Vidi punu verziju : GRADONACELNIK
DOKONI UM
07.07.2004., 09:01
Za par dana biće raspisani lokalni izbori koji će biti održani u Septembru.
Da ne bude da pricamo samo o klinama, sponzorima, muzicii ostalim kako neki ovde rakoše "trivijalnim" stvarima evo teme za razmišljanje.
Ko bi bio idealan gradonacelnik Novog Sada.
Bora Novaković ?
Đole Balašević ?
Maja Gojković ?
Pomoriški ?
Kole ?
Mile Isakov ?
Čanak ?
Neki sportista ?
Neko drugi ?
Ne bih da budem neskroman ali mislim da bih ja bio najbolji gradonacelnik.
DOKONI UM
07.07.2004., 12:06
Ne bih da budem neskroman ali mislim da bih ja bio najbolji gradonacelnik.
Ha ha nećeš verovati ali i mene obuzima ista misao već godinama. :lol:
A u poslednje vreme se pojačava. :lol:
Anja :*
07.07.2004., 12:43
Ja imam jedan predlog, ali mislim da bih visila kada bih rekla ovde njegovo ime i prezime :D
Alexandra9
07.07.2004., 13:26
Balasevic... 8)
ali pod uslovom da budem sigurna da ne formira novu drzavu severno od Save i Dunava...
DOKONI UM
07.07.2004., 14:10
Ja imam jedan predlog, ali mislim da bih visila kada bih rekla ovde njegovo ime i prezime :D
Evo obećavam da ću te skinuti, ako budeš visila :lol:
Reci slobodno.... :arrow:
takilaki
07.07.2004., 15:34
Neko iz SPO
Ma kakav bre Balasevic,kao ovamo prica,nesto Sloba i deset godina a onda hoooop pa lokalic u Zmaj Jovinoj.Lepo se covek naplatio,a u opoziciji.Sta ces,izgleda da je to honorar za one govore ispred Gradske kuce.A mi koji smo pendreke dobivali po ledjima na ulicu. Mediokritet!
07.07.2004., 17:05
haha
Osoba sa kojom VRLO blisko "saradjujem" poslednje tri godine!
* je najvece ***** i treba ga obesiti. Ja nemam nista protiv nacionalnih manjina ali on radi protiv Srba.
Nightwish rules
Ti si jos vece ***** i tebe treba obesiti....ustvari kad bolje razmislim govna ne treba ni dirati da ne pocne da smrdi onaj ko ih dira.
O boze sacuvaj me imbecila kao ovaj amidza...kladim se da nije ni osnovnu skolu zavrsio...ili je samo to zavrsio.
DOKONI UM
08.07.2004., 08:45
haha
Anja opet lični motivi li lična sazanja na forumu...
Dogovorili smo se da toga nema...
DOKONI UM
08.07.2004., 08:46
Ma kakav bre Balasevic,kao ovamo prica,nesto Sloba i deset godina a onda hoooop pa lokalic u Zmaj Jovinoj.Lepo se covek naplatio,a u opoziciji.Sta ces,izgleda da je to honorar za one govore ispred Gradske kuce.A mi koji smo pendreke dobivali po ledjima na ulicu. Mediokritet!
E pa neko dobije pendrek.
Neko dobije lokalcic.
Neko dobije zatvor.
Svako nesto dobije. :lol:
* je najvece ***** i treba ga obesiti. Ja nemam nista protiv nacionalnih manjina ali on radi protiv Srba.
Nightwish rules
Ti si jos vece ***** i tebe treba obesiti....ustvari kad bolje razmislim govna ne treba ni dirati da ne pocne da smrdi onaj ko ih dira.
O boze sacuvaj me imbecila kao ovaj amidza...kladim se da nije ni osnovnu skolu zavrsio...ili je samo to zavrsio.
Ja sam Srbin i toga se ne stidim, a sto se tice Vojvodine ona je po medjunarodnim aktima deo Srbije jos od IXX veka, tako da je niko na silu nece ocepiti.
Ali ipak treba joj dati vecu samoupravu, ali Canak radi na potpunom ocepljenju.
Mozda sam obrazovaniji od tebe i mozda znam Istoriju bolje.
krvolok
08.07.2004., 11:50
Dolcezza, cim se doseli u N. Sad !!! :lol:
Ja sam Srbin i toga se ne stidim, a sto se tice Vojvodine ona je po medjunarodnim aktima deo Srbije jos od IXX veka, tako da je niko na silu nece ocepiti.
Alo nepismeni........
koji je to IXX vek????????????
Ako si mislio na 19-ti opet si pokazao koliko si glup.
A o Vojvodini znas jos manje jer bi znao da Vojvodina veze nije imala sa Srbijom do 1918-te sto je vec debelo 20-ti( XX ) vek
To sto si ti Srbin, sta zelis da kazes time....da si bolji od nesrba....pokazao si koliko si bolji svojim nepismenim i nebuloznim komentarima.
Tema je bila o gradonacelniku a ti poceo da se krezubo kreveljis o necem sasvim petanestom.
Ili se drzi teme ili se nemoj javljati jer samo potvrdjujes sve vise svoj kretenizam
mile222
08.07.2004., 12:13
haha
veruj mi anja tesko onom ko pomisli da te vesa :evil:
DOKONI UM
08.07.2004., 13:05
Alo nepismeni........
koji je to IXX vek????????????
Ako si mislio na 19-ti opet si pokazao koliko si glup.
A o Vojvodini znas jos manje jer bi znao da Vojvodina veze nije imala sa Srbijom do 1918-te sto je vec debelo 20-ti( XX ) vek
To sto si ti Srbin, sta zelis da kazes time....da si bolji od nesrba....pokazao si koliko si bolji svojim nepismenim i nebuloznim komentarima.
Tema je bila o gradonacelniku a ti poceo da se krezubo kreveljis o necem sasvim petanestom.
Ili se drzi teme ili se nemoj javljati jer samo potvrdjujes sve vise svoj kretenizam
P R E D L A Z E M
da obojica spustite loptu na zemlju !!!
Tema je koga za gradonacelnika a ne istorija Vojvodine !
Ponajmanje je tema medjusobno vredjanje i srbovanje na forumu.
Ajde popijte svako po hladnu Colu,pa lagano i bez svadje... :idea:
E pa neko dobije pendrek.
Neko dobije lokalcic.
Neko dobije zatvor.
Svako nesto dobije. :lol:
E moj dokoni steta je da je ovako jedan prelep grad prepun takvih licemera.
Ko bi bio idealan gradonacelnik Novog Sada.
Bora Novaković ?
Đole Balašević ?
Maja Gojković ?
Pomoriški ?
Kole ?
Mile Isakov ?
Čanak ?
Neki sportista ?
Neko drugi ?
Ajde da ja odgovorim na topic jer smo malo skrenuli kad je onaj umobolnik minirao topic svojom gluposcu.
Elem, gradonacwelnik mora biti neko ko ce raditi u interesu gradjana Novog Sada.
Znaci tu odma otpada Maja Gojkovic i njoj slicni fasisti kome su pokazali kako im je stalo do ove zemlje. Ako ne zelimo da se vracamo u 1389-tu godinu i da ovaj lepi grad bude leglo svega najgoreg onda moramo potpuno skartirati Maju i njoj slicne izrode iz svakog, ali apsolutno svakog aspekta upravljanja i uticaja u ovom gradu
Bora Novakovic je do sada bio odlican gradonacelnik. Iako se ne slazem bas sa politikom DS-a, posebno kada je odnos prema Vojvodini u pitanju Bora je do sada pokazao da je pravi gradonacelnik i kako treba da se radi.
Pomoriski je takodje odlican kandidat jer je u tandemu sa Borom mnogo toga uradio. Ako ne bude Bora onda Pomoriski - Ako ne bude Pomoiriski onda Bora.
Nenad Canak - Iako bi Nenad bio odlican gradonacelnik on je mnogo veci kaliobar da bude samo gradonacelnik. Uz sve postovanje, Bora ili Pomoriski su bolji kandidati.
Mile Isakov - niposto, on se jos samo sa svojom majkom verovatno nije posvadjao, inace je u sukobu sa svakim zivim i ni sam ne zna sta hoce.....a pogotovo kako bi vodio jedan ceo grad.
Balasevic, tesko. On jeste popularan i poznat ali da li bi imao snage da se izbori sa svime sto je potrebno jednom gradu.
...
Zakljucak Bora ili Pomoriski. Oba su podjednako dobri kandidati.
DOKONI UM
09.07.2004., 08:21
Bora Novaković do sada niej bio gradonačelnik u pravom smislu te reči već predsednik skupštine grada.
Neću da kažem da Bora nije ništa uradio jer jeste.
Ali za ceo svoj mandat nije napravio most na Dunavu :?: :!: :?:
Neoprostivo :!:
I šta je zaključaj, kako god okreneš da onomad pokojni Boško Perošević nije zapeo za Novi Sad (zato su ga i koknuli njegovi komunisti)i da nismo dobili Pontonac pa Privremeni drumsko-železniči i na kraju Varadinski most, još bi skele špartale po Dunavu
Mada nema direktnog udela u kašnjenju izgradnje mosta, objektivnu odgovornost snosi :idea: :!:
A ako spomenem glasnje iz Soluna... :roll: :wink:
Bora Novaković do sada niej bio gradonačelnik u pravom smislu te reči već predsednik skupštine grada.
Neću da kažem da Bora nije ništa uradio jer jeste.
Ali za ceo svoj mandat nije napravio most na Dunavu :?: :!: :?:
Neoprostivo :!:
Ne kazem ja da Bora nije imao svojih uspona i padova, ali od ponudjenih kandidata......on je tu negde medju prvima.
Mozda da ga zamenimo malo Pomoriskim da vidimo kako ce raditi...ono, čisto malo promene radi.
Bas je super ovo ovde mesto za samoreklamu.Osetih za potrebu da kezem nesto u vezi buducih gradonacelnika i vasih predloga.Favoriti Bora Novakovic i Pomoriski,apsolutno nikako!A ni ovi drugi nisu nesto bolji!
Pomoriski zbog Pariskog magacina i veza sa Batom Kan-kanom,mislim da je to dovoljno reci i pogledati ono ruglo u centru, a neme nikakve razlike od onog objekta i objekta dobro nam svima poznatog izgradjenog i srusenog u Zemunu za vreme sablje!
A Bora,mislim da je svima jasno zbog cega,to je toliko ocigledno,zbog namestenih tendera,ponuda i sta svega ne!Koliko li je samo puta renovirao Gradsku kucu?Sta mislite zbog cega?A o javnim i gradskim preduzecima da i ne govorim!Lokalima i poslovnom prostoru takodje.A o mostovima,ne smem ni da pomislim na to.Cistoci,putevima,.........
sweet_A
09.07.2004., 11:24
Bora Novaković, pravi izbor za nas :D :D
Maja Gojković, nikako!!!
Maja Gojkovic!!!! Favorit apsolutni,prava Novosadjanka,zena a jos i lepa! :wink: :D
Maja Gojkovic!!!! Favorit apsolutni,prava Novosadjanka,zena a jos i lepa! :wink: :D
..a uz to jos i fasista, i u vrhu stranke koja nam je donela tolike nesrece.
..a uz to jos i fasista, i u vrhu stranke koja nam je donela tolike nesrece.
Fasista ti tata,kakvih sve ima likova u ovom gradu!
Tu uvazenu gospodjicu poznajem licno,imam tu cast, i stvarno je nisko i primitivno govoriti o tako jednoj divnoj i plemenitoj osobi a uz to jos je i dama u pravom smislu te reci.Nazalost,danas su pravim primitivcima usta puna lepih reci i kriju se iza raznih kvazidemokratskih ideja.To je nasa prava nesreca i tragedija.
Peta W.
09.07.2004., 16:06
Offtopic alert!! :evil: :!:
Molim vas,drzite se teme ili cu biti primorana da je zakljucham... I bez vredjanja,ako ikako moze...poshtujte tudje mishljenje! :evil: :!:
Tu uvazenu gospodjicu poznajem licno,imam tu cast, i stvarno je nisko i primitivno govoriti o tako jednoj divnoj i plemenitoj osobi a uz to jos je i dama u pravom smislu te reci.Nazalost,danas su pravim primitivcima usta puna lepih reci i kriju se iza raznih kvazidemokratskih ideja.To je nasa prava nesreca i tragedija.
Haha, Ajde nemoj odma da se ljutis Nikita, diskutujemo o kvalitetima za gradonacelnika, u ovom slucaju o doticnoj "gospodjici" u ranim cetrdesetim godinama koja je pripadnoik jedne zlocinacke organizacije koja je prouzrokovala nebrojena zlodela, progone nesrpskog stanovnistva iz Vojvodine, Hrvatske, Bosne, Kosova. Koja je uzrocnim najvecih stradanja izmedju ostalog i srpskog naroda i koja je svojom politikom itekako doprinela sveukupnoj propasti ove jadne zemlje....
Da li jedna osoba koja je aktivno ucestvovala u svim tim zlodelima uopste moze i u teoriji da bude gradonacelnik jednog svakako evropskog grada kad ta sama osoba ne pripada toj evropi niti regionu.
NE NIPOSTO
Haha, Ajde nemoj odma da se ljutis Nikita, diskutujemo o kvalitetima za gradonacelnika, u ovom slucaju o doticnoj "gospodjici" u ranim cetrdesetim godinama koja je pripadnoik jedne zlocinacke organizacije koja je prouzrokovala nebrojena zlodela, progone nesrpskog stanovnistva iz Vojvodine, Hrvatske, Bosne, Kosova. Koja je uzrocnim najvecih stradanja izmedju ostalog i srpskog naroda i koja je svojom politikom itekako doprinela sveukupnoj propasti ove jadne zemlje....
Da li jedna osoba koja je aktivno ucestvovala u svim tim zlodelima uopste moze i u teoriji da bude gradonacelnik jednog svakako evropskog grada kad ta sama osoba ne pripada toj evropi niti regionu.
NE NIPOSTO
Nemam reci,sem da si jedan obican primitivac koji lepi etikete ljudima!Uostalom sve to sto pises govori o tebi,ne o nikom drugom.
Ala je tebe lako napaliti!
Sedi covece, upali Mayu, slusaj Nightwish i uzivaj kao svi normalni kopjuterski manijaci(ko tumara po ovom forumu posle ponoci sigurno je km).
Puca mi za vaseg gradonacelnika.
Nightwish rules.
10.07.2004., 01:54
haha
veruj mi anja tesko onom ko pomisli da te vesa :evil:
hihihi
Hoces da me branis? :D
Dobar spisak Novosadjana za predlog ali ni jedan po mom misljenju nije za tu veoma vaznu funkciju a ko je ne bih sada o tome ipak je ovih dana oko 38 stepeni mozda lupim pravu osobu (ako lupim) pa ipak bude gradonacelnik, sacekacu ipak lepo septembar za odluku.
Pojedini ljudi se toliko razumeju u politiku ali samo na recima a na delu nisu bas preterano zainteresovani Balasevisc je rekao politika je kur.. izvi'te me sto psujem ......
a ne bih za njega cova peva gde ide pevanje i politika ee da jee Regan bio glumac pa dospeo predsednika to tamo u Americi moze, samo da se ne utripuju neko od nasih da i ovde ako nsto proba
DOKONI UM
12.07.2004., 09:11
Ja sam spomenuo Djoleta Balaševića ali ne lezi vraže ... juče sam čuo da Olja Balašević ima ozbiljne namere da se kandiduje.... :?: :arrow:
Inspektora Blazu za predsednika drzave,Boru Corbu za predsednika izvrsnog veca vojvodine.Ajde da skupimo peticiju,za ovu dvojicu??? :lol:
DOKONI UM
27.07.2004., 08:14
Neće Olja Balašević ali hoće BILjANA RODIĆ koju kandiduje Bogoljub Karić :!: :?: :!:
:lol:
Dolcezza
27.07.2004., 15:18
Dolcezza, cim se doseli u N. Sad !!! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Radim na tome, samo jos da sakupim potreban broj potpisa za kandidaturu!!! Fala lepo, krvoločni! :wink:
DOKONI UM
28.07.2004., 08:27
Evo ja cu joj dati...potpis...za početak ! :wink:
Dolcezza
28.07.2004., 09:57
Hvala, hvala..... ne znam sta da kazem za ovakvu podrsku! Prvo ste me samoinicijativno predlozili a sad jos i potpise skupljate! Pa vi ste najbolji , dragi moji forumashi! Svima jedan veliki cmok! :wink:
Inspektora Blazu za predsednika drzave,Boru Corbu za predsednika izvrsnog veca vojvodine.Ajde da skupimo peticiju,za ovu dvojicu??? :lol:
Corba za predsednika izvrsnog veca Vojvodine?
Gori predlog u zivotu nisam cuo!
DOKONI UM
29.07.2004., 08:17
Corba za predsednika izvrsnog veca Vojvodine?
Gori predlog u zivotu nisam cuo!
Kalif umesto Kalifa.
Obojica su taman isto pokretni.
Inteligencija im je tu negde.
Cug im je tu negde.
Stokačina im je tu negde.
Kalif umesto Kalifa.
Obojica su taman isto pokretni.
Inteligencija im je tu negde.
Cug im je tu negde.
Stokačina im je tu negde.
Sto bre vredjas Djordja Djukica, poredis ga sa bradatim majmunom.
Ala je tebe lako napaliti!
Sedi covece, upali Mayu, slusaj Nightwish i uzivaj kao svi normalni kopjuterski manijaci(ko tumara po ovom forumu posle ponoci sigurno je km).
Puca mi za vaseg gradonacelnika.
Nightwish rules.
Ako ti puca to sto ti puca... jadan ti!!! :cry:
Sta onda radis na ovom forumu?!- PROCITAJ TEMU JOS JEDNOM!!!
DOKONI UM
02.08.2004., 09:39
Meni ne puca !
Kad vidim kakva se bagra kandiduje...
Morali bi se ozbiljno pozabaviti kandidaturom nekog sa foruma...evo ja bih rado bio p.r. forumskog kandidata !
naziv partije : NOVI forum SAD !
03.08.2004., 01:31
Meni ne puca !
Kad vidim kakva se bagra kandiduje...
Morali bi se ozbiljno pozabaviti kandidaturom nekog sa foruma...evo ja bih rado bio p.r. forumskog kandidata !
naziv partije : NOVI forum SAD !
Evo, neka buduci kandidat smatra da ima PR tim, posto se i ja pridruzujem!
DOKONI UM
03.08.2004., 08:20
Konačno Anja i ja zajedno :wink:
...pa makar i u timu za promociju kandidata partije NOVI forum SAD :cry:
03.08.2004., 15:41
hihihihi
Bolje ista nego nista :D
DOKONI UM
04.08.2004., 08:32
hihihihi
Bolje ista nego nista :D
Nego kaži mi jel zasadjena ta kafa koja treba da odraste, sazri, uzbere se, osuši, isprži, samelje, upakuje i stigne u GONDOLU da bi ste je Ti i Mazzoni popile samnom jednog dana, dok ja pijem čaj, jer kafu ne konzumiram :?: :?: :?:
Чупи НС
02.02.2005., 11:59
Ево прошло је извесно време. Како вам се чини?
klaris m.
02.02.2005., 22:11
Nista se jos ne vidi, ali moj utisak je da se tesko nosi sa poslom. Delovala je mnogo sigurnije u predizbornoj kampanji. Delovala je i da mnogo vise zna. Par puta je primila neke goste i to je sve sto se culo i videlo.
Nista se jos ne vidi, ali moj utisak je da se tesko nosi sa poslom. Delovala je mnogo sigurnije u predizbornoj kampanji. Delovala je i da mnogo vise zna. Par puta je primila neke goste i to je sve sto se culo i videlo.Ne bi se bas slozio,postavila je zvucne semafore,mislim da polagano radi svoj posao.Bez neke velike buke
DOKONI UM
03.02.2005., 08:24
Odlično osmišljen javni nastup.
Suprotno komšiji Bori.
Ona ne daje izjave, ne slika se puno, ne polemiše sa novinarima i sl. a svu negativnu energiju privlači ZIGor. :wink:
klaris m.
03.02.2005., 15:05
Odlično osmišljen javni nastup.
Suprotno komšiji Bori.
Tu UOPSTE nema javnog nastupa. I u tome je nevolja. Jeste suprotan bori, ali da li je bas to TO?
DOKONI UM
04.02.2005., 08:54
"...postoje reči koje vrede tek kad' se prećute..."
Uzdržavanje od javnog nastupa je sastavni deo p.r.-a
O.K. znam da Vašu kuću obžava kao "vodu u kolenu" ali objektivno javni nastup joj je za sada o.k. , ne istrčava, ne razmeće se obećanjima, ne slika se kao Bora pored svakog semafora,kolektora,deponije...
Zamerka : Prečesto na PINK-u. :idea:
klaris m.
04.02.2005., 10:21
Kad smo kod kuce, otkud onaj stominutni prilog Vase kuce o osnivanju Karicevog PSS u - Rumenki? :?
Malo Draskovic, Hag, e kad se onda Basic docepao mikrofona ihaj :!:
DOKONI UM
04.02.2005., 10:26
Cijena ?
Sitnica. :lol: