Vidi punu verziju : Ugradnja optickog nisana na vazd.pusku u Novom Sadu
Imam pusku,imam nisan,a da li neko zna ko to radi u Novom Sadu i po kojoj ceni?
iza glavne poste,postanska ulica,cenu neznam 8) 8)
Sta ce ti koji djavo optika na vazdusnoj pusci???
Ajde da kupis dioptere, ali optika. Koliko se ja razumem u streljastv, sa tom puskom neces moci ni na jedno takmicenje, ako ti je do takmicenja.
**case-problem**SONY
13.06.2004., 00:00
Pa svasta od tebe nisi cuo za lov na divlje svinje sa vazdušnom i to sa optikom 8)
Pa svasta od tebe nisi cuo za lov na divlje svinje sa vazdušnom i to sa optikom 8)
Za divlje svinje nisam siguran ali bi meni licno jedna vazdusna puska sa optikom dobro dosla da potamanim golubove oko kuce (odvratne zivotinje, sve za**ru :evil: )
NikolaBD
19.06.2004., 22:58
prodaje li ko vazdusnu a za koliko bi se mogla naci dobra u nekoj prodavnici?
sto se tice potrebe za optikom baci pogled:
http://www.gunpower.org.uk/home.htm
ta nije losa a kosta oko 350-600 funti!(zavisi od opreme)....amerikanci prodaju dosta vazdusnih za lov na glodare itd a neke bi mogle i coveka da overe kao Air force condor koja ima pocetnu od 1250feet/sec(oko 320+m/s,nisam siguran) sa zrnom od .25 koje je dosta vece od obicnog(naseg).177
imaju i kugle u tom kalibru!
ti brate ocigledno ne mislis nista dobro...hmmmm...
ali treba probati, ja sam namestio to, gadjao, bilo je zanimljivo dok mi se lik nije popeo na gajbu....******...heheheh
Ajde da ne otvaram istu temu ali i ja ima isti problem vazdusaru i opticki ali ne znam ko bi to mogao da mi namesti u Beogradu. Ako neko zna neka napise. :D
SpIrA_L
08.08.2004., 14:30
daj bre covece vazdusara ima domet 50 metara,koji ce ti moj optika za to?poslusaj lude nabavi dioptere........ustvari zavisi koja je puska u pitalju,ako je "standardna" ond a ok ali ako je "serijska" onda batali
Snajperista
28.08.2004., 06:21
Dijabole koje se koriste, kupuju i prodaju kod nas (4.5mm) su prilicno neregularno livene tako da se pucanjem iz upucane puske dobija veliko rasipanje zrna. Mala pocetna brzina (minijaturna :D ) takodje negativno utice na brzinu leta. Optiku koju imas najbolje da koristis za gledanje pogotka na meti umesto da prilazis.