Vidi punu verziju : KAKO, I DA LI SE PRIZNAJU DIPLOME SA PRIVATNIH FAKULTETA?!
hey, zanima me da li neko zna kako se, i da li se uposte u inostranstvu priznaju diplome sa ovih privatnih fakulteta!?
unapred hvala, i pozdrav svima :D :)
Espanol
18.06.2004., 01:22
hey, zanima me da li neko zna kako se, i da li se uposte u inostranstvu priznaju diplome sa ovih privatnih fakulteta!?
unapred hvala, i pozdrav svima :D :)Te diplome ne priznaju na nazovi fakulteti koji ih izdaju. Ne bacaj pare!
Ja sam isla godinu dana u English School of Business i posle sam otisla u Francusku...ne samo da su mi priznali SVE ispite, vec sam imala status studenta iz EU (posto kad se upises u ESB vodis se kao student u Engleskoj a ne kod nas) pa je milion nekih drugih papira bilo lakse dobiti...a znam da su drugi ljudi isli bez problema i u druge zemlje.
Poz!
Priznaje...samo kad se budes zaposljavala sa tom diplomom moras da prodjes staz od tri meseca ,nesto kao dokazivanje prakse!
Priznaje...samo kad se budes zaposljavala sa tom diplomom moras da prodjes staz od tri meseca ,nesto kao dokazivanje prakse!
To zaista ne znam, posto sam sada na FR faxu i imacu njihovu diplomu tako da zaista nisam upucena kakav status imaju ljudi koji dodju s bilo cijom diplomom iz SCG... mada stage rade svi,zar ne?
Poz France :)
da li neko zna da li se i gde u inostranstvu priznaju diplome pravnog fakulteta nase zemlje?