PDA

Vidi punu verziju : Novi YU CS Sajt

nick
13.05.2003., 14:43
ast nam je da vam predstavimo jedan od najboljih YU CS Site-ova pod nazivom [YU] Counter-Strike Centar. Posle dugih meseci rada, site je konacno izasao. Na site-u ce te naci: preko 100 MB download-a, review-e, interview-e, najave turnira, faq, saveti, sve sto je potrebno za pocetnike CS-a, opise igraonica, statistike, fun, kao i forum i chat. Site se svaki dan azurira, tako da ce te nove vesti moci da procitate svaki dan. Tu je i newsletter koji ce vas obavestati o novim vestima. Nadamo se da cemo vam pruziti dobru uslugu i brzinu.

Adresa je: www.cs-centar.net

Dodite i posetite nas.

uciteljica
19.05.2003., 23:40
"tako da ce te" Ovo cete je jedna rec od glagola hteti cu, ces,ce, cemo, cete , ce. Ovo cesto vidim da pisu ljudi odvojeno i uvek me srce zaboli. Cuvajmo nas prelepi srpski jezik i ne koristimo strane reci ako imamo domace.
Hvala. Stranica za igre vam je lepa.

ast nam je da vam predstavimo jedan od najboljih YU CS Site-ova pod nazivom [YU] Counter-Strike Centar. Posle dugih meseci rada, site je konacno izasao. Na site-u ce te naci: preko 100 MB download-a, review-e, interview-e, najave turnira, faq, saveti, sve sto je potrebno za pocetnike CS-a, opise igraonica, statistike, fun, kao i forum i chat. Site se svaki dan azurira, tako da ce te nove vesti moci da procitate svaki dan. Tu je i newsletter koji ce vas obavestati o novim vestima. Nadamo se da cemo vam pruziti dobru uslugu i brzinu.

Adresa je: www.cs-centar.net

Dodite i posetite nas.

nick
31.05.2003., 13:23
Hvala. Brzo sam pisao pa mi je mozda promaklo

Corey
02.06.2003., 17:28
Vidi ti nicka gde se reklamira.

nick
02.06.2003., 22:37
Vidi ti nicka gde se reklamira.

Pa sta Corey. Nego vide li kakvu su mi reklamu ubacili na forum? Ne mogu da je skinem.

verybadboy
03.06.2003., 10:18
e kad bi jos za download oruzja bilo oruzje nase proizvodnje. zar nebi ljepse bilo igrati se tetejcem umesto deserta

nick
03.06.2003., 22:18
e kad bi jos za download oruzja bilo oruzje nase proizvodnje. zar nebi ljepse bilo igrati se tetejcem umesto deserta

Kada bi ga neko napravili mi bi smo ga okacili.

Corey
06.06.2003., 20:26
Pa mozemo mi da ga napravimo.Ima program pomocu koga pravis skinove samo ne mogu da se setim kako se zove.

Backy
15.06.2003., 13:50
Pa mozemo mi da ga napravimo.Ima program pomocu koga pravis skinove samo ne mogu da se setim kako se zove.
Daj meni taj program pa mogu da na pravim i tetejca i CZ 99

Corey
15.06.2003., 18:50
A ja kao ne mogu sam.

ЦарДушан
14.07.2003., 17:52
Море немаш ти појма...

Corey
14.07.2003., 17:55
A ti.ja bar imam :evil:
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart