Vidi punu verziju : Vedrina duha-hajde da se radujemo i smejemo
elendil
05.06.2004., 22:59
:D :D :lol: :lol: Hajde da ovde delimo viceve,lepe i vedre stvari.Da dan pocinjemo sa smehom,a noc sa molitvama. :wink: :D I pozitivnom energijom. :lol:
jeli, ti si bese reinkarnirani dalaj lama???
Project2501
06.06.2004., 00:06
Za pocetak dana:
POGRESNA E-MAIL ADRESA!!!
Jedan bracni par odlucio je ove zime da provede nedelju dana u juznim
krajevima. Iz poslovnih razloga muz je otputovao jedan dan pre svoje
zene.
Kada je stigao, usao je u hotelsku sobu, izvadio svoj laptop i odmah
poslao mail svojoj zeni. Medjutim u e-mail adresi izostavio je jedno
slovo tako da je mail stigao udovici koja je upravo pokopala svoga muza.
Ta ista upravo je pregledala svoju postu, kako bi eventualno procitala
saucesce svojih prijatelja i poznanika... Kada je njen sin usao u sobu video je svoju majku kako onesvescena lezi na podu. Pogled mu je pao na monitor gde je pisalo:
Za: Moju preostalu zenu
Od: Njenog prerano otputovalog muza
Predmet: Stigao sam
Najdraza, upravo sam stigao. Vec sam se snasao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrasnji dolazak! Zelim ti lep put i ocekujem te. S ljubavlju tvoj muz!
P.S. Pakleno je vruce ovdje dole!!!
A za kraj:
Oce nas koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje, da dodje carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu; hleb nas nasusni daj nam danas; i oprosti nam dugove nase kao sto i mi oprastamo duznicima svojim, i ne uvedi nas u iskusenje. nego izbavi nas od zla. Jer Carstvo je Tvoje i sila i slava va vjek. Amin!
elendil
06.06.2004., 00:53
jeli, ti si bese reinkarnirani dalaj lama??? 8) Da li ti je to toliko vazno?Da li ti je to zaista potrebno.Zelim ti puno ljubavi,srece i mira u dusi.I ako ti se pljuje na druge samo izvoli.Ako ce ti biti bolje. :wink:
jeli, ti si bese reinkarnirani dalaj lama??? 8) Da li ti je to toliko vazno?Da li ti je to zaista potrebno.Zelim ti puno ljubavi,srece i mira u dusi.I ako ti se pljuje na druge samo izvoli.Ako ce ti biti bolje. :wink:
dont be mad my friend :) simpaticni su mi tvoji izrazi u kojima pominjes ljubav, srecu itd. radi se o tome da jaaaaako retko sreces ljude koji se tako izrazavaju.. nisam mislio nista lose :) pozdrav i samo napred :)
elendil
06.06.2004., 04:06
:D ok.Zar ti se ne cini da je svet preoun brigaa,problema,mrznje,zlobe... :cry: Zato nam se pridruzi.Snaga pozitivnosti je sjajna.Ono cemo biti u sta verujemo.Onoliko biti koliko verujemo.-Vesna Krmpotic,Dijamantni faraon. :D
elendil
06.06.2004., 14:50
:D :lol: Svakoga dana u svakom pogledu osecam se sve bolje, bolje i bolje.Ja sam smiren i opusten. :lol: :lol: :) :wink: :D :!:
Crystal_77
08.06.2004., 11:38
:D :D Korisne fraze za lakse snalazenje po nasoj prijateljskoj zemlji Iraku: :D :D
Akbar khali-kili haftir lotfan.
Hvala vam sto ste mi pokazali vasu prekrasnu automatsku pusku.
Fekr gabul cardan davat peah gush divar.
Sa odusevljenjem prihvatam vas predlog da legnem na pod sa rukama na glavi i rasirenim nogama.
Shoameh fem tomamoeh oeg gofteh bandeh.
Sasvim se slazem sa svime sto mislite ili ste ikada
rekli u svom zivotu.
Auto arraregh davatem mano sepaheh-hast.
Zaista je izuzetno ljubazno od vas sto ste mi dopustili da putujem u prtljazniku vaseg automobila.
Fashal-eh tzpehman na daget mano goftam cheeshazeh mohema rajabehkesvaremhman.
Ako cete mi uslisiti moju skromu molbu da ne povrediti
moje genitalije sa zadovoljstvom cu vam obecati da cu vam uslugu
vratiti putem prestavljanja vase preplepe zemlje u javnosti.
Khrel, japaheh maneh va jayeh amerikahey.
Ja cu vam reci imena i adrese mnogih americkih spijuna koji putuju kao reporteri.
Balli, Balli, Balli.
Kako god vi kazete.
Tikeh nuneh ba ob khrelleh bezorg va khrube boyast in begeram.
Voda ima odlican ukus a i mrvice koje ste mi dali su zaista carobne, morate mi dati recept.
elendil
08.06.2004., 16:51
:D :lol: :lol: Bravo Cristal i dobrodosla.Divno za pocetak.Samo ne znam kako se sve to izgovara fonetski,mislim.Daj jos!!! :lol: :lol:
elendil
16.06.2004., 09:19
:D :lol: Divno jutro.Divan dan.Zasto se niko ne javlja?Sta se to desava sa Zajcarcima? :cry:
Project2501
16.06.2004., 13:55
Odmaraju od koncerta Metallice...sve me boli!!!:D:D:D
elendil
16.06.2004., 23:05
:( Zalimte.Zbog bolova.Inace blago tebi.Ovih dana u Sofiji gostuje Judast Priest i Peter Gebriel.Steta sto sam skrndan,ne bi propustio Peru.Sta cu.Sitno jos 18 dana. :(
elendil
28.06.2004., 12:59
Jost sest dana i skidaju mi gips.Next ponedeljka,ujutro.Radujem se.Ko kroz to nije prosao ne zna sta je patnja.Ali pri kraju je.Ziveli. :D
elendil
05.07.2004., 15:37
Jost sest dana i skidaju mi gips.Next ponedeljka,ujutro.Radujem se.Ko kroz to nije prosao ne zna sta je patnja.Ali pri kraju je.Ziveli. :D
Jupiiiiiiiii :!: :!: :!: :D :D :D Gips je zavrsio u kintejneru, a ja se svakoga dana u svakom pogledu osecam sve bolje,bolje i bolje.Napokon,sve je iza.Ko je za pivo? :wink: :wink:
Zidane Tribale
15.09.2004., 19:31
Da nastavimo sa osmehom,izjutra,za dobar dan.Ko je za? :D :D :D
evo ja prvi... popijem chaj, pa smejeem covece, ne mogu da stanem :)
elendil
16.09.2004., 19:32
I ja cu biti sretan,ako Bipin sutra napokon pokusa...Cetvorka je jos daleko...Mrzim ploce za racunar. :x
elendil
28.09.2004., 12:20
Ha,ha... :cry: smejem se svojoj naivnosti...i cekam na racunar...jos...i polako skuplj :wink: am parice za nov...
elendil
11.10.2004., 11:09
Napokon.Dokopao sam se do svog racunara p4.Jes da cu da se smorim do N.god. dok ga ne isplatim ali vredelo je.Jupiiii :D :D :D
Kad plavusa rodi crnce,veli: Svetsko,a nase!