PDA

Vidi punu verziju : VOJNICKA PESMA

**case-problem**majce
06.06.2004., 15:00
Zna li neko nastavak vojnicke pesme:"Ustaj vojsko.........."
Pokusavam da saznam ali mi slabo ide, a veoma mi je bitno da dodjem do cele pesme!
Hvala unapred

12.06.2004., 15:51
Majce, sreco, kolko mene pamcenje sluzi (a sluzi, nisam bas sve sive celije utamanio alkoholom) posle toga Ustaj vojsko sledi.....

12.06.2004., 15:53
....papuca, smotani opasac, cizma (ako je pri ruci) ili bilo koji tezi predmet koji leti u glavu pacenika koji je te reci izgovorio, ranom zorom, paleci svetlo u spavaonici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

**case-problem**majce
12.06.2004., 20:56
:D zar je toliko lose bilo u Vojsci?
A secas li se pesmice?

13.06.2004., 13:52
Koje rekao da je lose u vojsci??????
Pa ja ljude koji me bude ranom zorom gadjam znatno tezim i opasnijim predmetim a sa vojskom sam raskrstio jos pre 13 godina (ok za koji mesec ce biti tacno 13 :wink: )
Pesmice se nesto ne secam, al to i nije neki pokazatelj posto se ne secam ni onih koje sam morao da pevam dok sam nosio SMB smoking :wink:

BTW USTAJ VOJSKO je uzvik kojima dezurni budi vojsku, tj bar je tako bilo u moje vreme.

Vojnik
13.06.2004., 13:58
Ustaj vojsko vreme je, da radimo sklekove, ko ne radi sklekove, ici ce u rovove, ja u rovu sedim sam, drCkam **** ceo dan, od silnoga drckanja **** mi poplaveo!!!

**case-problem**majce
13.06.2004., 16:48
Sigurna sam da pesmica koju ja trazim se ne zavrsava tako kako sto si ti napisao, vojnice!
A za gosta imam par pitanja......kako se ophodi komandant prema vojnicima? Da li mozes da popricas sa njim u svom slobodnom vremenu kao sa "prijateljem" :roll: ?
Na primer, ako ne znas da rastavis i ponovo sastavis svoju pusku da li te zbog toga kaznjavaju ili te smatraju nizim covekom?
Sta u stvari radis u vojsci?

Boba-No1
02.07.2004., 23:10
Sto se tice odnosa staresina prema vojnicima u 90% slucajeva je prema svima jednak,svi vojnici su ravnopravni,kaznjavanje postoji ali ne za stvari kao sto je neznanje o oruzju i drugim vojnim stvarima za koje vecina u civilstvu nije ni cula.Kaznjavaju se tuce,kradje,bekstva u grad itd.Naravno da se moze razgovarati sa staresinama o bilo kom problemu,jer se u svakom oficiru krije po jedan mali psiholog koji je posledica odlicne obuke na Vojnoj akademiji.Inace Majce vojska ti je jedna velika zivotna skola o kojoj se moze dugo,dugo pricati...

**case-problem**majce
03.07.2004., 16:19
Imam svo vreme ovoga sveta da slusam!!!

Boba-No1
04.07.2004., 20:26
Sta te konkretno interesuje?

**case-problem**majce
05.07.2004., 12:49
Zanima me sve! Sta se uci u vojsci, ma sve....!!!!

snoshaj efendija
13.07.2004., 15:28
Sto se tice odnosa staresina prema vojnicima u 90% slucajeva je prema svima jednak,svi vojnici su ravnopravni,kaznjavanje postoji ali ne za stvari kao sto je neznanje o oruzju i drugim vojnim stvarima za koje vecina u civilstvu nije ni cula.Kaznjavaju se tuce,kradje,bekstva u grad itd.Naravno da se moze razgovarati sa staresinama o bilo kom problemu,jer se u svakom oficiru krije po jedan mali psiholog koji je posledica odlicne obuke na Vojnoj akademiji.Inace Majce vojska ti je jedna velika zivotna skola o kojoj se moze dugo,dugo pricati...
a pogotovu vi danasnji vojnici koji sluzite 8 meseci u komsiluku ili kod privatnika... :wink:

Boba-No1
14.07.2004., 15:22
a pogotovu vi danasnji vojnici koji sluzite 8 meseci u komsiluku ili kod privatnika... :wink:

Efendijo za tebe info da su klase 99/00 sluzile 12 metara!

cheguevara_ns
28.09.2008., 20:05
Ustaj vojsko

U decembru, u decembru u JNA
stigao sam ja
preda mnom je, preda mnom je
duga godina

Al' dani, dani brzo prolaze
procice i to
sluzicemo jarancino
sluzicemo posteno

Ref. 2x
Vjetar duva, vjetar duva
niz Beograd grad
333 - sitno
ja sam vojnik mlad

Leva, leva, leva, desna, je'n, dva

Kalendar, mali beli kalendar
u novcaniku mom
krizam ga, krizam ga
hemijskom olovkom

Ref. 2x

002 - dzomba sam ja
333 - guster si ti

cheguevara_ns
28.09.2008., 20:07
Ako neko hoce neka mi na pm ostavi mail. Poslacu mu pesmu.

A-man
02.10.2008., 19:22
Za 8-mu vezbu - Pocetni stav !!!

pitomac
11.10.2008., 11:37
a-man,znas ima vise spletova..trenutno 8 vezba nije ono sto ti mislis,vec sklekovi!!
:)