Vidi punu verziju : Najbolji hotel u Novom Sadu
Cordial61
14.06.2004., 20:05
Provescu ovog leta par dana u Novom Sadu. Koji hotel da izaberem? Nasao sam preko interneta Voyager, pa onda Zenit...
Dolcezza
14.06.2004., 22:48
To sto si izabrao su mahom pansioni!
Ako imas kesa definitivno ti preporucujem Hotel "Park" trenutno najexclusivniji hotel u gradu, A nije los ni hotel Vojvodina, njegova prednost je sto je u samom centru grada, kao i Hotel Putnik (takodje u centru grada)! Ako trazis nesto jeftinije mozes i da oprobas motel Duga....
Puno srece..... :wink:
underwater
15.06.2004., 02:02
Ako imas kesa definitivno ti preporucujem Hotel "Park" trenutno najexclusivniji hotel u gradu, A nije los ni hotel Vojvodina, njegova prednost je sto je u samom centru grada, kao i Hotel Putnik (takodje u centru grada)! Ako trazis nesto jeftinije mozes i da oprobas motel Duga....
sudeci prema ovom odgovoru, pretpostavljam da nikad nisi usla u neku od soba hotela 'park'... dno dna... novosadski hoteli generalno vape za temeljnom rekonstrukcijom...
'park' je mozda 1981. i bio jedan od boljih hotela ali je u medjuvremenu razvaljen pod naletima srednjoskolskih ekskurzija iz svih krajeva drzave i visegodisnjim neodrzavanjem...
u mrsavoj paleti novosadskih hotela/motela/pansiona/apartmana, preporucujem hotel 'rimski' (nekadasnji pansion, sada prosiren izgradnjom novog krila) u jovana cvijica... mislim da vredi razmotriti i voyager...
DOKONI UM
15.06.2004., 09:59
sudeci prema ovom odgovoru, pretpostavljam da nikad nisi usla u neku od soba hotela 'park'... dno dna... novosadski hoteli generalno vape za temeljnom rekonstrukcijom...
'park' je mozda 1981. i bio jedan od boljih hotela ali je u medjuvremenu razvaljen pod naletima srednjoskolskih ekskurzija iz svih krajeva drzave i visegodisnjim neodrzavanjem...
u mrsavoj paleti novosadskih hotela/motela/pansiona/apartmana, preporucujem hotel 'rimski' (nekadasnji pansion, sada prosiren izgradnjom novog krila) u jovana cvijica... mislim da vredi razmotriti i voyager...
Kolega, mislim da si ti poslednji put pored hotela PARK prosao upravo te 1981. godine...prosetaj malo i vidi kako sada izgleda onaj stariji deo prema parku.
A zeniti, vojadžeri,rimski i ostali NISU HOTELI već pansioni !!!
Dolcezza
15.06.2004., 11:04
Slazemm se sa konstatacijom, Dokonog, jerbo je Park skoro renoviran! :wink:
Hotel Park sada ima 5 *****
underwater
15.06.2004., 16:56
ok... u tom slucaju se izvinjavam... bio sam ocito zaslepljen muzgavom fasadom novog dela pa nisam primetio raskosh koja se krije iza...
a sto se vojadzera, zenita i rimskih tice, znam da su pansioni, ali su po meni bolja solucija od uflekanih hotela iz lanca HTP "varadin"...
p.s. zna li neko nesto o hotelu u izgradnji na limanu 4 ("aleksandar"), osim da ga projektuje laza kuzmanov? kategorija, kapacitet, investitor... ("zeleni" aleksandar ili neko drugi?)
Dolcezza
15.06.2004., 16:59
ok... u tom slucaju se izvinjavam... bio sam ocito zaslepljen muzgavom fasadom novog dela pa nisam primetio raskosh koja se krije iza...
a sto se vojadzera, zenita i rimskih tice, znam da su pansioni, ali su po meni bolja solucija od uflekanih hotela iz lanca HTP "varadin"...
p.s. zna li neko nesto o hotelu u izgradnji na limanu 4 ("aleksandar"), osim da ga projektuje laza kuzmanov? kategorija, kapacitet, investitor... ("zeleni" aleksandar ili neko drugi?)
Oprosteno ti je , Sine.... :wink:
DOKONI UM
17.06.2004., 08:28
Investitor i vlasnik hotela je taj kako ti kažeš ZELENI "Aleksandar".
Hotel bi trebao da ima 4 zvezdice, i da ima negde oko 60 soba.
Dolcezza
17.06.2004., 09:52
DOKONI, nemoj da se ljutis, ali Aleksadnar je stvarno ZELEN, covece pa svi objekti su mu do sada zeleni, jel mu to zastitni znak , ili sta :?: ....Necu da palamudim, al mogao bi malo da prodzara po spektru! :!: 8)
DOKONI UM
17.06.2004., 10:52
DOKONI, nemoj da se ljutis, ali Aleksadnar je stvarno ZELEN, covece pa svi objekti su mu do sada zeleni, jel mu to zastitni znak , ili sta :?: ....Necu da palamudim, al mogao bi malo da prodzara po spektru! :!: 8)
Ne ljtuim se. Zašto bih. Nemam nikakve veze sa njima da bih bio razočaran ili ljut. Citirao sam "zeleni" da bi čovek znao da mislimo na istog.:!:
A to po pitanju boja...ih da je to jedino u čemu je ta porodica ograničena bilo bi super :wink:
Dolcezza
17.06.2004., 11:23
ne mogu da verujem !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DOKONI UM
17.06.2004., 13:42
ne mogu da verujem !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Veruj mi ni ja... :lol: :lol: :lol:
underwater
17.06.2004., 13:56
Investitor i vlasnik hotela je taj kako ti kažeš ZELENI "Aleksandar".
Hotel bi trebao da ima 4 zvezdice, i da ima negde oko 60 soba.
zahvaljujem na informacijama...
u svakom slucaju, 3D model objekta deluje simpaticno... videcemo da li ce izgledati tako i kad "ozeleni" :lol:
"Hotel 'Kod poginulog alpiniste'" , može se naći u svakoj bolje opremljenoj biblioteci. :wink:
Dolcezza
18.06.2004., 00:05
Hotel od milion dolara i Hotel izgubljenih dusa, u Pirani!!!
A "Heart-break hotel" u Mungosu , pogledaj pod Elvis Prestey 8)
Anja :*
30.06.2004., 01:29
A zeniti, vojadžeri,rimski i ostali NISU HOTELI već pansioni !!!
Ima i drugi naziv za to, pocinje sa J, a zavrsava sa EBARNIK!!! :lol:
DOKONI UM
05.07.2004., 08:38
Tako ih zovu... :?
Hmmm DOKONI UM ima lepo vikendicu na usamljenom delu fruske gore tako da navedene pansione ne koristi... :lol: :lol: :idea: :wink:
underwater
05.07.2004., 14:01
dokoni UM je na vreme SMISLIO :lol:
DOKONI UM
05.07.2004., 14:11
:wink: