Vidi punu verziju : 'Alo, 'alo, this is night hawk....
Dolcezza
08.06.2004., 23:58
...Are you receiving me???
sta kazete na ovu opstu pomamu repriziranja tv serija na lokalnim televizijama, i koja vam je omiljena....
P.S. u obzir dolaze i shpanske serije 8)
DOKONI UM
09.06.2004., 09:01
Nije foliranje ali od svih serija ja sam pratio i volim da gledam samo :
ALO ALO , MUCKE , DOSIJE X , PRIJATELjI i jos par ne bitnih.
Spanske ne volim ! Ne gledam !
Dolcezza
09.06.2004., 10:08
Listen to me Rodders, next time this year we're going to be milionairs!!! 8)
Mucke su zakon! :wink:
Fiorella
09.06.2004., 12:40
Listen to me very carefuly,I shall say this only once!!!
Dolcezza
09.06.2004., 13:37
Fiorella, poklonice shpanskih serija, tako ti bar nick kaze, :wink: , Priznaj da ti je pravo ima Michelle!!!! :lol: :lol:
Mucke definitivno...mogu neprestano da gledam.
Dolcezza
09.06.2004., 14:51
... poklonici mucki moraju da pripaze!!! Posto ovog leta nece biti sunca, kada budu nabacivali boju u solarijumu, da ne zavrse kao Rodni!!! 8) (iskusni znaju o cemu pricam!) :lol: :lol:
DOKONI UM
10.06.2004., 08:16
... poklonici mucki moraju da pripaze!!! Posto ovog leta nece biti sunca, kada budu nabacivali boju u solarijumu, da ne zavrse kao Rodni!!! 8) (iskusni znaju o cemu pricam!) :lol: :lol:
Jeste da.
Ili da ofarbamo pekaru sa fluorscentnom bojom za tunele na zeleznici...
Dolcezza
10.06.2004., 11:24
Jeste da.
Ili da ofarbamo pekaru sa fluorscentnom bojom za tunele na zeleznici...
... ili proglasimo mesto na kom izbija voda , za izvor mineralne vode, autenticne, bez prethodnih analiza!!!!
Fiorella
10.06.2004., 12:37
Fiorella, poklonice shpanskih serija, tako ti bar nick kaze, :wink: , Priznaj da ti je pravo ima Michelle!!!! :lol: :lol:
Ma ja sam poklonik TELEVIZIJE i svih mogucih vrsta serija od spanskih do americkih. :wink: :lol: :lol:
p.s.Michelle is the best :wink: posle Fiorelle
goodday
10.06.2004., 12:38
'tler
Dolcezza
10.06.2004., 18:45
COME IN HEREEEE!!!!
8)
Peta W.
11.06.2004., 02:57
/me prati uglavnom sve serije sa B92... :lol: Shpanske sam pratila pre par godina...sad techno pricham shpanski i one su izgubile svrhu.... :lol: :lol: :lol: :wink:
Dolcezza
11.06.2004., 03:00
habla espanol??? mui bien, jo tambien!!! ma parlo anche l'italiano..... un po! Ciao bella Peta, noi ti amiamo!
Peta W.
11.06.2004., 03:02
Nda...volim i ja tebe...(valjam se od smeha,nemam tog smile-ja) :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Dolcezza
11.06.2004., 03:09
Tsiiiiii! Ok je da znam spanski iz serija ali kako znam italijanski??? Pa bre iz serije, italijanske!!! "Incantesimo" rules!!!!
Peta W.
11.06.2004., 03:10
'su to Opchinjeni?? Mama mi je ispirala mozak sa tom serijom.... :roll:
Dolcezza
11.06.2004., 03:12
Eto vis' da si gledala opcinjene, znala bi italijanski!!!! :wink: :lol: 8)
Ako ikad bude snimana forumska verzija serije Alo Alo
Gigule je kao stvorena za ulogu Edit,...tako sam mlada i lepa ali važnije je što sam strašno talentovana za pesmu i ples...ma pljunuta Edit...kad ja zapevam....
Dolcezza
14.06.2004., 11:26
E gigule odlicno, ja cu da budem Helga, samo jos da ofarbam kosu u plavo! Kad dreknem, "Come in here" ima da se cuje do Vucije jazbine u Berlinu!!!A tek stas i umilan glas!!! 8)
Fiorella
14.06.2004., 21:07
Ajde kad vec delite uloge Michele ostavite meni :lol:
Devojke,a muški...ne može bez njih :wink:
Mislim nije da me ne zanima Rene ali najviše me zanima ko bi bio moj obožavalac... misje Alfons...
Dolcezza
14.06.2004., 22:45
Ja sw cuvam za Herr Flick-a! :wink:
underwater
15.06.2004., 01:36
kad ste vec tako revnosne, porceprkajte malo i po onoj gay temi, da nadjemo i grubera :lol: :wink:
Dolcezza
15.06.2004., 11:07
Hm, vidis..... A cekaj, UW na koje postavljenje si ti konkurisao? Rodni iz Only fools and horses? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
underwater
15.06.2004., 17:15
ja cu da budem pandur 8)
"gud muuunig"
Dolcezza
16.06.2004., 16:04
ja cu da budem pandur 8)
"gud muuunig"
Dobre su ti one kobasice sa TNT-om u epizodi od pre neki dan, nacin na koji si hodao dok si ih nosio u "pntiolama" :lol: :lol: ostavio bi neizbrisiv trag u " Odeljenju za cudno hodanje" u Letecem cirkusu Monti Pajtona!!!
Kad smo vec kod toga , neprevazidjena serija!!!!! 8)
Dolcezza
19.06.2004., 01:25
... na temi "gay life u NS" pronadjen je odgovarajuci kadidat za poziciju Grubera, u nasoj licnoj postavi serije "Alo, alo"! Srecni dobitnik je osoba koja se krije iza nick-a Gost!!! :wink:
merkat1
25.06.2004., 14:35
Ja volim spanske serije. Najomiljenije su mi "Ljovisna", "Rosa Salvahe" i "Kasandra". Secam se tih dana, odes na posao, vratis se sa posla, malo izadjes na fudbal, posle fuce u teretanu, pobijes se sa nekim brmbom posle dizanja tegova....!!!
I sve kada zavrsis, sednes u fotelju i gledas sta ce se desiti u sledecoj epizodi jedne serije. Ah, da, da ne zaboravim, piva je obavezna. Jer bez pive serija nije interesantna. A i pi.ke bolje izgledaju!!! Pitate se zasto volim takve serije??? Jer sam kroz njih otkrio da posedujem talenat. Kakav talenat? Pa da budem režiser. Vidite, ja bi na kraju svake serije dodavao nesto novo. Kada tetka Ruanda otkrije da je njen bratanac iz prvog braka njene sestre, koja je inace transvestit, i jednog Americkog vojnika (cudo kako u svakoj seriji ima po neki Amer koji je odgovoran za pravljenje dece!) imao seksualne odnose sa Ljovisninom sestricinom, pustio bi da se snimi scena kako teča Rodrigez, razjaren posle saznanja takve jedne bljuvotive, poteže iz svog šteka AK-47 i počne da rešeta po Amerovoj porodici. I taman kada ih sve poubija, shvata sta je ucinio. Dusa ga boli jer nije ni jednog ostavio u životu. A onda, odjedanput ni otkuda, na vrata kuce u kojoj je pocinjen masakr, upada davno izgubljeni papagaj sa kojim je Ljovisna uspostavila jedan prijateljski odnos jos kada je bila tinejdžerka (to je onaj deo kada je pocela da pijuce i cvrkuce, zatim da mlatara rukama po sobi kako bi dokazala papagaju da ona nema nikakvih namera da ga povredi. Videvsi ovakvu blagonaklonost, papagaj, inace muzjak, pomami se na njene besprekorne i precizne pokrete ruku i nogu u pokusaju da imitira patku i tu na licu mesta opali Ljovisnu.). Papagaj, videvsi da je njegova Ljovisna otisla na onaj svet i da je jedini nacin da je ponovo vidi jeste da i on izvrsi samoubistvo. Ali shvatajuci da je to glupa ideja, polece i izlece na vrata na koja je usao i vise ga niko posle toga nije ni video ni cuo. Teca Rodrigez, u nadi da ce stici papagaja, pocinje da trci za njim. I posto u krvi Ljovisnine porodice tece neka cudna krv koja ih tera na to da glume i imitiraju ptice svakojakih izgleda, rasa i velicina, Rodrigez pocne da siri ruke, da hukce i pukce, da se nadima kao neki petao i da se svakim svojim pokretom sve vise i vise uzdize u visinu. I tako i on odlece negde, ka pucini, ka mestu gde se spajaju more i nebo.... I cica mica, tako bi ja zavrsio 67. epizodu. Znam, sad verovatno mislite da sam i ja opterecen pticicama. Mozda jesam, a mozda i nisam. Mislite sta god hocete o meni, zezajte se na moj racun. Oprosticu vam. Ali kada budem otisao u Holivud, nemojte da ocekujete da cu da vas zovem, da mi dodjete u goste i vidite kako zive Stiven Spilberg, Georgije Lukas i naravno ja, Špiro Radak, zajedno sa njima. Citajte i placite, jer samo jedan se radja sa ovakvim talentom.....
Dolcezza
25.06.2004., 21:58
Vidju vraga! Pa ti si bolji od moje babe, sto se tice serija bar, malo si samo opsednut sexom i 'ticama, al' procice te.... :lol: :lol: :lol:
Def. Mozes da budes Fon Smolhauzen!!!
Alo Alo, Friends, Simpsonovi, a volela bi opet da vidim sex & grad :wink:
Omiljena serija/Hm,ovu jos pamte samo fosili! MALO MISTO ! Svako nase malo misto u dusi je uvik cisto, a i ako se ca dogodi a moj boze,sta se moze,moglo je i biti gore!EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE a Branko kockica?To umalo da zaboravim! Hocu Branka kockicu-tatatira,tatatira.....e bas sam blesav
"The third stone from the Sun" :!: :D :D :D
:) "The third rock from the Sun" :!: :D :D :D
Dolcezza
28.06.2004., 11:53
Na svu srecu ovu seriju opet repriziraju (a gde bi drugde nego na B92):
MEN BEHAVING BADLY!!!! :lol: :lol: :lol:
Peta W.
28.06.2004., 16:47
Nikita,naravno 8) :wink: