PDA

Vidi punu verziju : zashto su ovde svi tako...

Lost_soul
30.07.2003., 08:49
zasto su ovde svi tako da se izrazim prepaceni....??? mislim ok ja doshla ovde iz zajebancije a sad chitam neke porukice pola vas trazi tipove i ribe preko neta sto mi je onako potpuno :cry: ajd ok ja kao imam dechka pa sad cooliram, al u svakom sluchaju bezveze mi je da trazite svoju buducu mogucu ljubav na netu....bolje se sredite i izadjite negde umesto sto sedite kuci i lupate po tastaturi....vece su sanse da cete sresti nekog :D

cpku
30.07.2003., 13:23
zasto su ovde svi tako da se izrazim prepaceni....??? mislim ok ja doshla ovde iz * a sad chitam neke porukice pola vas trazi tipove i ribe preko neta sto mi je onako potpuno :cry: ajd ok ja kao imam dechka pa sad cooliram, al u svakom sluchaju bezveze mi je da trazite svoju buducu mogucu ljubav na netu....bolje se sredite i izadjite negde umesto sto sedite kuci i lupate po tastaturi....vece su sanse da cete sresti nekog :D

Sto, mislis da nismo probali sreco? :D
Potrosili smo sve sto smo imali, pa sad kuliramo (prijatelje, prijatrelja prijatelje, prijatelje rodbine, kolege s faxa, slucajne prolaznike...), jer smo se negde zesce opekli. Ovde lizemo rane i malo i vrlo vrlo bezopasno flertujemo...
A ima nesto i u sastanku na slepo :D

cruiser
31.07.2003., 00:14
ma pusti je kad poraste kazace joj se samo :)
pozdrav sugradjanki :!:

jacques
31.07.2003., 09:53
Ja bas hocu da upoznam neku finu devojku ovako :)

Gregi011
31.07.2003., 23:13
zasto su ovde svi tako da se izrazim prepaceni....??? mislim ok ja doshla ovde iz * a sad chitam neke porukice pola vas trazi tipove i ribe preko neta sto mi je onako potpuno :cry: ajd ok ja kao imam dechka pa sad cooliram, al u svakom sluchaju bezveze mi je da trazite svoju buducu mogucu ljubav na netu....bolje se sredite i izadjite negde umesto sto sedite kuci i lupate po tastaturi....vece su sanse da cete sresti nekog :D :evil: Gde ti je decko dok lupas po tastaturi? :twisted:

Zak
01.08.2003., 05:25
Mala dobar ti nadimak... 8)
P.S. Izgubljena dusa ko te je zagubio

Lost_soul
04.08.2003., 23:59
ok ok nisam imala nameru da vas sve razljutim :twisted: eto kakvi su nashi sugradjani odma se ljute...dajte bre malo pozitivne energije...nisam bila u NS pa sam iz tog razloga lupala po tastauri dok je dechko bio u ns...eto chisto da se neljutite puno...sorry... :lol:

Petao
05.08.2003., 02:03
Ja nisam u zemlji i smaran se nocu ne podnosim samocu docekuje zoru u svom smoru. I ja ne lizem rane samo mazem oziljke melemom i cekam da nestanu sa temom 8)

Lost_soul
05.08.2003., 14:11
Mala dobar ti nadimak... 8)
P.S. Izgubljena dusa ko te je zagubio
lost_soul nema nikakve veze sa mojim sadasnjim stanjem, nego sa nekim proshlim.....to mi je jednostavno nick i na narkomanija.com pa sam ga zato ovde uzela...to je neshto shto me veze za neka davna vremena....

devojka_bgd
05.08.2003., 14:39
zasto su ovde svi tako da se izrazim prepaceni....??? mislim ok ja doshla ovde iz * a sad chitam neke porukice pola vas trazi tipove i ribe preko neta sto mi je onako potpuno :cry: ajd ok ja kao imam dechka pa sad cooliram, al u svakom sluchaju bezveze mi je da trazite svoju buducu mogucu ljubav na netu....bolje se sredite i izadjite negde umesto sto sedite kuci i lupate po tastaturi....vece su sanse da cete sresti nekog :D
Ja se potpuno slazem sa tobom...Kada nisam na poslu ne pada mi na pamet da ovo radim,ma kako zanimljivo bilo,realnost je ipak napolju,u kaficu,na ulici....Ja sve ovo smatram kao zezanje i istrazivanje,ako nekog upoznam super,ali se time ne opterecujem ...

