Vidi punu verziju : GDJE ĆETE NA MORE?
Banjalučanka
02.06.2004., 10:59
Crnogorci su podigli previše cijene a nemaju šta da ponude.Oni bi najviše voljeli da mi dođemo i ostavimo njima naše pare i odemo. :twisted: Lijeni su to je opšte poznato a i neuredni su. :( Što se mene tiče mene Crna Gora neće vidjeti skoro.Ako smo morali ići za vrijeme rata i poslije jer smo bili prisiljeni ne moramo sada. :D :wink:
Miki Maus
16.06.2004., 17:21
na Vrbas ili neki od bazena-mada je i na manjaci super ako si bila??
ej, hoce li otvoriti incelov bazen uskoro?
Miki Maus
16.06.2004., 17:26
nemam pojma
Banjalučanka
17.06.2004., 10:03
na Vrbas ili neki od bazena-mada je i na manjaci super ako si bila??
Nisam bila na jezeru na Manjači ali sam čula da je super.Hvala na obavještenju :D :wink:
ma hrrvatska je zakon,crnogorci sucks:)
nema dalje,cijene su iste a u hr imas i stranaca ko blata sto je strava tako da... :D :twisted:
super jeste jedino sto placas ulaz kada ides autom ne znam tacno 1 ili 2KM.ali to je nista u odnosu kako je dobro,jos jedna stvar ako se bojis zivotinjica u jezeru se zna pojaviti vodena zmija ne ujeda ali sam osecaj prisustva.....
:twisted: pozdrav
Hej covjece.Nisam ni znala da postoji ova teme.SUPER!!!!!!!!Hej banjalucani!!!Ja cu vjerocatno u OPATIJU,tamo je super a i na bazen otvorio se neki dan,samo vrijeme nas ne sluzi bas
hello frendice!!!!!!!welcome again! :lol: :wink:
ja cu u pulu ili opatiju! :lol: :wink:
Ehej Soffy,Sta ima???Welcome you!!!E ako budes isla u OPatiju mozda se i sretnemo!!!I hope so!!! :)
eh,al ne idemo u isto vrijeme :lol:
aJOJ,DA!!!!!!!!!mA AJD NEMA VEZE vidimo se svaki dan ispred zgrade!!!Hahahahaha :lol:
da,na krugu! :lol: :wink: idemo zato na bazen!!!!! :lol: :wink:
Hehe,kako ti kazes!!!See ya :!: