PDA

Vidi punu verziju : Da li volite "stomacic"kod muskarca

vertical
08.06.2004., 19:13
voleo bih da znam i zasto,bez obzira da li je da ili ne

Mala umetnica
08.06.2004., 19:16
Ne, bas volim da je zategnut, lep sa plocicama...

*Gia*
08.06.2004., 19:25
Nisam probirljiva.... :lol: 8) :wink:

apotekarka
08.06.2004., 22:02
Ne, ostavlja utisak zapuštenosti i sexualne neprivlačnosti.

Đenka
08.06.2004., 22:07
Eh :( pivo moje svagdašnje :?

apotekarka
08.06.2004., 22:11
Mali pivski može, ali mali :wink:

cLick - OR - Die
09.06.2004., 00:16
voleo bih da znam i zasto,bez obzira da li je da ili ne

Vecina njih to ne gotivi, kao $to ni ti pretpostavljam ne gotivi$ stomachinu kod devojaka. Chista logika.. Ako neko sa 20 ima "stomachic" $ta ce tek da ima sa 30 ili 40!?!? Horror!

Samo ti blago meni radi trbu$njake i ne zabu$avaj

divlja-u-srcu
09.06.2004., 01:20
Ne pomazu trbusnjaci, vec CARDIO, bre! :roll:

Gazdarica
09.06.2004., 12:13
Meni zaista, ali zaista nema nista privlacno u opustenoj, muskoj stomacini... :?

jabajagi
09.06.2004., 12:33
Ne, to me asocira na peglanje na buretu :wink:

cLick - OR - Die
09.06.2004., 14:45
Ne pomazu trbusnjaci, vec CARDIO, bre! :roll:

CARDIO?! Nikada chuo.. da nije mozhda ne$to za srce :) ? p(r)osvetli nas..

Tamigo
09.06.2004., 15:26
Ne smeta, pa nismo ni mi devojke savrsene

DEVIL
09.06.2004., 16:05
Ne smeta, pa nismo ni mi devojke savrsene
Niste ,niste :lol: :lol: :lol:

Keeper
09.06.2004., 16:20
oh ne, ovo je porazavajuce, niko ne voli nas aristokratski elegantno popunjen stomachic :(

sad moram opet da pochnem da radim trbushnjake :D

Mala umetnica
09.06.2004., 16:42
Ebiga, takav ti zivot...

divlja-u-srcu
09.06.2004., 18:42
oh ne, ovo je porazavajuce, niko ne voli <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> aristokratski elegantno popunjen stomachic :(

Ma evo ja volem stomacic, bre, ako vam je za utehu! :D :P

majci78
09.06.2004., 18:59
Volim, najozbiljnije! :D
A zasto? Pa nemam pojma, muskarac sa stomakom mi najcesce deluje nekako pitomo, a zastitnicki, ko' neki veliki meda :D (a da ne govorim koliko udoban stomacic zna da bude kad igra ulogu jastuceta :D

S druge strane, kad vidim muskarca s plocicama, odmah pomislim kako provodi sate u teretani, samozadovoljno se osmehujuci u stilu "Ogledalce, ogledalce moje"
:D :D :D
Preterana briga o telu mi je nekako isuvise zenska osobina za jednog muskarca, ne volim to nikako..

kiborg
09.06.2004., 19:10
Znate za onu poslovicu još ne potvrđenu u praksi:
-Ispod debelog brega dobar kukuruz raste-

goodday
09.06.2004., 19:45
ti su za zivota digli spomenik svom vrshnjaku.....
e..pa nije to lepo :?

apotekarka
09.06.2004., 20:04
Ima tu NEŠTO :D
A možda i nema.... :wink:

Bustura
09.06.2004., 20:07

Ali radja samo jednom godisnje. :lol:

Nesi
09.06.2004., 20:11

Ali radja samo jednom godisnje. :lol:

Ahahaha al' ako je kokicar onda prsti na sve strane :lol:

Zak
09.06.2004., 20:21
Keramickim? :lol:

cLick - OR - Die
10.06.2004., 00:25

E brate kiBozhe... Ne dao bog nikome da od stomaka ne mozhe da vidi kikitu... horror... zamisli probubudi$ se i umesto plochica zatekne$ trudnichki stomak... uh! horrorchina opaka :D

