Vidi punu verziju : Koliko košta diploma na Fakultetu za Menadžment?
harison@verat.net
03.08.2003., 23:21
Prema istraživanju HIA-e(HARISON INTELLIGENCE AGENCY) diploma na ovom fakultetu može da se kupi za 5000 eura. Ako ste nesto čuli ili znate o tome molimo vas da se javite. :!:
Ja sam čuo da je Bora Dragićević direktor Euro kluba magistrirao pod čudnim okolnostima :?: :?: :?:
Milan police
04.08.2003., 00:08
Pa taj Bora je doprineo da Bane vlasnik Euro salona napravi kuću na Kraljevici. Pa je za tu uslugu postao direktor Euro kluba :idea:
Ma to je mafija. Ja bih ih sve pohapsio.
Negotinac
04.08.2003., 00:13
Ma taj Bora Je pravo đubre! Pitajte ga za diplomu lično. Evo broja pa ga zezajte 063 20 90 68
u sto je gadno...ljudi ljubomorni,razocaranji,ogorceni...gde su pozitivne teme???
Korumpirani
08.10.2003., 12:05
Kome treba da se plati i moze li na odlozeno placanje?
Bane Mitrovic
08.10.2003., 12:07
Za podrucje Kladova placa se kod Zakline Nikolic u Centru za kulturu. Ona to kulturno naplacuje.
quote="EEls"]u sto je gadno...ljudi ljubomorni,razocaranji,ogorceni...gde su pozitivne teme???[/quote]
Nemoj da si radikalan-nije bas sve tako crno
regularno
14.12.2003., 01:08
Verujem da su neki kupili, ali ima nas dosta koji smo regularno zavrsili.Uostalom, zar je na drugim fak.bolje.Isto je! AKO IMAS KOGA, IMA I BOGA!
Ma to je mafija. Ja bih ih sve pohapsio. :lol:
dtomasc
01.05.2004., 21:58
Fak.za menđment (najveća prevara u školstvu)
pljačkali su od 1941 god pa su nastavili i dan danas
da pljačkaju ali sada malo na kulturniji način.
Tu školu drži jedna verska sekta ( komunisti)
Nemas ti pojima sine o cemu pises: "Verska sekta-komunisti".
Po meni FMZ je dobra stvar za grad i drzavu. Procenat fakultetski obrazovanih ljudi u Srbiji je oko 5%.Megatrend Univerzitet u buducnosti mora da ima misiju prenosenja znanja i iskustva sa zapada i uticaja na promenu skolstva u skladu sa Bolonskom deklaracijom.
Kada upisete fakultet postoje dve opcije:
1. Radite to zbog diplome
2. Zelite nesto da naucite
FMZ ima verifikovane diplome u inostranstvu, ali ne i u svim drzavnim firmama kod nas.
Takodje rejting Megatrenda je jos uvek veoma los.
Ipak uveren sam da ce on biti bolji, u odnosu na strategiju stalnog poboljsanja nastavnih planova, implementaciju novih IT, strozijeg kriterijuma pri polaganju i uvodjenju prakticne obuke i povezanosti sa uspesnim firmama kod nas.
Korupcija je primetna kod kupovine diploma, ali neka vas do previse ne motivise jer i kad krenete da radite svaki poslodavac (od onih boljih) proverice vasu diplomu (CV) i znanje.
elendil
29.06.2004., 21:58
Potkrepite tvrdnje dokazima,pa da pacove,lopuze i hostaplere nabijemo u zatvor.Ili ne prdite.Kleveta je krivicno delo.Licno,verujem u vecinu tih prica,ali sud trazi dokaze.pozdrav :wink:
Ja sam cuo da se prolazi sa ribicom!
Ja sam cuo da se prolazi sa ribicom!