PDA

Vidi punu verziju : Taichi chuan

Milena_9
03.08.2003., 00:18
Da li postoji neko ko vezba Taichi chuan i chi gong?

sanja
14.08.2003., 03:13
milena, pa sta se potresas?
moja drugarica ide na tai chi i to negde u bl. 70. ako te zanima, pitacu za detalje pa cu ti poslati. planiram i ja od jeseni.

pozdrav, i ne dozvoli pasioniranim navijacima zonske lige da ti kvare temu.

ps
volim da gledam fudbal. narocito face kad cesu j... deluju tako prefinjeno!!!

nesto
06.09.2003., 17:17
Na adresi www.taichigong.co.yu imas informacije gde sve moze da se vezba. Na terazijama u onom prolazu imas u jednom od onih izloga (pre bioskopa) imas isto tako okacene informacije i tu bi trebalo takodje da proveris jer se neki termini ne slazu sa onim sto pise na sajtu. Ja sam se zeznula za termin u Zemunu pa sam verovatno propustila prvo trening (ako je bio).

Milena_9
07.09.2003., 00:22
Nesto,
ja godinama vezbam upravo u tom klubu. Nije mi trebala informacija gde se vezba, vec samo malo caskanja o vestini koju volim. Na Banovom brdu su treninzi poceli, Novi beograd takodje, jedino u centru pocinje od 15. 09.

Probaj, prelepo je.

nesto
07.09.2003., 13:39
E pa ako ti vezbas bas u Zemunu mozes li mi reci da li su treninzi subotom ili utorkom i da li su poceli? Trebali li nesto posebno od opreme (cini mi se da ne treba nista specijalno, ali bolje da pitam).
Ja odavno hocu da se bavim tom vestinom. Dosta sam citala o svemu tome ali kada su konkretni treninzi u pitanju nekako mi se "nije dalo" da pocnem.
Ili mi termini u centrima koji su mi blizu i gde se treninzi odrzavaju ne odgovaraju ili tamo gde mi je blizu zakasnim na pocetak sezone a posle mi je nekako bezveze da se ukljucujem naknadno ili prosto nemam vremena. Odnedavno sam u Zemunu, Pinki mi je blizu pa sam sad resila da i tu davnasnju svoju zelju ispunim.

sanja
07.09.2003., 21:56
e, i ja bi da idem, zemun ili nbgd. ajde se registurj pa da pricma na private. ili dodji na nas rostilj... svastara/novo okupljanje.
pozdrav.

Milena_9
07.09.2003., 23:05
Sutra cu da vam napisem kad su treninzi u Zemunu i na N. Beogradu. Inace, ne mora se poceti " na pocetku sezone " jer uvek postoji grupa za pocetnike.

Za Sanju, od mene, specijalan tretman. :D
Ti ces , Sanja, da dolazis i nedeljom na treninge, makar te ja licno vezbala.Nedeljom su treninzi napolju, na otvorenom. Do kraja jula su bili na Uscu.

milagro
08.09.2003., 10:42
nesto = milagro
Za Sanju, evo registrovah se, da ne bude da necu da se druzim. :)

Sutra cu da vam napisem kad su treninzi u Zemunu i na N. Beogradu. Inace, ne mora se poceti " na pocetku sezone " jer uvek postoji grupa za pocetnike.

Hvala unapred na informacijama.

Za Sanju, od mene, specijalan tretman. :D
Ti ces , Sanja, da dolazis i nedeljom na treninge, makar te ja licno vezbala.Nedeljom su treninzi napolju, na otvorenom. Do kraja jula su bili na Uscu.
Nadam se da ce tih treninga biti i dalje. Sto se mene tice mogli bi uvek da budemo napolju. Noc, dan, zima, leto, nista mi ne smeta...

Milena_9
09.09.2003., 01:12
Evo ovako stoje stvari :
treninzi u Novom Beogradu su ponedeljkom i petkom od 18 do 19,30 sati u MZ Carina.

U centru pocinju sledece nedelje (polovina septembra ) u Osnovnoj skoli "Radojka Lakic " ( kod Zeleznicke stanice , kod bolnice Sveti sava ) i to utorkom i cetvrtkom od 19 -20 i 20- 21.

Ako bas zelite, mozete vezbati i u Vrscu, Pancevu i Nisu... :lol:

Meni ce biti posebno drago da vs tamo vidim.
Sanja, ti i ja se vidimo ovih dana pod hitno, nevezano za temu.

09.09.2003., 12:31
Evo ovako stoje stvari :
treninzi u Novom Beogradu su ponedeljkom i petkom od 18 do 19,30 sati u MZ Carina.

U centru pocinju sledece nedelje (polovina septembra ) u Osnovnoj skoli "Radojka Lakic " ( kod Zeleznicke stanice , kod bolnice Sveti sava ) i to utorkom i cetvrtkom od 19 -20 i 20- 21.

Ako bas zelite, mozete vezbati i u Vrscu, Pancevu i Nisu... :lol:

Meni ce biti posebno drago da vs tamo vidim.
Sanja, ti i ja se vidimo ovih dana pod hitno, nevezano za temu.

A u Zemunu su treninzi utorkom od 18h do 19:30, II sprat, sala 75.

Milena_9
09.09.2003., 17:24
:D

12.09.2003., 02:39
:D

ajte malo..... o tome :)
sta je to, zashto volite, je l se mrshavi od toga itd:
je l to ono kao kad 100x100 kineza grupno izvodi polako pokrete kao neka kata ili borba, u dvorishtu hrama

Milena_9
15.09.2003., 00:44
Gost,
od toga se po pravilu ne mrsavi, sem ako neko nema poremecaj metabolizma. Taichi dovodi komletno bice u red, pa samim tim regulise i sve procese, narocito rada endokrinih zlezda u red. I eto ti samim tim savrsen metabolizam i prigodna kilaza.

Jeste, to je to kad 100X100 Kineza vezba. Ne mora u dvoristu hrama, moze bilo gde. I ne mora u stotki, mozes sam u svojoj sobi.

Zasto?
Zato sto se osecas dobro.
Psihofizicki.
Inace je i borilacka vestina.
Pre svaga.

19.09.2003., 13:36
Jeste, to je to kad 100X100 Kineza vezba. Ne mora u dvoristu hrama, moze bilo gde. I ne mora u stotki, mozes sam u svojoj sobi.

OK ovo je bilo vishe da napisem na sta mislim :)

da li je mozda prvi cas besplatan

Milena_9
19.09.2003., 16:46
Najbolje je da dodjes prvo da odgledas jedan trening.
Na privat mi se obrati sa svojim podacima, i tada ce prvi i drugi cas ce za tebe biti besplatan. Samo mi moras reci gde bi dosao na da vezbas .

wishfish
22.01.2004., 02:03
Super, odavno me zanima...Ima li na mesto za vezbanje na Vracaru?

mas
13.06.2004., 22:49
Postoji li mogucnost da se za nedelju dana savladaju osnovne vezbe? U Beogradu sam samo deset dana. Pre par godina sam probala ali na zalost sve zaboravila.