Vidi punu verziju : grad
Novi Sad je sigurno lep grad , a Novosađani pretpostavljam nisu svi mladi i ludi , već ima i mladih i talentovanih , mladih i druželjubivih itd itd ....
Gde je najbolje izaći u Novom Sadu ?
Koji deo Novog Sada je najlepši i zašto ?
Šta kao turista treba obavezno da vidim u Novom Sadu ?
Preporučite molim !
ZRENJANINAC
13.05.2003., 09:12
A odakle si ti Bebo ????
evo dodji u Zr ja cu ti pokazati znamenitosti mog grada :))) .... a koliko znam Ns mogu ti i njega pokazati .....
javi se na mail ako hoces ....
cao
Mala roze Maca
13.05.2003., 09:53
e a ja kad god sam otisli negde na odmor,npr na jahorinu,vecina slatkih tipova su bili iz ns-a...
ZRENJANINAC
13.05.2003., 16:48
e a ja kad god sam otisli negde na odmor,npr na jahorinu,vecina slatkih tipova su bili iz ns-a...
I tebe Maco pozivam na kafu u Zr:)))
Zrenjaninac , tema je ipak Novi Sad , a bila sam i u Zrenjaninu par puta . Lep je grad , ali nisam unapred znala šta obavezno treba da vidim , a "vodič" nije bio voljan da pokazuje grad , tako da sam upoznala malo od Zrenjanina ...
Ako budem planirala da dođem u Zrenjanin možda ti se i obratim !? :)))
Pa mogu i ja sa tobom u NS ... nije problem ... znam i njega skoro kao Zr ... tako da ... izvoli :))) ,
bice mi zadovoljstvo ... ako hoces mozes mi pisati na mail zr@email.co.yu ... do tad ti saljem kiss veliki ....
ZRENJANINAC
14.05.2003., 14:23
Pa mogu i ja sa tobom u NS ... nije problem ... znam i njega skoro kao Zr ... tako da ... izvoli :))) ,
bice mi zadovoljstvo ... ako hoces mozes mi pisati na mail zr@email.co.yu ... do tad ti saljem kiss veliki .... i ono prethodno sam ja napisao samo sam zaboravio da se ulogujem ...
pozz i jos jedan kiss ...
djdeens@yahoo.com
15.05.2003., 10:56
djavu treba da vidis obavezno.to je nesto najlepse sa nje vidis ceo novi sad.jako je dobro.a i mene treba da vidis jer sam dobar.
masssa_10
16.05.2003., 00:29
Da slazem se... Djava je pravo mesto (i jedino) koje moze da se obidje u ns-u. Sta jos ima interesantno? Mesta za izlaske ima dosta ali sve zavisi sta volis!
Pozdrav komsiluku (ZR)!!!
Da slazem se... Djava je pravo mesto (i jedino) koje moze da se obidje u ns-u. Sta jos ima interesantno? Mesta za izlaske ima dosta ali sve zavisi sta volis!
Zahvaljujem se na pozdravima .... VOLIM I JA VAS .... Massso daj registruj se ...
ima li ovde jos koja Novosadjanka ... :) ?
ZRENJANINAC
16.05.2003., 09:34
Zahvaljujem se na pozdravima .... VOLIM I JA VAS .... Massso daj registruj se ...
ima li ovde jos koja Novosadjanka ... :) ?
I ovo sam JA napisao ali me komp nije registrovao .... jos jedan pozdrav komsijama iz komsijskog ZR
gvozdenije
27.05.2003., 00:36
novisad je izuzetno miran grad kao i zrenjanin zato cemu prepucavanja dodji te tri meseca u beograd pacete jebat maku onom kovas tamo poslo nemojte da me pogresn oshvatite ali svuda podji kuci svojoj dodji jer ja kad god sam odlazio u ns/zr jedan dan se odmaram od beogracke guzve a onda mi ona nekako fali
masssa_10
28.05.2003., 23:34
novisad je izuzetno miran grad kao i zrenjanin zato cemu prepucavanja dodji te tri meseca u beograd pacete * maku onom kovas tamo poslo nemojte da me pogresn oshvatite ali svuda podji kuci svojoj dodji jer ja kad god sam odlazio u ns/zr jedan dan se odmaram od beogracke guzve a onda mi ona nekako fali
A ti 'gvozdenije' studiras li mozda? posto sa takvom gramatikom ne bi trebalo da si zavrsio osnovnu skolu a pogotovo ne srednju. nemoj se ljutiti ali to sam prvo primetila...
