PDA

Vidi punu verziju : Nisam samo jedna vise, a nadam se da nisi ni ti !?

littlelight
22.07.2004., 00:26
Da se predstavim: Nisam :oops: ,ni :cry: osoba.Oni koji me ne znaju dovoljno,sticu utisak da sam zatvorena, misticna, hladna. Sestra me cesto opisuje kao :twisted:(zmiju!),ali prijatelji kao :wink:.Ne vezujem se za ljude brzo/lako,ali i pored toga ipak ih imam pored sebe.Radoznala sam,otvorena, sto je verovatno razlog mog trenutnog gnjavljenja jadne tastature!
Buduci sam Psiho-pedagog/defektolog i mislim ta to dosta govori o mojim osobinama.Vise o sebi pisacu ako/kad dobijem neku porukicu...nadam se,od nekog ko ne pati od kojekakvih manija, depresija,i tome slicno, ne verujem da cu na ovaj nacin moci da vam pomognem!
U stvari, veliki sam skeptik kad je u pitanju nesto ovog tipa,pa bih htela da saznam(ako je to uoste moguce?!)da li postoji neka osoba sa kojom moze opusteno, simpaticno da se prica/pise.

enjoy
22.07.2004., 00:58
Iskreno ni ja bas ne verujem u ovakav nacin
upoznavanja,ali svidela mi se tvoja poruka.
Ja sam na enjoy_the_scilence@yahoo.com
pa mozemo tako bolje,ili da se dogovorimo da se nadjemo negde u pricaonici.

samurai
22.07.2004., 23:10
Ako hoces da se upoznamo,pisi na ivance_lucic@yahoo.com :lol:

dud
23.07.2004., 14:37
Nisi dala dovoljno podataka....o sebi....mozesh ih poslati na zwatch75@yahoo.com

Pjer_Nis
23.07.2004., 19:44
Samo ako se dodje do reči od neiživljenih manijaka :?

Pozdrav...

vladislav pajkic
25.07.2004., 21:25
Da se predstavim: Nisam :oops: ,ni :cry: osoba.Oni koji me ne znaju dovoljno,sticu utisak da sam zatvorena, misticna, hladna. Sestra me cesto opisuje kao :twisted:(zmiju!),ali prijatelji kao :wink:.Ne vezujem se za ljude brzo/lako,ali i pored toga ipak ih imam pored sebe.Radoznala sam,otvorena, sto je verovatno razlog mog trenutnog gnjavljenja jadne tastature!
Buduci sam Psiho-pedagog/defektolog i mislim ta to dosta govori o mojim osobinama.Vise o sebi pisacu ako/kad dobijem neku porukicu...nadam se,od nekog ko ne pati od kojekakvih manija, depresija,i tome slicno, ne verujem da cu na ovaj nacin moci da vam pomognem!
U stvari, veliki sam skeptik kad je u pitanju nesto ovog tipa,pa bih htela da saznam(ako je to uoste moguce?!)da li postoji neka osoba sa kojom moze opusteno, simpaticno da se prica/pise.uvek sam raspolozen za pricu sa takvim osobama.ako zelis javi se

Wester23
29.07.2004., 12:34
Al samo iskreno bez kojekavih fraza...
Necu da sudim odmah kakva si ali ocigledno da si me zainteresovala heheh
mozda neko poznanstvo
p.s. i vestice imaju dusu! :wink:

Wester23
29.07.2004., 12:36
I zmije imaju dusu. :shock:

shicko888
12.09.2004., 17:25
Pokusaj....
Necu trositi reci....
shicko888@ptt.yu
Posalji mail, i neka predstava pocne

nenadpopovic
15.09.2004., 01:52
Javi se. Ne mogu da verujem da ovde postoji neko ozbiljan. www.nenadpopovic@ptt.yu Ja se takodje bavim nekom vrstom psihologije,tako da sam siguran da bi imali o cemu da razgovaramo. A i nisam neki napaljenik koji ce odma da te muva.[/i][/b]

Budd
15.09.2004., 21:51
U velikoj meri si me opisala. Dozvoli da iskoristim nekoliko tvojih recenica i da opisem sebe.

Nisam ni :oops: , ni :cry: osoba. Oni koji me ne znaju dovoljno,sticu utisak da sam zatvoren, mistican, hladan. Burazer i prijatelji znaju da sam :wink: lik. Ne vezujem se za ljude brzo/lako,ali i pored toga ipak imam pored sebe dovoljno prijatelja.Ovo je moja prva poruka na ovom forumu, a ovde sam iz ciste radoznalosti. Za par nedelja cu diplomirati na FTN.

Ne patim od kojekakvih manija, depresija,i tome slicno, naprotiv. Takodje sam veliki skeptik kad je u pitanju nesto ovog tipa.

buddamaral@yahoo.com

Bata
16.09.2004., 01:26
Javi na batica_9@hotmail.com dogovoricemo se,ali neka bude sve bez oaveze kao do sada!!!!!!!!!!!!

Mirko68
16.09.2004., 10:43
Ja sam u teškoj depresiji ali to je zbog dugogodišnjeg alkoholizma. Inače sam dosta šizofren i nekomunikativan. I pokreti su mi nekako čudni i nepredvidivi.
Mislim, totalni sam kreten ali valjda će se i za mene naći nešto ovde jednog dana.

zikacoyu
28.09.2004., 11:37
ako volis romanticne, sarmantne i zabvne , javise , upoznajmo se mozda smo bas mi rodjeni jedno za drugo!?U svakom slucaju javise mislim da se neces pokajati!zikacoyu@sezampro.yu

zikacoyu
28.09.2004., 11:37
ako volis romanticne, sarmantne i zabvne , javise , upoznajmo se mozda smo bas mi rodjeni jedno za drugo!?U svakom slucaju javise mislim da se neces pokajati!zikacoyu@sezampro.yu

empty_box
19.10.2004., 00:33
meni su moji doktori rekli da sam ja izlechen , i tata je to rekao . a svi znaju da su zechevi sami sebi pojeli glave .