Vidi punu verziju : VOJNICKA PESMA
**case-problem**majce
06.06.2004., 15:00
Zna li neko nastavak vojnicke pesme:"Ustaj vojsko.........."
Pokusavam da saznam ali mi slabo ide, a veoma mi je bitno da dodjem do cele pesme!
Hvala unapred
Majce, sreco, kolko mene pamcenje sluzi (a sluzi, nisam bas sve sive celije utamanio alkoholom) posle toga Ustaj vojsko sledi.....
....papuca, smotani opasac, cizma (ako je pri ruci) ili bilo koji tezi predmet koji leti u glavu pacenika koji je te reci izgovorio, ranom zorom, paleci svetlo u spavaonici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
**case-problem**majce
12.06.2004., 20:56
:D zar je toliko lose bilo u Vojsci?
A secas li se pesmice?
Koje rekao da je lose u vojsci??????
Pa ja ljude koji me bude ranom zorom gadjam znatno tezim i opasnijim predmetim a sa vojskom sam raskrstio jos pre 13 godina (ok za koji mesec ce biti tacno 13 :wink: )
Pesmice se nesto ne secam, al to i nije neki pokazatelj posto se ne secam ni onih koje sam morao da pevam dok sam nosio SMB smoking :wink:
BTW USTAJ VOJSKO je uzvik kojima dezurni budi vojsku, tj bar je tako bilo u moje vreme.
Ustaj vojsko vreme je, da radimo sklekove, ko ne radi sklekove, ici ce u rovove, ja u rovu sedim sam, drCkam **** ceo dan, od silnoga drckanja **** mi poplaveo!!!
**case-problem**majce
13.06.2004., 16:48
Sigurna sam da pesmica koju ja trazim se ne zavrsava tako kako sto si ti napisao, vojnice!
A za gosta imam par pitanja......kako se ophodi komandant prema vojnicima? Da li mozes da popricas sa njim u svom slobodnom vremenu kao sa "prijateljem" :roll: ?
Na primer, ako ne znas da rastavis i ponovo sastavis svoju pusku da li te zbog toga kaznjavaju ili te smatraju nizim covekom?
Sta u stvari radis u vojsci?
Boba-No1
02.07.2004., 23:10
Sto se tice odnosa staresina prema vojnicima u 90% slucajeva je prema svima jednak,svi vojnici su ravnopravni,kaznjavanje postoji ali ne za stvari kao sto je neznanje o oruzju i drugim vojnim stvarima za koje vecina u civilstvu nije ni cula.Kaznjavaju se tuce,kradje,bekstva u grad itd.Naravno da se moze razgovarati sa staresinama o bilo kom problemu,jer se u svakom oficiru krije po jedan mali psiholog koji je posledica odlicne obuke na Vojnoj akademiji.Inace Majce vojska ti je jedna velika zivotna skola o kojoj se moze dugo,dugo pricati...
**case-problem**majce
03.07.2004., 16:19
Imam svo vreme ovoga sveta da slusam!!!
Boba-No1
04.07.2004., 20:26
Sta te konkretno interesuje?
**case-problem**majce
05.07.2004., 12:49
Zanima me sve! Sta se uci u vojsci, ma sve....!!!!
snoshaj efendija
13.07.2004., 15:28
Sto se tice odnosa staresina prema vojnicima u 90% slucajeva je prema svima jednak,svi vojnici su ravnopravni,kaznjavanje postoji ali ne za stvari kao sto je neznanje o oruzju i drugim vojnim stvarima za koje vecina u civilstvu nije ni cula.Kaznjavaju se tuce,kradje,bekstva u grad itd.Naravno da se moze razgovarati sa staresinama o bilo kom problemu,jer se u svakom oficiru krije po jedan mali psiholog koji je posledica odlicne obuke na Vojnoj akademiji.Inace Majce vojska ti je jedna velika zivotna skola o kojoj se moze dugo,dugo pricati...
a pogotovu vi danasnji vojnici koji sluzite 8 meseci u komsiluku ili kod privatnika... :wink:
Boba-No1
14.07.2004., 15:22
a pogotovu vi danasnji vojnici koji sluzite 8 meseci u komsiluku ili kod privatnika... :wink:
Efendijo za tebe info da su klase 99/00 sluzile 12 metara!
cheguevara_ns
28.09.2008., 20:05
Ustaj vojsko
U decembru, u decembru u JNA
stigao sam ja
preda mnom je, preda mnom je
duga godina
Al' dani, dani brzo prolaze
procice i to
sluzicemo jarancino
sluzicemo posteno
Ref. 2x
Vjetar duva, vjetar duva
niz Beograd grad
333 - sitno
ja sam vojnik mlad
Leva, leva, leva, desna, je'n, dva
Kalendar, mali beli kalendar
u novcaniku mom
krizam ga, krizam ga
hemijskom olovkom
Ref. 2x
002 - dzomba sam ja
333 - guster si ti
cheguevara_ns
28.09.2008., 20:07
Ako neko hoce neka mi na pm ostavi mail. Poslacu mu pesmu.
Za 8-mu vezbu - Pocetni stav !!!
pitomac
11.10.2008., 11:37
a-man,znas ima vise spletova..trenutno 8 vezba nije ono sto ti mislis,vec sklekovi!!
:)