Vidi punu verziju : OBAVEZNO!!!!
obavezno procitajte moju temu u -hobi--lov i ribolov-; posaljite mi komentar....
*misutka*
20.08.2004., 23:05
obavezno procitajte moju temu u -hobi--lov i ribolov-; posaljite mi komentar....
razbuca ih ti na njihovom terenu
hvala, nego vidim sad da su 'ladno pokrenuli ANTIMOLER udruzenje!!! kakvi imbecili.....
hvala, nego vidim sad da su 'ladno pokrenuli ANTIMOLER udruzenje!!! kakvi imbecili.....
Ma sta te briga 8) Ima to i svojih prednosti,sto se vise budu bavili tobom,imace manje vremena da tamane zeke i lije :lol: :D
kocka_vesna*
28.08.2004., 14:25
to bejah ja malopre
covece koliko su oni primitivni, jel' si procitala onu "pesmu" koju je neko od njih srocio! imaju po dvadeset kineskih podstanara u glavi...pa prva reakcija takvih je da se udruze. nisam ja neki kihot, samo ih podj*bavam!
minerva
31.08.2004., 21:54
Ono su totalni bolesnici, nemam drugi komentar. Volela bih da se zivotinje udruze protiv njih, zasluzili su da odu u pakao, to su totalni imbecili, degenerici i bolesnici. Pa jos oni protestuju zato sto mi protesujemo protiv njih. Jedan je napisao da oni vole prirodu i lov. Da li oni ne vide nista kontradiktorno u tom svom iskazu, pa i zivotinje su deo prirode.
oni moj boravak na forumu cine tako zanimljivim!
E, ti si, bre, kao neka loša reklama... Pomisli čovek da se nešto krije iza ovakvog naslova, kad - :shock: :shock: :shock:
u srbiji se svaka reka kapira kao bogom dana kanalizacija, a u sloveniji je mentalitet takav da narod i seljaci sami ciste i sredjuju svoje okruzenje. nema tu zakona i kazni, oni prosto imaju svest o zdravlju i estetici prirode...ovde zive samo kultivisani primati; koji to 'nebeski narod' vise nema nijednu cistu reku, svuda samo deponije i djubre, olupine i ade od flasa. nekada su iz ljubljane i cele evrope dolazili na mlavu, sad je tamo kanalizacija, pakao. pa jos ovo sa tarom! sicg- neverland, wasteland, disneyland
GROMOVNIK
28.01.2005., 18:38
MOLER TRKALJAM.