Vidi punu verziju : Taichi chuan
Milena_9
03.08.2003., 00:18
Da li postoji neko ko vezba Taichi chuan i chi gong?
milena, pa sta se potresas?
moja drugarica ide na tai chi i to negde u bl. 70. ako te zanima, pitacu za detalje pa cu ti poslati. planiram i ja od jeseni.
pozdrav, i ne dozvoli pasioniranim navijacima zonske lige da ti kvare temu.
ps
volim da gledam fudbal. narocito face kad cesu j... deluju tako prefinjeno!!!
Na adresi www.taichigong.co.yu imas informacije gde sve moze da se vezba. Na terazijama u onom prolazu imas u jednom od onih izloga (pre bioskopa) imas isto tako okacene informacije i tu bi trebalo takodje da proveris jer se neki termini ne slazu sa onim sto pise na sajtu. Ja sam se zeznula za termin u Zemunu pa sam verovatno propustila prvo trening (ako je bio).
Milena_9
07.09.2003., 00:22
Nesto,
ja godinama vezbam upravo u tom klubu. Nije mi trebala informacija gde se vezba, vec samo malo caskanja o vestini koju volim. Na Banovom brdu su treninzi poceli, Novi beograd takodje, jedino u centru pocinje od 15. 09.
Probaj, prelepo je.
E pa ako ti vezbas bas u Zemunu mozes li mi reci da li su treninzi subotom ili utorkom i da li su poceli? Trebali li nesto posebno od opreme (cini mi se da ne treba nista specijalno, ali bolje da pitam).
Ja odavno hocu da se bavim tom vestinom. Dosta sam citala o svemu tome ali kada su konkretni treninzi u pitanju nekako mi se "nije dalo" da pocnem.
Ili mi termini u centrima koji su mi blizu i gde se treninzi odrzavaju ne odgovaraju ili tamo gde mi je blizu zakasnim na pocetak sezone a posle mi je nekako bezveze da se ukljucujem naknadno ili prosto nemam vremena. Odnedavno sam u Zemunu, Pinki mi je blizu pa sam sad resila da i tu davnasnju svoju zelju ispunim.
e, i ja bi da idem, zemun ili nbgd. ajde se registurj pa da pricma na private. ili dodji na nas rostilj... svastara/novo okupljanje.
pozdrav.
Milena_9
07.09.2003., 23:05
Sutra cu da vam napisem kad su treninzi u Zemunu i na N. Beogradu. Inace, ne mora se poceti " na pocetku sezone " jer uvek postoji grupa za pocetnike.
Za Sanju, od mene, specijalan tretman. :D
Ti ces , Sanja, da dolazis i nedeljom na treninge, makar te ja licno vezbala.Nedeljom su treninzi napolju, na otvorenom. Do kraja jula su bili na Uscu.
milagro
08.09.2003., 10:42
nesto = milagro
Za Sanju, evo registrovah se, da ne bude da necu da se druzim. :)
Sutra cu da vam napisem kad su treninzi u Zemunu i na N. Beogradu. Inace, ne mora se poceti " na pocetku sezone " jer uvek postoji grupa za pocetnike.
Hvala unapred na informacijama.
Za Sanju, od mene, specijalan tretman. :D
Ti ces , Sanja, da dolazis i nedeljom na treninge, makar te ja licno vezbala.Nedeljom su treninzi napolju, na otvorenom. Do kraja jula su bili na Uscu.
Nadam se da ce tih treninga biti i dalje. Sto se mene tice mogli bi uvek da budemo napolju. Noc, dan, zima, leto, nista mi ne smeta...
Milena_9
09.09.2003., 01:12
Evo ovako stoje stvari :
treninzi u Novom Beogradu su ponedeljkom i petkom od 18 do 19,30 sati u MZ Carina.
U centru pocinju sledece nedelje (polovina septembra ) u Osnovnoj skoli "Radojka Lakic " ( kod Zeleznicke stanice , kod bolnice Sveti sava ) i to utorkom i cetvrtkom od 19 -20 i 20- 21.
Ako bas zelite, mozete vezbati i u Vrscu, Pancevu i Nisu... :lol:
Meni ce biti posebno drago da vs tamo vidim.
Sanja, ti i ja se vidimo ovih dana pod hitno, nevezano za temu.
Evo ovako stoje stvari :
treninzi u Novom Beogradu su ponedeljkom i petkom od 18 do 19,30 sati u MZ Carina.
U centru pocinju sledece nedelje (polovina septembra ) u Osnovnoj skoli "Radojka Lakic " ( kod Zeleznicke stanice , kod bolnice Sveti sava ) i to utorkom i cetvrtkom od 19 -20 i 20- 21.
Ako bas zelite, mozete vezbati i u Vrscu, Pancevu i Nisu... :lol:
Meni ce biti posebno drago da vs tamo vidim.
Sanja, ti i ja se vidimo ovih dana pod hitno, nevezano za temu.
A u Zemunu su treninzi utorkom od 18h do 19:30, II sprat, sala 75.
Milena_9
09.09.2003., 17:24
:D
:D
ajte malo..... o tome :)
sta je to, zashto volite, je l se mrshavi od toga itd:
je l to ono kao kad 100x100 kineza grupno izvodi polako pokrete kao neka kata ili borba, u dvorishtu hrama
Milena_9
15.09.2003., 00:44
Gost,
od toga se po pravilu ne mrsavi, sem ako neko nema poremecaj metabolizma. Taichi dovodi komletno bice u red, pa samim tim regulise i sve procese, narocito rada endokrinih zlezda u red. I eto ti samim tim savrsen metabolizam i prigodna kilaza.
Jeste, to je to kad 100X100 Kineza vezba. Ne mora u dvoristu hrama, moze bilo gde. I ne mora u stotki, mozes sam u svojoj sobi.
Zasto?
Zato sto se osecas dobro.
Psihofizicki.
Inace je i borilacka vestina.
Pre svaga.
Jeste, to je to kad 100X100 Kineza vezba. Ne mora u dvoristu hrama, moze bilo gde. I ne mora u stotki, mozes sam u svojoj sobi.
OK ovo je bilo vishe da napisem na sta mislim :)
da li je mozda prvi cas besplatan
Milena_9
19.09.2003., 16:46
Najbolje je da dodjes prvo da odgledas jedan trening.
Na privat mi se obrati sa svojim podacima, i tada ce prvi i drugi cas ce za tebe biti besplatan. Samo mi moras reci gde bi dosao na da vezbas .
wishfish
22.01.2004., 02:03
Super, odavno me zanima...Ima li na mesto za vezbanje na Vracaru?
Postoji li mogucnost da se za nedelju dana savladaju osnovne vezbe? U Beogradu sam samo deset dana. Pre par godina sam probala ali na zalost sve zaboravila.