Takodje zhene vi$e vole mu$karce sa plochicama nego sa burencetom! Nemoj da te lazhu.

jagodica
10.06.2004., 02:03

too..david rulez :)

meni je svejedno, ima dobrih tipova i debelih :I valjda
je l volite vi barokni stomak kod zhene

divlja-u-srcu
10.06.2004., 03:40
A zasto? Pa nemam pojma, muskarac sa stomakom mi najcesce deluje nekako pitomo, a zastitnicki, ko' neki veliki meda :D (a da ne govorim koliko udoban stomacic zna da bude kad igra ulogu jastuceta :D

S druge strane, kad vidim muskarca s plocicama, odmah pomislim kako provodi sate u teretani, samozadovoljno se osmehujuci u stilu "Ogledalce, ogledalce moje"
Preterana briga o telu mi je nekako isuvise zenska osobina za jednog muskarca, ne volim to nikako..

E bas to, sestro! A ja bas volim mede! :lol:

Keeper
10.06.2004., 11:09

i to onim plavim ..... sa rozim prelivima. ko za kupatilo :)

Keeper
10.06.2004., 11:12
oh ne, ovo je porazavajuce, niko ne voli <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> aristokratski elegantno popunjen stomachic :(

Ma evo ja volem stomacic, bre, ako vam je za utehu! :D :P

ihhhh ... ti jedna na nas ..... puno :)
oces moci? :P :lol:

Ja pa ja
10.06.2004., 11:35

A sto? Jel' ga ti imas?

cLick - OR - Die
10.06.2004., 14:27

pa sad... imalo je i zhena u baroku koje u imale ravne stomachice.. ja vi$e volim ravne stomachice mada nije katastrofa ako devojka ima majecni jer se to kompenzuje na druge nachine..xex..
Sada se prisetih slichnog prizora.. devojka totalno bela.. nesunchana.. mmm.. opruZhena na ledjima.. kukovi jaki, guza meka, jutarnje sunce pada na njena vruca.. znojava bedra, a medjunozhje maestralno depilirano za samo 450 din :lol:

DJ_MaRe
10.06.2004., 20:23
pa to ti je kao da ortake pitas da li vole celulit kod devojaka... :shock:
naravno da ce se naci poneki izopaceni koji voli, ali u globalu, svi ortaci ga preziru...
tako ti je i sa muskim stomakom...

Tamigo
10.06.2004., 21:46
oh ne, ovo je porazavajuce, niko ne voli nas aristokratski elegantno popunjen stomachic

Pa ja rekoh da ne smeta, to nije niko

apotekarkin_muz
10.06.2004., 23:11
Jedino gore od muškarca koji ima stomačić je žena koja ima stomačić. (trudnice se naravno izuzimaju)

rastamann
10.06.2004., 23:22
A ti si Spiderman, Superman ili neshto slichno?
Boze dragi...

jagodica
11.06.2004., 00:12
valjda

A sto? Jel' ga ti imas?

imam i nervira me ali sta da radim :I
ali i ovako sam lepa kao sunchev zalazak

bebidoll
11.06.2004., 00:27
moze da ima stomace taman onoliko koliko je i meni :wink: a moje je malo i bas cuuuteee haha

apotekarkin_muz
11.06.2004., 00:45
A ti si Spiderman, Superman ili neshto slichno?
Boze dragi...

Znači ti verovatno tegliš popriličan šlauf.
Ne mislim da muškarac treba da bude Supermen ili Spiderman pa da nema stomačinu. Mislim da je puštanje stomaka tipično popuštanje sebi.
Naravno to je samo moje mišljenje.

Ana-Marija
11.06.2004., 03:37
Ja bas volim medvedice :lol: :?

