Vidi punu verziju : Trazim decka za vezu
Trazim decka za vezu,da je crn,zgodan i po mogucnosti student ili da je zavrsio studie,do godista 1976.
:lol: Sto kaze kolega,Doboj,daleko si curice,no kad svratis u BG,javi se.
8) Lanci su odlicna stvar...
dugi777jezik
01.08.2003., 13:33
Trazim decka za vezu,da je crn,zgodan i po mogucnosti student ili da je zavrsio studie,do godista 1976.
8) 8) 8) Ne samo slatka nego jos Sladja, apsolvent prava te poziva na druzenje i dopis, nikad dosadno, uvek in i cool, jesi li za ? :) :) :)
dugi777jezik
01.08.2003., 13:33
8) 8) 8) Ne samo slatka nego jos Sladja, apsolvent prava te poziva na druzenje i dopis, nikad dosadno, uvek in i cool, jesi li za ? :) :) :)
Probaj u centrali!!!!!!! :twisted:
scorpyon_bg_83
15.09.2003., 18:48
:twisted: Necu da se opisujem...Ako si zainteresovana,poslacu ti sliku... :twisted:
Kazanova
17.09.2003., 04:00
Pokazi taj spisak javno kao plakat, ovde malo ko vidi i bice sve po tvojoj zelji samo se potrudi i budi vrednija, video sam redove kandidata ispred univerziteta, pa pocni odatle
milisavljevicn
20.09.2003., 17:07
Cao.Crn sam ,zgodan,lep sam,studiram...... :D
Nadam sed da ispunjavam osnovne kvalifikacije,pa ako zelis mozes da se javis.
Kazanova
20.09.2003., 20:47
Cao.Crn sam ,zgodan,lep sam,studiram...... :D
Nadam sed da ispunjavam osnovne kvalifikacije,pa ako zelis mozes da se javis.
Ljubi ga majka!
nikkola
22.09.2003., 13:19
Pa dobro, kakvi su to tipovi ako ti jos uvek trazis decka? A ovde stvarno relativno malo ljudi vidi sta napises, ja inace retko koristim krstaricu.
Ako hoces, javi se. Studiram, visina 190,tamna kosa, zelene oci... :)
Kazanova
22.09.2003., 13:21
Pa dobro, kakvi su to tipovi ako ti jos uvek trazis decka? A ovde stvarno relativno malo ljudi vidi sta napises, ja inace retko koristim krstaricu.
Ako hoces, javi se. Studiram, visina 190,tamna kosa, zelene oci... :)
Pa bas se pitala sto se do sad ne javis, cekala je tebe, nece ona tek tako nekoga. Ti si taj!
javi se na private pa da pricamo
Kazanova
25.09.2003., 01:41
javi se na private pa da pricamo
Sve trce, polomise noge.
Na cudan nacin trzis decka.Kako napredjujes za sada?E imao sam ja devojku iz Doboja.Voleo bi da mi se javis na moj E-mail.Zanima me kako je sad u Doboju.Odavno sam ja bio (pre godinu dana).Moj mejl je:ilic73@bankerinter.net
Veliki pozdrav.
Na cudan nacin trzis decka.Kako napredjujes za sada?E imao sam ja devojku iz Doboja.Voleo bi da mi se javis na moj E-mail.Zanima me kako je sad u Doboju.Odavno sam ja bio (pre godinu dana).Moj mejl je:ilic73@bankerinter.net
Veliki pozdrav.
samo reci gde studiras.pa se mozda i nadjemo!ako imas sliku posalji na mickobkyu@yahoo.com.vidimo se.cao :oops: :twisted:
Nadao sam sa da ces se javiti. :( :( :(
aquarius
08.11.2003., 01:07
E, jebi ga, ja sam celav, magistar nauka i lud kao bijesni Bosanac! :!: :twisted: Verovatno Ti ne odgovaram. :wink:
Zdravo.Drago mi je da se neko sa normalnim stremljenjima javlja u krstarici,jer sam procitao svasta dok sam teba nasao.Zivim u Novom Sadu zavrsio sam poljoprivredni fakultet i zaposlen sam.Malo sam stariji od godista koje si napisala i imam 29 god.Voleo bih da uspostavimo kontakt,jer mi je tvoja poruka delovala normalno.Volim sport,muziku,putovanje,druzenje i otvorena sam osoba.
Igrao sam aktivno kosarku dugi niz godina,a pored toga volim da pevam i sviram gitaru.
Primi puno poydrava od Bobeta.
homer.s
14.11.2003., 21:47
hahahaha koje bre 76 pa ja se nisam rodio tad .....ma jesam kako nisam ...ma nisam ....ma jesam :(
LosStudent
04.12.2003., 08:12
Koliko placas za takvog?