Vidi punu verziju : Drustvo iz Rasadnika
Ko ih sve poznaje i nabrojite njihova imena i koje su godiste???!!!!!
o kom "drustvu" govoris?
O tinejdzerima
BEOGRADJANKA '89
21.06.2004., 17:09
o kom "drustvu" govoris?
O tinejdzerima
Cao,slatkisi,ja sam iz Bg-a,ali poznajem ceo Rasadnik...Kada dodjem u Ks,non-stop visim tamo i na slobodistu!!!
Nego,reci ti meni ko tebe zanima???
sok od sargarepe
21.06.2004., 17:15
opa bato,visis kod mene po komsiluku?pa bogami vidim ja da ce terapija biti uspesna :twisted:
BEOGRADJANKA '89
21.06.2004., 17:19
opa bato,visis kod mene po komsiluku?pa bogami vidim ja da ce terapija biti uspesna :twisted:
E,pa znaci ti si u blizini???
A,zamisli da se znamo!!! :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:
sok od sargarepe
21.06.2004., 17:25
8) moze biti,moze biti.cekaj da vidimo crvena kosa?jeli tako bese?
BEOGRADJANKA '89
21.06.2004., 17:28
8) moze biti,moze biti.cekaj da vidimo crvena kosa?jeli tako bese?
Da,farbana! Poznatija sam kao Beogradjanka!!! Moj zastitni znak:starke ili martinke,kratke karirane suknjice u pank i rok fazonu,majce sa natpisima tipa:"SEX PISTOLS",natapirana kosa,bordo karmin,crna senka,i crvene obrve!!! POZNAJEM CEO RASADNIK,a vala i oni mene!!!
sok od sargarepe
21.06.2004., 17:36
"vala"ja te nepoznajem.trcim svako jutro i vece na slobodistu inace se ne "smucam" previse mpo kraju,pa ko zna,ko zna... :wink:
BEOGRADJANKA'89
21.06.2004., 17:44
"vala"ja te nepoznajem.trcim svako jutro i vece na slobodistu inace se ne "smucam" previse mpo kraju,pa ko zna,ko zna... :wink:
A u kom si ti delu tacno???
sok od sargarepe
21.06.2004., 21:35
Ja evo,upravo svrsavam nad WC-soljom gledajuci tvoje slike!!!
KELLY OSBOURNE
21.06.2004., 21:43
ODVRAAATAAAN SIIIIIIIII!!!!!!!!!!
KELLY OSBOURNE
21.06.2004., 21:44
ODVRAAATAAAN SIIIIIIIII!!!!!!!!!!
Kakva si ti djana,ovo nikad ne bi smeo u lice da mi kazes!!!
pravi sokic
21.06.2004., 22:28
sta se ovo desava?kakva su ovo lupetanja?dosta vise sa koriscenjem tudjih nikova...
KELLY OSBOURNE
21.06.2004., 22:36
sta se ovo desava?kakva su ovo lupetanja?dosta vise sa koriscenjem tudjih nikova...
Pitam se,ko koristi ovde tudji nik!!!??????