PDA

Vidi punu verziju : KAKO, I DA LI SE PRIZNAJU DIPLOME SA PRIVATNIH FAKULTETA?!

18.06.2004., 01:19
hey, zanima me da li neko zna kako se, i da li se uposte u inostranstvu priznaju diplome sa ovih privatnih fakulteta!?
unapred hvala, i pozdrav svima :D :)

Espanol
18.06.2004., 01:22
hey, zanima me da li neko zna kako se, i da li se uposte u inostranstvu priznaju diplome sa ovih privatnih fakulteta!?
unapred hvala, i pozdrav svima :D :)Te diplome ne priznaju na nazovi fakulteti koji ih izdaju. Ne bacaj pare!

30.06.2004., 20:17
Ja sam isla godinu dana u English School of Business i posle sam otisla u Francusku...ne samo da su mi priznali SVE ispite, vec sam imala status studenta iz EU (posto kad se upises u ESB vodis se kao student u Engleskoj a ne kod nas) pa je milion nekih drugih papira bilo lakse dobiti...a znam da su drugi ljudi isli bez problema i u druge zemlje.
Poz!

france
30.06.2004., 20:20
Priznaje...samo kad se budes zaposljavala sa tom diplomom moras da prodjes staz od tri meseca ,nesto kao dokazivanje prakse!

01.07.2004., 14:53
Priznaje...samo kad se budes zaposljavala sa tom diplomom moras da prodjes staz od tri meseca ,nesto kao dokazivanje prakse!

To zaista ne znam, posto sam sada na FR faxu i imacu njihovu diplomu tako da zaista nisam upucena kakav status imaju ljudi koji dodju s bilo cijom diplomom iz SCG... mada stage rade svi,zar ne?

Poz France :)

28.07.2004., 10:15
da li neko zna da li se i gde u inostranstvu priznaju diplome pravnog fakulteta nase zemlje?