Vidi punu verziju : Fenomenalan koncert Zeljka Joksimovica
sinoc je na stadionu napredka Zeljko odrzao koncert ,gde me je mogu reci iznenadio u pozitivnom smislu. :D Videlo se da je covek profi sto se muzike tice.Uspeo je da animira,izuzetno zahtevnu krusevacku publiku,koja svuda trazi dlaku u jajetu.
Iako je koncert poceo sa zakasnjenjem od jedno pola sata,Zeljko je to uspeo da ispravi vec prvom pesmom "lane moje".
Mogu samo reci,"svaka cast na glasu i muzici Zeljko" :D
Mala budala
15.07.2004., 00:09
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tebi treba/ju psihijatar/ri... !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a tebi mala budalo treba mozak!opet si promenila nick?
Mala budala
15.07.2004., 14:24
Ne vishe nego tebi!!!
Da,to sam ja...Promenila sam nick.
tacno sam znao da si ti,a zasto ne volis Zeljka?sve devojcice lude za njim?
Mala budala
15.07.2004., 19:10
Pa kad im je Pink,isprao mozgice...
Ja ne volim Zeljka,ruzan je,ugojio se,"MUZIKA" mu je bljaaaaaaak!!!!
A meni te vashe krushevachke male balavice,su mnoooogooo smeshne!!!!
promeni nick u Velika Budala :evil:
Mala budala
18.07.2004., 17:58
Bas mi je zao sto sam te uvredila...
Istina je ponekad bolna...
Izvini,ali stvarno mi nije jasno kako mozete da secete vene,za tim seljosom!!!
ma nisi ti mene uvredila....nisam ni balavica...nit secem vene....ali citajuci tvoje komentare ovde :evil: :evil:
Mala budala
18.07.2004., 19:29
Ok peace...
Ali nisu mi jasni ljudi koji mogu da slusaju takvu "muziku"...
okic :D
A sto se muzike tice....to je stvar ukusa i cesto raspolozenja....mozda i ti nekad pocnes da ludis bas za nekom Zeljkovom pesmom....nikad se ne zna :wink: :D mozda ako smrsa :D :D
Mala budala
18.07.2004., 20:04
Ne,meni taj "muzicki" pravac ne privlaci...
Imam svoj ukus i sebe sam pronasla u mnogo drugacijoj vrsti muzike,samim tim i u drugacijim tekstovima...
To sto je on prase od coveka,navela sam kao primer...Jer za njim lude "male,slatke,Krusevljanke"...
Ljudi,ovo je 21.vek,vi slusate Prase moje...
Pitam se samo da li uopste slusate textove...
Ali dobro da nema takvih "umetnika",kao sto je on,mi ne bi smo imali cemu da se smejemo...
Uporedi textove EKV-a i textove Seljka Joksimovica,ili Natase bukvalac,ili Jelene Kreketuse...
slusaj "mala budalo" sta god ti mislila o njemu Zeljko ima fenomenalan glas,a to sto se tebi ne svidjaju njegove pesme pa boze moj ukusi su razliciti.
:D budalice.....slusam i ja EKV sto ne znaci da treba da pljujem po drugima,sokic je u pravu Zeljko ima odlican glas
Mala budala
19.07.2004., 00:59
Odlican glas za jednog bi sexa... :P :P
Giovanna
22.07.2004., 02:41
Jel ti to iz iskustva pricas? A za ovo "Slatke male Krusevljanke" No Comment!!! Uostalom pa ne vrti se sve valjda oko "Slatkih Malih Silikonskih Beogradjanki"? :roll: :cry: