PDA

Vidi punu verziju : SRBIJA VOLI BOSNU

SLATKA RIDJOKOSA SiCG
25.06.2004., 22:34
:oops: :oops: :roll: bRACO,MI VAS VOLIMO.KAKVA SU VASA OSECANJA PREMA NAMA?

limunada
26.06.2004., 07:20
:oops: :oops: :roll: bRACO,MI VAS VOLIMO.KAKVA SU VASA OSECANJA PREMA NAMA?

Ma voli i Bosna vas... :wink:

Ravnogorac
06.07.2004., 05:30
Voli vas pola Bosne...

SLATKA RIDJOKOSA SiCG
27.07.2004., 22:34
Ravnogorac,a sta je sa ostalom polovinom?Ja kazem da vas volimo,zato sto vas ja licno gotivim,zanimljiv ste i duhovit narod(raja) POZDRAV

Ravnogorac
29.07.2004., 01:55
Ravnogorac,a sta je sa ostalom polovinom?Ja kazem da vas volimo,zato sto vas ja licno gotivim,zanimljiv ste i duhovit narod(raja) POZDRAV

SESTRO slatka:oni vole svoju bracu turke,a nas i vas mrze. do duse i mi njih.pozdrav za maticu SiCG

LUDICA
05.09.2004., 10:50
Naravno da volimo SiCG,i da bi svi voljeli da se pripojimo vama, svom narodu, a ne ovoj glupoj federaciji...
A svi oni koji nas ne vole,ili cak mrze:
Vama na cast braco... :D

Abdurrahman
28.12.2004., 08:07
Voli vas pola Bosne...

Ni to, jer Podrinje je vecinsko Bosnjacko stanovnistvo, pocev od grada Gackog ( Hercegovine ) pa do Bijeljine - Janje. :wink:

A sa druge strane opet, Doboj, Modrica, Prijedor, Kotor Varos, Derventa, Bos. Brod, itd. :wink:

Abdurrahman
28.12.2004., 08:08
Naravno da volimo SiCG,i da bi svi voljeli da se pripojimo vama, svom narodu, a ne ovoj glupoj federaciji...
A svi oni koji nas ne vole,ili cak mrze:
Vama na cast braco... :D

Niko vam ne brani da se pripojite, samo spakujte kofere i bujrum preko Drine, jer tamo vam i jeste mjesto. :wink:

Julian_Duranona
28.12.2004., 13:03
Slusaj Avdo... Mogu li te zvati - Avdo?
Pises vec na politici, to sto pises... Tvoje frustracije, razmenjuj sa drugima koji su takodje frustrirani. Iskreno da ti kazem, nervira me tvoje polovicno baratanje statistickim podacima i potreba da ih obradis, onako kako tebi odgovara...
Stavovi, kao sto je ovaj tvoj ili onaj o pripajanju RS Srbiji, doveli su do rata i do toga da izgubis oca...
Ako ti je jos do toga, to ces i dobiti.. I na forumu i u Bosni. Ali nemoj opet druge da krivis!
Savet: Vrati se na podforum "politika" i nastavi to sto radis, ako bas moras...

alexb
28.12.2004., 14:31
Voli vas pola Bosne...

Ni to, jer Podrinje je vecinsko Bosnjacko stanovnistvo, pocev od grada Gackog ( Hercegovine ) pa do Bijeljine - Janje. :wink:

A sa druge strane opet, Doboj, Modrica, Prijedor, Kotor Varos, Derventa, Bos. Brod, itd. :wink:
Nastavi da spavaš!

Abdurrahman
28.12.2004., 21:45
Slusaj Avdo... Mogu li te zvati - Avdo?
Pises vec na politici, to sto pises... Tvoje frustracije, razmenjuj sa drugima koji su takodje frustrirani. Iskreno da ti kazem, nervira me tvoje polovicno baratanje statistickim podacima i potreba da ih obradis, onako kako tebi odgovara...
Stavovi, kao sto je ovaj tvoj ili onaj o pripajanju RS Srbiji, doveli su do rata i do toga da izgubis oca...
Ako ti je jos do toga, to ces i dobiti.. I na forumu i u Bosni. Ali nemoj opet druge da krivis!
Savet: Vrati se na podforum "politika" i nastavi to sto radis, ako bas moras...

Odakle ti to da sam ja izgubio oca ?

Tacno je da ja nisam izgubio oca, vec da je moj otac kao civil kao svi ostali Bosnjaci, je prosao kroz cetnicke logore u BiH. A izgubio ga nisam!

Ja nemam pojma sa kakvim ti statistickim podacima baratas, ali ja sam dobro upoznat sa istim, pa mislim da me ne mozes uciti bas oko toga. :wink:

Ako zelis, navest cu ti i izvore statistike odakle uzimam to.

Abdurrahman
28.12.2004., 21:45
Voli vas pola Bosne...

Nastavi da spavaš!

Nisam nikad spavao. :D

Julian_Duranona
29.12.2004., 00:12

Tacno je da ja nisam izgubio oca, vec da je moj otac kao civil kao svi ostali Bosnjaci, je prosao kroz cetnicke logore u BiH. A izgubio ga nisam!

Ja nemam pojma sa kakvim ti statistickim podacima baratas, ali ja sam dobro upoznat sa istim, pa mislim da me ne mozes uciti bas oko toga. :wink:

Avdo, drago mi je sto sam pogresio za tvog oca...
Nemoj se prepirati sa mnom... Nemoj govoriti "cetnicki", nemoj govoriti "dobro upoznat"...
Ljudi nisu statistika! Znam, da bih mogao upasti u istu diskusiju sa tobom, kao i ostali...
Nije mi to cilj! Mogu te, mozda nauciti drugim stvarima... Dosao si ovde, da necemu naucis "cetnike", ali budi pametan, pa se vrati sa znanjem.
Dao sam ti savet, a ne pokudu! Ako hoces, ispricacu ti pricu kako ratovi pocinju...
Molim te, prekini rat... ili se makar vrati na podforum "politika"...

krvolok
29.12.2004., 06:30
[quote="Abdurrahman"]

Pa, kakvi su to UPRAVNICI tih logora bili ?!? :shock: Takve se stvari nisu smele tolerisati !!! Uveravam te, Avdo, da će u konkretnom slučaju, upravnik strogo odgovarati što nisi postao NASLEDNIK !!!

alexb
29.12.2004., 09:15
Voli vas pola Bosne...

Nastavi da spavaš!

Nisam nikad spavao. :D
Možda i nisi, ali još uvijek sanjaš! Vrlo ružne snove nažalost!

Чупи НС
21.01.2005., 10:24
Ја бих више волео да се ми вама припојимо, пошто колико сам видео у Босни се живи много боље него овде. Долазим ја код вас :D