PDA

Vidi punu verziju : ULPIJANA

::sava::
09.06.2004., 23:40
E kako smo tupali te shipose u Prishtini, bar se u Ulpijani znalo ko je ZAKON, a sad ne mogu ni da proshetam njome...

Dardan
18.03.2005., 23:38
"Mnogo" te zalim shkavelu ,i znaj da takvi kao ti i NIKAD vishe nece shetati Prishtinom.TUNG

urospo
27.03.2005., 07:55
A ti američko pašče nećes još dugo da šetaš po Kosovu!

Dardan
28.03.2005., 22:21
Jeste mi smo americki vazali hvala Bogu, a ne ruski kao shto ste vi bednici

zeljica
06.04.2005., 15:59

E majke ti, dali ti znas i nesto drugo da kazes, osim sto se u svakom postu ponavljas. Dosadan si bre.

vojvoda 025
07.04.2005., 21:47
Jeste mi smo americki vazali hvala Bogu, a ne ruski kao shto ste vi bednicija neznam sto se vi siptari zajebavate a znam da bi voleli kad legnete uvece da spavate na patos da dodjemo mi da vas lepo ususkamo i da vas uspavamo.vo vjekov vjekovah.

Михајло
08.04.2005., 00:52

ШИПТАР ОСВЕТА ЈЕ НАША.

Борба за правду и нада у Бога
Онај ко се бори за праведну ствар и ко се у Бога узда може да победи и мимо очекивања, у околностима које ни најмање не пружају нада у успех. (Св. Филарет Московски)

Непријатељи
Љуби непријатеље своје, непријатеља Божијих се гнушај, а непријатеље Отачаства сатири. (Св. Филарет Московски)

Борба
Борећи се (данас) за Крст Часни ти се бориш за једини прави пут живота, за једну живу истину, и за једини истинити живот (...) А ко год се за то бори, ако и умре живеће, ако и погине победиће. (Св. Николај Жички)