Vidi punu verziju : Carina
Petar car
03.08.2003., 04:46
Carina sine za sve zakon ko je najaci u Smederevu pa carina ,na koga najvise idu *****?Na momke sa carine i zato svi ga pusite.
PETAR
JAN BIBIJAN
05.08.2003., 09:47
Hvala ti Pero Karino, hvala ti sto mi u ovim retkim trenucima nostalgije pomazes da realno sagledam stvari i budem sretan sto sam otisao iz sredine koja jos uvek gaji egzoticnu vrstu zvanu "mentalno dusevna provalija". Ovo je ubedljivo najbolja podrska koju ti i clanovi krda mozete da mi pruzite u resavanju zivotnih problema koji u poredjanju sa vasim lice na deciju igru. Puno pozdrava od "ZEME" iz daleke zemlje.A da PUSI GA PERO.
VOJVODA
05.08.2003., 10:06
Pozdravljam Petra Cara pravog SRBINA PATRIOTU!!!A ove sise sto se prave pametni i nista ih ne razumemo mogu da duvaju salamu i stacemo njima na kraj svakome ko se zalece na nas najace face sto vladaju opstinom smederevo. Nego, alo bre Bibijane kretencino glupa sta se kurcis preko kompjutera imas li muda da se javis na Petrov mobilni i ti i tvoji kerovi pa na crtu (petrov mobilni imas u naslovu Papazovac kolevka mudrih) . Petre brate rodjeni cujemo se sokole. Napisi poruku sta nam valja ciniti. :evil:
Peca car
06.08.2003., 00:01
Vojvodo jebemli ti sunce doci ce ti carina gla ve budes li srao jos .Odakle si smrade .A da PUSI GA *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izvini brate Vojvodo pogresio sam ime .Vodim te na pice ako se upoznamo .IZVINI!!
Peca car
06.08.2003., 00:06
Izvini brate Vojvodo pogresio sam ime .Vodim te na pice ako se upoznamo .IZVINI!!
Peca car
06.08.2003., 00:12
...mislim na Bibiana ...
Jan Bibijan
06.08.2003., 04:32
Izvini Peco sto sam onako odreagovao.Nadam se da ces mi oprostiti.Moras da razumes da sam i ja veliki patriota, ali mi strasno smeta sto za neke moje sugradjane kruzi prica da praktikuju biseksualizam, u ovom slucaju ogovarnje kome sam prisustvovao odnosilo se na tebe. Ocekujem tvoj brzi demant,a ako je sve sto sam cuo istina molim te objasni mi sta je to sto je tebe navelo na takav korak. Primi puno pozdrava i jos jednom se iskreno izvinjavam.
Peca car
06.08.2003., 06:27
Sta me je navelo navela me tvoja keva ....prava je lavica u krevetu....ha ha ha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
alo bre slepci dodjite malo do pozarevca da vidite grad da se malo emancipujete a ne samo da se napusavate i pljujete medjusobno SAMO VAS GLEDAM i divim vam se
Carina to je buduci centar seoskog turizna u srbiji :)
A organizator pa naravno Skara ko ce drugi.