PDA

Vidi punu verziju : :) i need help

ana marija
19.07.2004., 21:49
pozdrav svima, procitala sam sve teme iz ovog dela foruma i pokupila sam par ideja ali ipak mi je potreban dobar savet :) o cemu se radi, pa ovako jedno jako fino dete koje mora da provodi vreme uceci, student, ali bih nekako da se u ovom periodu bavim i sportom, problem je u tome sto se trenutno nalazim malo van civilizacije znaci nema nikakvih teretana, aerobik centrova a kamoli bazena kilometrima unaokolo nista od toga, dakle mogu da trcim, putevi su onako manje vise ok i mogu da radim vezbice u stanu e to je zapravo pitanje koje bih vezbice i koliko trebala da radim samo da se malo zategnem i vratim u formu ( znaci nije mi do nabijanja misica i sl) jer celu godinu skoro da nista nisam radila, a i sada na raspustu mogu da izdvojim oko 40 min dnevno :( jedva cekam da cujem vase predloge i hvala unapred ;)

Hackers
19.07.2004., 21:52
Nadji frajera i problem resen.

Devilishgirl
19.07.2004., 21:54
Right..upala misica :lol:

alexy
19.07.2004., 22:11
Sta god radila, ja ti predlazem da se puno istezes.. te vezbice verovatno znas i sama. Teretana ti, u principu nije neophodna, jer ima puno vezbi koje mozes raditi svojom tezinom.. Srecno :)

ana marija
19.07.2004., 22:11
'alo pa nije ovo forum ljubav i sex, daj nemojte da se ubedacim nego izbacite te predloge iz karantina na svetlost dana i mozda mi i pomognete, a frajera sam nasla i to kakvog ali sticajem okolnosti necu uzivati u njegovom drustvu neko vreme, tja

Devilishgirl
19.07.2004., 22:17
Uzmes dve flase od 1-2 l i dizes..samo pazi kako dizes :roll: (otkad nisam dizala flase :( )
Onda..sa tim flasama krenes na stolicu, opkoracis je ..i tako..sta god ti padne na pamet :D (pazi da ne iscuri sadrzaj flase) :P

ana marija
19.07.2004., 22:27
to sa flasama je super ideja, za pocetak bolje plasticne :)

Devilishgirl
19.07.2004., 22:58
Ma jok..bolje staklene, brze zavrsis:)
btw. onaj plasticni glavic ide napred, a obuhvatis ga negde na sredini, celom sakom..cvrsto, nema sanse da padne.

Profimare
20.07.2004., 01:19
Ma jok..bolje staklene, brze zavrsis:)
btw. onaj plasticni glavic ide napred, a obuhvatis ga negde na sredini, celom sakom..cvrsto, nema sanse da padne.Sram te bilo djavolice jedna... :wink:

DJ_MaRe
20.07.2004., 01:26
ma stidite se! devojka vas ozbiljno pita za savet, a vi joj tu predlazete flasu... SRAMOTA!!!
bolje je da uzme nivein dezodorans.. oni imaju obli poklopas, i matirano pakovanje... klizi kao po loju... 8)

jagodica
20.07.2004., 01:29
prosufruj net ima svashta

ana marija
20.07.2004., 08:25
ma rado bih surfovala po netu, nego ovde je net pravi luksuz i tako da nemam sanse :) a i malo sto sam trazila uglavnom se svelo na reklamiranje kojekakvih sportskih centrova :(

cohiba
20.07.2004., 08:42
posto si u nekoj selendri uzmi seci drva :), salim se, trckaraj, radi trbusnjake i cucnjeve

Matilda
20.07.2004., 16:45
radi vežbe disanja i istezanja-ako ništa drugo ulepšaćeš sebi dan sa 10 min vežbica.
probaj(za noge i guzu)da sedneš na pod sa ispravljenim nogama i samo da spustiš glavu na kolena i ostaneš tako 1/2minuta-dobra vežbica.
uostalom i u divljini ima drveća -pa radi zgibove...

dbg
27.08.2004., 10:29
Ukoliko nisi mnogo daleko tj. ukoliko si u okolini BG-a pa jos i "motorizovana" - problem je resen! Dodjes po mene (ili ja kod tebe ako nisi mnogo daleko...) , dodjem ja kod tebe na tih "40-ak minuta" i pokazem ti Pilates vezbe (barem one kojih se ja jos uvek secam) i taman fino iskontrolisem kako radis :oops: :wink:
P.S. Ne zaboravi da uvek mozes da mi odgovoris putem "Private Message" :wink:

yupali_6
27.08.2004., 12:37
radi aerobic sama uz dobru muziku i skoncentrisi se na trbusnjake i zatezanje guze. radi vezbe za iztezanje celog tela. :)