** ,*****,*******)"?
Ako jeste,onda imate moju ispisnicu sa ovog foruma

Druna
25.07.2003., 12:40
Aha, odmah sam i saznala odgovor.
Pala cenzura na one nase slatke srpske reci koje napisah bas tako kako se i izgovaraju.
E pa dragi moji i drage moje, ja Vas sve drugarski pozdravljam i zelim uspeha u daljem zavaravanju
(zasto ne postoji smajli koji baca peglu...)

Gazdarica
25.07.2003., 12:44
Heh, Druna, te rijeci se automatski cenzurisu... Moderatori nemaju nista s tim...
Ali, snalazimo se mi pa napisemo ****, mooda i sl...
Nije to ipak razlog da odlazis s foruma... Bitno je da se razumijemo, zar ne...? :wink:

Druna
25.07.2003., 20:40
Ko ih cenzurishe? Sveti duh?
U mene josh nije ushao(da li da :( ili se :D

Gazdarica
27.07.2003., 12:22
Ehehe, a ti se sad malo zezas, je li...? :lol:

Druna
29.07.2003., 10:07
Ehehe, a ti se sad malo zezas, je li...? :lol:
U svakoj mojoj shali, ima pomalo i zbilje :wink:

MisterRomantik
17.05.2004., 00:15
Vidim,hocete i Duha Svetoga da nataknete.Nemojte devojke-greh je!

mandrak-21
17.05.2004., 16:10
e zar je moguce da je samo dvoje reagovalo na "KLIMAKS"kad zena moze da odglumi klimaks?????Pa tad samo i glumi. Mislis ORGAZAM jel*?

Omen
17.05.2004., 16:22
e zar je moguce da je samo dvoje reagovalo na "KLIMAKS"kad zena moze da odglumi klimaks?????Pa tad samo i glumi. Mislis ORGAZAM jel*?
climax = vrhunac, najviši stepen... 8)