Vidi punu verziju : TRBUSNI PLES
Da li neko zna gde u NS-u moze da se ide na trbusni ples i koja je cena?
Hvala unapred :!: :)
DOKONI UM
19.07.2004., 10:15
Kratke kurseve možeš pohađati svakog petka i subote u Modeni, Verigama i La Chance-u.
Imaš puno iskusnih igračica, a nivo njihovog znanja zavisi od toga koliko debiila koji ih pasu ima u separeu preko puta. :wink:
Kratke kurseve možeš pohađati svakog petka i subote u Modeni, Verigama i La Chance-u.
Imaš puno iskusnih igračica, a nivo njihovog znanja zavisi od toga koliko debiila koji ih pasu ima u separeu preko puta. :wink:
Kakav si ti lik!!! :D
Svaka cast :!: :!: :!: :lol:
Ma lik i po je...pitanje je samo otkud on to tacno zna ako i sam nije pohadjao doticne kratke kurseve...:):):)
DOKONI UM
22.07.2004., 09:53
Ma lik i po je...pitanje je samo otkud on to tacno zna ako i sam nije pohadjao doticne kratke kurseve...:):):)
Ja kao muškarac da pohađam kurs trbušnog plesa :?: :roll:
Ti ili si BARONOV topli prijatelj ili te je sunčanica udarila pravo u glavu :!:
Te podatke zanam jer retko ilazim, ali kad izadjem onda obiđem 10 mesta koja su IN. I onda proverim koja je od klinki napredovala u igranju pa više ne igra nego sedi u separeu i nleji u prazno. :wink:
Ja kao muškarac da pohađam kurs trbušnog plesa :?: :roll:
Te podatke zanam jer retko ilazim, ali kad izadjem onda obiđem 10 mesta koja su IN. I onda proverim koja je od klinki napredovala u igranju pa više ne igra nego sedi u separeu i nleji u prazno. :wink:Sto dokoni kaze mozes ga izuciti u jednom od navedenih mesta,i to besplatno.Ima u Ns negde,jer mi drugarica ide tamo,koja je cena nemam pojma,jer me iskreno bas i ne interesuje.Mogu je pitati.Ono sto je sigurno,ako mislis da ces da izgubis tamo kile,ili da dotegnes liniju,varas se.Ja na njoj nisam bas primetio neku razliku :lol:
DOKONI UM
27.07.2004., 08:09
Kilograme nećeš izgubiti ali možeš da nabaciš...sebi nekog dobrog frajera koji će da se zablene u stomak (još ako imaš pirsing ili ne daj bože tetovažicu...ihhhh bog da te vidi) i da ne vidi ništa drugo. :lol:
Kilograme nećeš izgubiti ali možeš da nabaciš...sebi nekog dobrog frajera koji će da se zablene u stomak (još ako imaš pirsing ili ne daj bože tetovažicu...ihhhh bog da te vidi) i da ne vidi ništa drugo. :lol:
Imam dobru kilazu tako da ne treba tamo da idem zbog skidanja kilograma, a imam i pirsing... a i dobrog frajera :D
Te podatke zanam jer retko ilazim, ali kad izadjem onda obiđem 10 mesta koja su IN. I onda proverim koja je od klinki napredovala u igranju pa više ne igra nego sedi u separeu i nleji u prazno. :wink:[/quote]Sto dokoni kaze mozes ga izuciti u jednom od navedenih mesta,i to besplatno.Ima u Ns negde,jer mi drugarica ide tamo,koja je cena nemam pojma,jer me iskreno bas i ne interesuje.Mogu je pitati.Ono sto je sigurno,ako mislis da ces da izgubis tamo kile,ili da dotegnes liniju,varas se.Ja na njoj nisam bas primetio neku razliku :lol:[/quote]
Ako ti nije problem, pitaj drugaricu gde ide.
underwater
27.07.2004., 23:23
Imam dobru kilazu tako da ne treba tamo da idem zbog skidanja kilograma, a imam i pirsing... a i dobrog frajera :D
jos samo da se registrujes i gde ce ti kraj biti...
8)
jos samo da se registrujes i gde ce ti kraj biti...
8)
Ma ja sam (nsbee) samo sto sam (plavusa :oops: ) zaboravila da se registrujem!
DOKONI UM
28.07.2004., 08:25
Nemaš tetovažu :?: :?: :?:
Hmmm sve je propalo...a taman sam mislio da si idealna za jedan dobar izlazak...i turneju pet lokala za veče... :wink:
tamo sam gde....
28.07.2004., 09:12
Ja kao muškarac da pohađam kurs trbušnog plesa :?: :roll: a zasto-ne?
divno je za videti,predivno je,lepshe nego zenu gledati :wink:
Te podatke zanam jer retko ilazim, ali kad izadjem onda obiđem 10 mesta koja su IN. I onda proverim koja je od klinki napredovala u igranju pa više ne igra nego sedi u separeu i nleji u prazno. :wink:
Dolcezza
28.07.2004., 10:23
Dokoni, ti k'o pčelica, "idealan je let sa cveta na cvet" je tvoj životni kredo!!!! Bravo majstore!!! Samo napred, možda naleti neka za krstarenje, svilene čaršave...... :lol: :wink:
A da li bih mogla sa tobom da odigram jedan trbusni ples, tacnije - na tebi?
Ej ti sto mamis Dokonog, registruj se da ne bi bilo zabune :shock: Mada, ne znam koliko ti vredi da se trudis, osim ako ne izlazis u one "IN" lokale, kako on to lepo kaze. Srecno, pa nam oboje javite kako je proslo!!!! :lol:
Hmmm sve je propalo...a taman sam mislio da si idealna za jedan dobar izlazak...i turneju pet lokala za veče... :wink:
ce da bude sredjeno i to :!: :wink:
DOKONI UM
29.07.2004., 08:21
Dokoni, ti k'o pčelica, "idealan je let sa cveta na cvet" je tvoj životni kredo!!!! Bravo majstore!!! Samo napred, možda naleti neka za krstarenje, svilene čaršave...... :lol: :wink:
Paaa možda...mada 07.avgust je blizu :cry:
Ali ima ovaj vikend...možda naleti nešto... :wink:
DOKONI UM
29.07.2004., 08:23
U principu DA.
Ali, moraš d abudeš extra "igračica" ...
Moraš da budeš spramna da celovečernje đuskanje...
Ako budeš dobra računaj da ima stalni angažman za igranje...
Ako si takva...počni sa zagrevanjem :wink:
DOKONI UM
29.07.2004., 08:25
Kad središ i taj fancy detalj, javi se pa da krenemo na turneju...
P.S. Of kors bez tvog extra dečka
Kad središ i taj fancy detalj, javi se pa da krenemo na turneju...
P.S. Of kors bez tvog extra dečka
Gresis sine, silno gresis! Sva je ok, ali tetovaza... jok! :?
Moze kana? :lol:
Ljudi, e sad stvarno! Jel zna neko nesto o necemu (mislim, trbusnom)? Dosta je bilo zzzz...amajavanja :lol:
DOKONI UM
02.08.2004., 09:49
Pa vi se zzzzzaaaaa....majavate
Ja sam ozbiljan !
Dakle ja se OZBILjNO zaaa..majavam.
Treba mi samo jedna Maja da bi se još bolje i ozbiljnije zaMAJAvao.
Ja sam ozbiljan !
:twisted:
:lol: :lol: :lol:
Ja sam ozbiljan !
:twisted:
:lol: :lol: :lol:Pokusacu ja da ti saznam,tj.imam mogucnost,sem ako devojka nije otisla na more,mada jos razmisljam,jer dokoni se stvarno odlicno zabavlja na ovom forumu.Bilo bi steta da mu unistim to zadovoljstvo.
Dolcezza
03.08.2004., 10:19
Pcelice, u plesnom studiju Professional, pouzdano znam, postoji kurs trbusnog plesa, za koji dan ti bacam broj telefona!
cmokovi!
Pcelice, u plesnom studiju Professional, pouzdano znam, postoji kurs trbusnog plesa, za koji dan ti bacam broj telefona!
cmokovi!
Pa ti si stvarno... :D :D :D
DOKONI UM
04.08.2004., 08:35
Taj plesni studio noćas leti u vazduh !!! :twisted:
Taman posla da mi pokvarite ovako SJAJNU zabavu... na forumu...a pcelica prestane da se interesuje šta li sam napisao na njen odgovor. :wink:
Dakle pčelice, ako znaš d aračunaš, računaj da od kursa u navedenom studiju nema ništa !!! :lol:
Dolcezza
04.08.2004., 09:51
cmokovi!
Pa ti si stvarno... :D :D :D
Ma kazem ti ja lepo....... :lol: :lol: :lol: SAVRSENA!!! :lol: :lol: :lol:
Taj plesni studio noćas leti u vazduh !!! :twisted:
Taman posla da mi pokvarite ovako SJAJNU zabavu... na forumu...a pcelica prestane da se interesuje šta li sam napisao na njen odgovor. :wink:
Dakle pčelice, ako znaš d aračunaš, računaj da od kursa u navedenom studiju nema ništa !!! :lol:
:cry: :cry: :cry:
Dolcezza
04.08.2004., 11:56
Pcelice, ne obaziri se na ove pravnike, ti bi te zednu preko vode preveli za kafu u Gondoli! :lol: :lol:
Sad ce broj! Za minut - dva!
Dolcezza
04.08.2004., 12:54
Pcelice, broj sam ti poslala preko PP! Devojka se zove Milica Stanisavljevic, nazovi je predstavi se , pitaj sve sto te zanima, ona drzi taj trbusni ples (ili samo igra ali je 100% pouzdana da ti moze odgovoriti na sva pitanja)!!!
Nadam se da sam ti pomogla!
cmk 8)
DOKONI UM
05.08.2004., 08:36
Pcelice, ne obaziri se na ove pravnike, ti bi te zednu preko vode preveli za kafu u Gondoli! :lol: :lol:
Samo se ti obaziri na arhitekte u razvoju koje imaju telefonoteku pored računara. Od njih nema ni vode ni kafe...a gondola može da bude jedino na TV-u u dnevnoj sobi. :lol:
Dolcezza
05.08.2004., 11:11
Dolcezza :arrow: ignorisem tvoje "mnogo sam bitan i vazan" komentare! 8)
Samo se ti obaziri na arhitekte u razvoju koje imaju telefonoteku pored računara. Od njih nema ni vode ni kafe...a gondola može da bude jedino na TV-u u dnevnoj sobi. :lol:
Ovaj, pravnice, nekako mi je sigurnije da se oslonim na arhitektu nego na pravnika.
Sorry :wink:
DOKONI UM
05.08.2004., 12:36
Ovaj, pravnice, nekako mi je sigurnije da se oslonim na arhitektu nego na pravnika.
Osloni se.
Nemam ništa protiv... :idea:
Pade mi na pamet jedna stara narodna poslovica :
Drvo se na drvo oslanja...sam bog zna zašto....
Šalim se ... nema ljutnje... :wink:
Osloni se.
Ma kako bre na tebe da se ljutim? :wink:
Cmok!
underwater
06.08.2004., 01:20
...nekako mi je sigurnije da se oslonim na arhitektu nego na pravnika...
jeeeeel? :D :D :wink:
hehehe
DOKONI UM
06.08.2004., 08:14
Osloni se.
Ma kako bre na tebe da se ljutim? :wink:
Cmok!
CMOK i Tebi !
Neće me biti nekih par nedelja.
Znam da ću Vam nedostajati kao voda u kolenu ali...snaćićete se Vi i bez mene :lol:
Stavio sam naočare i krećem lagano... 8)
Dokoni, neostajaces nam!!! :cry:
Srecan out i vidimo se... jednom :wink:
Cmok, cao
:arrow: Back
I ovo bese dobra stara tema
Trbusni ples !! :shock:
Ne znam sto je to postalo aktuelno , ali mi je odvratno !!!
Svaki put ,kad sam gledao nase izvodjacice na TV-u , nisu imale manje od 70 kg , trbusi se tresu kao mesine s vodom !!
Ako je u tome fora , onda ok !
Najgore je to sto se obuku kao BULE , pa mislim ...
bar da su nasi poboljsali kostime ( fensi ) , pa da na nesto i lici , ali ne , skinuli smo turke u potpunosti !
Devojke , sto se palite na trbusni ples ?
krvolok
15.06.2005., 07:23
bar da su nasi poboljsali kostime ( fensi ) , pa da na nesto i lici , ali ne , skinuli smo turke u potpunosti !
Skroz si u pravu, Nenose, ali da se taj trbušni ples OBAVLJA u, npr. ESKIMSKOJ NARODNOJ NOŠNJI, to bi bilo još gore !!!
Šta ti o tome misliš, Nenose ?!? :lol:
storm cloud
16.06.2005., 14:43
Svaki put ,kad sam gledao nase izvodjacice na TV-u , nisu imale manje od 70 kg , trbusi se tresu kao mesine s vodom !!
Je l' neko video ono na Košavi sa SMS glasanjem? :shock: :shock: :shock: Svaki put kad to vidim, pomislim kakva je tuga naterala te devojčice da se pojave u toj emisiji. :cry: Čisto sumnjam da je profil gledalaca Košave takav da na njihov trbušni ples gledaju kao na umetnost ili veštinu, pre bih rekla da se svi smeju i komentarišu salo koje kipi na sve strane. :? Još su to mlade devojke da bi tako izgledale, a pokazuju se na televiziji u punom sjaju, jer je to sad in. Tužno. :cry:
Samuraj_NS
16.06.2005., 14:57
Je l' neko video ono na Košavi sa SMS glasanjem? :shock: :shock: :shock: Svaki put kad to vidim, pomislim kakva je tuga naterala te devojčice da se pojave u toj emisiji. :cry: Čisto sumnjam da je profil gledalaca Košave takav da na njihov trbušni ples gledaju kao na umetnost ili veštinu, pre bih rekla da se svi smeju i komentarišu salo koje kipi na sve strane. :? Još su to mlade devojke da bi tako izgledale, a pokazuju se na televiziji u punom sjaju, jer je to sad in. Tužno. :cry:
A što većina devojaka misli da se muškarci pale na anemične ribe...mislim sve nešto kao idu na te dijete i čuda a opšte je poznata stvar "da bolje da ljulja nego da žulja" :D ...mislim ne baš jako da LJULJA ali onako :D malčice :D
A što većina devojaka misli da se muškarci pale na anemične ribe...mislim sve nešto kao idu na te dijete i čuda a opšte je poznata stvar "da bolje da ljulja nego da žulja" :D ...mislim ne baš jako da LJULJA ali onako :D malčice :D
...koliko lepote odje' , a ja kuci s medjedom spavam ...
( lepota poroka ) :lol: :lol:
storm cloud
16.06.2005., 15:26
Ja ne mislim da se većina muškaraca pali na ANEMIČNE ribe. :lol: Mada anemija nema nikakve veze sa kilažom. :wink: Ima i anemičnih buca.
OK je to sve, i ja se slažem da je za ženski svet prirodnije da su zaobljene, nego rogljaste. :lol: Ali, nije u tome stvar. Ne znam da li si pogledao nekad to na Košavi i da li znaš o čemu pričam. Prvo, samo to glasanje za neku od devojaka u kombinaciji sa orijentalnim stilom, jako mi vuče na belo roblje, ali nisam to htela da kažem nego ...sve i da im se sviđa ili da im je simpatično, većina ljudi će reći: "Pogle' ovu debelu" ili tako nešto, jer ljudi jako vole da se smeju drugima, valjda se onda osećaju bolje. Pa se ja pitam šta je to tim devojčicama trebalo. A jako su mlade. :cry:
Samuraj_NS
16.06.2005., 15:28
Ja ne mislim da se većina muškaraca pali na ANEMIČNE ribe. :lol: Mada anemija nema nikakve veze sa kilažom. :wink: Ima i anemičnih buca.
OK je to sve, i ja se slažem da je za ženski svet prirodnije da su zaobljene, nego rogljaste. :lol: Ali, nije u tome stvar. Ne znam da li si pogledao nekad to na Košavi i da li znaš o čemu pričam. Prvo, samo to glasanje za neku od devojaka u kombinaciji sa orijentalnim stilom, jako mi vuče na belo roblje, ali nisam to htela da kažem nego ...sve i da im se sviđa ili da im je simpatično, većina ljudi će reći: "Pogle' ovu debelu" ili tako nešto, jer ljudi jako vole da se smeju drugima, valjda se onda osećaju bolje. Pa se ja pitam šta je to tim devojčicama trebalo. A jako su mlade. :cry:
E za to si u pravu...nisam to gledao na Košavi ali ako je tako onda si u pravu...
:D :D :D ...anemične buce hahahahahaha :D :D :D ...
Pera_Zdera
16.06.2005., 22:09
I ja sam isto bio prenerazen kad sam video tu emisiju. Prvo sam pomislio sto nam prikazuju Arapsku 3-ce razrednu sklj televiziju, a onda sam skontao da su te devojcice naske. Mislio sam da kod nas ne bi nasli 3 devojke u celoj Vojvodini za tako nesto, ali ocigledno nisam u toku.
Mnogo se devojcica pali na to, a meni to nije jasno. Definitivno ne pripada nasem podnevlju. I pitam se koji su to roditelji dozvolili da im se deca tako blamiraju...sto zbog sala, sto zbog turcizma, sto zbog seljacenja.
Anemija jeste redovna pojava kod onih na teskim dijetama. Zeznu krv...no anemija se uglavnom leci, pa nije strasno...a ni zarazno.
underwater
17.06.2005., 00:12
...i pitam se koji su to roditelji dozvolili da im se deca tako blamiraju...sto zbog sala, sto zbog turcizma, sto zbog seljacenja.
pretpostavljam da je tu prevagnula filozofija :arrow: "bolje to neg' da sede po kaficima i drogiraju se"
pored kulta promaje i teorije globalne zavere, ovo je jedno od cvrscih verovanja u nasem narodu...
Decky_Nis
29.06.2005., 03:46
Samo vi mesajte :D
dokoni zar e vidis da te zezaju nedaj se samo ti idi na taj trbusni ples mozda nesto i upecas
[quote=Samuraj_NS]A što većina devojaka misli da se muškarci pale na anemične ribe...hahahaha, ne znam kako mi je ovo promaklo! :lol: :lol: :lol: ja sam anemicna ali ne i anoreksicna (na anoreksiju si mislio? :lol: )
...i pitam se koji su to roditelji dozvolili da im se deca tako blamiraju...sto zbog sala, sto zbog turcizma, sto zbog seljacenja.
ja bas nesto ne mislim da se blamiiraju... gledala sam emisiju na Kosavi, bilo je ok devojaka, ali bilo je i... joj! :oops: u svakom slucaju bolje mi je to nego borba u cokoladi, ne znam da li ste gledali onu devojcicu sto je gostovala kod Natase Miljkovic... e to je tragedija! gotovo gole devojcice se kao nesto lomataju, mislim, to je bas super! :roll:
Aleksej_BASO
30.06.2005., 00:27
Ja tek sad video ovu poruku...
BRATE KAKAV SI TI GENIJE!!!
Samo cu to reci.
DOKONI UM
30.06.2005., 08:09
dokoni zar e vidis da te zezaju nedaj se samo ti idi na taj trbusni ples mozda nesto i upecas
Ajd sad sedi, stavi hladan oblog na glavu, popij hladu Coca-Colu i razmisli šta si hteo da kažeš i kojim povodom... :arrow:
baloncica
17.12.2007., 13:25
Ako nije vec kasno, casove orijentalnog plesa u N.Sadu mozes pogledati u skoli Orijentalnog plesa "Azhar", koja radi u sklopu "Fit Line" studija, na adresi Ugao Safarikove i Papa Pavla!
Utorkom,sredom, cetvrtkom i nedeljom od 18h je upis!
Pozdrav!:)
storm cloud
17.12.2007., 13:31
Јао, види ово!
Стара тема, кад сам ја још писала латиницом, били су дозвољени вишеструки цитати, ту су били наши стари форумаши који су се одавно излечили,...ех! То су били дани, што би рекао Алексеј. :)
krvolok
17.12.2007., 14:28
Јао, види ово!
Стара тема, кад сам ја још писала латиницом, били су дозвољени вишеструки цитати, ту су били наши стари форумаши који су се одавно излечили,...ех! То су били дани, што би рекао Алексеј. :)
Eeeee, daaaa, ne bi meni Maja Cvj., u to doba, 'vatala na pluća, gledajući ONE takmičare, kroz širom otvoren prozor, već bi mi tu, svašta nešto, odmah i KONKRETNO !!! :-D
Maja Cvj.
17.12.2007., 16:32
Dakle,krvoloku šta ti je?!
obicno mu nije nista :lol:
jacques
17.12.2007., 16:58
takav je on kad je "normalan" :mrgreen:....samo kad popije..ume postati i nezgodan....po drugove milicajce :lol::lol:
Алексей
17.12.2007., 17:35
Јао, види ово!
Mislis sto si videla puno dragih forumasa... :lol:
DOC HOLLIDAY
18.12.2007., 18:16
to stoji
Ines1864
18.12.2007., 18:17
Jaoj smarate sa tim ''to stoji'', ''ma da'' i ''to si u pravu''....:evil:
ma da:shock::shock::shock::shock:
storm cloud
19.12.2007., 07:27
У праву си.
Maja Cvj.
20.12.2007., 16:54
Eeeee, daaaa, ne bi meni Maja Cvj., u to doba, 'vatala na pluća, gledajući ONE takmičare, kroz širom otvoren prozor, već bi mi tu, svašta nešto, odmah i KONKRETNO !!! :-D
Šta ja ´vatam na pluća?!
krvolok
22.12.2007., 06:20
Šta ja ´vatam na pluća?!
Lako sa sad' sa time ismevati, kada si mlada, zdrava, jedra i razigrana k'o junica, a za par godina će te onaj tvoj, u žutom odelu, vodati po banjama, da isteraš posledice tih tvojih zimskih seansi, kraj otvorenog prozora, u cilju praćenja svih DETALJA onog takmičenja, kraj CRNE KUĆE !!! :-D
Maja Cvj.
22.12.2007., 20:21
Vidim krvoloku ti to meni iz ličnog iskustva.Jadniče,koje su tvoje traume iz mladosti te si sad tako oboleo?
Inače za one silne žuljeve sa kojima se boriš je odličan Clavex tinktura.
Алексей
22.12.2007., 21:22
Sumnjam ali ajd...
krvolok
23.12.2007., 06:23
Vidim krvoloku ti to meni iz ličnog iskustva.Jadniče,koje su tvoje traume iz mladosti te si sad tako oboleo?
Inače za one silne žuljeve sa kojima se boriš je odličan Clavex tinktura.
Kad smo već kod ličnih iskustava, el ti pomogla ta tinktura i za mazanje žuljeva na kolenima ?!? :-D
Maja Cvj.
23.12.2007., 19:09
Kao što si rekao,mlada,zdrava,prava i bez ikakvih keratoza.A za one tvoje problematične hemoroide redovno koristiti Flogocid ung.ad us.vet.
krvolok
24.12.2007., 01:55
Kao što si rekao,mlada,zdrava,prava i bez ikakvih keratoza.A za one tvoje problematične hemoroide redovno koristiti Flogocid ung.ad us.vet.
Maja, el ti to samo radiš u veterini ili i živiš ?!? :shock:
Maja Cvj.
25.12.2007., 07:54
Ne radim i ne živim u veterini.
Maja Cvj.
25.12.2007., 19:45
Uostalom,više se informiši.
love015love
11.04.2008., 19:23
ja sam nekada trenirala trbusni ples, extra, zao mi je sto nisam mogla da nastavim...