Vidi punu verziju : Beer !!!!!!!!!
Dugo sam razmisljao u kom delu da postavim ovu temu, i Tinejdzeri mi se ucinilo najpogodnije mesto.
Ko od vas voli pivo i koje su po vama najoblja piva bilo strana ili domaca?
Moja omiljena piva su Royal Dutch, Efes Pilsner, Lasko(po ovome je nastao i moj nick na forumu) od domacih piva Rogonja je neprevazidjen.
Ja obozavam LAV, JELEN I BIP,a ostala koja sam probala su ... bljak
JaH_G|rL
02.08.2003., 19:29
Jelen...heineken....leff....i neko holandsko.. ne znam kako se zove ;)
Niksiscko.Nekako ima ukus...ma ne znam da opisem :twisted:
silvereye
03.08.2003., 14:27
Posle litar...meni je sve isto :)
Ja obozavam LAV, JELEN I BIP,a ostala koja sam probala su ... bljak
Bip :evil: :evil: :evil: To je najruznije pivo na svetu, a ni lav nije nista bolji.kako za koga
sugar-plum
03.08.2003., 19:05
lasko RULES i niksicko moze da prodje.
Momci i devojke,
aj da se ne lazemo, ja sam dugo dugo pio Heineken s' uverenjem da je naj, ali sta da vam kazem jednostavno nije, ubedljivo najjace flasirano pivo je po meni Amstel, inace ima dobro toceno irsko pivo guinnes u IRISH PUB-u u BGD.
Ma DUFF beer
http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/68.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/69.gif
Corey ne pricamo o medvedima vec o pivu.
lasko RULES i niksicko moze da prodje.
Sta drugo da kazem osim:"Slazem se"
Filozof :wink:
Ma DUFF bear
http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/68.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/69.gif
skrbina
08.08.2003., 20:02
:evil:
Smorrior
01.01.2004., 20:08
Od stranih je najbolji Amstel a od nasih gotivim Niksicko
Sasha85
01.01.2004., 20:34
Lasko...
SisaDaPimp
01.01.2004., 21:12
Niskicko, Lasko, Jelen.. Mada vec tri dine ih nisam okusio tako da ko zna, mozda vise nisu ko nekad :D
nijedno .......
samo prosuto pivo je dobro pivo 8)
SisaDaPimp
01.01.2004., 21:29
nijedno .......
Nema *** jesi dzentlmen :lol: :lol: kupicemo ti ajs ti ne brini :lol:
nijedno .......
naravno da sam dzentlmen, ne pijem ti ja to pice za obichnu raju :lol: ......... c c c c :lol:
samo martini sa ledom ...... promuckan, ne promeshan 8)
SisaDaPimp
01.01.2004., 22:13
nijedno .......
naravno da sam dzentlmen, ne pijem ti ja to pice za obichnu raju :lol: ......... c c c c :lol:
samo martini sa ledom ...... promuckan, ne promeshan 8)
E brate ***.. Ja nisam navikao na tako ta fensi pica, nego klosarenje u parku vodka, gajba piva, ili ispred podruma pica, ili u nekoj kafancini onako pa onda upad u diskoteku da se promrdaju bulje ribama jer oni fensaci nikad muda nisu imali da stanu na podijum sa nekim ribicom pa shejkuju es :D :lol:.. e to su bile godine... *** :(
ma zezam se ja za martini, to je ona vec izvaljena 007 fora ....... c c c c :lol: isto kao i ono "my name is Bond. James Bond" :lol: c c c c ......
a ja nisam navikao na pica uopste .....
e, da, zestoki su mi ti fensaci :lol: 8) kad ih vidim. a najjaci su kad popiju dva piva i urade se ko zechevi ..... c c c c :lol:
sunrise
02.01.2004., 12:42
...
Electra
02.01.2004., 13:07
Je l ja ovde jedina ne volim pivo or what? :shock:
nisi jedina, tu sam ja 8)
oces da se uclanis u moje Drustvo Ljubitelja Sokica od Jabuke ? ..... :roll: :D
Bez piva nema zivota!!!!!! L A S K O
Pivo -fuj :x ;Sokic od jabuke-cool :D
Pivo -fuj :x ;Sokic od jabuke-cool :D
Ziveo Sokic :D 8) :lol:
Da,ziveo sokic. :lol:
Sokic se pishe sa velikim "S" :x :x :x
mojne mi vredjash Sokic :lol: :lol: :lol:
Da,ziveo sokic. :lol:
Sokic se pishe sa velikim "S" :x :x :x
mojne mi vredjash Sokic :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Electra
03.01.2004., 17:25
HOCU!!! A moze i od narandze, sta mislish :oops: ?
HOCU!!! A moze i od narandze, sta mislish :oops: ?
..... josh pitash ..... 8)
i ja sam ljubitelj Sokica od Narandze.
samo ne moze od Jagode :x :x :x
taj mi je bash FUJ
dusan87
03.01.2004., 17:31
Pazi bato ja najvise volim LASKO!Ali ne treba mnogo preterivati.Ali naravno u velikim kolicinama.CAo :arrow:
Electra
04.01.2004., 13:58
taj mi je bash FUJ[/quote]
Keeperu NI SLUCAJNO nemoj da pomislis da to pisem samo zbog toga sto si ti prvi napisao :!: ali ne volim ni ja sok od jagode! Ja, zapravo, ne volim nista od jagode sem sladoleda... ali kvalitetnog :wink:
taj mi je bash FUJ
Keeperu NI SLUCAJNO nemoj da pomislis da to pisem samo zbog toga sto si ti prvi napisao :!: ali ne volim ni ja sok od jagode! Ja, zapravo, ne volim nista od jagode sem sladoleda... ali kvalitetnog :wink:[/quote]
Sok od jagode?Fuj...Kad pogledam u casu soka od jagode cini mi se kao da vidim neke ... :roll: Fuj
MA SOKIC OD GROZDJA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mortishaaa
07.01.2004., 19:36
ma nemate vi pojma! sok od CVEKLE rules!! :lol: :lol: :lol:
nego.. pivo... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. pivo!!!!!.... koje?? ma daj sta das!!!! hihihi :lol: salim se.. ali znam koje je najgore BIP iliti sad BG 8)
nego.. pivo... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. pivo!!!!!.... koje?? ma daj sta das!!!! hihihi :lol: salim se.. ali znam koje je najgore BIP iliti sad BG 8)
da, pivo je uzasno :lol:
mortishaaa
08.01.2004., 23:44
da, pivo je uzasno :lol:ma neeeeeeeeeeeeeee.. znas da nije :wink: :D
paaaaaaaaa ...... sto onda nisi onaj put naruchila pivo nego espreso, ko i ja :lol: sta je bilo, aaaaaa? :twisted: tu se preda mnom pravis dobra ...c c c :lol:
mortishaaa
08.01.2004., 23:54
paaaaaaaaa ...... sto onda nisi onaj put naruchila pivo nego espreso, ko i ja :lol: sta je bilo, aaaaaa? :twisted: tu se preda mnom pravis dobra ...c c c :lol: :( daaaaaaaaa?? :(
:( daaaaaaaaa?? :(
ma zekim se ja ....... kad budes smela sa mnom u NS vodicu te u Irish Pub na crno tocheno pivo ..... znas kolka krigla ...... narucimo po tri i uradimo se :lol:
mortishaaa
09.01.2004., 00:03
ma zekim se ja ....... kad budes smela sa mnom u NS vodicu te u Irish Pub na crno tocheno pivo ..... znas kolka krigla ...... narucimo po tri i uradimo se :lol: :D :D vaziiiii.. ali to ce mene da uhvati, posle prve :wink:
ma zekim se ja ....... kad budes smela sa mnom u NS vodicu te u Irish Pub na crno tocheno pivo ..... znas kolka krigla ...... narucimo po tri i uradimo se :lol: :D :D vaziiiii.. ali to ce mene da uhvati, posle prve :wink:
paaaaaa. s obzirom na to kolko ja dugo nisam pio .... mozda i meni bude dosta jedna-dve :roll:
mortishaaa
09.01.2004., 00:10
paaaaaa. s obzirom na to kolko ja dugo nisam pio .... mozda i meni bude dosta jedna-dve :roll:hehe.. onda super.. da ne budem samo ja..... :wink:
hehe.. onda super.. da ne budem samo ja..... :wink:
..... i zovemo courtney da nam pokaze kako se pije :lol:
mortishaaa
09.01.2004., 00:19
..... i zovemo courtney da nam pokaze kako se pije :lol:ma da.... hehe.. ne moze.. popila bi nam sve.. c c c..... :lol: :lol: :lol: (Milice nemoj da se ljutis :wink: ako budes citala ovo)
..... i zovemo courtney da nam pokaze kako se pije :lol:ma da.... hehe.. ne moze.. popila bi nam sve.. c c c..... :lol: :lol: :lol: (Milice nemoj da se ljutis :wink: ako budes citala ovo)
hihihiihih. dok bi mi zvrjali okolo a case na stolu ona bi slamchicom sve posrkala i neeeeeemaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
hihiihih.
courtney, ne se ljutiti .........
mortishaaa
09.01.2004., 00:28
hihihiihih. dok bi mi zvrjali okolo a case na stolu ona bi slamchicom sve posrkala i neeeeeemaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
hihiihih.
courtney, ne se ljutiti .........hehe.. ma nece ona ovo ni citati.. imam ideju.. necemo da je zovemo :wink: :roll:
Kobrica
09.01.2004., 13:39
Od nasih mi se najvise dopada Niksicko, nekako nije gorko kao ostala... :roll:
Sasha85
09.01.2004., 14:28
Keeper,Mortishaaa... Upozoravam vas...
Ne preteruj te...
Ne preteruj te...
nece mo ...... :P
uzgred, niko ni ne dolazi na ovu temu a osim toga ochajna je do bola. sta smeta? ......
Ne preteruj te...
ma daj Sasha, bas su sweet... nek ih...
Sasha85
09.01.2004., 16:39
Ne preteruj te...
nece mo ...... :P
uzgred, niko ni ne dolazi na ovu temu a osim toga ochajna je do bola. sta smeta? ......
Nisam samo mislila na ovu temu....
Ali me stvarno mrzelo da vas upozoram na svakoj temi...
Sasha85
09.01.2004., 16:41
Ne preteruj te...
ma daj Sasha, bas su sweet... nek ih...
Dosta sam im popustala...
kako zelish.
pretpostavljam da imash dobar razlog za tako nesto.
prichachemo samo preko icq-a ....... bar nas tamo niko nece upozoravati, dopustati nam nesto, gledati nas ispod oka i slicno, poput ovog foruma i real life-a :cry:
Sasha85
09.01.2004., 20:08
kako zelish.
pretpostavljam da imash dobar razlog za tako nesto.
prichachemo samo preko icq-a ....... bar nas tamo niko nece upozoravati, dopustati nam nesto, gledati nas ispod oka i slicno, poput ovog foruma i real life-a :cry:
Nemam ja nista protiv vas dvoje,niti vas teram,ali ovo je forum,a ne chat..
Dozvoljavam da se skrene sa teme,cak i to radim,jer da se ne to ne radi,forum bi postao smaranje...
Ali... Vas dvoje stvarno preterujete... Sinoc kad sam gledala teme,samo sam nailazila na vase dopisivanje...
to mora da je bilo jako deprimirajuce ..... :?
ma u redu je, imamo mi gde. ma nema problema .....
Sasha85
09.01.2004., 21:51
to mora da je bilo jako deprimirajuce ..... :?
ma u redu je, imamo mi gde. ma nema problema .....
Ne,nije bilo deprimirajuce...
mortishaaa
09.01.2004., 22:37
joj uzas.. svima smo se smucili :cry: :cry: :cry:
ne svima ........ Bleaku, Sashi i penzionerima na zeleznickoj stanici :wink:
jelenpivo
10.01.2004., 00:32
sta da ti pricam kad sve znas
Miss_worms
10.01.2004., 11:29
Samo Amstel i Lashko mada ni puntigamer nije za bacanje