Armagedon
11.06.2004., 04:42
Ja bas volim medvedice :lol: :?Zrtvovacu se i pusticu stomace,
ako je to ono sto volis :cry: !
Da znas samo kako sam sladak,
ne bi ti mene ovako mucila... :cry:

kojote
11.06.2004., 05:00
Ja bas volim medvedice :lol: :?Zrtvovacu se i pusticu stomace,
ako je to ono sto volis :cry: !
Da znas samo kako sam sladak,
ne bi ti mene ovako mucila... :cry:
...ANA, ANA...e bash si prava kucka! :shock:
I sve su ana...ma sve su takve BRE! :?
Eh, da si bar, kao, Marija 8)
Ona je mnogo slatka... :)
Ona nikad ne bi ovako maltretirala coveka... :roll:

kojote
11.06.2004., 05:15
Ja bas volim medvedice :lol: :?
...Ha, volim i ja medvedice... :roll:

krvolok
11.06.2004., 07:24
I, sta onda, pa i " Super - hik " je imao lep, veci stomacic, pa to nikom nije smetalo !!! :lol:

cLick - OR - Die
11.06.2004., 14:17
I, sta onda, pa i " Super - hik " je imao lep, veci stomacic, pa to nikom nije smetalo !!! :lol:

Ali Super Hik je izmi$ljena lichnosT! jedino pozitivno kod njega osim mega zadaha je bilo to $to je imao izuzetan osecaj za socijalnu pravdu!

gigule
17.06.2004., 00:18
Super Hik je pre svega super heroj...e to je za ženu važno...a ne neke tričave pločice...

Giovanna
17.06.2004., 02:12
Ne,nikako !!!!!

Shmizlica
17.06.2004., 02:36
Nije bitan stomacic,nego ono ispod stomacica :wink:

kojote
17.06.2004., 02:41
...definitivno, osvojila sve moje stomacne simpatije... :wink:

gigule
17.06.2004., 11:04
i ono iznad stomačića...

mala natasa
18.06.2004., 15:36
Pa sta je sad bitno, iznad ili ispod :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Devilishgirl
18.06.2004., 17:00
Iznad, ono skroz na kraju tj. pocetku.

apotekarkin_muz
18.06.2004., 17:21
Važno je i ono što je unutra!

Matilda
19.06.2004., 00:09
potpuno delim mišljenje :D :D :D

cLick - OR - Die
19.06.2004., 10:35
potpuno delim mišljenje :D :D :D

BRE nemate pojma.. To je isto kao da kazhe$ da su bugari lopovi, srbi chetnici, a hrvati usta$e.. Jo$ ce da ispadne da su ljudi koji nose naochare pametniji, a da su plavu$e listom glupe. Da ne pominjem za verovanje da ljudi koji imaju mladezhe imaju srece u zhivotu, da su crnci Qratiji od nas i kakve sve jo$ ne gluposti :D

e da.. $etate kroz park.. leto.. u susret vam ide dobrica.. chovek sa stomachitjem.. pita vas da mu upalite cigaru.. vi mu je palite, a on vadi nozh!!!!

.. a u vozu tri putnika ka$ika - vilju$ka - nozh! xe xe

gigule
19.06.2004., 11:05
Evo složiću se, ne vredi ljude procenjivati samo prema njihovom izgledu...E zato je glupo srati po debelima,ćelavima,nosatima i sl. jer su eto MOŽDA,bez obzira koliko su ti odvratni, i to dobri ljudi iako nisu lepi kao neki od nas.
Na ovom forumu je debljina smrtni greh... i AKO ne misliš tako...jadan ti...odma ti se lepe etikete tipa: debeo,ružan,isfrustriran i sl.I naravno mržiš,sve odreda...
Dakle,ja ne mogu znati da li je neko super samo prema tome da li ima ravan stomak ili ne...

apotekarkin_muz
19.06.2004., 11:39
Evo složiću se, ne vredi ljude procenjivati samo prema njihovom izgledu...E zato je glupo srati po debelima,ćelavima,nosatima i sl. jer su eto MOŽDA,bez obzira koliko su ti odvratni, i to dobri ljudi iako nisu lepi kao neki od nas.
Na ovom forumu je debljina smrtni greh... i AKO ne misliš tako...jadan ti...odma ti se lepe etikete tipa: debeo,ružan,isfrustriran i sl.I naravno mržiš,sve odreda...
Dakle,ja ne mogu znati da li je neko super samo prema tome da li ima ravan stomak ili ne...

