PDA

Vidi punu verziju : gde su pare?

ariela
24.07.2004., 11:15
Bas me zanima kako vi drage moje reagujete kad ostanete bez para sredina je meseca...a videle ste jednostavno cipele ili nesto slicno sto vam oduzima dah...koji su sve trikovi u upotrebi da bi zeljenu stvar dobile... neke znam ne prezaju ni od cega....Jednom u jednom trznom cenntru pred nekim haljinama stojim i vidim da su za mene i vecinu zennapreskupe a dve ispred mene komentarisu " ma zeno dodje mi damakiranaupadnem u banku kad ovo vidim...Ova malo sigurnijau sebe doda.."ma daj ne blamiraj se...pozvacu danas onog matorog, sto me juri i malo cu da mu dozvolim...ima za obe da dobijem lovu"...Vidi se dasse dooobro snasla :wink: P.s. ja sam sacekaladda dobijem platu ai vise nije bilo ni jedne...snasle se zene...

Bad_Wolf
24.07.2004., 11:20
Vidi, pp da ide otprilike ovako: dok imaju love (pocetkom meseca) kupe O.K. krpice, a ine im donose zaradu od polovine meseca. To ti je prvi mesec. E, posle vec malo kombinuju i saraju. :)

Ja sam samo iskreno ushicen kada spoznam da devojke mogu jeftino (novcano), a ukusno, lepo i pazljivo da se obuku. So, takve imaju moj duboki naklon i postovanje.

DellBoy-011
24.07.2004., 11:21
pa sta onda cekas, snadji se :wink:

Dlakava_Strvina
24.07.2004., 14:31
Nadjesh novog dechka (pretpostavljam da si ispraznila novchanik od trenutnog), i eto ti cipela...

Devilishgirl
24.07.2004., 15:04
Sve sponzoruse..fuj. Nista, zivela sam sasvim ok i pre nego sto sam videla neku stvar, tako da se ne uzbudjujem mnogo.

Ena187
24.07.2004., 15:47
Eh, meni plata stiže oko 15.og tako da prvo odvojim jedan deo za cipele, a posle se snalazim 8)

Dlakava_Strvina
24.07.2004., 18:01
Eh, meni plata stiže oko 15.og tako da prvo odvojim jedan deo za cipele, a posle se snalazim 8)

Meni je kasnila ovaj mesec... mislim plata... tako da ocekujem prekosutra... ajde da vidimo KOJE cipele je htela, izaci ce nas rachun manje :wink:

Ena187
24.07.2004., 18:22

Meni je kasnila ovaj mesec... mislim plata... tako da ocekujem prekosutra... ajde da vidimo KOJE cipele je htela, izaci ce nas rachun manje :wink:

Hvala Bogu, meni ne kasni plata :wink:
Ima sad veoma lepih i dobrih cipela jeftino, treba se samo prošetati po gradu...

Bad_Wolf
24.07.2004., 20:26

Ima sad veoma lepih i dobrih cipela jeftino, treba se samo prošetati po gradu...

Ma neka i kasni plata (pazi kad sam podvukao crveno), samo da ne kasni... :):)

apotekarka
24.07.2004., 21:26

Ma neka i kasni plata (pazi kad sam podvukao crveno), samo da ne kasni... :):)

Uh, i to si u pravu :roll:

makimaki
24.07.2004., 21:58
Ja nemam taj problem, kada imam pare onda i razgledam. Isla sam u Zemun polje u BN Bos, veliki izbor, a nedeljom je i popust. Mislim da je bilo preko 500 razlicitih cipela. Pa ako tamo ne nadjes nesto, onda si previse razmazena.

Devilishgirl
24.07.2004., 22:09
A mozda je samo probirljiva. Ne zeli da kupi ono sto vecina devojaka nosi. Ima svoj stil. Postoji milion modela cipelica, papucica, sandalica koje su vise nego ocajne.

makimaki
24.07.2004., 22:13
U BN Bosu ima svasta. Ja sam kupila papuce kakve jos nisam srela ni na jednoj devojci. Ne volim bas trend modu. Treba pogledati, pa nije svih 500 modela u trendu.

Dlakava_Strvina
24.07.2004., 23:38
U BN Bosu ima svasta. Ja sam kupila papuce kakve jos nisam srela ni na jednoj devojci. Ne volim bas trend modu. Treba pogledati, pa nije svih 500 modela u trendu.

Vredi pogledati i u tunel-prolazu, gde Efendija valja one zenske gace, kako beshe reko chovek?
"ZENSKE GATJE SA RUZU NA PITCHKU" :lol:

Ena187
24.07.2004., 23:46

Vredi pogledati i u tunel-prolazu, gde Efendija valja one zenske gace, kako beshe reko chovek?

Meni tamo svi prodavci isti, onako prirodno tamni... Pokušala sam da nađem Efendiju već nekoliko puta, al' ne vredi :lol:

apotekarka
24.07.2004., 23:48

Meni tamo svi prodavci isti, onako prirodno tamni... Pokušala sam da nađem Efendiju već nekoliko puta, al' ne vredi :lol:

Draga moja, efendiju svi traže, sigurno zato što ne valja :wink:

Ena187
25.07.2004., 00:35

Draga moja, efendiju svi traže, sigurno zato što ne valja :wink:

Sigurno :wink:

Dlakava_Strvina
25.07.2004., 11:08
Pričaju Mujo i Haso:

- Muharema napustila žena i ostavila ga bez dinara.
- Blago njemu! I moja je mene ostavila bez dinara, ali još uvek je tu.

maja mala mama
26.07.2004., 21:57
Ja nemam taj problem, kada imam pare onda i razgledam. Isla sam u Zemun polje u BN Bos, veliki izbor, a nedeljom je i popust. Mislim da je bilo preko 500 razlicitih cipela. Pa ako tamo ne nadjes nesto, onda si previse razmazena.
Evo mene razmazene... :oops: bila sam par puta tamo ali od kupovine nista. :(
Znam mnogo bolja mesta za kupovinu od pomenutg BN BOSA! Veruj na rec... :wink:

makimaki
26.07.2004., 22:11
Evo mene razmazene... :oops: bila sam par puta tamo ali od kupovine nista. :(
Znam mnogo bolja mesta za kupovinu od pomenutg BN BOSA! Veruj na rec... :wink:Pricaj, koja su. Ovo mi mnogo daleko.

maja mala mama
27.07.2004., 00:09
To cemo na private,da me ne opominju za reklamu... :wink: