Vidi punu verziju : ko je najveci "baja" u gradu
da li vam se svidjaju mrstavci koji sede u trgu,prostoru...i reklamiraju mobilne telefone i skutere? :twisted: p.s.ribice dodjite kod "Pafa" i urbano na kaficu i kulazicu........
ko je najveci baja ?.... svaki fenser....kakva je razlika izmedju fensera u urbanom i fensera u prostoru...?mamini i tatini sinovi puni kinte i gudre
seljak do seljaka....nista drugo nema osim kola i zlatnog lanca od tonu oko vrata...a u glavi gram mozga i gram heroina ..a ove glupacice sto se loze na takve imaju pola grama mozga i ***** u ustima !!!!!!
meda_bica
30.01.2008., 15:33
da li vam se svidjaju mrstavci koji sede u trgu,prostoru...i reklamiraju mobilne telefone i skutere? :twisted: p.s.ribice dodjite kod "Pafa" i urbano na kaficu i kulazicu........
ovo je tragichno...4 god je proshlo od kada je postavljena tema a nishta se nije promenilo...
nema vishe 'baja' ,samo 'shabaja', ***...
meda_bica
30.01.2008., 15:34
cenzurisali su j.b.g.
Nodi-wolf
31.01.2008., 11:02
Jeste ja otkiiiiiiiidam na takve...
Fuuj...:roll:
Losmilos
31.01.2008., 12:15
Nodi uvek si bila nastrana ;) hehhe, zez...
Nodi-wolf
31.01.2008., 18:30
Znam da je zez...(mislim ti mene ni ne znas...)
Inace donekle si u pravu!!!
Stvarno treba biti nastran da bi se lozio na takve tipove...:)
Complete_Iv
31.01.2008., 22:18
a iz cipela ispada blato... a oni nose nokijJe zaboga... i voze audiJe... i imaju pumine dukserice i levisove farmerice... a ako imaju u kAaaAJlu....i osisani tako da im se cela presijava....pa oziljak kod obrve... jooj... kako se samo 'lozim' na takve... a onda ti u Kubi pridju i kazu : "di's mala ti posla...aj' se voz'mo il' ces prvo neki koktelcic.. lane moje , ovo-ono..."
e stvarno treba da propadnem na najdublje dno da pocnem da se lozim na takve....
Ivan015
01.02.2008., 00:58
dobro sad si malo vise preterala... pomesala si dizelasa, seljaka i prostog coveka iz naroda u definiciju...ne ide...
micika_015
01.02.2008., 10:15
a iz cipela ispada blato... a oni nose nokijJe zaboga... i voze audiJe... i imaju pumine dukserice i levisove farmerice... a ako imaju u kAaaAJlu....i osisani tako da im se cela presijava....pa oziljak kod obrve... jooj... kako se samo 'lozim' na takve... a onda ti u Kubi pridju i kazu : "di's mala ti posla...aj' se voz'mo il' ces prvo neki koktelcic.. lane moje , ovo-ono..."
e stvarno treba da propadnem na najdublje dno da pocnem da se lozim na takve....
E ovo se meni svidja.... :D
jozo bukovina
01.02.2008., 22:08
Najveci baja je Baja mali Knindza.....:):):):)
Potpisujem! Zvali smo je Natali i svi smo je vatali... BMK je kralj nad kraljevima!
Sweeeet Girl
04.02.2008., 10:26
Fuuuuuuuuuuuj........
Stvarno,katastrofa gde mi zivimo!
I onda kad mi neka drugarica kaze da obozava Prostor,Moncu......aaaaaaaaaaaa...
A Urbano je jos gori,svaki dan sam prinudjena da gledam olose koji sede tamo!
swatka_mawa_maja
04.02.2008., 14:55
prinudjena???tera te neko da ih gledas???
Posto u skoli blejis kroz prozor dok traju casovi,onda si stvarno *prinudjena*!!!!!!!
Sweeeet Girl
04.02.2008., 19:44
pa neko me ne tera,ali tu je urbano odmah kod skole....pa htela,ne htela,moram da ih gledam!
swatka_mawa_maja
05.02.2008., 22:06
pa jednostavno okreni glavu kad prolazis a nemoj buljiti unutra da vidis koga ima...
micika_015
06.02.2008., 13:15
Ja bih ovo nazvala foliranjem.....
johnny_rover
06.02.2008., 22:23
Nije mi jasno sto toliko izmisljate i otrcavate kafice iz centra grada kad su vecina gostiju zenska celjad. Jedini muskarci su konobari. Samo u Amadeusu ima nekih staraca koji dodju da piju kafu, citaju novine i gledaju LCD televizor. Za URBANO se jedino slazem i dodajem EDEN i 99% gostiju kod pandura.
mladidemokrata
27.03.2008., 20:09
Najvece baje koje znam iz Sapca su Srecko Veverica covek je kralj prevare.
Onda neki Mikisa, covek valja belo na kilo.
Neki cetnicki vojvoda Mana koji je pobio silne ljude i zivi jos uvek na slobodi.
Bas ste opaki vi iz Sapca..kriminal i korupcija na nivou.
Diversion
27.03.2008., 22:30
hahah koji komentari
Ivan015
28.03.2008., 00:53
Najvece baje koje znam iz Sapca su Srecko Veverica covek je kralj prevare.
Onda neki Mikisa, covek valja belo na kilo.
Neki cetnicki vojvoda Mana koji je pobio silne ljude i zivi jos uvek na slobodi.
Bas ste opaki vi iz Sapca..kriminal i korupcija na nivou.
nije mana nego manja i nije cetnicki vodja i nije pobio ljude vec mu je namesteno zbog stvari koje je ranije radio... Ali to nije nista nalik na to da je pobio citavu porodicu i sl...:roll:
mladidemokrata
28.03.2008., 20:04
Ma dobro mozda se i zove manja to je moguce ali cetnicki vojvoda jeste sigurno.
Hvalio se po zatvoru da je vojvoda, sav je bio istetoviran i pricalo se da je roknuo celu porodicu nekog seljaka bogatasa.
Spavao je po ceo dan u zatvoru, a posle trovao da su ga mlatili i mucili...mislim koji je car.
Lik je dobio i neku kintu za to vreme sto je bio u mardelju.
Radio je i otmice za lovu...ono lik ne bira samo kad je lova u pitanju.
Rodjenog bi brata roknuo za lovu, takav je lik.
Lik je bio pun ko brod sepurio se po zatvoru i krkao samo pecenje.
Cinkario nas je sve kod islednika i ziveo ko car.
Videlo se da je neki bogati baja i da je u talu sa murijom i politicarima iz SPO-a.
Ivan015
28.03.2008., 20:12
Ma dobro mozda se i zove manja to je moguce ali cetnicki vojvoda jeste sigurno.
Hvalio se po zatvoru da je vojvoda, sav je bio istetoviran i pricalo se da je roknuo celu porodicu nekog seljaka bogatasa.
Spavao je po ceo dan u zatvoru, a posle trovao da su ga mlatili i mucili...mislim koji je car.
Lik je dobio i neku kintu za to vreme sto je bio u mardelju.
Radio je i otmice za lovu...ono lik ne bira samo kad je lova u pitanju.
Rodjenog bi brata roknuo za lovu, takav je lik.
Lik je bio pun ko brod sepurio se po zatvoru i krkao samo pecenje.
Cinkario nas je sve kod islednika i ziveo ko car.
Videlo se da je neki bogati baja i da je u talu sa murijom i politicarima iz SPO-a.
iz te tvoje price vidi se da covek voli zesce da laze... Nikad on ne bi bio na slobodi da je uratio to sto ti kazes da je uradio... Cetnicki vodja nije bio sigurno jer ono devedesetih godina nisu bili cetnici... A da li je bio u dilu sa murijom i politicarima to stvarno ne znam...
sevarski
28.03.2008., 22:06
Ja mislio da se ova tema zove "Ko je najveci baja u gradu",a ne ko je najveca jajara u gradu.
Najveci baja je sha_baja car svih chetova,ne znam ko je lik ali dupe pomera svima u raznim chat sobama.
mladidemokrata
29.03.2008., 00:50
Ma slucajno sam za tog lika cuo kad mi je burazer bio u zatvoru.
Tamo je taj lik pricao svasta, duvao se i glumio nekog vojvodu.
Istetovirao se sav, i stalno su mu donosili klopu da jede, pa se ugojio kao medved.
Pricao je da ima dosta novca i da je roknuo nekog bogatog seljaka i da je zbog toga u zatvoru.
Bio je clan SPO-a i tako se proseravao da ce izaci na slobodu cim se dese promene.
Za ne poverovati je ali je taj lik zaista izasao iz mardelja cim su Milosevica najurili.
Burazer je posle cuo da je taj samozvani vojvoda kidnapovao naseg srbina i isporucio ga amerima.
E posle kad je burazeru istekao pritvor islednik mu je rekao da ih je sve cinkario taj lik.
Toliko o cetnickom vojvodi.
Na zapadu nista novo.
Slab nam je ShA nesto, jos sad kad vidim kada je postavljen na forum, bruka.
CasperW
29.03.2008., 11:09
Ovo se sve svodi na jedno te isto (ocigledno). A to je da u Sabaji nema najveceg baje. Sta u stvari znaci biti "baja"? Ovo pitam jer mi rec zvuci tako prosto i nisko da mislim da u svakom slucaju i nije neka prednost biti "baja"!
sevarski
29.03.2008., 14:33
Znas kasperice BAJA ti je gradsko ime za seljaka,dzivdzu,krivotorbica,malogradjanina.....it d.
CasperW
29.03.2008., 15:14
E hvala ti na informaciji. Dobro sam znaci ocenila! Ali ima takvih u Sapcu...ne zna se ko je gori!
mladidemokrata
29.03.2008., 16:48
Sve baja do baje....:)
Trafikolog
10.04.2008., 13:59
menjajte temu
venussco
10.04.2008., 14:45
...hmmmm...ispada da ih u nashem malom svetu nema,je l??Pa,ovako,da odgovorim na temu,moj omiljeni gradski "baja"(sad vec bivshi,jer se chovek ozenio i dobio bebu:heart:) je Srdjan S.:mrgreen:
CasperW
11.04.2008., 12:26
Nije mi jasno sto toliko izmisljate i otrcavate kafice iz centra grada kad su vecina gostiju zenska celjad. Jedini muskarci su konobari. Samo u Amadeusu ima nekih staraca koji dodju da piju kafu, citaju novine i gledaju LCD televizor. Za URBANO se jedino slazem i dodajem EDEN i 99% gostiju kod pandura.
Ne bih se slozila sa tobom po pitanju Edena. Ja sam redovni gost u Edenu i ne vidim da se 99% gostiju moze svrstati u tu kategoriju BAJA. Kod Pandura, manje vishe... Pre bih rekla da u principu svuda moze da zaluta neki, takozvani Baja. Shta da se radi, i oni su zive dushe!!!!
Free.Mind
11.04.2008., 14:37
To uopshte nije pitanje!
Milan Nikolic, clan predsednishtva omladine G17plus
kaskader_sa
11.04.2008., 19:32
Ja bih ovo nazvala foliranjem.....
ih pa nemoj odma tako