Vidi punu verziju : Kablovski internet
Jel neko ima predstavu kada ce u Zrenjaninu da se uvede kablovski net??KTV je spominjao uvodjenje ali izgleda nista od toga.:((
1010011
04.06.2003., 04:17
Ma kakva KTV. To treba zabraniti pa spaliti. Ne, prvo spaliti pa zabraniti. Lopovi.
Kablovski NET u ZRu kasni iz milion razloga. Najvazniji je što konkurs za operatera još nije raspisan. Sramota. Najgori smo.
A i kada jednog lepog dana nam stigne kablovski internet, cene će biti paprene.
Ja sam iz Zrenjanina, ali studiram elektrotehniku u NS.
U NS-u je 250 mb prenosa za dva meseca 890,00 dinara, sto ne da je skupo... na 256k na koliko radi to se ni ne osteti, a 900,00 din se i tekako oseti...
a da da ne zaboravim, za prikljucenje se placa i oprema u vrednosti od 100E, pare vracaju ako zelite da prekinete sa koriscenjem, ali morate da vratite i opremu... :) naravno ispravnu
tako da drste se Zrenjaninci modema... nema nista od toga...
Pogotovu sto KTV nema APSOLUTNO NIKAKVU VALIDNU DOKUMENTACIJU za postojecei "sistem" a kamoli za kablovski internet..
Ja sam iz Zrenjanina, ali studiram elektrotehniku u NS.
U NS-u je 250 mb prenosa za dva meseca 890,00 dinara, sto ne da je skupo... na 256k na koliko radi to se ni ne osteti, a 900,00 din se i tekako oseti...
a da da ne zaboravim, za prikljucenje se placa i oprema u vrednosti od 100E, pare vracaju ako zelite da prekinete sa koriscenjem, ali morate da vratite i opremu... :) naravno ispravnu
tako da drste se Zrenjaninci modema... nema nista od toga...
Pogotovu sto KTV nema APSOLUTNO NIKAKVU VALIDNU DOKUMENTACIJU za postojecei "sistem" a kamoli za kablovski internet..
E ovo si pogodio za cene ali mnogo paprene
Ma kakva KTV. To treba zabraniti pa spaliti. Ne, prvo spaliti pa zabraniti. Lopovi.
Kablovski NET u ZRu kasni iz milion razloga. Najvazniji je što konkurs za operatera još nije raspisan. Sramota. Najgori smo.
A i kada jednog lepog dana nam stigne kablovski internet, cene će biti paprene.
нисте најгори, не брини...
рецимо кад нас у ПА кабловска кошта око 5000.
хајде сад само да ми још неко каже да сте ВИ најгори...шта онда МИ треба да кажемо?! :cry: :cry:
MAROK T-DANSKA
19.10.2003., 17:40
JA JOS UVEK ZIVIM U DANSKOJ ZASTO UDOVICE PA OVAKO KOREKTNO IMA VISE VARIJANTI NEKA OD NJIH JE PRVO JA SAM POREKLOM IZ SRBINJA AKO NEKO ZNA GDE JE TO MESTO-BIVSA FOCA-KO DECAK SAM DOSELIO U ZRENJANIN ET SAD ZIVIM U DANSKOJ,UDOVICA VEROVATNO IMA DECU KOJA BI DOSLA U DANSKU OBEZBEDILA BI SVOJOJ DECI MIRAN I STABILAN ZIVOTMOJ TELEFON-004540778839 ZVATI POSLE NARAVNO AKO SE NEKO ODLUCI NA TO-POSLE 21,00 CETVRTKOM I PETKOM POSLE 13,00h NARAVNO ZBOG POSLOVNI OBAVEZA-STO PITAS ZA VISE PODATAKA SRETNO RAZVEDEN IMAM DVOJE DECE KCERKU OD 17GOD SINA OD 14GOD.RADIM KAO SOFER VOZIM TURISTICKI AUTOBUS CESTO SAM I U BEOGRADU VISOK 180 TEZAK DODJI PA IZMERI 80KG SMEDJ RODJEN 21-4-1963 NEZNAM STA BI TE VISE ZANIMALO.
MAROK T-DANSKA
19.10.2003., 17:44
JA JOS UVEK ZIVIM U DANSKOJ ZASTO UDOVICE PA OVAKO KOREKTNO IMA VISE VARIJANTI NEKA OD NJIH JE PRVO JA SAM POREKLOM IZ SRBINJA AKO NEKO ZNA GDE JE TO MESTO-BIVSA FOCA-KO DECAK SAM DOSELIO U ZRENJANIN ETO SAD ZIVIM U DANSKOJ,UDOVICA VEROVATNO IMA DECU KOJA BI DOSLA U DANSKU OBEZBEDILA BI SVOJOJ DECI MIRAN I STABILAN ZIVOT MOJ TELEFON-004540778839 ZVATI POSLE NARAVNO AKO SE NEKO ODLUCI NA TO-POSLE 21,00 CETVRTKOM I PETKOM POSLE 13,00h NARAVNO ZBOG POSLOVNI OBAVEZA-STO PITAS ZA VISE PODATAKA SRETNO RAZVEDEN IMAM DVOJE DECE KCERKU OD 17GOD SINA OD 14GOD.RADIM KAO SOFER VOZIM TURISTICKI AUTOBUS CESTO SAM I U BEOGRADU VISOK 180 TEZAK DODJI PA IZMERI 80KG SMEDJ RODJEN 21-4-1963 NEZNAM STA BI TE VISE ZANIMALO.
JA JOS UVEK ZIVIM U DANSKOJ ZASTO UDOVICE PA OVAKO KOREKTNO IMA VISE VARIJANTI NEKA OD NJIH JE PRVO JA SAM POREKLOM IZ SRBINJA AKO NEKO ZNA GDE JE TO MESTO-BIVSA FOCA-KO DECAK SAM DOSELIO U ZRENJANIN ET SAD ZIVIM U DANSKOJ,UDOVICA VEROVATNO IMA DECU KOJA BI DOSLA U DANSKU OBEZBEDILA BI SVOJOJ DECI MIRAN I STABILAN ZIVOTMOJ TELEFON-004540778839 ZVATI POSLE NARAVNO AKO SE NEKO ODLUCI NA TO-POSLE 21,00 CETVRTKOM I PETKOM POSLE 13,00h NARAVNO ZBOG POSLOVNI OBAVEZA-STO PITAS ZA VISE PODATAKA SRETNO RAZVEDEN IMAM DVOJE DECE KCERKU OD 17GOD SINA OD 14GOD.RADIM KAO SOFER VOZIM TURISTICKI AUTOBUS CESTO SAM I U BEOGRADU VISOK 180 TEZAK DODJI PA IZMERI 80KG SMEDJ RODJEN 21-4-1963 NEZNAM STA BI TE VISE ZANIMALO.
фигхтер
20.10.2003., 06:20
ево ја сам заинтересован за твоју ћерку...сличних смо година (за пар комада тамо-овамо може да се зажмури - љубав не зна за године) па ако и даље мислиш да финансираш свадбу кажи јој да ми се јави, па ћемо се договорити...
8) 8) :lol: :wink:
Marko-T
20.10.2003., 15:22
zaomije to sunce te nece ogrijati ne tebe vec nikoga proslo vreme bacanj novca u besmislice svi koji dodju na zapad ili sever poprime dosta nacina zivota moj savet ti je da potrazis neku vlainu iz timocke krajine oni bacaju pare na takve gluposti pa se posle razvode pa boli glava obadve familije.
фигхтер
20.10.2003., 22:52
па зашто си ти онда то урадио и сад још тражиш опет да се жениш?...
тхат`с нот маке ану сенце...
па зашто си ти онда то урадио и сад још тражиш опет да се жениш?...
тхат`с нот маке ану сенце...MARKO-DANMARK-JA SAM SE ZENIO PRVI PU SA COSKA I NEBI TROSKA PA ME ZBOG TOGA NEBOLI GLAVA-PA I SLEDECI PU CE TAKO DA BUDE.
vise mudrih glava
27.05.2004., 13:51
Postovani, prema nasim saznanjima (a tacna su), lokalna samouprava je u avgustu mesecu 2003 raspisala konkurs za ponudjace izvodjenja radova KDS (kablovsko distributivnog sistema) u Zrenjaninu.
Na konkurs su se prijavile tri firme i to:
Zrenjaninska, Beogradska i Kragujevacka (za tacne nazive firmi obavestite nas i postavicemo ih).
Beogradska firma je promasila konkurs tako da su odmah na startu eliminisani.
Kragujevacka firma je dala najvise sredstava u kesu i dobila je konkurs (mada po nepovoljnijim uslovima od Zrenjaninske). Po potpisanom ugovoru sa Opstinom (Krjem Septembra 2003) radovi su trebali da pocnu sredinom Oktobra 2003 i da traju 18 meseci (misli se na kompletno, opticnim kablovima, kabliranje grada). Do danas niti je promovisana firma niti uslovi koriscenja njihovih usluga, a za radove na tome jos niko nije cuo.
Trenutno se vrlo agresivno radi na zataskavanju cele ove price (verovatno i na zaboravljanje) a sve u sluzbi KISS Dane i njene nelegalne kablovske TV koja krsi svaki clan zakona o telekomunikacijama.
srlexic
25.06.2004., 04:28
Najgora stvar je sto Zakon o telekomunikacijama jos ne pocinje da se primenjuje, jer je stvar oko mnogo vecih igraca nego sto je KTV (nacionalna mreza, telekomunikaciona agencija, regulisanje Internet, VoIP-a i sl). Sto se tice Dane i KISS-a, dovoljno reci je receno, a ona svoje potrosace nastavlja da obasipa povecanjem cena (ako se ne varam, cena je povecana na 200 Dinara/mesecno).
Sticajem slucaja poznajem osobe koje su vec i osnovale i firmu, izradile projekat, pohodile neke seminare u inostranstvu u vezi kablovske televizije. Ova firma je u okviru usluge ponudila i Internet, sto bi bilo zaista neverovatno bitno za grad koji ima ovoliki broj korisnika (procenjuje se oko 15.000 naloga kod provajdera, od kada se pojavio SMIN, broj se ne zna), dok je Kragujevacka imala siri dijapazon usluga (veci broj kanala i slicno), a da ne pricam o stvarima ispod zita, zbog cega je i dobijen ovaj tender.
Sigurno je da Zrenjanin jos dosta dugo nece dobiti kablovsku, sto nas cini jos zaostalijim u odnosu na druge gradove (dovoljno smo slepo crevo, jos kada svesno ljudi iz opstinske samouprave unistavaju gradjanski mora, to je kraj).