PDA

Vidi punu verziju : ŠABAC

velimir
11.06.2004., 11:47
DA VAM NEŠTO KAŽEM JA STVARNO NEZNAM ZAŠTO TOLIKO LUPATE DA JE ŠABAC SMRAD,SMECE...
BAŠ NIJE TAKO MENIJE ŠABAC SVETSKI GRAD PA VI PRICAJTE ŠTA HOCETE.IDITE U OSTALE GRADOVE PA CE TE DA VIDITE ŠTA JE SMRAD,SMECE...

introitus
11.06.2004., 20:08
Sabac nije toliko drugaciji od ostalih gradova, jednostavno pruza mnogo manje izbora za normalne ljude koji bi da se osecaju prijatno u gradu.
Ja vise uzivam na jutarnjoj ili popodnevnoj kafi nego uvece kad u gradu ima najmanje Sapcana.
Sabac nije fizicki prljaviji od ostalih gradova, cak je u poslednje vreme prilicno sredjen. Svakih mesec dana kad dodjem kuci ja se iznenadim koliko grad napreduje, stalno se nesto gradi i sredjuje, nije u tome problem.
Problem je u ljudima... mentalitetu, valjda ce se to promeniti kako se grad menja i postaje lepsi.

velimir
14.06.2004., 15:45
SVE ŠTO KAŽEŠ JE ŽIVA ISTINA PROBLEM JE U LJUDIMA

hoosafeth
21.06.2004., 01:43
Jedna od lepih stvari vezanih za Sabac je Jazz & Blues festival, da li ce ga biti ove godine?

dollar MC
21.06.2004., 03:07
Tesko. Ceo centar je u izadi, ali opet se nadam. Ali, renoviranje uzima svoj danak...

Jelena87
21.06.2004., 18:31
Tesko. Ceo centar je u izadi, ali opet se nadam. Ali, renoviranje uzima svoj danak...
Tako je i u mom gradu.Sve izrovali kao krtice

introitus
22.06.2004., 11:02
Vec napisah u prosloj temi...
Letnji festival ce biti odrzan verovatno u avgustu na starom gradu na kosakrkaskom terenu ili tu negde, a sto se tice blues jazz festa mislim da bi trebao da se organizuje jer je zvanican festival...

dollar MC
22.06.2004., 15:22
Gde bi odrzali to? U rupama na centru? Nadam se da ce biti, ali...

introitus
22.06.2004., 17:23
Iskreno nisam bio skoro dva mesca u Sapcu, a i to sto sam bio bilo je vishe poslom pa ni nemam pojma kako izgleda centar tj. nisam prosao glavnom i preko trga...

Nadam se da ce negde moci da odrze J&B fest posto cu biti jedan deo leta kuci...

76
18.08.2004., 08:29
I JA SE SLAZEM DA JE PROBLEM U LJUDIMA

zmaj od paprike
28.08.2004., 17:26
Problem je u ljudima iz Sapca i ovim "DOSELJENICIMA",koji su nam okupirali grad sjasuci sa njive!!!!!!!
Ja,ako hocu negde da izadjem za vikend,a da ne pricam za radne dane,gde???????????
Moram da obilazim birtije,gledam matore alkose , koji slusaju muziku slepacku, ali to je stvar,napijes se kao govedo za male pare!!!!!!!!
I sta , da li sam se ja proveo , to se svako jutro pitam dok gledam dno wc solje!
To nije to , ja necu da se napijem ili naduvam , da bih mogao da iskuliram smor!Hocu da imam da izlazim na normalna mesta bez narodnjaka,ali tu su opet kic ljudi!
Moram da prelazim destinaciju od oko 80km , da bi isao u neki dobar klub u Beogradu!Zapitaj te se

dollar MC
30.08.2004., 04:07
Ovaj zmaj mi se sve vise svidja :lol:
Sve receno je ... istina... . . .

Jelena87
30.08.2004., 19:47
Ma nemoj!Nisi rekao "Jelena mi se svidja",nego zmaj... :cry: :evil: :? :(

ignis
30.08.2004., 20:06
[quote="Jelena87Ma nemoj!Nisi rekao "Jelena mi se svidja",nego zmaj... :cry: :evil: :? :([/quote]
U brate, ja sad mogu samo da predpostavim da si ga *. Jeco molim te budi dobra prema njemu,hoces?

dollar MC
31.08.2004., 02:19

Rekao sam ti nesto povodom toga...

31.08.2004., 04:15

Rekao sam ti nesto povodom toga...

Ko je mene *****