Vidi punu verziju : Cacak je najbolji
Cacak moj grad,ali i stvari je najbolji
neshmana
14.08.2003., 13:16
Slazem se. 8)
jebi ga momci žao mi je što niste izašli nikad iz ovog grada pa neznate za bolje[/b]
karadagli
29.10.2007., 15:43
Ma razbija
mica cacak
29.10.2007., 16:01
Naravno da je najbolji za one koji ovaj grad vole i u njemu se lepo osecaju.
A za one koji samo misle da su oni veliki Cacani i da je grad propao zato sto su se "seljaci" stustili u njega, su veliki.... ne mogu da nadjem pogodnu rec...
Ovaj grad je lep i sa pravim Cacanima (starosedeocima) i naravno sa novim mladim Cacanima sve jedno gde oni bili rodjeni i gde im roditelji ziveli.
Nije najbolji, ali bice. Jednog dana ...
čakča konza
samo vi ne znate
još vam nisu javili :lol:
MadonnaGirl
30.10.2007., 13:26
Pranjani pa Cacak!
Jeste... :lol:
Pogotovo shto ja svakog leta visim u Pranjanima,pa tek onda u Chachku... :lol:
to mora da je pravi provod
mica cacak
30.10.2007., 14:16
Jeste... :lol:
Pogotovo shto ja svakog leta visim u Pranjanima,pa tek onda u Chachku... :lol:
Zemljakinja znaci....
I gore je lepo a i u okolini.
Leti pogotovu!
MadonnaGirl
31.10.2007., 12:24
to mora da je pravi provod
Jel` ovo bila ironija? ;)
Pa da, keva mi je iz Pranjana, i bash volim tu da dodjem, isto kao sto volim i da dodjem u Chachak... Familija na sve strane... Lep grad, mnogo mi se svidja, iako zivim na drugom kraju Srbije...
AntunTun
31.10.2007., 23:38
sad ja da zhivim u guchi ima da mislim da je gucha najbolja...jer pobogu shta bih radio ako bih shvatio da je mesto u kom zhivim jedna obichna rupchaga...
po chemu je najbolji?...ajd da vidimo i to chudo...ekonomski?...uprkos svim glasinama koje je veljova mashinerija pushtala chini mi se da nismo ekonomski preterano iznad drugih...ok mozhda iznad kragujevca i krushevca ali i to je mala prednost...dok smo recimo daleko iznad zrenjanina il tako nekoga...da vidimo dalje...kulturoloshki?...shta imamo dakle imamo dom kulture shto i nije neki podvig s obzirom da i prislonica ima dom kulture...zatim imamo galeriju nadezhda petrovitj u kojoj izlozhbe sem izlagacha posetjuju dokoni penzosi i pokoji zalutali radoznalac...i shta josh imamo?...imamo festival animiranog filma koji je jednom godishnje...o da umalo da zaboravim imamo dane estrade ali teshko da to spada pod kulturu...ok dalje...provod?...za provod imamo sledetje : bash bashtu...leonardo...zanzibar...velvet...i?...shta josh?...da mozhda stone il tako neka folkoteka na periferiji...izbor je jadan mada je za narodnjake i slichne kud i kamo bolji...za neku alternativu postoji zanzibar i velvet...ako ne rachunamo "poslednju shansu" ili ti shto da ne...choveche mi nemamo zatvoren bazen...eeeej!...imamo jedan bazen a on je ruku na srce vishe nego jadan...evo ti sreda 22h nigde nikoga...nigde zhive dushe...jeste kisha je ali i kad nije kisha nigde zhive dushe...i mislim mogu o tome do sutra...jedino dobro u chachku je ono shto je izvan chachka...to jest ovchar kablar i morava...kapiram ja taj tinejdzh lokal patriotizam fazon...al pogledaj dalje od svog nosa...da ne pominjemo gradove van srbije jer tu zaista nema mesta poredjenju...
AntunTun
31.10.2007., 23:40
u pranjanima?????...a????...pa vi ste...ono...ispod kog kamena ste odrasli?...shta je dobro u pranjanima?...po chemu se to pranjani razlikuju od bilo kog sela u srbiji?...imaju dve kafane pumpu par prodavnica pekaru i ambulantu...shta je tu super?...koliko morash biti kratkovid da bi ti to bilo super????...shta?...super ti je mozhda drushtvo shto imash neku simpatiju il neke drugare il neshto...al to nisu pranjani to su ljudi...
haaa koji mozgovi jbte...
Aleksandar_ČA
01.11.2007., 00:22
pa nebitno je koliko ima pumpi,prodavnica ili kafana - njma je verovatno bitnije da tu uvek naidju na srdačnu dobrodošlicu, iskren osmeh i toplu reč
mica cacak
01.11.2007., 21:16
Ako mi negde nije dobro ja odem na drugo mesto gde ce mi biti dobro.
Ja na primer i ne zivim u Cacku (a ni u Pranjanima...) ali sve jedno mislim da su to lepa mesta...
Ljudi koji su nezadovoljni sobom su nezadovoljni u prvoj ruci sa svojom okolinom. Tako kazu psiholozi!!
Ne znam sta bih vise rekla.
Aleksandar_ČA
02.11.2007., 00:46
tako je Mici, sasvim si u pravu
i sad posmatrajući ovaj "naš" tj čačanski podforum izgleda da ovde najvećim delom dolazi najgori šljam našeg grada - ljudi kojima ama baš sve smeta - a ni prstom ne bi mrdnuli da bilo šta promene - sposobni su samo za kritiku, a kod kuće su ogledalo prekrili jer ni sami sebe ne mogu da gledaju!
pošteno da ti kažem kad vidim da se takvi najviše eksponiraju - upitam se dal naš medicinski centar, socijalna ustanova i ti koji bi trebali da se brinu o takvoj promlematici UOPŠTE RADE SVOJ POSAO ! ????
mica cacak
02.11.2007., 10:41
E super da se pojavljuju ljudi koji imaju pozitivne energije.
Ja cu sad jos malo da nerviram...npr. u okolini Cacka ima jedno malo selo (opet selo!!),
ono sta mi se posebno tamo svidja jene zagadjena sredina, mislim u prvoj liniji na vazduh. Tu najlepse disem.I od tog vazduha mi se nemoguce spava jedno vreme.A necu ni ima da vam kazem....
E sada, neko ce da kaze da je to nostalgija ili nesto tako....jeste ima i toga kod mene ali ja puno ljudi iz Cacka, znaci pravih Cacana, koji su tako sa "kaldrme", znam da idu vrlo cesto u sela na izlete ili u planine, u lov, u prirodu bolje reci i stvarno su super ljudi cak se bolje razumeju gde ima lepa priroda i gde moze lepo da se izadje na rucak a da ne sedis na betonu.
A sve vam je to pod temom Cacak.....ili mislite da nije???
Kako se samo vas dvoje slazete!
Aleksa, pitaj je da ti bude devojka!
Ma HARMONIJA!
Ako mi negde nije dobro ja odem na drugo mesto gde ce mi biti dobro.
Ja na primer i ne zivim u Cacku (a ni u Pranjanima...) ali sve jedno mislim da su to lepa mesta...
Ljudi koji su nezadovoljni sobom su nezadovoljni u prvoj ruci sa svojom okolinom. Tako kazu psiholozi!!
Ne znam sta bih vise rekla.
koliko ja kontam ovde niko ne pise o lepoti Cacka...malo si promasila...
mica cacak
02.11.2007., 21:47
Moze da bude, ako ti kazes rey!!!!!!!!!!
mislim ok volim ja svoj grad ali je definitivno mrtav...osim odlazaka kod prijatelja ili nekog sporta kakvu zabavu nudi?...pa ni j..... bioskop nemamo a da ne pominjem neko kvalitetno mesto za izlazak...standard par lokala koji su u svemu slicni (opisujem mesta koja posecujem) isti krug ljudi,ista muzika i nikakva ponuda,nekada neka promocija (kao ajde da se zezamo),dovoljno?Ne nije...Sportski objekti oronuli,propali,smece na sve strane,saobracaj kao u Istanbulu niko nikoga ne **** samo gas i sirena...gradski trg nikakav...odvratna gradjevina koju nazivamo dom kulture ruglo grada...pozoriste misaona imenica...ponekad neko se seti da svrati ali...
pustite te tinejdz fore najbolji,najjaci bla bla bla budite realni i pogledajte oko sebe,probajte nesto da promenite,dane estrade pljunite dobar koncert podrzite isterajmo selo iz grada
p.s. za micu zadovoljan sobom ali nikako na crnilo u kulturnom smislu koje se vije iznad naseg grada (nista licno)
ovo sto je antun napisao,potpisujem
i sad posmatrajući ovaj "naš" tj čačanski podforum izgleda da ovde najvećim delom dolazi najgori šljam našeg grada - ljudi kojima ama baš sve smeta - a ni prstom ne bi mrdnuli da bilo šta promene - sposobni su samo za kritiku, a kod kuće su ogledalo prekrili jer ni sami sebe ne mogu da gledaju!
pošteno da ti kažem kad vidim da se takvi najviše eksponiraju - upitam se dal naš medicinski centar, socijalna ustanova i ti koji bi trebali da se brinu o takvoj promlematici UOPŠTE RADE SVOJ POSAO ! ????
o cemu ti?
mica cacak
03.11.2007., 00:05
Pa to sve stoji sta si napisao rey. Ali stvar je u tome da to isto moze na mnogo lepsi nacin da se kaze.Ti si se bas potrudio a ne kao ovaj gore antun koji uz pominjanje nekih cinjenica kao realnosti pljuje po drugima.To je bilo ono sto je mene ustvari malo pomerilo.Svako ima pravo da kaze svoje misljenje, ili? Mozda uspete ovde i da nadjete neko resenje pa kod predsednika opstine ili ti vec kod nekog glavonje.Pa mozda i dobijemo BOLJI Cacak!
nikolo_paganini,
03.11.2007., 10:06
Најбоље су Чачанке
uaaaa grebići naaajgori ste..
nikolo_paganini,
03.11.2007., 10:13
а ви из деспотовца убијате колико сте добри...ајд' не млати
Poznati ste kao najgori...volite da mrzite...pogotovo ljude sa strane....težak narod....nije ni čudo što je Velja iz Čačka.....a tek restezanje pri govoru..miiiiiko.loooollo,eeeeeneeee,eeeeveeee,eee eteeee
nikolo_paganini,
03.11.2007., 10:35
Ландроверу не лупај!
Ја сам из Краљева,Вељо је из Чачка и какав је да је дражи ми је него Борис Тадић.Драже ми је куче из Чачка него човек из Београда.Дај боже да си мрднуо даље од Свилајнца,Седлара,Великог Поповића и Сења и зато шути ту!
Pa seljoberu,Despotovac je gradić Pejton,jedna četvrtina je u inostranstvu....Naravno da se šlihtaš čačanima jer je Kraljevo zadnja rupa...samo džipom možeš da prođeš kroz kraljevačke rupe na magistrali da ne pričam stari put za Čačak
nikolo_paganini,
03.11.2007., 10:46
Асфалтирао Вељо стари пут за Чачак.Тај Вељо за кога рече да не ваља.Какве рупе каква магистрала,о чему причаш.Шта има да се шлихтам Чачанима,ја само браним оно што ваља.Само сув циганин и влас из Деспотовца ради у ЕУ.Мора да и неки твој ради у ЕУ па ти купили рачунар.Монитор у који бленеш ти је саставни део компјутера.Ето описменио сам те и просветлио за данас.Мора да су те добро улемали неки Чечени чим их тако лепо мрзиш
nikolo_paganini,
03.11.2007., 10:47
Јеси ли ти циганин или влас?
Vidi se da se držiš sa čačanima....puni sebe...kao naduvana žaba....greeeeebićii
nikolo_paganini,
03.11.2007., 11:04
E баш тако.Поносити,набусити,кур евити и држе до себе.То је у овом делу Србије тако.Имаш ко човек са киме да се побијеш када одеш у ЧА а не као у ЈАгодини да развалим пола кафане и да сви ћуте.Једино вам ваљају девојке.Чим јој обећаш да је жениш можеш да јој радиш шта хоћеш
Hahaha...pa ko će čačanke...
nikolo_paganini,
03.11.2007., 12:30
Ти сигурно не
AntunTun
03.11.2007., 16:32
dakle po tebi najgori shljam su ljudi kojima sve smeta?...shta je sa lopovima ubicama lazhovima prevarantima dzhiberima i da ne nabrajam?...oni nisu toliko loshi ipak najloshiji su oni kojima sve smeta...choveche ti imash audi u avataru!!!...eeeeej...automobil!!!...kao da si stavio vesh mashinu jel ti kapirash da ti za nekoga kazhesh da je olosh?...prijateljski osmeh nema veze sa chachkom vetj sa ljudima...a ako tjemo vetj o ljudima prijateljski osmeh mozhesh natji i na granici indije i pakistana...po osmesima nismo poznati...
volim da se nadmetjem sa ovakvim likovima...nije da tju da ih promenim ili neshto nije da tje oni stati da se zapitaju "chekaj pa mozdha ja stvarno zhivim u rupi"...al nekako se malo ispraznim pa mi mozhda bude lakshe???...
shto se promene tiche...shta da menjamo ako nam je super?...mislim jel ti mislish da je u chachku super?...zashto bi onda bilo shta menjali???...ja menjam koliko mogu...ne idem na shabanska mesta zaobilazim sva losha deshavanja i to je to od mene...mislim shta sad ochekujesh da pravim partije il neshto???...ja sam obichan radnik koji sastavlja kraj s krajem ne mogu ja neshto bitno da promenim...osim u svojoj/tvojoj glavi...
shto se tiche eksponiranja...ja pishem koliko pishem...to shto ti nemash nishta pametno retji na nekoj temi ne znachi da se ja eksponiram...a komentar o bolnicama i socijalnim ustanovama tju da preskochim jer se nadam da je i tebi jasno samo si hteo da me uvredish na "finjaka"...
najgori shljam nasheg grada ne visi na internetu definitivno...
grebicka
03.11.2007., 18:11
....greeeeebićii
`esi `teo nesto?
a gde ti je to despotovac?sigurno neko selo,cim nisam cula za njega....i sta kazes,pola stanovnistva tvog sela na radu u inostranstvu?sigurno ostali u despotovAC samo starci i neki koji nemaju ko da ih `povuce` u inostranstvo.stepen obrazovanja osmoletka:D...trazen je taj kadar preko.
uaaaa grebići naaajgori ste..
Duvaj ga Stefane Vlaška slino. ! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
nikolo_paganini,
04.11.2007., 17:58
Хоћемо да се поједемо међу собом зато што смо са различитих крајева Србије а замисли једнога дана нас као део ЕУ па се овуда шетају неке чамуге...јооојјј
mica cacak
05.11.2007., 12:48
Хоћемо да се поједемо међу собом зато што смо са различитих крајева Србије а замисли једнога дана нас као део ЕУ па се овуда шетају неке чамуге...јооојјј
E to se nece skoro desiti.A do tada imamo vremena da razmisljamo sto je to tako.
Sto mi to ne trpimo druge? Kako to nas drugi treba da trpe i podnose!