egzekutor
05.08.2003., 14:47
MA DEVOJKE SAMO OPUŠTENO

cruiser
05.08.2003., 14:52
Ja se potpuno slazem sa tobom...Kada nisam na poslu ne pada mi na pamet da ovo radim,ma kako zanimljivo bilo,realnost je ipak napolju,u kaficu,na ulici....Ja sve ovo smatram kao zezanje i istrazivanje,ako nekog upoznam super,ali se time ne opterecujem ...
jos jedna mlada devojka koja ne konta da starijima treba ovo-ovo devojke nije zezanje-a klinci su vec upropastili rubriku on trazi nju svojim *ebackim oglasima-kad podju deca u skolu bice bolje :x

cruiser
05.08.2003., 14:58
jos jedna mlada devojka koja ne konta da starijima treba ovo-ovo devojke nije zezanje-a klinci su vec upropastili rubriku on trazi nju svojim *ebackim oglasima-kad podju deca u skolu bice bolje :x

devojka_bgd
05.08.2003., 15:09
Kome treba ovo kukavicama koje ne smeju na ulici ili u kaficu da startuju nikoga,nego se kriju iza nikova,ok,moze lepo da se prica,ali nemoj molim te da pominjes da nekom ovo TREBA...Onaj kome ovo TREBA ili vara nekoga ili mu nesto ozbiljno fali...Ok opustena prica ali da mi ovo TREBA...To je cudno...

cruiser
05.08.2003., 18:10
Kome treba ovo kukavicama koje ne smeju na ulici ili u kaficu da startuju nikoga,nego se kriju iza nikova,ok,moze lepo da se prica,ali nemoj molim te da pominjes da nekom ovo TREBA...Onaj kome ovo TREBA ili vara nekoga ili mu nesto ozbiljno fali...Ok opustena prica ali da mi ovo TREBA...To je cudno...
duso NEMOJ da se przis i NEMOJ da me prozivas-TREBA kad ti se sa godinama raspadne drustvo,pa nemas s kim vise ni da izadjes uvece "u lov" ,a poso ne ceka-a takvih nas je mnogo,vise nego sto mozes i da zamislis.Kad budes presla 30 i kad malo ohladis glavu,bice ti malo jasnije neke stvari ili ces biti udata,a do tada srecno :!:
ps danasnjim klinkama mnoge stvari nisu jasne-pa svojim bezobrazlukom to prikrivaju-
jedva cekam da pocne skolica :lol:

Gregi011
05.08.2003., 20:34
ok ok nisam imala nameru da vas sve razljutim :twisted: eto kakvi su nashi sugradjani odma se ljute...dajte bre malo pozitivne energije...nisam bila u NS pa sam iz tog razloga lupala po tastauri dok je dechko bio u ns...eto chisto da se neljutite puno...sorry... :lol:
:D Ne ljutim se.Ali ako Ti je sve tako ruzicasto super. Samo ne bacaj kosku... :D

Gregi011
05.08.2003., 20:43
Ja se potpuno slazem sa tobom...Kada nisam na poslu ne pada mi na pamet da ovo radim,ma kako zanimljivo bilo,realnost je ipak napolju,u kaficu,na ulici....Ja sve ovo smatram kao zezanje i istrazivanje,ako nekog upoznam super,ali se time ne opterecujem ... :D Ne znam kojim poslom se bavis ali ako imas toliko slobodnog vremena poseti neki edukativniji sajt. Procitaj jos jednom CPKU-ov komentar s pocetka ove teme. :D

Lost_soul
06.08.2003., 12:47
ja i dalje mislim da nema smisla traziti nekog preko interneta....ima toliko ljudi napolju....nemozete se totalno ubaciti u ovaj svet i tu traziti konstantno nekog...pa sta ako imate 30 godina, pa sta ako jos nemate nekog...zasto ga traziti na netu...to je prilichno povrsno poznanstvo...bar ja tako mislim....by the way devojka_bgd nije bas toliko mlada, pa da ide u skolu, a kamoli da nekapira nesto sto je cruiser pomenuo....ja se neslazem sa tim i eto....
i believe i can fly :))) 8)

jacques
06.08.2003., 14:07
Pa sto se ne bi moglo nekog upoznati i ovako.Nisu ovde svi pokvareni,ima i normalnih-kao ja :D

BrojHiljadu
05.12.2003., 06:14
Kako ti ide sa deckom?

MAKARIJE
05.12.2003., 18:44
NEMOJ DA SE NERVIRAS ....OOOOOOO , NEMOJ DA SE NERVIRAS OOOOO....

Atena
06.12.2003., 02:12
Ja najmanje mesec dana citam poruke ovih fenomenalnih ljudi i bas mi se dopada forum.Ne mora da znaci da svi ovde traze partnera.Nekim ljudima je jednostavno potrebno da nesto podele sa nekim koga ne poznaju,da cuju misljenje normalnih i onih koji to nisu.Drugari samo nastavite-SUPER STE!!!