Jedan pozdrav za tebe.... KiSS
ZRENJANINAC
29.05.2003., 13:58
novisad je izuzetno miran grad kao i zrenjanin zato cemu prepucavanja dodji te tri meseca u beograd pacete * maku onom kovas tamo poslo nemojte da me pogresn oshvatite ali svuda podji kuci svojoj dodji jer ja kad god sam odlazio u ns/zr jedan dan se odmaram od beogracke guzve a onda mi ona nekako fali
A ti 'gvozdenije' studiras li mozda? posto sa takvom gramatikom ne bi trebalo da si zavrsio osnovnu skolu a pogotovo ne srednju. nemoj se ljutiti ali to sam prvo primetila...
Jedan pozdrav za tebe.... KiSS
a Ti Massso mogla bi da se javis na mail ili icq ...
cao
masssa_10
01.06.2003., 23:45
A ti shabane bolje pregledaj postu. i prikaci se nekad na taj icq....
nisam dobio ni jednu poruku na mail shabanko ... a ICQ mi je ukljucen preko celog dana ... samo sam na away rezimu ... pusti poruku i javljam ti se ....
probaj na mail zrenjaninac@online.co.yu
pozdrav shabanko :)))
ZRENJANINAC
02.06.2003., 10:32
nisam dobio ni jednu poruku na mail shabanko ... a ICQ mi je ukljucen preko celog dana ... samo sam na away rezimu ... pusti poruku i javljam ti se ....
probaj na mail zrenjaninac@online.co.yu
pozdrav shabanko :)))
ovo sam ja napisao , samo me nije ulogovao ... ipak javi se ....
Seti se vec jednom da se prijavis normalno ko svi ovde...
ZRENJANINAC
02.06.2003., 16:40
pa prijavljen sam ja ovde .. nego kad ne ulazim jedno vreme onda me neprepozna ... pa zaboravim da se ulogujem ... j*biga
pa prijavljen sam ja ovde .. nego kad ne ulazim jedno vreme onda me neprepozna ... pa zaboravim da se ulogujem ... j*biga
Zbog čega psovke ?
Zbog čega "šabane" i "šabanko" ?
A internet-bonton?
ZRENJANINAC
09.06.2003., 14:30
Zbog čega psovke ?
A internet-bonton?
ne ne ne .... Bebo ..... nekontas .... imam nekad sakriven IP adresu , pa nece svaki put da je prepozna , pa moram da idem na log in ... razumes ... a odakle je Beba ? a ti si fina ? nespujes ? divno .... ozenio bih te ....
Zbog čega psovke ?
A internet-bonton?
ne ne ne .... Bebo ..... nekontas .... imam nekad sakriven IP adresu , pa nece svaki put da je prepozna , pa moram da idem na log in ... razumes ... a odakle je Beba ? a ti si fina ? nespujes ? divno .... ozenio bih te ....
Žao mi je neće moći-već sam udata.
Što se tiče spovanja - internet bonton to zabranjuje :psovanje, vređanje itd itd Zar to nisi znao ?
ZRENJANINAC
12.06.2003., 10:45
Zbog čega psovke ?
A internet-bonton?
Žao mi je neće moći-već sam udata.
Što se tiče spovanja - internet bonton to zabranjuje :psovanje, vređanje itd itd Zar to nisi znao ?
Pa sta ako si udata .... to ne znaci da nemozemo na kafu zar ne ?
Ne mogu da se pohvalim da sam cesto dolazila u NS ali kad god me put odnese u taj grad prosto se odusevim. Dva, po meni, najlepsa grada u ovom kraju europe su definitivno Novi Sad i Rijeka(HR). By the way ja sam iz Vukovara i ako imate sanse da posetite Rijeku, verujte nece vam bit zao. Pozdrav!![/u][/i][/b]
novosadanka
25.06.2003., 13:32
Ovaj zrenjaninac se definitivno nalazi na pogresnom mestu!Tema je Novi Sad, a ako hoces da muvas ribe prebaci se na ljubav i sex.U Novom Sadu treba da vidis Petrovaradinsku tvrdavu,Zmaj Jovinu ulicu,Spens....A sto se nocnih izlazaka tice trenutno su najaktuelnije Verige i Soba,mada ima jos puno dobrih mesta za izlazak. Pozdrav
Novi Sad je sigurno lep grad , a Novosađani pretpostavljam nisu svi mladi i ludi , već ima i mladih i talentovanih , mladih i druželjubivih itd itd ....
Gde je najbolje izaći u Novom Sadu ?
Koji deo Novog Sada je najlepši i zašto ?
