PDA

Vidi punu verziju : ZVANICNO SAOPSTENJE KK "CRVENA ZVEZDA" O UTAKMICI

Restless
05.06.2004., 18:01
Evo, izdato je zvanicno saopstenje delija kao i KK zbog odluke da zvezda izgubi sinocnu utakmicu sa 20:0!

Zvanično saopštenje "Delija" 05.06.2004

Posle incidenata koji su se desili na utakmici polufinala Super lige izmedju Hemofarma i Crvene Zvezde, Delije su izdale zvanično saopštenje za javnost: "Navijači Crvene Zvezde ne žele da posebno komentarišu dogadjaje u vršačkoj hali "Milenijum", jer potpuno stoje iza odluka uprave Košarkaškog kluba Crvena Zvezda i njenog stava koji je zauzet posle incidenata na drugom meču polufinala plej-ofa Super lige. Iskreno verujemo u to da uprava kluba vuče najbolje poteze i stoga joj pružamo punu podršku.

Ovim putem želimo da demantujemo informacije da su navijači Crvene Zvezde pretili predsedniku Upravnog odbora Živoradu Andjelkoviću i njegovoj porodici kako bi on povukao ekipu sa parketa. Niti smo to uradili, niti nam pada na pamet da tako nešto ikada uradimo. Iza gospodina Andjelkovića stojimo, kao i iza cele uprave našeg voljenog kluba, posto čvrsto verujemo da niko kao on ne obavlja svoj posao tako profesionalno, pazeći i na interes kluba i na pristalice "crveno-belih" boja.

Do kraja Zvezdi verni,

"Delije"

Odgovor KK Crvena Zvezda Upravnom odboru KSSCG 05.06.2004
Upravni odbor KSSCG

Poštovana Gospodo,

U subotu, 5.juna, obavešteni smo o Vašoj odluci o registrovanju prekinute utakmice Hemofarm – Crvena zvezda(04.06.04) rezultatom 20:0 za Hemofarm.

Računajući da je ta odluka konačna, i da je njom Crvena zvezda izbačena iz plej-ofa, dužni smo samo još da podsetimo na nekoliko proceduralnim propusta, ne više zbog Crvene zvezde, već zbog opšte odgovornosti prema košarci i sa željom da Vam pomognemo da svoj posao odradite valjano, i do kraja, bez grešaka koje bi mogle da ga, makar i nehotice, dovedu u bilo kakvu sumnju.

Najveća od njih je sledeća – prema propozicijama takmičenja EFES Superlige, odluku o pražnjenju tribina, ili jednog njenog dela, donose glavni sudija ili delegat utakmice. Koliko je nama poznato, 4. juna u Vršcu ni glavni sudija ni delegat nisu doneli takvu odluku. Verujemo da će komesar EFES Superlige svakako ispitati ove činjenice i vrlo brzo otkriti ko je i zašto odlučio da se deo tribina isprazni. Očekujemo da će i KK Crvena zvezda u najkraćem vremenu biti obaveštena o rezultatima njegove istrage. Ne sumnjamo ni da će svi odgovorni za ovaj propust snositi odgovarajuće konsekvence.

Toliko o propustima. O svim ostalim spremni smo da Vas u svakom trenutku obavestimo uz napomenu da se Crvena zvezda neće žaliti na Vašu odluku.

Sve ostalo što se dogadjalo 4.juna u Vršcu nije u domenu košarke i samim tim nije obradjeno propozicijama takmičenja.

Tu oblast reguliše jedan drugi kodeks i Košarkaški klub Crvena zvezda je smatrao da je dužan da ga poštuje. Reč je o moralu koji predvidja da, kada je 12-godišnjem detetu ugrožen život, prestane svaka priča o sportskom takmičenju.

Reč je takodje i o činjenici da klubovi, sportisti i takmičenja postoje zbog gledalaca, žive od njih i da su dužni da tu činjenicu poštuju i da, samim tim, poštuju živote onih koji su platili kartu i došli da gledaju utakmicu. Iz istih ovih razloga koje smo naveli, običaj je, još od stare Grčke, da se u vreme sportskih takmičenja prekidiju ratovi.

KK Crvena zvezda se nada da će, njenim izbacivanjem iz daljeg takmičenja, rat za titulu prvaka Srbije i Crne Gore prestati i da do kraja prvenstva više neće biti žrtava.

Titula njih svakako nije vredna i nama, po prvi put, nije krivo što je nećemo osvojiti.

Živorad Andjelković

Predsednik UO KK Crvena zvezda

dollar MC
05.06.2004., 22:19
Boli me ****, ja sam GROBAR

Jelena_Vukovar
07.06.2004., 15:50
Ja sam neki dan zavrsila fax o lecenju tih stvari,zato ne daj da te boli,odi kod doktora ili se obrati meni hehehe
A sto se tice Zvezde...Zandari su pi.kin dim za nas,nista nas ne moze slomiti!

dollar MC
07.06.2004., 16:37
Evo, javljam se tebi :lol: :lol: :lol:

Restless
07.06.2004., 21:26
Ja sam neki dan zavrsila fax o lecenju tih stvari,zato ne daj da te boli,odi kod doktora ili se obrati meni hehehe
Pusti idiota. Oni su maloumnici.
O njima nemoj da razmisljas.

dollar MC
07.06.2004., 22:04
Al se ti palis!!!!!!
Nemam nista protiv Zvezde i Zvezdasa. Nikad nisam rekao da su maloumni. Samo navijam za Partizan. A onaj predhodni post je cisto onako, kad niko nece da odgovori. Ali, navijao sam za Delije. Uvek protiv MURIJE.
Nije bilo tuce protiv Novo Pazaraca. Steta. Ja proneo i oruzje :lol: . Panduri pretresaju, al im promakao najopasniji momak. Xaxaxa

Jelena_Vukovar
08.06.2004., 07:31
Pusti idiota. Oni su maloumnici.
O njima nemoj da razmisljas.
Nemoj mi vredjati dollara!
Vidi ovaj je dobar grobar,e dollar,dollar...

Jelena_Vukovar
10.06.2004., 20:31
Verujem da si najbolji grobar na sabackom groblju xexe

Restless
10.06.2004., 23:17
Jelena gde zivis?

dollar MC
10.06.2004., 23:42
Xaxaxa
Ko je ispao glup????? :lol: :lol: :lol:
Jelena_Vukovar, gde zivis?
Koji si ti lik. RESPECT

Restless
10.06.2004., 23:51
Xaxaxa
Ko je ispao glup????? :lol: :lol: :lol:
Jelena_Vukovar, gde zivis?
Koji si ti lik. RESPECT
Pa vidi se da si supalj i da si pravi grobar. Kod mene pise Sabac a to ne znaci da zivim u sapcu. Milion ljudi na netu koji zive preko stavljaju neki nas grad, tj grad gde su rodjeni.
Mali ti je iq za takve stvari. Namoj vise lupati, molim te.

Jelena_Vukovar
11.06.2004., 10:20
Jelena gde zivis?
Pa pise...a ako cemo po mestu rodjenja,onda je to Osijek. Pusti dollara,on je dooooooooobar u svemu

Ejpril
11.06.2004., 12:12
Ne mogu da verujem šta su uradili.I da veruješ im. ČUVARI JAVNOG REDA I MIRA. S R A M O T A!!!!

Restless
13.06.2004., 23:51
Ne mogu da verujem šta su uradili.I da veruješ im. ČUVARI JAVNOG REDA I MIRA. S R A M O T A!!!!
Siptari mamu im *****. to su svi policajci koji su dosli sa kosova. Tamo izgubili posao pa dosli nas da biju. A sad rade u Kraljevu...mislim.

max cawallera
26.07.2004., 01:48
ma to je to.zna se...