Aleksandar_ČA
05.11.2007., 14:42
AntunTun
nemam nameru da te citiram jer bih tako na neki način pokušao dapopularišem tvoja glupa pisanija ne ovom pdfu
Ako si imalo pismen - ukapiraćeš šta sam hteo da kažem, u protivnomnema potrebe da ti objašnjavam, jer gluvom pričati ili ćoravom namigivati - isto je
Što se tiče mog avatara mislim da sam o sebi dosta govori a ponešto i o meni
ali je zato tvoj avatar neponovljivo glup, staviti golu čupavu stomačinu penzionisanog ***** glumca je jedna od najglupljih stvari koje sam u životu video!!! ali i tvoj avatar dosta kaže o tebi - zar ne???
što se ostalog tiče - ako si sam sebe pronašao u mom komentaru - to je tvoj problem prijatelju - ne moj !!!
karadagli
05.11.2007., 20:47
Hm, duplikat tema
Jel` ovo bila ironija? ;)
Pa da, keva mi je iz Pranjana, i bash volim tu da dodjem, isto kao sto volim i da dodjem u Chachak... Familija na sve strane... Lep grad, mnogo mi se svidja, iako zivim na drugom kraju Srbije...
pranjani... mnogo ti se sviđa i čačak iako ne živiš tu... :confused::lol:
ironija, madona, naravno :lol::lol:
antuntun car
aleksandarČA vaskrsao
stefane iz despotovca, svrati u čačak da te peglamo
siso isfrustrirana
nikolo_paganini,
08.11.2007., 13:02
E to se nece skoro desiti.A do tada imamo vremena da razmisljamo sto je to tako.
Sto mi to ne trpimo druge? Kako to nas drugi treba da trpe i podnose!
Ја немам ништа против европских жена :)
BigZexy2000
08.11.2007., 15:04
dve zene iz despotovca rade u holandiji.
u amsterdamu.
(crveni fenjeri)
pola despotovca...
ostalo dvoje je kuci
cuvaju macku...
AntunTun
09.11.2007., 23:58
aaa priznaj da si ipak prochitao heee...
to je do jajiju na netu...krenesh s nekim da se glozhish i prva reakcija "ma netju da te chitam ti si retard" kaaao netje da me chita miiiiisim..i ova fora "nisam kriv shto si se prepoznao" to mi je omiljeno...sad on kao nije meni to rekao nego onako uopshteno hehe...
ti rekao - "i sad posmatrajući ovaj "naš" tj čačanski podforum izgleda da ovde najvećim delom dolazi najgori šljam našeg grada - ljudi kojima ama baš sve smeta - a ni prstom ne bi mrdnuli da bilo šta promene - sposobni su samo za kritiku, a kod kuće su ogledalo prekrili jer ni sami sebe ne mogu da gledaju!"
a jedini koji je pre tvog posta izneo kritike na rachun chachka sam manje vishe ja...mislim shta tu ima da se prepoznaje?...treba biti lud pa ne videti da si ti meni rekao da sam najgori shljam nasheg grada i ostalo...i sad kao ti si fin a ja sam kreten shto sam se prepoznao...moooore licemerna skotino ako vetj ne umesh da vredjash nemoj ni pokushavati...i ne samo da si uvredio mene vetj sve nas koji dolazimo na ovaj forum...
shto se tiche avatara...moj avatar je mahom vezan za savremenog mushkarca i emancipaciju zhena i tako toga...maljavi mushkarci sa velikim stomakom su stereotip kao shto je npr tvoj avatar stereotip dzhibera...gole zhene automobili i oruzhje to je kao sveto trojstvo dzhiberskih avatara...
i da se vratim na josh neke postove
"pa nebitno je koliko ima pumpi,prodavnica ili kafana - njma je verovatno bitnije da tu uvek naidju na srdačnu dobrodošlicu, iskren osmeh i toplu reč"
ovo je tema chachak najbolji...topla rech i iskren osmeh nemaju nishta sa chachkom vetj sa ljudima u njemu...chachak - ljudi grad - narod...vidish na shta ciljam?...ako tjemo vetj o narodu ne primetjujem da smo neshto preterano ljubazniji od ostatka srbije...chak smo u donjem delu lestvice ako zanemarimo beograd...
s toga nosi svoj "brza-kola-lokal-patriotizam-svi-ste-vi-shljam" stav negde drugde...
Grebići-veljići...seljaciii
Aleksandar_ČA
10.11.2007., 11:46
Antun tun ti si neponovljivi kreten, mislim da je još neko seckao tudje postove i analizirao reč po reč što u suštini samo govori o tvom idiotizmu
slušaj, ja sve što sam napisao stoji!!! i kad se govori o selu ili gradu ne govori se o zgradama i ulicama, sem ako nisi arhitekta ili nešto slično, govori se prvenstveno o ljudima
e sad, to što je u našem društvu na površinu isplivao najgori šljam i bagra,lopovi secikese i ubice, i to što takvi imaju lovu pa svojim bubuljičavim i loše vaspitanim klinarima mogu da priušte raznorazne *budževine' od kompjutera, pa onda takvi neotesani i nevaspitani balavci dodju na neki od ovakvih foruma i pokušavaju da PREDSTAVLJAJU Čačak,
e vidiš to je problem koji ja nažalost ne mogu da rešim ali ni ti a ni bilo ko drugi
čini mi se da ako ti ne pripadaš onim gore pomenutim slojevima našeg društva, amislim da ne pripadaš, onda si ti u stvari samo dno dna - jer ti si kao ona podguzna buva, braniš svoje gospodare,uslovno rečeno, ne bi li sa njihove bogate trpeze neki delić ostao za tebe
a kaži mi kako se to drugačije naziva osim ŠLJAM
Aleksandar_ČA
10.11.2007., 12:05
Grebići-veljići...seljaciii
vidiš ovaj seljačić je sasvim drugačiji tip od Antun tuna
njemu je komp obezbedio tata čisteći frankfurtski otpad po ulicama i kanalizacijama, ali ga je prethodno naučio da ne vredja svoje mesto, selo, varošicu ili kako se to već naziva
i onda seljače kad nekog hoće da proziva i provocira on dodje tamo gde se to ustalilo kao etalon hahaha
i onda pokušava da bude zao a muka ne vidi da mu praziluk iz dupeta viri,al ima vremena - popraviće se on kad bude shvatio da je šupljoglavac, samo jedan medju sebi ravnima - da ne nabrajam sad jer bih nabrojao bar dve trećine posetilaca pdf Čačak, nažalost
karadagli
10.11.2007., 12:24
Bogami, zakuvava se........;)
Bogami, zakuvava se........;)
ne svadjaj se s njim nabodi ga,nabodi ga,nabodi gaaaa
mica cacak
10.11.2007., 21:25
Sta je bre ovo sada? Svadja...opet!!!
Aleksandar ČA aj ti sredim vizu.......za Beograd....
nikolo_paganini,
12.11.2007., 08:25
Јој ландроверу опет ти овде.Зар ти нисам рекао да не чергариш више овде!
Volim biti s ciganima.Vi ste veseo narod.Koliki je procenat čistih čačana u Čačku? 2%?
Prika zavrsimi onu vizu za Beogrd. Eve me u njivu. Javni mi na mobilan jer ja sam gi u traktor. Kako je gi u Despotovac slino vlaska ?
Vršimo edukaciju grebića......I grebići ne koriste "gi"
nikolo_paganini,
12.11.2007., 21:33
Ландроверу сисо влашка држи тај ајнцер да се не спотакнеш
Možeš li da mi središ da budem na festivalu "Svi seljaci na jednom mestu",popularnoj Guči...mada su grebići tvrdi na dinaru
nikolo_paganini,
13.11.2007., 10:02
Па ми имамо Гучу сисо а шта имаш ти?
Ti si ološ kraljevački......
Стефан ИПХ
14.11.2007., 08:04
стефане.......како си?