Vidi punu verziju : jozef hofman
posedujem sat od srebra kristala oniksai karneola wiener wekstat majstor jhi km verovatno koleman mozer, na prodaju kataloska vrednost je 26000 evra ocekujem ponude pocetna cena 1000e,
tajni prozor
05.08.2004., 22:22
Dajem 20000 EURA ako imate sertifikat autenticnosti i kataloske vrednosti.Mozete ga pribaviti od galerije Kohler u Cirihu ili DOROTEUM u Becu.
lkpu@panet. co.yu.
06.08.2004., 22:39
pošalji te mi svoj imejl, i dobiće te sliku, predmeta a za sertifikat, verovatno bi moralo da se saćeka neko vreme zbog procedure, mada tacno kako ide procedura nisam siguran al sve mozemo pokušati da bi je dobili pozdrav.
tajni prozor
07.08.2004., 14:30
pošalji te mi svoj imejl, i dobiće te sliku, predmeta a za sertifikat, verovatno bi moralo da se saćeka neko vreme zbog procedure, mada tacno kako ide procedura nisam siguran al sve mozemo pokušati da bi je dobili pozdrav.
Nema potrebe da gledam sliku.Znam o cemu se radi.Kada nabavite SERTIFIKAT O AUTENTICNOSTI SA PROCENOM VREDNOSTI, javite se na ovaj topic.
Pozdrav.
nikaddosta
05.09.2004., 02:31
:D :) :o znam i ja...hoffman iz starceva,...ahahahahahah
miloadria@yahoo.fr
07.09.2004., 00:25
zainteresovan sam za vas sat u koliko je orginal kao sto vi kazete.Cena zavisi od stanja, ako vas interesuje realna vrednost ostavite miporuku kao i tel. na moj E-maile