Slažem se da je glupo srati po ćelavima, nosatima i po njihovom izgledu ceniti njihove karakterne osobine. Niko ne kaže da su debeli loši ljudi, smradovi (osim kad se oznoje). Isti su kao i svi ljudi oko njih, osim što svojim izgledom jasno pokazuju koliko su slabi i koliko popuštaju sebi.

gigule
19.06.2004., 12:12
A mršavi ne smrde?
Bojim se da tvoja priča o slabosti debelih je samo alibi za nešto što se zove gađenje ili osećanje odvratnosti prema debelima...grešim?
Sad kao mršavi nemaju slabosti, jači su karakteri...alo,bree...a pušenje,a alkohol...

apotekarkin_muz
19.06.2004., 13:09
A mršavi ne smrde?
Bojim se da tvoja priča o slabosti debelih je samo alibi za nešto što se zove gađenje ili osećanje odvratnosti prema debelima...grešim?
Sad kao mršavi nemaju slabosti, jači su karakteri...alo,bree...a pušenje,a alkohol...

Pa ja to i pričam, ovisnost o ždranju je isto što i ovisnost o cigaretama ili alkoholu.
Kad god je frka neko se uhvati za pljugu neko za čašicu, a neko za masan zalogaj.
I ta slabost se kod debelih jasno vidi.
P.S. Naravno da svi smrde kad se znoje, a ne kupaju.

gigule
19.06.2004., 14:04
Dakle,ako je neko ovisnik o hrani, te je zato debeo,ne znači da je kao čovek loš.
Ne treba srati o tome kako je ovakav ili onakav,odbacivati ga zato što je debeo i sl.
Ako ja smatram da imam pravo da budem prihvaćena kod drugih,da me poštuju bla bla bla...a pritom znam da nisam savršena,moram da tolerišem ili ispoštujem i druge i njihove mane i slabosti...
Na jednoj strani pričamo o pravu da nas drugi ne ugrožavaju jer eto nismo savršeni, pa šta, a sa druge strane ugrožavamo druge svojim predrasudama...onda smo licemeri...

apotekarkin_muz
19.06.2004., 14:12
U redu je Gigule, malo mi je dosadila ova tema, odo ja u kafanu na ručak. Ćao!

lady me
19.06.2004., 14:13
Kod muskarca kojeg volim nije mi bitno ima li on plocice ili pivski stomacic, ima li dlake ili nema, ima li ovakav nos ili onakav, da li je celav ili ima gustu kosu... ma sve je to totalno nebitno ako je meni prijatno da provodim vreme sa njim...

cLick - OR - Die
21.06.2004., 00:04
U redu je Gigule, malo mi je dosadila ova tema, odo ja u kafanu na ručak. Ćao!

ima se mozhe se.. vodi$ i mene neki put.. da nabacim malo salce na stomachic :)

apotekarkin_muz
21.06.2004., 01:43
No problemo, budući kolega, vidiš da se ribe ionako lože na trbušaste.

zendeli
21.06.2004., 22:03
voleo bih da znam i zasto,bez obzira da li je da ili neVolim,to je tako ....udobno.

Princeza
22.06.2004., 09:44
Ne volim...
Ne volim stomak ni kod koga...
Sem kod Homera... Ali njemu je to zastitni znak... a i boze moj on je cartoon...

ivet5
23.06.2004., 02:45

sve sto si ti rekla i ja to isto mislim :D

ivet5
23.06.2004., 02:57

Slažem se da je glupo srati po ćelavima, nosatima i po njihovom izgledu ceniti njihove karakterne osobine. Niko ne kaže da su debeli loši ljudi, smradovi (osim kad se oznoje). Isti su kao i svi ljudi oko njih, osim što svojim izgledom jasno pokazuju koliko su slabi i koliko popuštaju sebi.

STO U SUSTINI NE BI TREBALO DA ZANIMA URBANE LJUDE-ONI NE RAZMISLJAJU O TOME DA LI JE NEKO SLAB ILI NIJE I DA LI POPUSTAJU SEBI. ONI GLEDAJU SVOJA POSLA, ZIVE I PUSTAJU DRUGE DA ZIVE. :twisted:

tamo sam gde....
23.06.2004., 08:33
ne volim...volim...one zategnute :wink:

vertical
24.06.2004., 22:00
Kod muskarca kojeg volim nije mi bitno ima li on plocice ili pivski stomacic, ima li dlake ili nema, ima li ovakav nos ili onakav, da li je celav ili ima gustu kosu... ma sve je to totalno nebitno ako je meni prijatno da provodim vreme sa njim...To je ono pravo.Bravo...