Vidi punu verziju : Romantika...
Nekada nisam bila romanticna ali sada mi to treba, valjda postoji jos takvih muskaraca u ovom gradu
dugi777jezik
01.08.2003., 13:31
Nekada nisam bila romanticna ali sada mi to treba, valjda postoji jos takvih muskaraca u ovom gradu
8) 8) 8) Bice mi cast Saloma da budem deo tvojih snova i stvarnosti, da li si i ti za...? :) :) :)
postoimo,ali nemozemo da dodjemo do izrazaja od modernih POZERA........
Tu si upravu, ali mi postoimo i imamo taj filing za romantiku samo devojke nisu spremne na to, cast izuzecima naravno. Hm,u slucaju da niko nece da bude romantican ja sam uvik za srdjanejp@yahoo.com
dejan31bgd
03.08.2003., 13:20
Cao Saloma,
Stvarno si mnogo toga u zivotu propustila.
Bez romantike, zivot ima sasvim neku drugu formu. Hajde da to nadoknadis.
Dejan
dejan72
03.08.2003., 19:41
Cekam te da odemo na neko romanticno mesto u ovom prelepom gradu. Javi se
ja sam oduvek bio romantičan takav sam i dan danas...
ni ja nisam nisam nikada bio za romantiku ali vremenom uvidjam da se sreca i zadovoljstvo zasnivaju na lepim i prosto opustenim stvarima pa...
**case-problem**maverick
21.08.2003., 00:19
Pa Saloma javi se, mozda jos uvek ima romantike, ako ti 10 godina razlike u moju korist ne smeta 8)blacksparrow@yahoo.com
Lord Garfi
27.08.2003., 13:54
Romanticne stvari koje pokusavas da uradis uvek izgledaju glupo u tvojim ocima, ili se uvek nadje neki "kriticar". Mozda je to razlog zasto romantika odumire. Ipak nadam se da ces naci to sto trazis. Ponekad je toliko blizu tebi da i ne primetis (Od sume se ne vidi drvece).
Sorry. Danas sam malo filozofski nastrojen ili rastrojen. Kako vec?
Mladi Čoban
26.11.2004., 15:09
Postoje u brdima i utrinama.
olbrajt
02.02.2005., 15:39
Nekada nisam bila romanticna ali sada mi to treba, valjda postoji jos takvih muskaraca u ovom gradu :roll: za roma :roll: