Vidi punu verziju : želim da budem fascinirana
imam 36god. i malo vremena a maštam o tom nekom koji će me fascinirati.Možda su moja očekivanja pretenciozna, ali ja sam očajna pošto na takvu osobu još nisam naišla.
maksimovicgoran@ptt.yu
31.07.2003., 00:05
Iz Novog Sada sam imam 29 godina i hocu da probam...da te fasciniram!Javi se![/b]
bojan b
31.07.2003., 00:43
ja bih te fascinirao ali sam daleko od tebe i to zadovoljstvo cu da prepustim nekom ko je tebe blize.
dugi777jezik
31.07.2003., 02:39
imam 36god. i malo vremena a maštam o tom nekom koji će me fascinirati.Možda su moja očekivanja pretenciozna, ali ja sam očajna pošto na takvu osobu još nisam naišla.
:wink: Majo, pa ti si sama fascinantna, i nema razloga da budes ocajna, ti skriveni dragulju... Volim direktan kontakt, volim dopis, volim da zadovoljim zenu i devojku bez uslova i tabua, javi mi se, tu sam , tebi na raspolaganju... :P
beogradjanin
01.08.2003., 03:01
Neznam dali ću te fascinirati ali vredi probati.Javi mi se na e/mail
dra@beotel.yu
Sličnih smo godina ,o detaljima preko e-mejla
Veliki pozdrav
8) Fascikle u boji su cudo.
imam 36god. i malo vremena a maštam o tom nekom koji će me fascinirati.Možda su moja očekivanja pretenciozna, ali ja sam očajna pošto na takvu osobu još nisam naišla.zdravo,zovem se zlatko i iz beograda sam.neces se ni malo razocarati u mene ako budes zelela da me upoznas.veruj mi nisam od onih.kulturan sam,vaspitan.radim,studiram jos malo.zavrsio sam visu trenersku skolu,radim kao maser...da li je to dovoljno za pocetak?pisi mi.
DrukcijiOdSvih
07.08.2003., 02:42
Pa sto se toga tica tu ti samo neko kao ja moze pomoci.Moj e mail je cowboybg2003@yahoo.com
absonic
08.08.2003., 00:23
ja sam siguran 100% uveren.smatraj da si fascinirana .
posalji sliku ili pisi na sanhacio@yahoo.com
NS-FreeMen
08.08.2003., 11:25
Dobra ti je tema, taj neko mora da poseduje zaista odredjeni lik,karakter i kulturni nivo kao prvo, da bi ono drugo, materijalno stanje bilo manje vazhan faktor.Mi smo sugradjani te ako zhelish samnom da provedesh prijatne trenutke i proverish moje osobine javi se. 17 god. sam zhiveo u Nemachkoj, govorim 4 jezika samostalan poslovno i materijalno.
Savetujem ti da budes strpljiva. A onda kad budes imala negde 50 godina onda sve to krvnicki nadoknadi :twisted:
ha, ko moze da izgovori tu rec jedno 5 puta uzastopce, moze da proba da te fascinira.Ja ne mogu, ali zato volim da pokazem ljudima kako su jednostavne stvari najfascinantnije, pa ko zeli i ko zna ... kako rekose stari kelti samo da nam nebo ne padne na glavu sve ostalo je tu negde oko nas
mozda malo te magije zelis ?
:wink:
Aleksandar-Aca
03.09.2003., 08:45
Cao! Zovem se Aleksandar. Javi se ako zelis. Moj mail je aarsic@yahoo.com Bay!
Malteski vitez
10.09.2003., 00:17
ahmmm, ahhmmm,
Moje postovanje,
fascinacio et astera, est aspera,
advokatmilos@msn,com
Tacno znam o cemu govoris...Zelis da osetis nesto iskonsko,drugacije,jace.Poz.
:shock: Ruzan sam,glup i dosadan.Obozavaces me!
Kazanova
18.09.2003., 08:40
Mastaj jos!
veruj mi uzalud cekas !!!
ja imam 37god. i isti problem !!!
gvozdenije
27.09.2003., 00:53
ako trazis nesto facinantno onda idi na paraglajding a sto se tice nas muskaraca izbor je relativno mali zato sto nas ima 2 manje od vas zena zato uzmi il ostavi tako je danas a za sutra cemo videti
pozdrav!
Rebel Without A Clue
03.10.2003., 04:59
Vodicu te u cirkus.
borislav
09.10.2003., 23:01
imam 36god. i malo vremena a maštam o tom nekom koji će me fascinirati.Možda su moja očekivanja pretenciozna, ali ja sam očajna pošto na takvu osobu još nisam naišla.mogu na mnogo nacinada te fasciniram.micrnogorci smo ti takvi :wink:
Gurni prste u šteker. Probao sam, i pali :D
Alexandro
10.10.2003., 01:09
da bude "online" ha? :)
da bude "online" ha? :)
Pa kako? :) :D :lol:
Pecaros
16.10.2003., 08:40
Sta bre mastas, krenu u akciju..vidi sta nas je, ni serveri nemogu vise da nas prime koliko nas je. Reci konkretno sta hoces i surfuj po..mislim talasima