Vidi punu verziju : za devojke!!!!!!!!!
Sta vam je najbitnije kod tipova??????
nenushka
30.07.2003., 16:41
ISKRENOST,duhovitost,originalnost
Sta vam je najbitnije kod tipova??????Pa sve je bitno!
ivana/IVANA
08.08.2003., 15:58
DA IMAJU SMEJALICE I PODOCNJAKE
yugoslav
08.08.2003., 18:24
Ma lazuuuu,,, K.I.T.A je njima u glavi :!: :!: :!:
P.S.Mojne se sada neko uvredi!!!
Ma lazuuuu,,, K.I.T.A je njima u glavi :!: :!: :!:
P.S.Mojne se sada neko uvredi!!!Slusaj ovoga :evil: U ustima :lol:
12.08.2003., 09:46
Kao sto neko reche pre mene ISKRENOST...a posle... hmm..da voli da se zeza..posto sam i ja sama takva :wink:
Kao sto neko reche pre mene ISKRENOST...a posle... hmm..da voli da se zeza..posto sam i ja sama takva :wink: Juhuu......onda cemo da se zezamo :wink: 8) :wink:
JaH_G|rL
12.08.2003., 23:02
Kao sto neko reche pre mene ISKRENOST...a posle... hmm..da voli da se zeza..posto sam i ja sama takva :wink: Juhuu......onda cemo da se zezamo :wink: 8) :wink:
hehe...naravno :wink:
Meni je najvaznije da neko bude prirodan,100% opusten,zabavan...Pa kaoo i ja!
Meni je najvaznije da neko bude prirodan,100% opusten,zabavan...Pa kaoo i ja!
Samo slusajte devojku! Jos samo da tako misli :roll:
oci,iskrenost,duhovitost (nije presudno!).volim kad je otvoren,drustven,prirodan i fura svoj neki zivotni moto! :wink: 8)
Alexandra9
11.01.2004., 20:03
... da je moj i samo moj... :P
... da je moj i samo moj... :PE OVO JE PRAVI ODGOVOR
Alexandra9
12.01.2004., 14:46
... da je moj i samo moj... :PE OVO JE PRAVI ODGOVOR
... pa zar to nije ono sto je najbitnije?... :D
SisaDaPimp
12.01.2004., 15:03
Ja :D 8)
Miss_worms
12.01.2004., 15:13
Da je zabavan i crn,po mogucstvu fudbaler i da ima samo mene.
Roby-girl
13.01.2004., 15:30
Da je zabavan i crn,po mogucstvu fudbaler i da ima samo mene.
Kad to bude bilo moguce...
Mike girl
13.01.2004., 17:52
Da je romantichan,da me razume-da ume da saslusha,da me nikad ne ispusti iz zagrljaja,da me iskreno voli,da se ne igra mojim osecanjima,da zna shta ja zelim i da bude svestan svojih zelja,da je cool sa svima,druzeljubiv,da nije klinac i po mogucstvu...DA JE ULTRA FAN LP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i da lichi na Mike-a ako je moguce..
Chester girl
13.01.2004., 18:30
Da je romantichan,da me razume-da ume da saslusha,da me nikad ne ispusti iz zagrljaja,da me iskreno voli,da se ne igra mojim osecanjima,da zna shta ja zelim i da bude svestan svojih zelja,da je cool sa svima,druzeljubiv,da nije klinac i po mogucstvu...DA JE ULTRA FAN LP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i da lichi na Mike-a ako je moguce..
E za to da je ultra fan LP-a, kako ti to nazivas slazem se, ali naravno i druge pozitivne osobine...
A kako da lici na Majkija? Da ima kacket i gitaru? Salim se, na njega je bar lakse liciti nego na Chestera... Ah, on je jedinstven!
I jos nesto, Mike otkud ti? Proradio kabl ili...?
britgirl
13.01.2004., 18:36
meni je pre svega najvaznije da nije losh prema meni i da me nikad ne povredi,a i da je pametan,duhovit itd.Izgled nije toliko bitan
meni je pre svega najvaznije da nije losh prema meni i da me nikad ne povredi,a i da je pametan,duhovit itd.Izgled nije toliko bitan
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:
britgirl
13.01.2004., 19:48
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
soxxiii
15.01.2004., 20:13
iskrenost,humor,naravno treba da bude pametan.....i romantika... :D
Fiorella
15.01.2004., 21:37
Mogla bi da nabrajam do sutra, ali me mrzi da pisem.
Duhovitost, iskrenost itd. ali najvaznije je da mi je prijatno u njegovom drustvu.
Mrzim kad ne znam o cemu s njim da pricam...