Vidi punu verziju : Kablovski net
Ja ne skidam programe sa net-a mnogo, i za mene je jer dosta koristim net ova cena pristupacna jer sad placam 2000 dinara za 8h dnevno neta kod sezampro-a tako da bih volela da se uvede kablovski net u Zrenjaninu sto nije do sada.Ja mislim da nije skupo bar meni od 900-4 200 samo ne razumem koliko je to podataka tacno sto se moze skinuti sa net-a sa 900 a koliko sa 4200.Pozdrav!
Moras sam/a da vidis dial-up broji potroseno vreme a kablnet broji MB tako da po sajtu potrosi od 500kb-2.5Mb zavisi sta je na samom sajtu baneri velicina slika kolicina slika sve to sabira i dolazne i odlazne informacije treballo bi da ti pise kada odes da pogledas vreme za dial-up na sajtu kod tvog provajdera samo sto niko to ne gleda nego gleda koliko ima vremena a zadnje dve-tri rubrike ispisuju portosen MB
Da li to oni mere MB sa njihovog komjutera tako sto gledaju na koje sajtove idete ili proveravaju vas kucni kompos, ili nesto sasvim trece?
oogabooga
20.06.2003., 11:05
a na kablovski net u zrenjaninu ce da cekaaaaas............., isto ko i ja........:-((....posto ga nece nikad uvesti jer ih boli ona stvar za nas...........
bogysha
03.07.2008., 08:23
Pre uzimanja kablovskog interneta pogledajte malo iskustva korisnika. (SBB kablovski net)
http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php?f=82&t=15056&p=149319#p149319