Šta kao turista treba obavezno da vidim u Novom Sadu ?
Pppreporučite molim !
ZRENJANINAC
26.06.2003., 17:04
Ovaj zrenjaninac se definitivno nalazi na pogresnom mestu!Tema je Novi Sad, a ako hoces da muvas ribe prebaci se na ljubav i sex.U Novom Sadu treba da vidis Petrovaradinsku tvrdavu,Zmaj Jovinu ulicu,Spens....A sto se nocnih izlazaka tice trenutno su najaktuelnije Verige i Soba,mada ima jos puno dobrih mesta za izlazak. Pozdrav
Slusaj sestro , niti sam ja ovde zbog muvanja niti zbog tebe , razumes . Slazem se da treba videti tvrdjavu ali u ranijim satima ( mislim dnevnim ) jer uvece je puno narkomana i sektasa !!! , sta ima toliko u Zmaj Jovinoj ??? kafici , lokali , butici , pasazi .... , Spens , ajde to jos nekako , sportski tereni , butici , dolina sponzorusa - e to treba videti :), kafici ... zar ne ? a Soba i Verige su Ok ... to priznajem ... pa ne bi ja cesce bio u Ns nego ovde u Zr ( tek u ZR nema nista da se vidi ) !!!
cao svima a i tebi Novosadjanko :)
novosadanka
27.06.2003., 09:00
Nije istina da su uvece na tvrdavi narkomani i sektasi!Kada sam rekla Zmaj Jovina mislila sam na centar grada, a tu ima sta da se vidim :Dunavski park, Srpsko narodno pozoriste,spomenici a izmedu ostalog kafici i butici sto ces se sloziti samnom mladima bitno. Pozdrav za Zrenjaninca
ZRENJANINAC
27.06.2003., 09:45
Nije istina da su uvece na tvrdavi narkomani i sektasi!Kada sam rekla Zmaj Jovina mislila sam na centar grada, a tu ima sta da se vidim :Dunavski park, Srpsko narodno pozoriste,spomenici a izmedu ostalog kafici i butici sto ces se sloziti samnom mladima bitno. Pozdrav za Zrenjaninca
Sto se samog centra tice , to je ok . Predivan je i to stoji . A mislim da nisi u pravu za tvrdjavu . Par puta smo bili gore uvece da se prosetamo i video sam par njih kako se "rade" ....
Pozdrav za Novosadanku ...
novosadanka
27.06.2003., 12:03
Nemoj da gledas u narkomane njih ima svuda,gledaj u lepe novosadanke!
ZRENJANINAC
27.06.2003., 14:57
A da ti meni posaljes mail pa da se cujemo "direktno" ???
zrenjaninac@online.co.yu
moze?
ROBERTO_NS
28.06.2003., 17:38
Javi se za besplatnu turneju po Novom Sadu!
Netjesh zazaliti!
Prihvatam izazov gospodjice.Trenutno nisam u N.S. ali naravno ako hoces nesto da ti kazem ili pokazem
pisi javi se. srdjanejp@yahoo.com :D
Lucky_Charm
03.08.2003., 16:10
Ne mogu da se pohvalim da sam cesto dolazila u NS ali kad god me put odnese u taj grad prosto se odusevim. Dva, po meni, najlepsa grada u ovom kraju europe su definitivno Novi Sad i Rijeka(HR). By the way ja sam iz Vukovara i ako imate sanse da posetite Rijeku, verujte nece vam bit zao. Pozdrav!![/u][/i][/b]
Hey dijana molim te pisi mi na MinM_4Life_88@hotmail.com moram nesto vazno da te pitam!!!
DOC HOLLIDAY
15.12.2007., 22:59
eto,
pa nek čujem da još neka kaže da NSađani nevaljaju:D
Алексей
15.12.2007., 23:50
Mala roze MACA, hahahahahaha!!!! :D
valjamo samo za prodavane droge i eksera
Maja Cvj.
16.12.2007., 03:42
A dobili smo i sektaše u međuvremenu.Sasvim legalno.
krvolok
16.12.2007., 04:53
A dobili smo i sektaše u međuvremenu.Sasvim legalno.
Maja, što odmah tako, drastično ?!? :shock: To se, ovde, kaže : KONFESIJE !!! :-D
Maja Cvj.
17.12.2007., 07:34
U pravu si.
Алексей
17.12.2007., 17:20
Mala roze MACA, hahahahahaha!!!! :D
Ali mala roze maca,... hahaha!
Ines1864
17.12.2007., 17:32
To si već rek'o jedared.
Алексей
17.12.2007., 17:38